Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Refacere cartilaj


Scanarea Pentru semnelor precoce de osteoartrita

Scanarea Pentru semnelor precoce de osteoartrita
Multe probleme de sanatate pot fi tratate eficient si gestionate in cazul in care acestea sunt capturate suficient de devreme. Dar, pana in prezent, diagnosticarea stadiu incipient de osteoartrita - boala adesea cripplingly dureroase, care provoaca leziuni la nivelul articulatiilor si este gandit sa afecteze aproximativ 8,5 milioane englezi - a fost dificil. Thats pentru ca in prezent, diagnosticul se bazeaza pe dovezi x-ray si examinarea fizica, ambele din care nu poate la fata locului semne ale bolii sale, pana in etapele sale ulterioare.
Cu toate acestea oamenii de stiinta au anuntat doar dezvoltarea de noi tehnologii imagistica medicala, care poate la fata locului semne de osteoartrita, chiar inainte de a incepe cauzeaza prejudicii in comun.
Dr Alexej Jerschow, de la New York University, se afla in spatele noua metoda de diagnostic, si a prezentat concluziile sale, la recenta reuniune anuala a American Chemical Society la Philadelphia (i). Dr Jerschow foloseste un scanner RMN - deja utilizate in mod obisnuit in spitale - pentru a masura nivelul unei substante numita glycosaminoglycan (GAG). GAG este un polimer care detine o cantitate mare de apa si va ajuta sa cartilajul tare si elastic. Intr-adevar, o concentratie scazuta a GAG este legata de debutul osteoartrita si alte tulburari cartilaj.
Metodele noastre au potentialul de a oferi semne de avertizare timpurie pentru Tulburari cartilajul cum ar fi osteoartrita, evitand astfel potential chirurgie si terapie fizica mai tarziu, spune Dr. Jerschow.
Ajutor Nutritional
Un alt avantaj al noilor tehnologii este ca aceasta ar putea ajuta la detectarea cat de eficiente medicamente osteoartrita noi si cele existente sunt la combaterea bolii. Un numar tot mai mare de studii, cu toate acestea, sugereaza ca o substanta nutritiva numit glucozamina - care este utilizata frecvent de catre persoanelor care sufera de osteoartrita - este eficienta atat la construirea cartilaj noi (ii) si ajutand la reducerea durerii in comun (iii).
Glucozamina constituie 50 la suta din lubrifiant gasite in lichidul sinovial - fluidul care inconjoara articulatiile dumneavoastra - atat de implicati in protectia impotriva uzurii comune si lacrima. El ajuta organismul dumneavoastra sa colagen si mentine tesuturile sanatoase conjunctiv, toate acestea sunt necesare pentru refacerea si repararea cartilajului.
Glucosamina este un ingredient activ in suplimentul numit OmegaFlex (www.vegepa.com). OmegaFlex foloseste o forma vegetariana de glucozamina numit de clorhidrat de glucozamina, care este cea mai bio-formularul disponibil (adica cel mai usor de absorbit). Pana de curand, suplimentele de cele mai multe glucozamina au provenit din moluste.
OmegaFlex, de asemenea, contine omega-3, 6 si 9 acizi grasi, toate acestea sunt considerate a fi anti-inflamatorii si de alinare a durerii proprietati.
- Omega-3 acizi grasi veni sub forma de EPA (acid eicosapentaenoic) din ulei de peste marin, pe care unele studii au aratat reduce inflamatia si durerea asociata cu poliartrita reumatoida.
- Seara Virgine ulei de ciubotica-cucului prevede GLA (acid gama-linolenic, un omega-6 de acizi g...

