Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Radioterapie fundeni


Chimioterapie si radioterapie ar trebui sa fie standard de tratare pentru localizat Limfomul Hodgkin

Chimioterapie si radioterapie ar trebui sa fie standard de tratare pentru localizat Limfomul Hodgkin
O combinatie de chimioterapie si radioterapie, mai degraba decat radioterapie singur, acum ar trebui sa fie luate in considerare un tratament standard pentru toti pacientii cu limfom localizate Hodgkins tumorii in cazul in care este situat deasupra diafragma, conform rezultatelor unui studiu randomizat controlat. In plus, rezultatele studiului sugereaza faptul ca radioterapie nevoie doar de domeniile-tinta direct implicati in cancerul, care economisesc potasiul tratamentul extinse mai multe din tesutului inconjurator.
Aceasta constatare se adauga claritate la speculatii despre tratamentul corespunzatoare din prezenta cancerului, dupa ce rezultatele anterioare din studii facut in timpul anilor 1980 si inceputul anilor 1990 a aratat ca, de asteptare clinic este suficient de stratificare stadiile incipiente ale bolii; ca, urmata de chimioterapie, radioterapie implicate-camp ( limitat la zonele de cancer, mai degraba decat extinse tesuturilor inconjuratoare) ar trebui sa fie tratamentul standard si ca durata de chimioterapie ar trebui sa fie adaptate la severitatea bolii.
Dr. Christophe Ferme si colegii de la Organizatia Europeana pentru Cercetare si tratamentul cancerului si Groupe dÉtudes des Lymphomes lAdulte de proces initiat in continuare a elucida optiuni de tratament care ar putea imbunatati supravietuirea fara evenimente la pacientii cu limfom Hodgkins. Prin utilizarea unui set de factori de prognostic publicate anterior de catre EORTC la stratificarea pacientilor prin severitatea bolii, cercetatorii au comparat radioterapie subtotal nodale singur cu o combinatie de chimioterapie si radioterapie, la pacientii de pre-clasificate ca au prognostic bun sau saraci.
Un total de 1538 de pacienti cu varste cuprinse intre 15 si 70 ani au fost inrolati in studiu. Toate au avut netratat clinice, etapa I sau II, boala supradiaphragmatic Hodgkins si au fost tratati la orice de 91 de centre in Belgia, Franta, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovenia si Spania. Din populatia totala de pacienti, 542 (35%) au fost clasificate ca avand o factori de prognostic favorabil si 996 (65%) au fost clasificate ca avand o factori de prognostic nefavorabil.
Pacientii din bratul favorabile factorul prognosic au fost desemnati aleator pentru a primi fie radioterapie subtotalul nodale sau terapie combinata constand din trei cicluri de chimioterapie, radioterapie teren, plus-implicate. Pacientii din bratul cu factor de prognostic nefavorabil au fost repartizati aleatoriu la una din cele trei scheme: sase sau patru cicluri de chimioterapie, radioterapie teren, plus implicate sau patru cicluri de droguri, plus radioterapie subtotalul nodale. Regim de chimioterapie utilizat pentru toate grupurile a fost mechlorethamine, vincristina, procarbazina, si prednison in asociere cu doxorubicina, bleomicina, si vinblastina.
Luand eveniment supravietuire fara ca obiectivul final principal, cercetatorii au descoperit ca, in grupul cu caracteristici de prognostic favorabil, ratele de raspuns la cele doua regimuri de tratament au fost similare. Cu toate acestea, printre cele 446 de pacienti din ambele grupuri care au avut o remisiune completa a existat o semnificativ diferite in rate intre grupul de asociere, precum si grupul de radioterapie numai: cinci au avut o recadere dupa terapia asociata si 61 dupa radioterapie subtotalul nodale. Acest lucru echivalenta cu o diferenta de 5 ani estimat-eveniment rata libera de supravietuire de 24%, favorizand combinatie-terapie de grup.
Pentru pacientii cu factori de prognostic nefavorabil, complete-ratele de remisiune au fost de 83% in grupul care a primit sase cicluri de chimioterapie, radioterapie teren, plus-implicat, 85% in grupul care a primit patru cicluri, plus implicate-radioterapie domeniu, precum si 86% in grupul ca...

