Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Raguseala la copii tratament


National Orientarea Lansat Pentru tratamentul raguseala

National Orientarea Lansat Pentru tratamentul raguseala
Academia Americana de ORL - capului si gatului Chirurgie Fundatia (AAO-HNSF) va emite prima - si numai - orientarea nationale de bunele practici clinice pentru a ajuta la medicilor care identifica si gestiona pacientii cu raguseala, de asemenea, cunoscut sub numele de disfonie. Orientarea subliniaza bazate pe dovezi de gestionare a raguseala de catre clinicieni, si educa pacientii cu privire la prevalenta aceasta problema comuna in domeniul sanatatii vocale.
Raguseala afecteaza aproximativ 20 de milioane de oameni din SUA la un moment dat, si aproximativ unul din trei persoane fizice vor deveni ragusit la un moment dat in viata lor, a declarat Richard M. Rosenfeld, MD, MPH, un autor de orientarea si presedintelui AAO -HNSF Orientarea de Dezvoltare Task Force. In plus fata de impactul asupra sanatatii si a calitatii vietii, raguseala duce la vizite de asistenta medicala frecvente si de mai multe miliarde de dolari in productivitate a pierdut anual de absenteism de la locul de munca.
Termeni raguseala si disfonie sunt adesea folosite alternativ, cu toate acestea, raguseala este un simptom de calitate voce modificate si disfonie este un diagnostic. Raguseala (disfonie) este definit ca o tulburare caracterizata prin calitate modificat vocale, pitch, Volum, sau de efort vocale care afecteaza comunicare sau reduce voce-au legatura cu calitatea vietii. Raguseala pot afecta nou-nascuti, sugari, copii si adulti, de orice varsta. Indivizii cu raguseala au afectat de comunicare cu familia si colegii, ceea ce poate duce la depresie, izolare sociala, pierdut locul de munca, salarii pierdut, sau de calitate a vietii redusa.
Cele mai multe raguseala este cauzata de benigne sau auto-conditii de limitare, dar poate fi, de asemenea, prezinta simptom de o stare mai grava sau progresiv care necesita diagnostic prompt si de management, a declarat Seth R. Schwartz, MD, MPH, presedintele Orientarea raguseala Panel. Aceasta noua orientare este destinat sa consolideze diagnostic, pentru a promova un tratament adecvat, pentru a imbunatati rezultatele, si pentru a extinde consiliere si educatie pentru prevenire.
Raguseala este mai frecventa la femei (50% mai mare decat la barbati), copii (in intervalul de varf 8-14 ani), persoanele in varsta, si profesionale utilizatorii de voce (de exemplu, profesorii, artistii interpreti sau executanti, telemarketers, instructorii de aerobic). In ciuda modului comune conditie este, un studiu recent al AAO-HNS a relevat faptul ca multi americani nu sunt familiarizati cu posibilele cauze si adecvat tratament pentru raguseala. Sondajul a aratat ca aproape jumatate dintre adulti nu sunt constienti de faptul ca raguseala persistenta poate fi un simptom de cancer. De cercetare separate citata in orientarea, de asemenea, a constatat ca doar 5,9 la suta dintre cei cu raguseala solicita tratament.
Recunoscand ca pacientii care nu caute asistenta pot vedea multe tipuri diferite de prestatori de servicii medicale, orientarile sunt destinate pentru toti medicii care sunt susceptibile de a diagnostica si gestiona pacientii, raguseala.
Principalele caracteristici ale noua orientare includ cel mai mult:, dar nu toate, raguseala este rezultatul benigne subiacente sau auto-factori de limitare; cu toate acestea, medicii trebuie sa ia in considerare posibilitatea de a-o stare grava de baza (cresterea tumorii sau al laringelui) sau medicatie lateral efecte ca si o cauza.
Laryngoscopy este o procedura de birou pentru a vizualiza laringe (caseta de voce si corzile vocale), care ar trebui sa fie efectuate in cazul in care raguseala persista sau in cazul in care cauza este incerta.
Studii Imaging, cum ar fi un CT sau RMN scaneaza, nu ar trebui sa fie obtinute pentru o plangere primar de raguseala, inainte de vizualizarea laringelui; laryngoscopy este modalitatea primara de diagnosticare si trebuie sa se faca mai intai.
Medicamente anti-reflux, nu ar trebui sa fie prescrisa pentru raguseala cu exceptia cazului in care exista (a) semne sau...