GEL injectabile ar putea accelera reparare de cartilaj rupt

GEL injectabile ar putea accelera reparare de cartilaj rupt Intr-un proiect care va fi probabil supravegheat de catre jucatori de fotbal, runners si alti sportivi, cercetatorii de la MIT si Harvard Medical School zic ca sunt in curs de dezvoltare un gel injectabil care ar putea accelera repararea cartilajului rupte, un prejudiciu comune de sport, si poate ajuta la intoarcerea atleti raniti la o concurenta mai devreme. Tehnica foloseste pacientii cartilajului propriu-producatoare de celule si are potentialul de a fi mai eficiente si mai putin invazive mult decat cele conventionale tehnici de reparatii cartilaj, care pot include interventii chirurgicale extinse, spun ei.
Cand amestecul lichid este injectat in zonele in care cartilajul este rupt, cum ar fi un genunchi in comun, se intareste materialul intr-un gel de la expunerea la lumina ultravioleta, lasand celulele transplantate in locul astfel incat sa poata creste cartilaj nou acolo unde este nevoie. Acest material biodegradabil va fi descris in 10 ianuarie problema Biomacromolecules, un peer-revizuit Oficial al American Chemical Society, cea mai mare societate lumi stiintifice.
Cartilajul Torn este una extrem de dureros, greu-la-vindeca prejudiciu, in special deoarece cartilagiile nu se regenera pe cont propriu. De cele mai multe ori apare ca urmare a leziunilor traumatice, ca timpul de sport, si este cel mai frecvent la genunchi in comun, dar conditie, de asemenea, poate aparea ca rezultat din activitatea normala de zi cu zi. Metodele de tratament includ conventionala de odihna, analgezice si, uneori, chirurgie invaziva reparatii. Pacientii supusi unei interventii chirurgicale se pot confrunta cu un proces lent, de recuperare dureroasa.
Folosind un pacientii cartilagiu propriu-producatoare de celule, scopul nostru este de a plasa celule in gel de noua noastra si se injecteaza-le in site-ul de prejudiciu, astfel incat cartilaj creste acolo unde este nevoie, spune autorul studiului de plumb Jason A. Burdick, Ph.D., un tip post-doctoral la Departamentul de Inginerie Chimica la Massachusetts Institute of Technology din Cambridge, Mass gel de sine wont a cartilajului initial inlocui deteriorate, dar va oferi un mediu optim de crestere pentru cartilaj implantat-celule producatoare de cartilaj, astfel incat noi sa poata fi format si ajuta la restabilirea functiei.
Materialul GEL in sine este compus dintr-un polizaharid natural numit acid hialuronic, care este modificat cu grupurile de photoreactive (methacrylates) si o molecula fotosensibil. Burdick compara procedura, in care lichidul injectabile este transformat intr-un gel, pentru a face Jell-O. Dar, in loc de a folosi temperatura rece pentru congelare, aceasta tehnica foloseste lumina, pe care spune el este un proces mult mai rapide si controlate. Dont cautati gel prea curand, el avertizeaza, ca cercetarea este in stadiile precoce de testare si ar putea sa ia cel putin cinci ani inainte de dispozitia sa de a consumatorilor. Am dori in cele din urma sa faca un material care este la fel de puternic ca cartilajului pentru a purta sarcina de comun imediat dupa implantare, Burdick spune, dar nu au fost destul de acolo inca.
Intr-o dovada a conceptului-experiment, cercetatorii au implantat materiale, folosind cartilaj producatoare de celule (chondrocytes), obtinute din urechi de porc, sub piele a unui mic grup de soareci, ca...

Activitatii fizice regulate, poate consolida cartilaj genunchi

Activitatii fizice regulate, poate consolida cartilaj genunchi Osteoartrita (OA) este principala cauza de handicap in randul adultilor. Pe masura ce populatia imbatraneste, populatia a sporit eforturile de interventie sunt vitale pentru controlul de taxare individuale si de sanatate publica a acestui cronice, boli crippling comune. Impreuna cu diagnosticul precoce, exercitarea moderata este una dintre cele mai eficiente metode de a reduce durerea si de a imbu...

Cultivarea cartilaj pentru interventii chirurgicale la genunchi

Cultivarea cartilaj pentru interventii chirurgicale la genunchi La aproximativ 6 milioane de americani in fiecare an, du-te la medicii lor, plangandu-se de dureri de genunchi, si in multe cazuri, problema se dovedeste a fi grav deteriorate cartilaj. In trecut, acolo a fost nici o cale pentru a repara prejudiciul - dar acum, medicii din Boston sunt de raportare succes cu o noua tehnica de pacienti care utilizeaza propriile celule.
CAROLINE ADAMS a fost un ju...

Americanii excesul de greutate suferi rata mai mare de lacrimi cartilaj genunchi

Americanii excesul de greutate suferi rata mai mare de lacrimi cartilaj genunchi In ceea ce indicele de masa corporala se duce in sus, la fel riscul de rupere menisc --
Americas talia completarea este strecurat genunchi sale - si carte de buzunar - cu sute de mii de persoane supraponderale au suferit interventii chirurgicale in fiecare an, deoarece kilogramele in plus ele Pack sunt duc la lacrimi in cartilajului lor meniscal.
In primul studiu major de acest gen, Universi...

Ce este de distrugere Cartilage? Ce este articular de distrugere Cartilage?

Ce este de distrugere Cartilage? Ce este articular de distrugere Cartilage? Structuri cartilajului si relativ usor de functii pot fi lezate, de multe ori duce la daune. Cartilaj este un dur, tesutul conjunctiv flexibil, care se gaseste in multe zone ale corpului. Acest lucru fin, tesut cauciucata in principal functioneaza ca o perna pentru oasele de la articulatii. Cartilaj engleza Cuvantul provine de la cuvantul latin cartilajului, care inseamna cartilaj sau imatur.
C...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.