Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Regim alimentar la insuficienta renala cronica


Celebrity Chef Demonstreaza "rinichi Friendly" Retete La 33-lea anual de Asociatia Americana a Pacienti cu afectiuni renale Meeting

Celebrity Chef Demonstreaza "rinichi Friendly" Retete La 33-lea anual de Asociatia Americana a Pacienti cu afectiuni renale Meeting
Katie Lee Joel, gazda primul sezon de Bravos lovit, Top Chef si Shire Pharmaceuticals a anuntat astazi Katies participarea in cadrul companiei Rinichi Friendly Comfort Foods program, inclusiv contributia ei de sase retete pentru editia 2006 a Friendly Rinichi Foods Confort: O colectie de Retete pentru Persoanele cu insuficienta renala cronica. Participanti de al 33-lea anual de Asociatia Americana a pacientii cu boli renale (AAKP) Conventia in Orlando, Florida, au reusit sa esantion unele retete Katie dezvoltat pentru carte de bucate la un eveniment pe Sept. 1, 2006
Boli de rinichi este o problema aproape de inima Katies. Bunicul Katies a fost diagnosticat cu ea cativa ani spate, si, cu toate ca familia a fost ingrijorat de sanatatea lui, bunicul ei a fost mai mult preocupat de restrictiile pe care le pune la dieta lui. Katie a inceput sa cercetarea bolilor renale restrictii dieta si in cele din urma adaptat ei familys retete traditionale, pentru ca bunicul ei si de familie ar putea manca in continuare mesele pe care le iubea, impreuna, mentinand in acelasi timp o dieta care sa sustina starea lui de sanatate.
Cand Shire apropiat de mine cu privire la implicarea lor cu Rinichi Friendly Comfort program Foods, am fost incantat sa aiba posibilitatea de a impartasi retete mea. Bunicul meu a trecut si partajarea acestor retete cu pacientii cu boli renale si ingrijitorii este un mod de a onora memoria lui. Vreau sa stie ca pacientii cu alimentele de gatit rinichi prietenos nu este o propozitie la alimente plictisitoare, ci inseamna a fi creativ, a spus Katie Lee Joel.
Editia 2006 a Friendly renal Comfort carte de bucate Produsele alimentare se concentreaza pe pregatirea mesei de scazute in fosfor, in timp ce ofera sfaturi sanatoase, precum si delicioase si usor de-a face retete pentru pacienti si familiile acestora sa se bucure. Pacientii se pot bucura de aceste sase retete noi de la Katie, inclusiv:

