Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Recuperarea dupa operatia e hernie de disc


Riscuri de la munca dupa operatia de cezariana, inainte scazut, rapoarte de studiu

Riscuri de la munca dupa operatia de cezariana, inainte scazut, rapoarte de studiu
Riscurile de la livrare vaginala dupa o operatie cezariana, inainte de livrare sunt mici, dar sunt usor mai ridicate decat pentru o repeta operatia de cezariana. Aceasta constatare este de la cel mai mare, cel mai cuprinzator studiu de acest gen realizat vreodata, derulat de Institutul National de Sanatate Copilului si Dezvoltare Umana a National Institutes of Health.
Studiul apare in 16 decembrie New England Journal of Medicine.
Aceste constatari a femeilor care au avut o operatia de cezariana-si medicii lor cu informatii fiabile pentru a lua in considerare atunci cand decide daca sa urmeze de munca sau de a avea o livrare repet operatie cezariana, a declarat Duane Alexander, MD, Director al NICHD.
Printre complicatiile studiu a constatat la femei care au incercat o nastere vaginala dupa livrare inainte de operatie cezariana s-au ruptura a uterului, infectii ale mucoasei uterine, lipsa de oxigen la creier de inceput, si a mortalitatii infantile. Autorii studiului mentionat, totusi, faptul ca riscurile de aceste complicatii au fost foarte scazute.
Operatia de cezariana consta in livrarea unui copil printr-o incizie facuta in peretele abdominal si prin uter, mai degraba decat prin vagin. Motive pentru operatia de cezariana includ lipsa de forta de munca de a proceda in mod normal, anomalii fetale a ratei pulsului, si complicatii care implica placenta. Pentru ca operatia de cezariana este o procedura chirurgicala majora, aceasta exercita riscurile prezentate de catre orice alta interventie chirurgicala majora, cum ar fi infectia sau a unor complicatii de la anestezic. Avand o operatia de cezariana poate complica, de asemenea, Nasteri in viitor.
Ruptura uterina este cel mai bine cunoscut complicatie de livrare a incercat vaginale dupa o livrare inainte de operatie cezariana. Ruptura uterina se produce atunci cand cicatrice in muschiul uterin se deschide. Ruptura poate duce la o parte sau toate pentru copii si, probabil, placenta lasand uterului, care poate determina anomalii fetale rata de inima si de moarte, probabil, fetale. O mai severe, sau catastrofale, ruptura poate duce la sangerare grele, care pot pune in pericol viata, atat mama si copil. In unele cazuri, sangerarea poate fi atat de grave, incat o histerectomie trebuie sa fie efectuate.
Cu toate acestea, se repeta operatia de cezariana, de asemenea, poate presupune riscuri decat cele generate de livrarea vaginal, dupa o prealabila operatia de cezariana, a explicat autorul NICHD al studiului, Catherine Spong, MD, sef al Sarcina institutelor si Perinatology Sucursala. Risc de infectie si a altor complicatii chirurgicale par sa fie mai mare la femei care se repeta operatia de cezariana, comparativ cu cei care sunt de succes, cu o nastere vaginala dupa operatia de cezariana.
Mai mult decat atat, avand o livrare repeta operatie cezariana pot complica sarcinile viitoare, uneori, cauzand placenta de implantare a peste colul uterin, astfel interfera cu procesul de nastere. Inainte de operatie cezariana, de asemenea, creste sansele ca placenta va creste in peretele uterin, care conduc la dificultatea cu eliminarea placentei dupa nastere. Acest lucru poate duce la sangerari abundente in timpul nasterii, poate duce la indepartarea chirurgicala a uterului.
Daca decizia de a incerca o nastere vaginala sau de a avea o repeta operatie cezariana trebuie sa se faca cu atentie de catre femei si medicii lor. Acestea trebuie sa ia in considerare, pe de o parte, riscul unei rupturi uterine si a complicatiilor sale inerente, si echilibrul acestor factori impotriva riscului de complicatii chirurgicale, precum si sansele ca livrarea repeta operatie cezariana s-ar putea complica sarcinile viitoare.
Citand cifre compilate de catre Centrul National de Statistica Sanitara (NCHS), autorii studiului mentionat faptul ca rata de operatia de cezariana a crescut de la 5 la suta in 1970 la un moment toate mare de 26 la suta in 2002. Recente date preliminare eliberate de NCHS a indicat o rata globala de operatie cezariana de livrare mai mare de 27 la suta pentru anul 2003. Pentru aceeasi perioada, rata natalitatii vaginale dupa operatia de cezariana a scazut de la 31 la suta in 1998 la 10,6 la suta in anul 2003. US Public Health Service, in poporul ei sanatoase 2010 Raport, a propus o rata tinta de nastere vaginale dupa operatia de cezariana de 37 la suta.
Materna NICHD-fetale Medicina Unitati de cercetatori de retea a intreprins studiul de curent pentru a estima mai precis riscurile de la nastere vaginala dupa operatia de cezariana, comparativ cu avand o repeta operatia de cezariana. Inainte de studiu actual, singurele informatii pe acest subiect a fost de la studii ca aceste coduri revizuite de descarcare de gestiune din inregistrarile spital, a spus dr. Spong. Astfel de analize, efectuate dupa fapt, poate sa nu reuseasca sa includa informatii importante despre nastere. In plus, cateva studii care au fost efectuate, in general, didnt a include un numar suficient de mare de femei pentru un calcul fiabila a riscurilor implicate.
Studiul actual a inrolat femei, la 19 centre universitare medicale care cuprinde Maternal NICHD-fetale Medicina Unitati Network. Toate femeile din studiu au fost insarcinata, si fiecare a avut o livrare anterior operatie cezariana. In total, 17898 de femei au incercat o nastere vaginala si 15801 a suferit o repet electiva operatia de cezariana. Femeile au fost clasificate ca avand o electiva operatie cezariana, daca acestea nu au avut o indicatie medicala (necesitatea) pentru aceasta si, daca acestea nu au avut de munca.

