Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Regim alimentar pt guta


Strict Dieta Reduce Heart de risc

Strict Dieta Reduce Heart de risc
Un studiu la scara mica in SUA a aratat ca o caloriilor stricte de dieta restransa poate produce reduceri mari in bolile cardiace si riscul de diabet zaharat.
Cercetatori, de la Universitatea Washington, Scoala de Medicina, St Louis, a studiat efectele in urma unei caloriilor-dieta restrans de 10-25 la suta dintre aportul de calorii mai putin decat media dieta de vest.
Studiul a aparut in versiunea online a revistei Proceedings of the National Academy of Sciences, la 19 aprilie si va fi publicat in 27 aprilie 2004 editie. Acesta ofera mai mult sprijin pentru ideea ca a manca o variat, regim alimentar echilibrat si locuiesc la o greutate sanatoasa, fiind activi fizic va ajuta pentru a scadea riscul de aparitie a bolilor de inima.
Ce este o calorie-dieta limitat?
O calorie-dieta restrictionat este una in cazul in care o persoana mananca 10-25 la suta calorii mai putin de o persoana cu o medie de vest. In acest studiu, caloriilor-persoane fizice dieta restrictionata a mancat 1,112-1,958 kcal / zi de energie.
Pentru ca exista pericolul ca oamenii dupa o astfel de dieta s-ar putea nu a lua intreaga gama de vitamine si minerale care au nevoie, persoanele fizice ca urmare a unei caloriilor-dieta restrictionata manca alimente densa nutritiva. Pentru a face aceasta, ei au mananca o mare varietate de legume, fructe, nuci, produse lactate, albusul de ou, grau si proteine de soia si carne. In acest fel, ei se asigura ca vor primi mai mult de 100 la suta din CDI lor (recomandat consumul zilnic) pentru toate vitaminele esentiale si minerale.
In plus fata de un aport de calorii restrictionat, oamenii evita toate alimentele procesate care contin acizi grasi trans si glucide rafinate in forma de deserturi, gustari si bauturi racoritoare.
Cum poate un caloriilor-dieta restrictionat compara cu un regim alimentar normal de vest?
American ia in medie, de aproape doua ori mai multa energie ca o calorie-Dieter restranse: circa 1,976-3,537 kcal / zi.
De asemenea, deoarece dieta medie americana contine mai putine fructe si legume si mai multe alimente prelucrate decat o calorie-Dieter restransa, compozitia a ceea ce un american medie mananca este diferit de asemenea.
Regim alimentar normal american:
Consumul total de energie - 18 la suta proteine, 32 la suta grasimi, carbohidrati 50 de procente.
Calorii-dieta restransa:
Consumul total de energie - 26 la suta proteine, 28 la suta grasimi, hidrati de carbon 46 la suta complexe.
De ce unii oameni urmeze un regim alimentar redus in calorii? Ce beneficii a face ei cred ca vor castiga?
Unii oameni cred ca calorie-dietele restranse va conferi o viata mai lunga-sperantei si de a ajuta pentru a contracara efectele imbatranirii.
Aceste convingeri sunt bazate pe rezultatele studiilor pe animale care arata ca reducerea de calorii poate creste speranta de viata cu pana la 30 de procente. Pana in prezent, aceste studii au fost efectuate la sobolani, soareci, peste, viermi si insecte diferite.
Aceste descoperiri au, de asemenea, de sprijin de la o observatie in timpul celui de-al doilea razboi. In timpul razboiului, unele dintre tarile nord-europene au inregistrat o penurie de alimente si acest lucru a dus la rationare. In unele dintre aceste tari, de rationalizare a fost insotit de o scadere brusca a mortalitatii de la boala coronariana (bolilor de inima). Atunci cand razboiul sa incheiat, a mortalitatii de la boala coronariana au crescut brusc.
Din aceste motive, un numar mic de persoane au fost urmatoarele calorie-restricted dietele pentru un numar de ani pentru a incerca sa extinda lifespans lor dincolo de intervalul de obicei.
Care au fost cercetatori, cu scopul de a realiza acest studiu de calorii-dieting limitat?
Cercetatori a vrut sa efectueze primul studiu umane cu privire la efectele unei calorii-dieta restrictionata. Ei au fost deosebit de interesate in a afla daca sunt sau nu un astfel de regim alimentar intr-adevar a avut un efect asupra persoanelor un risc de a dezvolta boli de inima.
