Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Reactii adverse la vaccinul antirabic


Reactiile adverse grave la vaccinul antivariolic par a fi limitate

Reactiile adverse grave la vaccinul antivariolic par a fi limitate
Nu a fost o rata redusa de viata in pericol reactii adverse la vaccin variola administrat la potentialul primul raspuns la un incident bioterorism, eventual, pot fi atribuite de screening vaccin riguroase de siguranta si programe educationale, potrivit unui studiu, in 7 decembrie problema JAMA.
Imunizare de rutina copilarie impotriva variolei din Statele Unite a incetat in 1971, potrivit informatiilor de fundal in articol. Desi Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat in 1980 ca variola a fost eradicata in intreaga lume, exista preocuparea ca, virusul variolei poate exista in afara Organizatiei Mondiale a Sanatatii-desemnate laboratoare depozit si pot fi folosite ca o bioweapon. Detectarea unui caz variola ar putea reprezenta un eveniment cu intentie bioterorism care necesita o imediat, raspuns coordonat de sanatate publica, cabinete medicale, precum si personalul de aplicare a legii pentru a controla si de a proteja izbucnirea publice.
In ianuarie 2003, Departamentul de Sanatate si Servicii Umane (DHHS) a implementat un program de voluntariat civil variola de vaccinare, in care vaccinul a fost administrat la federale, de stat, precum si voluntarii locali care ar putea fi primul raspuns in cadrul unui eveniment bioterorism.
Christine G. Casey, MD, de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, Atlanta, si colegii sai au analizat profilul de vaccin de siguranta in randul civililor care au primit vaccinul antivariolic intre 24 ianuarie si 31 octombrie 2003. Cercetatorii evaluate evenimentele adverse raportate, prin intermediul Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), precum si la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.
Un total de 37,901 de voluntari in 55 de jurisdictii au primit cel putin 1 doza de vaccin variola. VAERS a primit 822 de rapoarte de evenimente adverse dupa vaccinare variolei (rata globala de raportare, 217 la 10.000 vaccinate). Un total de 590 evenimente adverse (72 la suta) au fost raportate in termen de 14 zile de la vaccinare. Nonserious evenimente adverse (n = 722) a inclus mai multe semne si simptome de usoara si de auto-limitate reactii locale. O suta de evenimente adverse (12 la suta) au fost desemnate ca fiind grave, care rezulta in 85 de spitalizari, 2 dizabilitati permanente, 10 pun viata in pericol boli, si 3 decese. Printre evenimentele adverse grave, 21 de cazuri au fost clasificate ca miocardita (inflamatie a tesutului muscular al inimii) si / sau pericardita (inflamatia o membrana care inconjoara inima) si 10, evenimentele cardiace ischemice, care nu au fost anticipate pe baza datelor istorice . Doua cazuri de vaccinia generalizate (o eruptie cutanata, ca reactie la vaccinare) si 1 caz de encefalita postvaccinial (inflamatie a creierului) au fost detectate. No fi prevenite viata in pericol reactii adverse, transmisii de contact, sau reactii adverse ca tratamentul necesar cu vaccinia imunoglobulina au fost identificate. Evenimentelor adverse grave au fost mai frecvente in randul revaccinees mai in varsta decat cei tineri vaccinate prima oara.
Absenta unor reactii adverse grave care pot fi prevenite ofera dovezi indirecte de vaccinare de screening eficiente si de educatie, precum si de ingrijirea atent site-ul de vaccinare si de monitorizare, autorii scriu.
Acest vaccin variola complet de monitorizare de siguranta si de reactie poate servi ca un model eficient pentru campaniile vaccin care pot aparea ca raspuns la situatii de urgenta de sanatate publica. Aspecte unice inclus de detectare rapida, de ancheta, iar raspunsul la rare si potential grave evenimentele adverse. Raportul nostru subliniaza succesul de educatie, de screening, si investigatii clinice si revizuiri sporind intr-un solid sistem de monitorizare de siguranta, pentru a minimiza evenimentelor adverse care pot fi prevenite. Reducere suplimentara de vaccinia generala evenimentelor adverse ar putea fi realizate prin intermediul studiu de factori de risc cardiac si dermatologice, o mai buna intelegere a gazda vaccinia-interactiune patogen, si dezvoltarea unui vaccin vaccinia mai putin reactogenic, concluzioneaza cercetatorii.
(JAMA.2005; 294:2734-2743.)
Editori Nota: Toate sprijin financiar si material pentru eforturile de supraveghere a fost realizata ca parte a CDC si Departamentul de Stat de sanatate de raspuns de sanatate publica. Nr finantare suplimentara a fost solicitata pentru a sprijini aceste activitati.
Neurologice Evenimente adverse la vaccinul antivariolic in general, usoare Intr-un studiu legat in aceasta problema a JAMA, reactiile adverse neurologice de la vaccinare variola au fost in general usoare si a ratei de sindroame specifice nu a depasit estimarile initiale.
Rare evenimentele adverse asociate cauzal cu vaccinarea variola includ sindroame neurologice, cum ar fi sistemul nervos central (SNC) si...