Studiu cu privire la riscurile nasterii, dupa operatia cezariana

Studiu cu privire la riscurile nasterii, dupa operatia cezariana Risc este mai putin de 1% (din complicatii grave pentru nastere vaginala dupa C-section)
Potrivit unui nou studiu, mame care au avut anterior o C-sectiune, du-te la a avea un risc mai mic de 1% de a avea un rupturi uterine, daca acestea aduc, vaginal.
Dr. Mark Landon (Ohio State University Medical Center, SUA), a declarat Am pus un numar de pe un risc pe care clinicienii inteles exista de ceva timp, dar a avut dificultati de femei de consiliere a nivelului de aceste riscuri ..
25% din Nasteri in SUA sunt C-livrari sectiune. Doctorii au avut tendinta de a recomanda ca mamele care au avut o C-nastere sectiune trebuie sa mearga pe de a avea C-sectiuni pentru fiecare nastere, ulterior. Lor motiv fiind ca exista un risc ridicat ca viitoarele Nasteri in vaginala ar putea ruptura cicatricile si a uterului.
La inceputul anilor 1990 de conducere de experti a decis ca ar fi in siguranta pentru aceste mame de a livra vaginal.
In 1981, doar 3% din mame au avut Nasteri in vaginal dupa o C-sectiune. In anul 1998 acest numar a crescut la 31%.
Acest studi...

Atentie si memorie de lucru in recuperarea alcoolicilor poate fi crescut de nicotina

Atentie si memorie de lucru in recuperarea alcoolicilor poate fi crescut de nicotina Alcoolicii * in recuperarea inceputul anului au tendinta de a afectat functionarea cognitiva.
* Nicotina este cunoscut de a avea efecte benefice in anumite circumstante.
* La noile descoperiri arata ca patch-uri nicotina poate imbunatati functionarea cognitive, printre nou-recuperarea alcoolici, cu un istoric de fumat.
Alcoolici detoxifica in stadiile initiale ale recuperarii tind sa aiba...

Definirea recuperarea de Abuz Substanta

Definirea recuperarea de Abuz Substanta Abstinenta de la alcool si droguri este doar punctul de plecare in definirea de recuperare pentru persoanele cu tulburari de abuz de substante, in conformitate cu o hartie in numarul din octombrie al Oficial al Abuz Substanta Tratamentul (JSAT).
Potrivit unei definitii initial dezvoltat de un grup de experti de la Institutul Betty Ford, de recuperare este un mod de viata in mod voluntar mentinu...

In urma Accident vascular cerebral, mouse-ul Rewires Brain Circuite sa neurale pentru recuperarea De la deteriorate neuronale Functia

In urma Accident vascular cerebral, mouse-ul Rewires Brain Circuite sa neurale pentru recuperarea De la deteriorate neuronale Functia Grupul japonez de cercetare condus de profesorul Junichi Nabekura la Institutul National de Stiinte fiziologice, programelor indicative nationale, Japonia, a constatat ca, dupa un accident vascular cerebral intr-o parte a creierului mouse-ului, o alta parte a creierului rewires circuite neuronale sale de a recupera de la functia de deteriorate neuronale. Japonia Stiinta si Tehnologie Agency (JST) ...

GENOMED's Horse In al patrulea rand recuperarea de la presupuse a virusul encefalitei West Nile

GENOMED's Horse In al patrulea rand recuperarea de la presupuse a virusul encefalitei West Nile GENOMED (OTCPK: GMED), un Next Generation Bolilor managementul companiei, care utilizeaza genomica pentru a rezolva boli la om si animale, a anuntat ca cal al patrulea studiu sa extins pentru West encefalita virusul Nilului se reface frumos o saptamana de la inceperea tratamentului GenoMeds.
Acum o saptamana, un proprietar de cal in Seguin, Texas telefonat GENOMED sa spun ca ei de cal, numit Se...

Terapia asociata duce la recuperarea partiala a prejudiciului de la maduva spinarii la sobolani

Terapia asociata duce la recuperarea partiala a prejudiciului de la maduva spinarii la sobolani Combinand partial diferentiate celule stem cu terapia genica pot promova cresterea de izolare noi in jurul fibrele nervoase in cordoane avariate spinarii la sobolani, un nou studiu arata. Tratament, care imita activitatea a doi factori de crestere ale nervilor, de asemenea, imbunatateste functia de animale motor si conducta electrice de la creier la muschii picioarelor. Constatare poate duce in ce...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.