Una dintre principalele cauze ale bolilor de inima (si accident vascular cerebral) este ingustarea arterelor unei persoane printr-un proces numit ateroscleroza. Ateroscleroza este placa construi pe peretii arteriale, care poate afecta fluxul de sange si duce la formarea unui cheag, care poate provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Acesta este principala cauza de deces in lumea occidentala.
Din acest motiv, cercetatorii au decis sa masoare persoanelor riscul de aparitie a aterosclerozei. Pentru a face aceasta, ei masurata o factori de persoane de risc pentru aceasta afectiune.
Care sunt factorii de risc pentru dezvoltarea aterosclerozei?
Legatura intre consumul de alcool si guta
Exista o serie de factori de risc pentru ateroscleroza, iar multe dintre ele pot fi reduse prin consumul de o piata sanatoasa, regim alimentar echilibrat si de a fi activi fizic.
Factori de risc pentru dezvoltarea aterosclerozei sunt:
- Fiind supraponderali sau obezi (avand un indice de masa corporala - IMC - de mai mult de 25)
- Nivelurile ridicate de colesterol total
- Un nivel ridicat de LDL (rau) colesterolul
- Nivel scazut de HDL (bun) colesterolul
- Raportul ridicat al colesterolului total de HDL colesterol
- Un nivel ridicat de trigliceride
- Hipertensiune arteriala
Cum a fost studiul realizat?
Cercetatorii au decis masurarea factorilor de risc pentru ateroscleroza in oameni care au fost in urma unei caloriilor-dieta restrictionat pentru un numar de ani si sa le compare cu cele ale oamenilor in urma unei american normala (sau de vest) dieta. Cercetatorii au fost interesati pentru a vedea daca oamenii in urma unei caloriilor-dieta restrictionate au avut niveluri mai scazute (si, prin urmare, mai mic risc de ateroscleroza) decat de oameni sanatosi, care mananca unui regim alimentar normal de vest.
Cine a fost studiat?
Studiul a urmat 18 persoane din Restrictia calorica optima de alimentatie Societatea, care au fost urmatoarele calorie-restricted diete. Ei au fost in varsta de 35-82 de ani, cu o varsta medie de 50 de ani. Ei au fost urmatoarele calorie-restricted dietele de 3-15 ani, durata medie de timp a fost de 6 ani. Nici unul dintre ei au fost fumatori si nici nu au fost luati medicamente care ar putea afecta tensiunea arteriala sau nivelul de colesterol.
Pentru a compara caloriilor-restricted tin dieta pentru oameni o alimentatie normala de vest, cercetatorii au folosit un grup de 18 de americani comparatie sanatoase. Aceste 18 de oameni au fost compensata impotriva caloriilor 18-restricted tin dieta pentru varsta si statutul socio-economic.
Ar putea efectul de a incepe un calorii-dieta limitata pe un individ de urmat?
O alta parte interesanta la aceasta cercetare a fost ca efectul de baza si apoi in urma unui regim alimentar restrictionat caloriilor-ar putea fi studiate. Cercetatorii au descoperit ca 12 de calorii-persoane fizice au limitat dieta de date medicale pentru a tensiunii arteriale, nivelurile lor lipidelor serice si de nivelurile de lipoproteine de timp pana cand au inceput sa restrictie de calorii. Aceste niveluri ar putea fi comparate cu rezultatele de pornire si apoi mentinerea unui caloriilor-dieta restrictionata.
Toate cele 12 indivizi nu a avut niveluri care au fost similare cu americani normale inainte de a incepe calorie-restricted diete. Dupa ce a inceput o caloriilor-dieta cu acces restrictionat, toate cele 12 experimentat modificarile lor, in cea mai mare a tensiunii arteriale, concentratiile serice de lipide, nivelurile de lipoproteine si pierderea in greutate, in primul an de dieta. Aceste niveluri au fost apoi mentinute sau a scazut si mai mult cu restrictie a continuat calorii.
Cum au restrictie de calorii afecta indicele de masa corporala (IMC)?
Indicele de masa corporala (IMC) a fost semnificativ mai scazuta in calorii-grup restrans, comparativ cu grupul corespunzator; 19.6, comparativ cu 25.9. Oameni Valorile IMC pentru grupul de comparatie sunt similare cu valorile medii pentru IMC de varsta mijlocie in Statele Unite.
Toate cele de pe calorie-diete restrictionat cu experienta reduceri in IMC dupa inceperea dieta lor. BMIs lor a scazut de la o medie de 24 (in...