Condimentat Zucchini Pineapple Paine
Burritos Mic dejun
Turcia fleica
Crocanta Cornflake-Fish Crusted
Apple Cobbler
Strawberry Pie
Katie desfasoara o demonstratie de fosfor scazut de retete de gatit-o la reuniunea AAKP astazi, de la 3:30 pm - 5:30 pm EDT, in cazul in care ea va fi alaturat de William Finn, MD, un nefrolog (un medic specializat in tratarea bolilor de rinichi) si profesor de medicina la Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill, si, Cathi J. Martin, RD, CSR, LDN, un dietetician care se specializeaza in ingrijirea pacientilor cu boala de rinichi de la Resurse NutrePletion. Prin demonstratie de gatit si de programul educational, Katie si acesti experti va arata persoanelor cu insuficienta renala cronica dializa, si ingrijitorii lor, ca se pot bucura in continuare alimente delicioase, chiar si pe o dieta modificat.
Este important pentru persoanele cu insuficienta renala cronica cu dializa sa urmeze o dieta saraca in fosfor, deoarece majoritatea pacientilor dializati se va dezvolta hiperfosfatemiei (niveluri ridicate ser fosfor in sange). Excesul de fosfor in sange poate duce la grave probleme pe termen lung de sanatate pentru acesti pacienti, cum ar fi depozitele minerale, in inima si vasele de sange, afectiune osoasa si chiar moarte. Pentru ca de fosfor se gaseste in atat de multe alimente, pacientii de multe ori nu pot ajunge la obiectivul de nivelurile de sange fosforului prin dieta cu restrictie de dializa si singura, si au, in general, tratamentul hiperfosfatemiei prin luarea de lianti fosfat de la mese si gustari. Lianti fosfat ud pana fosfor in tractul gastro-intestinal inainte de a putea fi absorbit in sange, ajutand astfel la pacientii mentinerea unor concentratii sanguine fosforului.
Hiperfosfatemiei este o conditie dificil de tratat, deoarece este nevoie de pacienti sa urmeze un regim alimentar special si sa respecte un regim prescris tratamentul cu liant care ar putea fi cuprins de pana la noua pastile pe zi, a explicat Dr. William F. Finn, Profesor de Medicina, Universitatea din Carolina de Nord. Dar cu tratamente mai noi, cum ar fi Shires FOSRENOL, pacientii cu hiperfosfatemiei pot fi in masura sa reduca considerabil sarcina lor pilula in continuare cateva ca un comprimat cu fiecare masa, care ar putea contribui la imbunatatirea respectarii Binder terapie.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Rinichi Friendly Comfort carte de bucate alimente este disponibil gratuit, vizitand http://www.fosrenol.com/.
Despre Katie Lee Joel:
Cel mai recent, Katie a fost gazda primul sezon de Bravos lovit Top Chef, o serie de realitate concurs pentru artele culinare. In iulie 2005, co Katie-a creat site-ul web http://www.oliveandpeach.com/ cu partenerul Aleishall Girard. Site-ul se concentreaza pe produsele alimentare si are drept scop de a provoca cititorii sa se gandeasca mai profund despre originea alimentare pe care le mananca. Se urmareste sa creasca constientizarea cu privire la importanta consumului de constient. Ea se afla in zona New York, cu sotul ei, muzicianul Billy Joel.
Domeniul de aplicare a insuficienta renala cronica (IRC) Etapa 5
Aproximativ 20 de milioane de americani au o forma de boli de rinichi si mai mult de 530000 s-au dezvoltat boala renala cronica (IRC) Etapa 5. In 2003, un pic peste 100.000 de americani au inceput tratamentul pentru CKD Etapa 5, aproximativ 320000 de dializa au fost si mai mult de 128,000 de functionare a avut transplanturi de rinichi. Aproape 27.3 miliarde dolari au fost cheltuiti pentru a trata CKD Etapa 5 pacienti, in 2003, si proiecte Medicare ca costurile pentru programul sau de a trata insuficienta renala se vor mai mult decat dublu pana in 2010. In Europa, aproximativ 225000 de persoane au CKD Etapa 5 si mai mult de 80 la suta sunt pe dializa, in timp ce in Japonia, aproximativ 230,000 de oameni au CKD Etapa 5. In Statele Unite, sex masculin, persoanele in varsta si membrii nativ american, African American si Asia / Pacific, grupuri de populatie insulari sunt cel mai mare risc de a dezvolta CKD Etapa 5.
FOSRENOL
FOSRENOL este indicat pentru reducerea fosfatului seric la pacientii cu boala renala in stadiu terminal (BRST).
FOSRENOL (carbonat de lantan) este un mod eficient, non-calciu, fosfat de liant, care reduce nivelul ridicat de fosfor, la pacientii IRST. FOSRENOL este elaborata ca un simplu de utilizat, unflavored, masticabile-doar comprimat care pot fi luate fara apa, un aspect important pentru pacientii BRST care trebuie sa limiteze aportul de lichide.
FOSRENOL este disponibil intr-o gama larga de forte de dozaj, inclusiv punctele forte nou formulate mai mare de 750 miligrame (mg) si 1,0 grame (g), precum si a 250-original mg si 500 - mg de punctele forte. Cu doze reformulat, pacientii...

Affymax completeaza de inscriere la PEARL 1, primul din cele patru Faza 3 studii clinice cu Hematide ™ Pentru tratarea anemiei in insuficienta renala cronica pacientului

Affymax completeaza de inscriere la PEARL 1, primul din cele patru Faza 3 studii clinice cu Hematide ™ Pentru tratarea anemiei in insuficienta renala cronica pacientului Affymax, Inc (Nasdaq: AFFY) a anuntat ca de inscriere a fost finalizata in primele procese de patru clinice de faza 3 a terapiei sale plumb experimentale, Hematide ™, care este in curs de evaluare pentru tratamentul anemiei la pacientii cu insuficienta renala cronica. PEARL 1 (Etapa 3 Evaluarea Hematide pentru Anemie Rectificarea in insuficienta renala cronica) este pe deplin a inrolat, cu peste 475 pacienti non-dializa din peste 70 de site-uri din Statele Unite.
Suntem incantati ca rata de inscriere a depasit asteptarile noastre pentru acest proces, a spus Anne-Marie Duliege, MD, chief medicala la Affymax. Incheierea de inscriere la prima noastra de faza 3 proces pentru Hematide este semnificativ si ne duce mai aproape de obiectivul nostru final de a oferi o alternativa-o data pe luna de tratament pentru multi pacienti cu anemie asociata cu insuficienta renala cronica. Vom continua sa-tinta finalizarea inscriere in celelalte trei studii clinice de faza 3 din programul nostru pivot, pana la sfarsitul anului 2008. Noi credem ca acest lucru va conduce la rezultate compozit, cu date de la toate cele patru studii, la inceputul anului 2010. In concordanta cu noastre anterioare de orientare, ne asteptam sa prezinte un nou droguri Cerere pentru Hematide in insuficienta renala cronica, in 2010, in cazul in care totul merge conform planurilor.
Faza Hematide 3 de program, care implica un total de aproximativ 2400 de pacienti cu insuficienta renala cronica, formata din patru deschis, randomizat, studiile clinice controlate in SUA si in Europa, inclusiv doua studii la pacientii dializati si doua studii la pacientii care nu fac dializa. Studiile la pacienti non-dializa, numit PEARL 1 si PEARL 2, sunt evaluarea siguranta si eficacitatea Hematide comparativ cu darbepoetina alfa in corectarea anemiei si mentinerea nivelului de hemoglobina a lungul timpului.
La pacientii cu dializa, studiile, numit EMERALD 1 si EMERALD 2, sunt evaluarea siguranta si eficacitatea Hematide si capacitatea acestuia de a mentine nivelul hemoglobinei intr-o gama corectat atunci cand pacientii sunt transferati de la epoetina alfa sau de epoetina beta la Hematide.
Analiza de eficacitate pentru fiecare studiu se bazeaza pe evaluari de non-inferioritate de traficul de droguri comparator. Final principal de eficacitate este modificarea medie a hemoglobinei de la valoarea initiala. Gama hemoglobinei tinta este de 11-12 g / dl pentru studii la pacienti non-dializa si 10-12 g / dl pentru studii la pacientii dializati. In toate studiile, Hematide este administrat o data la fiecare patru saptamani in timp ce li se stabileste doza de droguri de comparatie, in conformitate cu etichetele lor produsul respectiv. Tratamentul in fiecare studiu este planificata pana cand ultimul pacient a fost tratat timp de aproximativ 52 de saptamani. Evaluarea de siguranta va include o analiza a non-inferioritate in materie de droguri comparator, folosind un obiectiv compus cardiovasculare de la o baza de date de siguranta cumulate din toate cele patru studii clinice de faza 3. Durata studii...