Chimioterapia schimb de radioterapie Bucati de carne pe termen lung Efecte secundare pentru copii cu tumori cerebrale

Chimioterapia schimb de radioterapie Bucati de carne pe termen lung Efecte secundare pentru copii cu tumori cerebrale Utilizarea chimioterapie pentru a intarzia sau de a evita radioterapie la copii sub trei ani, cu un tip de tumori cerebrale numita Ependimomul reduce riscul potential nocive pe termen lung efecte adverse, arata rezultatele studiilor publicate on-line in Oncologie Lancet * ultima sambata.
Cercetatorii de la Cancer Copii si leucemia Group (CCLG), finantata de Cancer Research UK si Samantha Dickson Brain tumorala Trust, a efectuat un studiu de zece ani care implica 89 de copii din Marea Britanie, Scandinavia si Tarile de Jos, cu ependymomas nou diagnosticati, si monitorizat progresul lor timp de pana la 12 ani.
Toate copiii cu privire la proces a suferit o operatie pentru a incerca sa elimine tumori lor, urmata de un curs intensiv de chimioterapie pentru a distruge eventualele celule ramase in afara de cancer.
Radioterapie a fost rezervat doar pentru acei copii la care boala a progresat sau de raspandire. Dintre acesti pacienti, tratamentul de chimioterapie a reusit sa intarzie nevoia lor de radioterapie cu mai mult de un an si jumatate, astfel incat varsta medie a copiilor atunci cand au fost administrat radioterapie a fost de 3,6 ani, cand creierele lor au fost mai dezvoltate. Acest lucru a fost spre deosebire de copiii fiind dat radioterapie, ca tratament de prima linie, de indata ce acestea au fost diagnosticate, de multe ori la o varsta mult mai tineri.
Aproximativ 350 de copii sub varsta de 15 ani sunt diagnosticati cu cancer cerebral in fiecare an in Marea Britanie. Aproximativ o zecime din aceste cazuri sunt ependymomas - reprezentand circa 35 de cazuri in fiecare an - jumatate din care apar la copii sub varsta de patru ani. Cercetatorii spera aceste rezultate vor beneficia de sugari cu alte tipuri de cancer cerebral.
In ansamblu, 42 la suta din pacientii care nu au primit nici un tratament pentru cancerul de radiatii lor, si aproape doua treimi din copii - 64 la suta - erau inca in viata cinci ani dupa diagnosticare. Trei ani, rata de supravietuire pentru copii de pe proces este egala cu cele mai bune rezultate publicate radioterapie si de cinci ani rata de supravietuire este mai buna decat studiile anterioare, care au folosit radioterapie ca o chestiune de curs.
Studiu de autor Profesorul Richard Grundy de la creier pentru copii tumorala Centrul de cercetare de la Centrul medical Queens, Universitatea din Nottingham, a declarat: clar sale din acest studiu ca o proportie semnificativa de copii poate fi scutit, sau au intarziat, efectele de radioterapie, prin utilizarea chimioterapiei.
Stim radiologice pot fi daunatoare pentru a creierului in curs de dezvoltare, astfel evitandu-se sau folosind-o la o varsta mai inaintata, daca este necesar, va reduce, speram, orice dificultati de invatare acesti copii pot dezvolta ca urmare a acestui tratament, fara a compromite sansa lor de vindecare.
Scopul acestui studiu a fost pentru a vedea daca medicii ar putea de schimb de copii radioterapie, prin utilizarea chimioterapiei in loc. Majoritatea supravietuitorilor pe termen lung, care sunt tratati cu radioterapie pentru ependymomas experienta redusa IQ-ul si pierderi de memorie pe termen scurt.
Kate Legea, director de studii clinice, la Cancer Research UK, a declarat: Acest studiu ofera rezultate interesante pentru copii mici cu ependymomas. Aceasta imbun...

Optimal Adjuvant de radioterapie Asociat cu supravietuirea imbunatatita, meta-analiza arata

Optimal Adjuvant de radioterapie Asociat cu supravietuirea imbunatatita, meta-analiza arata O noua analiza de radioterapie adjuvant la femei cu cancer de san dupa mastectomie este asociata cu supravietuirea mai bine masurata la 10 ani, in cazul doze adecvate si campuri de radiatii sunt utilizate. Studiul a fost publicat in 4 ianuarie problema Oficial al Institutul National al Cancerului. Constatare ajuta la rezolvarea controverse peste daca radioterapie, imbunatateste atat de supravietui...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.