Din plante, suplimente nutritive legate de reactii adverse oculare

Din plante, suplimente nutritive legate de reactii adverse oculare Se estimeaza ca 42 la suta dintre americani utilizare medicamente pe baza de plante sau suplimente nutritionale. Multe persoane care aceste produse si medicii lor nu sunt constiente de reactii negative pe care le pot provoca. O Oregon Health & Science cercetator la Universitatea revizuit raportat cazuri de reactii adverse oculare asociate cu aceste produse. Constatarile sale sunt publicate in Jurnalul American de Oftalmologie aceasta luna.
Cercetator, Frederick W. Fraunfelder, MD, profesor asistent de oftalmologie la Scoala de OHSU de Medicina si OHSU Casey Eye Institute, a constatat efecte secundare variind de la ochi si uscata pentru a hemoragiilor retiniene si pierdere tranzitorie vizuale. Cele mai multe dintre reactiile adverse au fost asociate cu doze mai mari si aplicarea topica. In timp ce nici unul din cazurile raportate au cauzat daune permanente, multi ar putea avea in cazul in care pacientul nu ar fi intrerupt utilizare a produsului.
Un segment larg al populatiei foloseste medicamente pe baza de plante si suplimente nutritive, de multe ori fara stiinta medicilor curanti, a declarat Fraunfelder, care, de asemenea, este director al Registrului National al induse de droguri oculare Efecte secundare cu baza la ochi Casey Institutului. Aceste produse pot provoca reactii adverse oculare si medicii trebuie sa recunoasca aceste evenimente adverse.
Medicamente pe baza de plante si suplimente nutritionale nu sunt reglementate de Food and Drug Administration (FDA) ca baza de prescriptie medicala si over-the-counter medicamente sunt. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a publicat orientari cu privire la utilizarea de medicamente pe baza de plante, in 2004, inclusiv recomandari privind cultivarea, colectarea, clasificarea, controlul calitatii, depozitare, etichetare si de distributie. Cu toate acestea, nu exista standarde oficiale care reglementeaza productia de medicamente pe baza de plante, in Statele Unite si potenta si puritatea acestor produse variaza foarte mult.
Fraunfelder revizuit cazuri de efecte adverse oculare adverse raportate la OMS, FDA si Registrul National al induse de droguri oculare Efecte secundare, si revizuite literaturii universale pentru cazuri de adverse raportate reactii adverse oculare cauzate de medicamente pe baza de plante si suplimente nutritive. Din 323 de cazuri raportate a gasit de opt produse asociate cu efecte clinice semnificative adverse oculare: Ginkgo Biloba, Echinacea purpurea, musetel, dulce, canthaxanthine, Datura, niacina si vitamina A.
Unul dintre cele mai bine vandute medicamente din plante in Statele Unite si la nivel mondial este de ginkgo biloba, care este utilizat pentru a trata tinitus, astm bronsic si amigdalite, printre alte lucruri. Fraunfelder constatat doua cazuri de hemoragie in camera anterioara a ochiului, precum si rapoarte ale hemoragiilor retiniene la pacientii care utilizeaza acest agent. Ginkgo biloba inhiba agregarea plachetara, si ar trebui sa fie utilizat cu prudenta la pacientii care au luat aspirina, deoarece efectele ar putea fi amplificate.
Echinacea purpurea este utilizat pentru a trata raceli, tuse, febra, infectii ale tractului urinar, arsuri si de gripa. Rapoarte de iritarea ochilor si conjunctivita au fost asociate cu utilizarea acesteia de actualitate.
Musetel este utilizat pentru tratarea bolii ochi, precum si insomnie, indigestie, dureri de cap migrena, bronsita, febra, raceli, inflamatie si arsuri. Ceai de musetel este folosit de unii topic in si in jurul oc...

