Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Regim alimentar dupa operatie de inima


Dieta si exercitiu fizic Better Than regim alimentar utilizat exclusiv pentru Pierdere in Greutate dupa sarcina

Dieta si exercitiu fizic Better Than regim alimentar utilizat exclusiv pentru Pierdere in Greutate dupa sarcina
Dovezi preliminare sugereaza ca o combinatie de dieta si exercitiile fizice este un mod mai eficient de a pierde in greutate dupa sarcina mult de dieta in pace, sa incheie un sistematica Cochrane Review.
Femeile natural, crestere in greutate in timpul sarcinii si multi pierde treptat dupa aceea, dar unele femei le este greu sa piarda aceasta greutate suplimentara. Aceasta greutate retinute organism poate fi un factor care contribuie la obezitate in randul femeilor. Multe femei sunt dornice sa gaseasca modalitati de a reveni la, si mentinerea, pre-greutati gravide, si exista o multime de sfaturi concurente oferite.
Prin studierea datelor de la sase studii diferite, care a implicat un total de 245 de femei, un grup de Cochrane Cercetatorii au descoperit ca femeile care si-au exercitat nu au pierdut semnificativ mai mult decat femeile care au un standard de post-natale stil de viata. Cu toate acestea, femeile care au combinat exercitii fizice si diete a pierde in greutate mai mult decat cele cu grija normale.
Revenind la greutatea corporala treptat dupa ce a dat nastere pare a fi important, pentru ca femeile care recapete greutatea lor de dinainte de sarcina in termen de sase luni au un risc mai mic de a fi supraponderali zece ani mai tarziu.
Precum si contribuind la reducerea greutatii corporale, exercitarea are avantajul de a imbunatati de fitness femei cardiovasculare si conservele de grasime-masa gratuite - diete singur reduce grasime-masa libera, spune Amanda Amorim, un epidemiolog de lucru de la Rio de Janeiro, Brazilia.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
-----------...

Ex-presedintele Bill Clinton pentru a avea inima operatie bypass dupa ce au dureri in piept

Ex-presedintele Bill Clinton pentru a avea inima operatie bypass dupa ce au dureri in piept Ex-presedintele Bill Clinton a fost plangandu-se de dureri in piept cateva zile in urma. Dupa o serie de teste la Westchester Medical Center, medicii nu l-au sfatuit sa aiba operatie bypass si sa faca acest lucru cat mai curand posibil.
Operatiune va avea loc la New Yorks Columbia spital prezbiterian. El este acolo la momentul pentru testele (pentru a pregati-l pentru chirurgie). El va fi operat pe sambata.
Bill sotia Clintons, Hillary Clinton, a trebuit sa taie scurt vizitei sale la New York State Fair.
Hillary Clinton a spus Se simtea bine si sa nu va faceti griji si el ar ma vada la ta...

Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o bautura regulate care nu poate fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii

Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o bautura regulate care nu poate fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o regulat, zahar-bautura ambalate nu pot fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii, in functie de cercetare de la Universitatea Purdue. Insa cercetatorii a declarat ca acest doesnt inseamna ca ar trebui sa luati o bautura indulcita cu regularitate moale in loc.
Profesorul Terry Davidson si profesor asociat Susan Swithers, atat in cadrul ...

Dieta un regim alimentar echilibrat este o piata sanatoasa

Dieta un regim alimentar echilibrat este o piata sanatoasa Oamenii sunt confuz despre ceea ce alimentele pe care le pot manca si nu sunt sigur ce un regim alimentar sanatos echilibrat arata ca, releva un nou sondaj de catre Agentia pentru Standarde Alimentare (FSA).
Aceste constatari coincide cu lansarea a placii eatwell noi, un instrument practic care reducerile prin gama de mesaje conflictuale in jurul alimentare si a ne aduce aminte ce un regim alim...

In cazul in care un regim alimentar este foarte daunator pentru a dintilor este, de asemenea Bad pentru organismul

In cazul in care un regim alimentar este foarte daunator pentru a dintilor este, de asemenea Bad pentru organismul Afectiuni dentare poate fi un apel de trezire ca dieta ta este a dauna corpul tau.
Cele cinci-alarma de incendiu al unui clopotel durere de dinti este dificil de a ignora, spune Dr. Philippe P. Hujoel, profesor de stomatologie sanatatii publice la Universitatea din Washington (UW), Scoala de Medicina Dentara din Seattle. Dincolo de primejdie imediata, durere dentara poate prevesti probleme medi...

Cu toate acestea, nici o dovada de faptul daca regim alimentar utilizat exclusiv poate controla diabetului de tip 2

Cu toate acestea, nici o dovada de faptul daca regim alimentar utilizat exclusiv poate controla diabetului de tip 2 In ciuda dovezi puternice, care diabet de tip 2 pot fi prevenite sau intarziate, cel putin printr-o combinatie de modificari stilului de viata si de un sfat bun dietetice, o echipa de Cochrane Cercetatorii au constatat ca nu exista niciun indiciu daca sfaturi dietetice singurul care poate preveni boala.
Diabetul de tip 2 este foarte comune, precum si numarul de persoane afectate este in crester...

Un bogat regim alimentar de peste gras este benefic in reducerea progresul bolilor oculare

Un bogat regim alimentar de peste gras este benefic in reducerea progresul bolilor oculare Un studiu publicat ahead of print in British Journal of Ophthalmology sugereaza ca, pentru a diminua dezvoltarea bolilor legate de varsta ochiului numita degenerescenta maculara, un consum saptamanal de doua pana la trei portii de peste gras ar putea fi benefica.
Cercetatorii de sprijin concluziile lor, pe baza unui studiu de lunga opt ani de 3.000 de pacienti. Ele au fost toate lua parte la su...

Scheme de regim alimentar comunitar a castiga premii in Tara Galilor

Scheme de regim alimentar comunitar a castiga premii in Tara Galilor Mai multe Castigatorii au fost anuntate in Tara Galilor FSA (Marea Britanie) Premiile pentru alimentatie Pe plan local de actiune pentru sistem, care recunoaste initiativele individuale sau de echipa care au facut un impact pozitiv asupra dietei sau de obiceiurile alimentare in comunitate.
Premiile au fost acordate in cadrul a cinci categorii, pentru schemele de faptul ca: informeze sau educa c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.