Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Regim pentru diabet


Stiinta de diabet si regimul alimentar: Dr. Richard Feinman pentru a vorbi in 2 octombrie

Stiinta de diabet si regimul alimentar: Dr. Richard Feinman pentru a vorbi in 2 octombrie
Richard Feinman, dr., profesor de biochimie si de medicina de familie, la SUNY Downstate Medical Center in Brooklyn, New York, va vorbi la conferinta anuala a Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD), pe 2 octombrie, 2009. EASD este exploatatie sau anual de conferinte September 28 - October 2, in Viena, Austria.
Dr. Feinman va fi una dintre cele patru vorbitori care acopera subiect, Controverse in dietetice Strategii in tratarea diabetului.
Conform Dr. Feinman, sa demonstrat stiintific documentata in care consumul de carbohidrati ridica de glucoza din sange si nu exista nici un dezacord ca diabetul este o boala de intoleranta de carbohidrati. Nu exista nici controverse cu privire la stiinta, dr. Feinman explica. Fel de simplu ca aceasta: o crestere a carbohidrati dietetice va ridica HbA1c, care, la randul sau, va creste riscul de complicatii microvasculare, iar acest lucru este stiinta suntem cu totii de acord asupra.
Acestea fiind spuse, adauga el, controversa ar putea fi intr-adevar, indiferent daca sunt sau nu le primim un sfat bun de la profesionistii din domeniul sanatatii noastre, dar ca mai este de domeniul meu - voi fi la conferinta de la Viena pentru a explica stiinta.
Dr. prezentare Feinmans va avea loc la Viena Messe in van Swieten Sala de pe 2 octombrie, 2009.
Sursa:
Richard Feinman
SUNY Downstate Medical Center...

Intensive de control Of Blood Sugar nu se reduce Inima Risc de diabetului de tip 2

Intensive de control Of Blood Sugar nu se reduce Inima Risc de diabetului de tip 2 Doua studii de mari, unul de la Statele Unite si a altor din Australia, care implica mai mult de 21000 de pacienti cu diabet tip 2, a gasit nici o reducere a riscului de inima si de moarte de la controlul intensiva a zaharului din sange.
Constatarile de la Accord americane si ale studiilor australian in avans, si un editorial cuprinzatoare comparat metodele si rezultatele acestora, sunt publicate in numarul din 5 iunie a New England Journal of Medicine (NEJM).
Ceea ce va veni ca o surpriza pentru multi experti diabet zaharat este faptul ca nici studiu a constatat dovezi care sa sprijine credinta larg raspandita ca reducerea agresiva de zahar din sange, mai jos de 7 pe standardul suta, reduce semnificativ riscul cardiovascular si de moarte pentru pacientii cu diabet tip 2.
ACCORD studiu american, sustinut de catre National NIHs Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI), implicate peste 10.000 de pacienti cu diabet zaharat de tip 2 si a fost oprit in luna februarie a acestui an, dupa o perioada medie de 3,5 ani, in loc de planificate 5.6 ani, din cauza probleme de siguranta. De zahar din sange grup intensiv de reducere a avut 22 la suta risc mai mare de deces (54 decese mai mult), comparativ cu grupul standard. Risc mai mare de deces au inceput sa apara in decurs de 1 pana la 2 ani dupa metoda agresiva de scadere a zaharului din sange au inceput cu un efect. Toti pacientii ramase sunt urmatoarele acum un regim terapeutic cu un obiectiv standard de zahar din sange.
Studiul australian avans, proiectat de catre experti la George Australias Institutul pentru international pentru sanatate, a implicat peste 11.000 de pacienti cu diabet de tip 2 din 20 de tari diferite, care au fost tratati si urmariti pentru o perioada de cinci ani. Studiul nu a gasit nici o crestere semnificativa a riscului de inima si de moarte, dar am gasit o reducere a riscului de boala de rinichi de 4,1 la suta, comparativ cu 5,2 la suta in randul pacientilor care au urmat un regim mai putin agresive.
Diabetul de tip 2 scurteaza durata de viata, de obicei, pentru ca aduce un risc mai mare de boli cardiovasculare. Dar, in timp ce boala este caracterizata prin esecul de a controla bodys de zahar din sange, relatia dintre zaharului din sange si riscul cardiovascular, nu este simpla. Bolii propriu-zise indica o legatura puternica cu risc cardiovascular, dar creste riscul pentru fiecare crestere a procentului de zahar in sange este doar de modest, a scris doctorii Robert G Dluhy si Graham T McMahon intr-un editorial de insotire a doua studii in aceeasi chestiune de NEJM.
Un studiu mai devreme din Regatul Unit (studiul UKPDS) a aratat ca reducerea de zahar din sange (hemoglobina glycated), 8 la 7 la suta nu a redus evenimente cardiovasculare, cu toate ca un subgrup de pacientii care au luat metformim sa confruntat cu un risc mai mic de evenimente cardiovasculare. Iar un alt studiu de pacienti cu diabet zaharat de tip 1 (DCCT / EDIC proces), au aratat o reducere pe termen lung a complicatiilor cardiovasculare, care a aparut doar dupa mai multi ani cu incepere de la regim de scadere a glicemiei.
Aceste studii ultimele doua, atat investigat efectul de scadere a zaharului din sange pana aproape de nivelurile normale pe riscul cardiovascular. Cu toate ca ambele au comparat efectul tratamentul standard comparativ cu intensiv, ele au fost destul de diferite in care cei mai multi pacienti din ambele studii s-au dat-o varietate de medicamente, cu si fara insulina, dar acest studiu american Accord nu a restrictiona agresivitatea regim, in timp ce in studiul AVANS australian, toti pacientii au avut de a lua gliclazida sulfoniluree (cu eliberare modificata), la inceputul, in functie de scriitori editoriale.
Cele doua studii, de asemenea, diferit in mod semnificativ in proiectare si tipurile de medicamente utilizate, cu toate ca ele au fost similare in faptul ca nici experimentale necesare pacientilor de a modifica stilul de viata sau dieta. De exemplu, in studiul american Accord, pacientii au fost repartizati aleatoriu la terapie intensiva sau standard pentru scaderea tensiunii arteriale, sau pentru a primi reducere a nivelului colesterolului fenofibrate de droguri sau cu placebo, in timp ce in studiul AVANS australian, pacientii au fost repartizati aleatoriu sa fie perindopril si Indapamid (pentru scaderea tensiunii arteriale), sau pentru a primi placebo.
Un alt exempl...

