Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Regim pentru pancreas


NHMRC program de granturi isi da Garvan Potential de a gasi un remediu pentru diabetul de tipul 1, Australia

NHMRC program de granturi isi da Garvan Potential de a gasi un remediu pentru diabetul de tipul 1, Australia
National de Sanatate si Cercetare Medicala Consiliului (NHMRC) a anuntat ca Institutul de Cercetari Medicale Garvan-ar primi peste 15.7 milioane dolari in diferite pe langa institutii de cercetare, Granturi de proiect, de Granturi Echipamente, Granturi de infrastructura si de un mare program de granturi, singur in valoare de peste 3 milioane dolari.
Grant Program, o initiativa comuna intre NHMRC si Minori Diabetes Research Foundation (JDRF) in Australia, a fost atribuit dr. Shane Grey, seful Garvans terapie genica si autoimmunity Group, de a intreprinde un aspect vital al Tipul 1 de diabet de cercetare. El va examina de actiune si functia de producatoare de insulina celulelor beta pancreatice, in procedura de clinice, cunoscuta sub numele de transplant ostrov. Dr. Grey are drept scop de a imbunatati rata de succes a acestei proceduri, o cura potential de tip I, diabetul zaharat.
Insulele Langerhans sunt clustere de diferite tipuri de celule din pancreasul, inclusiv a celulelor beta care fac insulina. Fiecare pancreasului are aproximativ 1 milion de insule, care mentin nivelurile bodys zaharului din sange in echilibru rafinat. Un transplant implica eliminarea insulele pancreatice de la un donator decedat - si transplantul-le intr-un receptor.
In lume, peste 100 de transplanturi s-au facut, cel mai de succes de o echipa in Canada, a declarat Dr. Grey. Cele mai recente cifre arata ca, dupa un an, acolo fata de o rata de succes de 70%, masura de succes fiind de independenta totala de insulina. Din pacate, dupa 5 ani ca picaturile cifra la aproximativ 10%.
Unii oameni se vedea ca declinul functiei celulelor beta, ca esec. Personal, vad un motiv de optimism. Am impuscat pentru luna si am ajuns pana la jumatatea acolo. Acum trebuie sa dau seama cum a realiza restul calatoriei, modul de schimbare de 10% in 100%.
In Australia, aproximativ 100.000 de oameni au diabet zaharat de tip 1, o boala autoimuna care incepe de obicei in copilarie. Peste 40% dintre persoanele cu diabet zaharat de tip 1 sufera de complicatii mai tarziu in viata, care pot duce la insuficienta renala, orbire sau amputare. Aspectul cel mai daunatoare ale bolii este de hiperglicemie, sau foarte ridicat nivelul zaharului din sange, din cauza unui incapacitatea de a produce insulina, hormonul care ajuta la transformarea glucozei in sange noastre de energie in muschi noastre.
In timp ce aparitia de insulina injectata salvate cu usurinta, si continua pentru a salva, multe vieti, efectul este imprecisa. Marea Britanie Prospective Diabetes Study (lansat in 1999) si complicatiile Diabet si Control Trial, intreprinse de catre US National Institutul de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (intre 1983 si 1993) a demonstrat in mod concludent ca hiperglicemie provoaca pe termen lung vas de sange si de leziuni tisulare care are loc in diabetul zaharat. Cand oamenii au fost puse pe regim alimentar foarte strict controlate si regimuri de insulina pe o perioada lunga de timp, prejudiciul a fost semnificativ, dar nu in totalitate, a redus. Un fel de precisa (a doua-de-al doilea) de monitorizare necesare pentru a preveni deteriorarea complet este imposibil sa se atinga de insulina sau de control dietetice. Transplanturile Islet ofera un mijloc de recastigare a bodys proprii un control perfect asupra productiei de insulina.
In opinia Greys, secretul succesului consta in transplantul celulelor beta, cu o singura optiune fiind de terapie genica. Avem nevoie de a gasi o modalitate de a modifica celulelor beta genetic, astfel ca va supravietui procesului de transplant si pentru a permite beneficiarilor sa produca insulina lor. Daca vom reusi, aceasta va salva o multime de suferinta la nivel global si a salva de miliarde de dolari in bugetele de sanatate.
NHMRC program de granturi ne ofera posibilitatea de a piscina gandire a tuturor expertilor curente australian in acest domeniu, clinicieni si cercetatori, pentru a incerca sa dau seama cum se fac transplanturi de tesut insulita de lucru la pacienti c...