In conformitate cu unu la suta de calorii total ar trebui sa acizi grasi trans

In conformitate cu unu la suta de calorii total ar trebui sa acizi grasi trans In conformitate cu noile linii directoare stabilite de catre American Heart Association (AHA), mai putin de unu la suta din totalul consumului de calorii ar trebui sa constea de grasimi trans. AHA a actualizat orientarilor sale dietetice, care au fost stabilite in ultimii sase ani in urma.
AHA spune bolilor cardiovasculare este numarul USAs un criminal. Aceste noi orientari sunt menite sa incur...

Mayo Cercetatorii Uita-te pentru a vizualiza explicatia in spatele inalt de incidenta a diabetului zaharat Printre indieni din Asia

Mayo Cercetatorii Uita-te pentru a vizualiza explicatia in spatele inalt de incidenta a diabetului zaharat Printre indieni din Asia Incidenta diabetului de tip 2 este in crestere, in special in urbanizat parti ale lumii unde stilul de viata sedentar si obezitatea abunda. In plus fata de greutatea si inactivitatea, rasa pune unele persoane cu risc crescut de a dezvolta diabet de tip 2. Incidenta diabetului zaharat este in crestere rapida la nivel global, si indienii asiatice au cea mai mare incidenta. Se estimeaza ca 32 milioan...

Ce este insuficienta renala cronica? Ce Cauzele insuficienta renala cronica?

Ce este insuficienta renala cronica? Ce Cauzele insuficienta renala cronica? Insuficienta renala cronica, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta renala cronica, boala renala cronica, sau boala renala cronica, este o pierdere lent progresiva a functiei renale pe o perioada de mai multi ani. In cele din urma pacientul a permanenta insuficienta renala. Insuficienta renala cronica este mult mai frecvent decat oamenii dau seama, si, adesea, valul si nediagnosticate pa...

Pacientii cu insuficienta renala cronica sa beneficieze de protectie la accidente vasculare cerebrale si atacurile de cord

Pacientii cu insuficienta renala cronica sa beneficieze de protectie la accidente vasculare cerebrale si atacurile de cord Noul studiu, publicat in Monitorul Oficial al Societatii Americane de Nefrologie de catre Institutul pentru George international pentru sanatate in Sydney, a constatat ca scaderea tensiunii arteriale protejeaza victimele accident vascular cerebral cu insuficienta renala cronica de la alte accidente vasculare cerebrale sau atacuri de cord. Avand in vedere riscul crescut de complicatii cardiovascula...

Impactul Tratarea Anemia pe rezultatele cardiovascular la pacientii cu insuficienta renala cronica si a diabetului de tip 2

Impactul Tratarea Anemia pe rezultatele cardiovascular la pacientii cu insuficienta renala cronica si a diabetului de tip 2 Amgen Inc (Nasdaq: AMGN), cea mai mare lume biotehnologie companie, a anuntat astazi ca TREAT (Procesul de reducere a Cardiovascular Evenimente cu Aranesp (R) Terapia), o Amgen sponsorizat de proces, este infatisat in martie 2005 problema American Heart Journal . TREAT este primul studiu randomizat controlat special conceput pentru a determina daca tratarea anemiei reduce evenimente cardiovascular...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.