O data pe zi Alvesco Are Minimal gurii si gatului legate de reactii adverse la Pacientii Astm

O data pe zi Alvesco Are Minimal gurii si gatului legate de reactii adverse la Pacientii Astm Cele mai recente descoperiri din investigative inhalati cu corticosteroizi Prezentat la 2004 AAAAI reuniunea anuala
Aventis Comunicat de presa
Strasbourg, Franta - date noi arata ca o data pe zi, tratamentul cu terapia Alvesco experimentale (ciclesonide), in usoara pana la pacientii cu astm bronsic moderat este bine tolerata, cu o incidenta a reactiilor adverse orofaringiene (afte, raguseala...

Doua Droguri malariei Pentru Travelers avea reactii adverse mai putine

Doua Droguri malariei Pentru Travelers avea reactii adverse mai putine O revizuire noi de cercetare existente, constata ca o combinatie de droguri si de doxiciclina comune antibiotice permite calatorilor sa se apere malariei cu cele mai putine efecte secundare in zonele in care parazitul este rezistent la un tratament preventiv larg acceptata.
Un alt medicament, mefloquine, are cele mai multe efecte adverse, dar acesta ar putea fi adecvate pentru persoanele care d...

Ce alimente si droguri poate provoca reactii adverse severe atunci cand luate in perioada de acelasi timp?

Ce alimente si droguri poate provoca reactii adverse severe atunci cand luate in perioada de acelasi timp? Medicamente pot trata si vindeca multe probleme de sanatate. Cu toate acestea, acestea trebuie sa fie luate in mod corespunzator pentru a se asigura ca acestea sunt sigure si eficiente. Multe medicamente au ingrediente puternice care interactioneaza cu corpul uman in diferite moduri, si dieta si stilul de viata, uneori, poate avea un impact semnificativ asupra drogurilor o capacitate de a lucra in...

Directioneaza FDA ADHD de droguri de catre producator a Pacientii Anunta Despre Cardiovascular Evenimente adverse si evenimente adverse psihice severe

Directioneaza FDA ADHD de droguri de catre producator a Pacientii Anunta Despre Cardiovascular Evenimente adverse si evenimente adverse psihice severe US Food and Drug Administration (FDA) astazi indreptate producatorii tuturor produselor de droguri aprobat pentru tratamentul de Attention Deficit Disorder hiperactivitate (ADHD), pentru a dezvolta pacientilor Ghiduri de medicatie pentru alerta pacientilor sa posibile riscuri cardiovasculare si riscurile legate de simptomele psihice negative asociate cu medicamente, precum si pentru a consilia le-...

Chinina reactii adverse pot fi Rezultatul Triptofan Deficitul de

Chinina reactii adverse pot fi Rezultatul Triptofan Deficitul de Cercetatorii au descoperit ca anti-malarie chinina de droguri pot bloca celulele o capacitatea de a prelua triptofan esentiale aminoacizilor, o descoperire care ar putea explica multe dintre efectele secundare negative asociate cu chinina. Dupa ce a confirmat, aceste rezultate ar sugera ca suplimentele alimentare triptofan ar putea fi un mod simplu si ieftin de a imbunatati performanta acestui dro...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.