Ajunge de ajutor alimentar mai multor persoane in Darfur, Amid Cultivarea Violenta

Ajunge de ajutor alimentar mai multor persoane in Darfur, Amid Cultivarea Violenta Organizatia Natiunilor Unite pentru Programul Alimentar Mondial a anuntat ca, in septembrie, ratiile alimentare a ajuns la mai mult de 158,000 de persoane in Darfur, Sudan de Vest, care au fost taiate in ultimele luni.
Numarul de persoane care nu a fost atins scazand in mod constant de la 470,000 la 355,000, in iulie, in august si acum 224000. In timp ce heartened de aceasta imbunatatire, printre 224000 nu a ajuns luna trecuta sunt 139000 care au plecat, fara ajutor alimentar timp de patru luni.
Desi unele zone din Darfur sunt inca inaccesibile, PAM cu succes distribuit ajutoare alimentare la un total de trei milioane de persoane afectate de conflicte din Darfur, in septembrie.
Cifrele prezentate astazi arata ca imbunatatirea beneficiari ajunge este multumita de cooperare puternica in randul comunitatii de ajutor umanitar de a negocia accesul si organizarea de livrare. PAM ajutor alimentar au fost distribuite in unele parti din Darfur anterior intrerupte de lupta si de banditism.
In ciuda situatiei dificile de securitate, a organizatiilor WFP si partenerii nostri de la non-guvernamentale (ONG-uri) au fost in masura sa profite de ferestre de oportunitate pentru a oferi mult-asteptat ajutoare alimentare de la anumite parti din Nord Darfur. Lucram din greu pentru a ajunge la cei care raman taiate, a declarat Kenro Oshidari, PAM Reprezentant in Sudan.
Cei care au fost recent a ajuns luna trecuta locuiesc in partea nordica a Darfur. Ei s-au dat o ratie dubla pentru a acoperi lunile septembrie si octombrie, a continuat inseamna insecuritate PAM ca nu poate garanta faptul ca accesul pentru livrarile in produsele alimentare vor fi disponibile in aceasta luna.
Situatia este deosebit de grave, pentru ca suntem in sezonul anual de foame chiar inainte de recoltare, atunci cand nu exista mancarea foarte putina, disponibile, Oshidari a spus. Intr-o situatie volatila, ajutor alimentar este vitala pentru stabilitate.
Recolta este de asteptat sa inceapa in curand, asa ca disponibilitatea produselor alimentare in comunitatile ar trebui sa imbunatateasca. Cu toate acestea, nesiguranta persistenta inseamna ca unii oameni - in cazul in care acestea au fost destul de norocosi sa aiba plantate la toate - poate fi impiedicat de la recoltarea culturilor lor.
Cu toate acestea, situatia in intreaga regiune rama...

Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o bautura regulate care nu poate fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii

Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o bautura regulate care nu poate fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o regulat, zahar-bautura ambalate nu pot fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii, in functie de cercetare de la Universitatea Purdue. Insa cercetatorii a declarat ca acest doesnt inseamna ca ar trebui sa luati o bautura indulcita cu regularitate moale in loc.
Profesorul Terry Davidson si profesor asociat Susan Swithers, atat in cadrul ...

Dieta un regim alimentar echilibrat este o piata sanatoasa

Dieta un regim alimentar echilibrat este o piata sanatoasa Oamenii sunt confuz despre ceea ce alimentele pe care le pot manca si nu sunt sigur ce un regim alimentar sanatos echilibrat arata ca, releva un nou sondaj de catre Agentia pentru Standarde Alimentare (FSA).
Aceste constatari coincide cu lansarea a placii eatwell noi, un instrument practic care reducerile prin gama de mesaje conflictuale in jurul alimentare si a ne aduce aminte ce un regim alim...

In cazul in care un regim alimentar este foarte daunator pentru a dintilor este, de asemenea Bad pentru organismul

In cazul in care un regim alimentar este foarte daunator pentru a dintilor este, de asemenea Bad pentru organismul Afectiuni dentare poate fi un apel de trezire ca dieta ta este a dauna corpul tau.
Cele cinci-alarma de incendiu al unui clopotel durere de dinti este dificil de a ignora, spune Dr. Philippe P. Hujoel, profesor de stomatologie sanatatii publice la Universitatea din Washington (UW), Scoala de Medicina Dentara din Seattle. Dincolo de primejdie imediata, durere dentara poate prevesti probleme medi...

Grasimi si zaharuri, un regim alimentar sanatos inseamna mancat si de baut mai putin din aceste tipuri de produse alimentare

Grasimi si zaharuri, un regim alimentar sanatos inseamna mancat si de baut mai putin din aceste tipuri de produse alimentare Ce alimente ar trebui sa ne fie manca mai putin?
Alimentele care contin FAT:
- Margarina, unt, alte grasimi de raspandire si mica tartinabile din grasime
- Uleiuri de gatit
Sosuri - pe baza de ulei salata
- Maioneza, smantana
- Ciocolata
- Chipsuri
- Biscuiti
- Produse de patiserie
- Prajituri
- Budinci
- Inghetata
- Sosuri bogate si sosuri.
Alimentele si ...

Un bogat regim alimentar de peste gras este benefic in reducerea progresul bolilor oculare

Un bogat regim alimentar de peste gras este benefic in reducerea progresul bolilor oculare Un studiu publicat ahead of print in British Journal of Ophthalmology sugereaza ca, pentru a diminua dezvoltarea bolilor legate de varsta ochiului numita degenerescenta maculara, un consum saptamanal de doua pana la trei portii de peste gras ar putea fi benefica.
Cercetatorii de sprijin concluziile lor, pe baza unui studiu de lunga opt ani de 3.000 de pacienti. Ele au fost toate lua parte la su...

Scheme de regim alimentar comunitar a castiga premii in Tara Galilor

Scheme de regim alimentar comunitar a castiga premii in Tara Galilor Mai multe Castigatorii au fost anuntate in Tara Galilor FSA (Marea Britanie) Premiile pentru alimentatie Pe plan local de actiune pentru sistem, care recunoaste initiativele individuale sau de echipa care au facut un impact pozitiv asupra dietei sau de obiceiurile alimentare in comunitate.
Premiile au fost acordate in cadrul a cinci categorii, pentru schemele de faptul ca: informeze sau educa c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.