Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Rmn ochi


Ce este Sindromul ochi uscat? Ce Cauzele Sindromul ochi uscat?

Ce este Sindromul ochi uscat? Ce Cauzele Sindromul ochi uscat?
Sec sindrom de ochi, de asemenea, cunoscut sub numele de sicca cheratoconjunctivita (KCS), sicca cheratita, sindrom sicca, xerophthalmia, sau pur si simplu ochi uscat, este o boala de ochi in care lacrima de evaporare de film este mare sau rupere de productie este scazut. Sec sindromul de ochi este frecvent intalnite in om si la unele animale. Ochi de pacienti se usuce si devin inflamate.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ intre 17% si 30% din oameni au ochi uscat, la un moment dat in viata lor.
Ochii nostri sunt producatoare de lacrimi tot timpul, nu doar atunci cand ne plange sau experienta o graba brusca de emotie sau dupa cascat. Ochii sanatoase sunt acoperite cu un lichid tot timpul, cunoscut ca o lacrima de film, care este proiectat sa ramana stabila intre fiecare clipi. O lacrima de film stabil impiedica ochii de a deveni uscat, si tine ochii clare, si cu viziunea confortabil.
In cazul in care lacrima glande produc o cantitate mai mica de lacrimi, lacrima de film poate deveni destabilizat. Lacrima de film se poate descompune rapid, crearea de pete uscate de pe suprafata ochilor.
Sec sindromul ochiului poate aparea la orice varsta, precum si la persoanele care sunt sanatosi. Este mai comun cu varsta inaintata, atunci cand individul produce mai putine lacrimi. In unele parti ale lumii, in cazul in care rezultatele malnutritiei intr-un deficit de vitamina A, sindromul de ochi uscat este mult mai comun.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, sicca cheratoconjunctivita cheratoconjunctivita este asociat cu lacrimi au scazut. Care sunt semnele si simptomele sindromului de ochi uscat? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic sau o asistenta medicala poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Un pacient cu sindrom de ochi uscat poate avea urmatoarele semne si simptome: O senzatie de intepaturi in ochi o senzatie de arsura in ochii Senzatie de uscaciune in ochii Senzatie de grittiness si durere in ochii Stringy mucus in sau in jurul ochilor Eye sensibilitatea la fum sensibilitate Eye la vant (ochi de apa mai mult in vant), inrosirea ochilor oboseala ochilor, chiar si dupa ce ati citit, pentru o perioada relativ scurta de fotofobie - sensibilitate la Disconfort luminoasa, cand se poarta lentile de contact Tearing Vedere incetosata - de obicei, mai rau spre sfarsitul zilei pleoapelor Vedere dubla lipesc impreuna atunci cand se trezesc Complicatiile sindromului de ochi uscat poate avea urmatoarele semne si simptome: roseata a ochiului care se agraveaza fotofobie (sensibilitate la lumina) se agraveaza devenit ochii vederii se deterioreaza mai dureroase Care sunt cauzele de sindrom de ochi uscat? Exista mai multe nostru lacrimi decat pur si simplu de apa. Lacrimi sunt fabricate din apa, uleiuri grase, proteine, electroliti, substante de a lupta impotriva bacteriilor, si de factori de crestere. Lacrimi sunt confectionate dintr-un amestec care ajuta la mentinerea suprafata ochilor nostri neteda si clare. Fara lacrimi nu putem vedea in mod corespunzator.
In unele cazuri, ochi uscati sunt rezultatul unui dezechilibru in lacrima amestec, in timp ce in altele lacrimi, nu sunt suficient de produse pentru cerintele de sanatate buna. Alte cauze de sindrom de ochi uscat includ probleme pleoapelor, unele medicamente, precum si factorii de mediu. Tear de calitate - lacrima de film are trei straturi - ulei, apa si mucus. Daca oricare dintre aceste straturi nu sunt dreapta, pacientul poate dezvolta simptome de ochi uscat.