SYMLIN imbunatatita Diabetul de control In cazul pacientilor cu diabet zaharat tip 2 La terapeutice stabilite de Basal Insulina

SYMLIN imbunatatita Diabetul de control In cazul pacientilor cu diabet zaharat tip 2 La terapeutice stabilite de Basal Insulina Amilin Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: AMLN) a anuntat astazi rezultatele pozitive de la un studiu de 16 saptamani de evaluare a sigurantei si eficacitatii adaugarea SYMLIN (R) (acetat pramlintide) la un regim stabilit de insulina glargin bazale (cu sau fara antidiabetice orale) la pacientii cu diabet zaharat tip 2 de diabet care nu au progresat la terapia cu insulina mesei. La sfarsitul studiului, pacientii care au primit SYMLIN, in medie, a avut mai bun control asupra glucozei (A1C), redusa fluctuatiile de glucoza, utilizat insulina mai putin, cu experienta si pierderea in greutate, in comparatie cu cei care utilizeaza bazala de insulina glargin, fara SYMLIN. Rezultatele acestui studiu vor sta la baza de un nou suplimentar de droguri de depunere a cererilor la Food and Drug Administration, in prezent, planificata pentru sfarsitul anului 2006.
Acest studiu a aratat ca adaugarea de SYMLIN prevazute prestatii in plus fata de imbunatatire A1C pentru pacientii care nu indeplinesc obiectivele de glucoza folosind scheme individualizate de insulina bazala, a declarat Orville Kolterman, MD, Senior Vice President of Clinical si afaceri de reglementare. Realizarea a imbunatatit controlul glicemiei, fara o crestere in greutate reprezinta o nevoie nesatisfacuta in abordarea terapeutica a pacientilor cu diabet zaharat care necesita tratament cu insulina.
Studiul a fost proiectat pentru a demonstra imbunatatire in pre-definite obiective diabet zaharat de tratament, inclusiv atingerea unui obiectiv de imbunatatire A1C, limitarea post-creste masa de glucoza, si care se confrunta cu nici o crestere in greutate sau episoade de hipoglicemie severa. Unul din patru pacienti SYMLIN realizat un set compozit de obiective in timp ce mai mult de unul din zece pacienti tratati cu insulina bazala, fara a SYMLIN atins rezultatele tinta. Ratele globale de hipoglicemie au fost similare intre grupurile de pacienti si SYMLIN raportat greata usoara, in conformitate cu observatiile de studii anterioare.
Studiul Detalii
In acest randomizate, dublu-orb, 211 de pacienti cu diabet zaharat tip 2, care nu au fost indeplinirea obiectivului de control al glicemiei folosind un regim stabilit bazala de insulina glargin au primit placebo sau SYMLIN cu mese majore in plus fata de insulina glargin lor timp de 16 saptamani. Dozele de insulina bazala glargin au fost ajustate la intervale regulate, pe baza unui algoritm stabilit pentru a-tinta predefinite glicemiei à jeun. Doza SYMLIN a inceput la 60 micrograme si a crescut la 120 micrograme conform instructiunilor. Pacientii care utilizeaza medicamente pe cale orala comune de diabet, inclusiv o sulfoniluree, metformin sau o tiazolidindiona a continuat cu regimul lor uzual de-a lungul studiului. Baseline A1C pentru populatie, in studiu a fost de 8,5%, iar greutatea corporala medie a fost de aproximativ 225 de lire sterline.
Rezultatele studiului completa va fi prezentat pentru a fi prezentate in cadrul unui forum viitorul stiintific.
Despre SYMLIN
SYMLIN este un drog antihyperglycemic pentru utilizarea la pacientii cu diabet zaharat tip 1 sau diabet zaharat tip 2 tratati cu insulina mesei. SYMLIN este un analog sintetic al amilin umane, un hormon natural care este adus in celulelor beta ale pancreasului, celule care fac acelasi insulina. La pacientii cu diabet zaharat tip 2 care folosesc insulina, si la pacientii cu diabet zaharat tip 1, aceste celule in pancreas sunt fie deteriorate sau distruse, ducand la reducerea secretiei de insulina si atat amilin dupa mese. Utilizarea SYMLIN contribuie la controlul glucozei dupa mese si a fost demonstrat pentru a reduce greutatea corporala.
Medico-sanitar si persoanele cu diabet zaharat pot obtine mai multe informatii, inclusiv informatii complete de prescriere, la http://www.SYMLIN.com.
Informatii importante de siguranta
SYMLIN nu este desti...