Mai sigur de tratament astm vine

Mai sigur de tratament astm vine Un tratament mai sigur pentru a preveni atacurile de astm vor fi disponibile anul viitor.
Se spera ciclesonide va fi deosebit de utile in tratarea copiilor.
Majoritatea persoanelor cu astm in prezent un tratament preventiv utiliza o inhalatorul care contine un corticosteroid.
Steroizi inhalatori sunt foarte eficiente, dar poate provoca reactii adverse - in special la doze mai mari.
Cele mai multe din medicament este suflat in jos, in plamani in cazul in care functioneaza pe tesutul pulmonar inflamat.
Dar, in mod inevitabil, unele nu vor fi lasat in urma in gura in cazul in care aceasta poate provoca candidoza orala (afte) sau dureri de gat si raguseala.
Unele dintre droguri va fi, de asemenea, inghitite si absorbite in circulatia sanguina in cazul in care aceasta poate cauza probleme, cum ar fi cataracta, slabirea oaselor si intarzierea cresterii la copii.
Ciclesonide este, de asemenea, un steroid, dar numai devine activ atunci cand ajunge la plamani. Orice lasat in urma in gura sau inghitit ramane inactiv.
Ultimele rezultate cu privire la utilizarea de droguri au fost prezentate la reuniunea European Respiratory Society, in Viena, in aceasta saptamana.
Cercetatorii au efectuat doua studii comparandu-l cu budesonida - un steroid utilizate in mod obisnuit conventionale inhalat.
Un studiu a aratat ciclesonide pentru a fi mai eficiente la imbunatatirea functionarii plamanilor.
Celelalte au aratat ca nu a avut nici un efect asupra productiei bodys de cortizol, un indicator care a fost de steroizi au nici un efect in afara pulmonare.<...

Repere octombrie de la ORL - capului si gatului Chirurgie Oficial

Repere octombrie de la ORL - capului si gatului Chirurgie Oficial Circa 37 de articole originale sunt recomandate in octombrie 2004, editia de ORL - Chirurgie capului si gatului, revizuite de experti jurnal stiintific al Academiei Americane de ORL - capului si gatului Chirurgie Foundation.
Aceasta problema poate fi accesat la http://www.mosby.com/oto, rezumate ale articole pot fi vizualizate online.
Printre studii de cercetare noi sunt:
1. Tratamentului...

Til ospat "It Hurts: Adevarul Uncomfortable Despre Holiday Eating

Til ospat "It Hurts: Adevarul Uncomfortable Despre Holiday Eating Pe tot parcursul sezonului de vacanta, multe persoane vor lua parte cu nerabdare in abundenta lor tabele care harurile si adunari. Dupa ce au comis, cu toate acestea, aproape 20% din americani vor suferi efectele boala de reflux gastroesofagian, sau GERD, facand festivitatile lor, mai putin de festiv. November 19-25 National GERD este Awareness Week. Societatii Americane de Endoscopie gastro-intes...

In Vocal problemele de sanatate Pentru Inner City copii, predomina raguseala

In Vocal problemele de sanatate Pentru Inner City copii, predomina raguseala Raguseala, o comuna si larg raspandita problema de sanatate vocal, este plangerea sef de pacienti intr-un oras interior clinica de pediatrie voce.
Intr-o lucrare prezentata la 2009 Academiei Americane de ORL - capului si gatului Chirurgie Fundatia (AAO-HNSF) Annual Meeting & OTO EXPO in San Diego, cercetatorii au evaluat o baza de date a pacientilor voce din august 2003 pana in iunie 2008 d...

Gestionarea Spinal tuberculozei, Concepte actuale

Gestionarea Spinal tuberculozei, Concepte actuale Dovezi de tuberculoza spinarii au fost gasite in mumii egiptene si boala este una dintre cele mai vechi boli care afecteaza oameni. Demografia, diagnostic, tratament medical si chirurgical, astfel cum a sustinut in prezent, au fost revizuite, cu o scurta discutie a literaturii. Diagnosticul precoce si tratamentul cuprinzatoare sunt necesare pentru a controla aceasta problema de sanatate publica.

Indiana's First Incisionless Chirurgie Pentru a trata Pirozis efectuate la Goshen Health System

Indiana's First Incisionless Chirurgie Pentru a trata Pirozis efectuate la Goshen Health System Chirurgie fara o incizie este posibil acum. Ieri Goshen "General Hospital" si doctorii. Mark Ranzinger si Norbert Schwer, de Gerig Associates, chirurgicale, personalul medical de la Spitalul General Goshen, a devenit primul spital si medic in Indiana pentru a efectua o interventie chirurgicala pentru a trata incisionless pirozis.
Peste 40 de milioane de oameni sufera de boala de reflu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.