Petrol (stratul de sus) - acest ulei este produs de glandele meibomian, situat pe marginea pleoapelor. Ele produc lipide (uleiuri grase). Uleiul netezeste lacrima de suprafata, precum si incetinirea ratei de evaporare. Atunci cand nivelurile de petrol nu sunt chiar lacrimi pot evapora prea repede. Daca un glande pacienti meibomian sunt blocate (infundate) probabilitatea de a dezvolta ochi uscati este mult mai mare. Pacientii cu blefarita (inflamatie a lungul marginii pleoapelor), acnee rozacee si unele tulburari ale pielii au un risc mai mare de a avea glande meibomian colmatat.
Apa (stratul de mijloc) - aceasta este mai groasa strat, care consta din apa si niste sare. Acest strat este produsa de glande lacrimal (tear glande). Ei curete ochii si spele particule si iritanti. In cazul in care acest strat nu este drept in care pacientul este sensibil la instabilitate de film. Straturile In cazul in care stratul de apa este prea subtire de petrol si de mucus pot atinge reciproc, rezultand intr-o descarcare de gestiune stringy - un semn semnul distinctiv al ochi uscat.
Mucus (stratul interior) - acest strat face posibil ca lacrimile sa se raspandeasca in mod egal pe suprafete de a ochilor. In cazul in care stratul de mucus, nu este drept, patch-uri uscate se pot dezvolta pe corneei (suprafata frontala a ochiului).
Redusa lacrima de productie - avem tendinta de a produce mai putine lacrimi dupa varsta de 40 de ani. Cand lacrima de productie scade la un anumit punct, ochii poate deveni uscat si irita foarte usor si inflamat.
Ochi uscati cauzate de reducerea lacrima de productie este mai frecvent la femei decat barbati, si in special in mai frecvent in randul femeilor post-menopauza. Expertii spun ca acest lucru se datoreaza modificarilor hormonale.
Redus lacrima de productie este, de asemenea, legate de:
Inflamatia Radiation Diabetul Poliartrita reumatoida Lupus Scleroderma Sjögrens sindromul de deficit de vitamina A interventii chirurgicale de refractie ochi, cum ar fi LASIK (laser-asistata in-keratomileusis in situ). In astfel de interventii chirurgicale, simptomele sunt de obicei temporare.
Problemele pleoapei - de fiecare data cand ne clipi pleoapelor noastre raspandi o pelicula subtire de lacrimi in intreaga suprafata a ochilor. Cei mai multi dintre noi clipi de aproximativ cinci ori pe minut. Daca un pacient are o problema cu pleoape lor, miscare clipind care se raspandeste in mod egal lacrima de film poate fi afectata. Persoanele cu ectropion (pleoapelor se transforma perfectionare) sau entropion (pleoapelor se transforma perfectionare) sunt exemple de probleme pleoapelor. Inflamatia de-a lungul marginii pleoapelor (blefarita) pot provoca, de asemenea, ochi uscati.
Medicamente Medicamente - baza de prescriptie medicala urmatoare si OTC (over-the-counter, fara prescriptie medicala) poate determina, de asemenea, ochi uscati:
Unele diuretice ACE (enzima de conversie a angiotensinei), inhibitori ai Decongestionantele Antihistaminicele Unele somnifere anticonceptionalele Unele antidepresive Unele medicamente acnee (isotretinoin-medicamente de tip) morfina si alte opiacee pe baza de analgezice urmatoarele poate provoca, de asemenea, ochi uscati: Duminica Rafale de mare altitudine Un foarte uscat climat cald suflare de aer Foarte aer uscat (curse aeriene de mana), lucru in fata un monitor de computer (poate incetini rata de clipeste) conducerea unui vehicul (poate incetini rata de clipeste) Reading (poate incetini clipeste rata) de fum Lentile de contact Shingles Bells paralizie HIV, exemplele de mai sus, care sunt legate de o incetinire a ratei de clipeste sunt, de obicei, din cauza concentrarii intense vizuale. Care este lacrimal Unitatea functionala? Medicii si unele altor profesionisti de sanatate folosesc termenul lacrimal Unitatea functionala atunci cand se refera la faptul ca mai multe parti ale corpului lucreze impreuna in productia si reglementarea de lacrimi. Acestea includ: glandei lacrimal - produce in principal de apa cu un pic de sare. Principalelor elemente constitutive ale lacrimi.