Obezitatea si diabetul redus cu Comuna Alergia de droguri in Mouse Model

Obezitatea si diabetul redus cu Comuna Alergia de droguri in Mouse Model Crack a deschide cele mai recente manual medicale la capitolul privind tipul 2, sau adult-debut, diabet, si youll fi greu de apasat pentru a gasi imunologiei pe termen oriunde. Acest lucru se datoreaza faptului ca conditiile de metabolice si conditiile de imunologic sunt, cu cateva exceptii, veri la distanta.
Cu toate acestea, un grup de documente care apar in Nature Medicine, dintre care doua ...

BYETTA aprobat pentru utilizarea extins, ca prima linie de tratament pentru diabet de tip 2

BYETTA aprobat pentru utilizarea extins, ca prima linie de tratament pentru diabet de tip 2 Amilin Pharmaceuticals, Inc, (NASDAQ: AMLN) si Eli Lilly and Company (NYSE: LLY) a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat o indicatie extins pentru BYETTA ® (exenatida) injectare. BYETTA este acum aprobat pentru utilizare ca un stand-alone medicatie (monoterapie), impreuna cu dieta si exercitiu fizic pentru imbunatatirea controlului glicemic la adultii cu diabet de tip 2. Ante...

FDA aproba BYETTA ™ (exenatida) injectabila pentru diabet de tip 2, de droguri derivate din Gila monstru

FDA aproba BYETTA ™ (exenatida) injectabila pentru diabet de tip 2, de droguri derivate din Gila monstru FDA SUA a aprobat BYETTA ™ (exenatida) injectie ca terapie adjuvanta pentru a imbunatati controlul glicemiei la pacientii cu diabet zaharat tip 2 care nu au realizat un control adecvat asupra metformin si / sau o sulfoniluree, doua comune de medicamente orale diabet. BYETTA (Bye pronuntat-A-tuh), denumirea comerciala pentru exenatida, este prima dintr-o noua clasa de medicamente cunoscute ca mim...

Nabi Biofarmaceutice Primeste aviz pozitiv din partea FDA, produse din sange Comitetul consultativ pentru Nabi-HB (TM) intravenoasa

Nabi Biofarmaceutice Primeste aviz pozitiv din partea FDA, produse din sange Comitetul consultativ pentru Nabi-HB (TM) intravenoasa Nabi Biofarmaceutice (Nasdaq: Nabi) a anuntat astazi ca produse din sange Comitetului consultativ (BPAC) al US Food and Drug Administration (FDA) emis un aviz pozitiv al companiei biologica Licenta Application (BLA) pentru Nabi-HB (TM) intravenoasa [ Hepatita B imunitar Globulin (umane) intravenoasa], in cadrul reuniunii sale de astazi. Comitetul a votat pentru a recomanda aprobarea de utilizare a...

FDA Accepta Remicade (R), Serviciul de Biologics A da un permis Cerere pentru inhibarea de avariere a structurii Pentru pacientii cu artrita psoriazica

FDA Accepta Remicade (R), Serviciul de Biologics A da un permis Cerere pentru inhibarea de avariere a structurii Pentru pacientii cu artrita psoriazica Centocor, Inc a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a acceptat depunerea sau a unui suplimentar Biologics Licenta Application (sBLA) pentru Remicade (R) (infliximab) pentru inhibarea progresie de avariere a structurii si imbunatatirea functiei fizice la pacientii cu artrita psoriazica activa (PSA). De depozit se bazeaza pe date de un an, de la dublu-orb, controlat cu placebo, d...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.