Tolerx prezinta date La a 69-stiintific sesiuni ale Asociatiei Americane de Diabet

Tolerx prezinta date La a 69-stiintific sesiuni ale Asociatiei Americane de Diabet Tolerx, Inc, o companie biofarmaceutice implicate in descoperirea si dezvoltarea de noi terapii pentru boli mediate imun, a prezentat rezultatele de la o pre-doza clinica studiu efectuat de optimizare cu un surogat de faza 3 sale anti-anticorpi monoclonali CD3, otelixizumab, la 69th stiintific Sesiunile Asociatiei Americane de Diabet (ADA), care se continua pana la 9 iunie 2009 in New Orleans, Lou...

O noua faza III, Proces-show rezultat pozitiv al Lacosamid La pacientii cu Durerea din neuropatia diabetica

O noua faza III, Proces-show rezultat pozitiv al Lacosamid La pacientii cu Durerea din neuropatia diabetica UCB a anuntat rezultatele pozitive dintr-un studiu de faza III, evaluarea lacosamid (400 mg pe zi), in tratamentul durerii din neuropatia diabetica. Cu un regim de titrare standard, procesul de indeplinit obiectivul primar cu durabila si reducerea semnificativa statistic, in medie, scoruri durere de zi cu zi.
Aceste rezultate noi adauga la datele din studiile clinice anterioare care prezinta av...

Porcin Oferta insule promisiune pentru Omului pacientii cu diabet zaharat

Porcin Oferta insule promisiune pentru Omului pacientii cu diabet zaharat Atlanta - Islet xenotransplanturilor celula prezinta o promitatoare langa solutie pe termen extrem de scazut de celule insulita de aprovizionare pentru om, care sufera de diabet zaharat de tip 1, in functie de cercetatori de la Centrul de Transplant Emory, Yerkes National Primat Centrul de Cercetare de la Universitatea Emory si la Universitatea din Alberta, Canada. Emory / cercetatori Yerkes trans...

SYMLIN imbunatatita Diabetul de control In cazul pacientilor cu diabet zaharat tip 2 La terapeutice stabilite de Basal Insulina

SYMLIN imbunatatita Diabetul de control In cazul pacientilor cu diabet zaharat tip 2 La terapeutice stabilite de Basal Insulina Amilin Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: AMLN) a anuntat astazi rezultatele pozitive de la un studiu de 16 saptamani de evaluare a sigurantei si eficacitatii adaugarea SYMLIN (R) (acetat pramlintide) la un regim stabilit de insulina glargin bazale (cu sau fara antidiabetice orale) la pacientii cu diabet zaharat tip 2 de diabet care nu au progresat la terapia cu insulina mesei. La sfarsitul studiului, ...

Repere Studiu de nevoia de ingrijire mai buna a pacientilor cu diabet In Marea Britanie General Practica

Repere Studiu de nevoia de ingrijire mai buna a pacientilor cu diabet In Marea Britanie General Practica Rezultatele unui studiu din Regatul Unit, in saptamana aceasta problema din Lancet (P 423) a evidentia modul in care persoanele cu diabet zaharat controlate de regim alimentar utilizat exclusiv au rate semnificative de complicatii si sunt mai putin probabil decat pacientii tratati cu medicamente care urmeaza sa fie monitorizata in mod adecvat.
Autorii studiului ajunge la concluzia ca exista pos...

Noi utilizari for Old-linie de diabet de monitorizare de testare: de screening si diagnostic

Noi utilizari for Old-linie de diabet de monitorizare de testare: de screening si diagnostic Un test de sange in prezent utilizat ca standard de aur pentru monitorizarea persoanelor aflate deja in grija pentru diabet zaharat pot avea utilizare mult mai larga in identificarea milioane de oameni cu diabet nedetectate, o echipa condusa de catre un medic Johns Hopkins sugereaza.
Hemoglobinei A1C de testare (HbA1c), pe baza unui esantion de sange, este larg utilizat pentru a pastra file de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.