Glandei meibomian - produce un lichid gras, care este stratul exterior al lacrima de film. Sustine lacrimi in locul si incetineste evaporare.
Pleoapa - Tears se raspandeste uniform pe suprafata ochiului de fiecare data am clipi.
Corneei - un strat de clara in partea din fata a ochiului. Acesta contine glande mai mici, care produc lichidelor pe care alcatuiesc lacrimile noastre.
Duct lacrimal (duct lacrimal) - un canal mic de la marginea ochiului care permite lacrimile sa curga in afara noastra in nas. Diagnosticul de sindrom de ochi uscat Cele mai multe GPS (medicii generalisti, medicii de ingrijire medicala primara), se poate diagnostica sindromul de ochi uscat de la semne, solicitand pacientul despre simptome si se uita la pacientii cu antecedente medicale. GP va avea nevoie sa stiu ce medicamente care pacientul este in prezent, precum si informatii cu privire la ocupatia lor si circumstantele personale.
GP se poate referi la un pacient optometrist; personal medical calificat, care este licentiat de a furniza servicii de ingrijire primara ochi. Cu ajutorul unor dispozitive speciale optometrist va putea diagnostica sindromul de ochi uscat, precum si de alte conditii si posibile complicatii, si de a oferi sfaturi de tratament.
Optometrist poate efectua o serie de teste, inclusiv: Testul Schirmer - Scopul este de a stabili cantitatea de lacrimi in spatele pleoapei pe o perioada de timp. Benzi mici de hartie sugativa-materiale similare sunt plasate sub pacientii pleoapei. Cateva minute mai tarziu in care sunt eliminate pentru ...

Nou Over-The-Counter ochi uscat Drop acum disponibile pentru a ajuta aproximativ 40 la suta din americani care sufera de ocazionale sau cronice ochi uscat

Nou Over-The-Counter ochi uscat Drop acum disponibile pentru a ajuta aproximativ 40 la suta din americani care sufera de ocazionale sau cronice ochi uscat Advanced Medical Optics, Inc (AMO) (NYSE: EYE), un lider global in dispozitive chirurgicale oftalmologice ochi si produse de ingrijire, a anuntat introducerea SUA a clipi ® Lacrimi, o noua linie de over-the-counter de lubrifiere picaturi pentru ochi pentru aproximativ 40 la suta din americani care sufera de ocazionale sau cronice simptome ochi uscat.
AMO a dezvoltat un unic, formule avansate pentru clipi ® Lacrimi de lubrifiere, picaturi pentru ochi, care include un amestec de ingrediente natural gasite in ochi. Beneficiile produselor includ:
- Scutire de lunga durata, cu mai putin blurring de vizibilitate;
- Pana la 60 de minute timp de umiditate de retentie;
- Restabileste lacrima de film cu fiecare clipi;
- Imbunatatirea stabilitatii lacrima de film;
- Se adapteaza la un ochi uscat are nevoie de indivizi de ingrosare, atunci cand ochiul este deschis, iar subtierea atunci cand ochiul clipeste;
- Promovarea sanatatii si bunastarii a ochiului.
Ochi uscat este una dintre cele mai frecvente tulburari vom vedea ca medicii oftalmologi si totusi este de asemenea una dintre cele mai sub-diagnosticata, a spus Eric D. Donnenfeld, MD, care este, in practica, privat cu Consultants oftalmologica din Long Island si este un administrator de Dartmouth Medical School. Acest lucru este regretabil, pentru ca tratarea ochi uscat in mod eficient, poate imbunatati calitatea noastra de pacienti de viziune si calitatea vietii lor.
Eu cred ca Lacrimi de clipeasca ® va fi o imbunatatire semnificativa in regim de nostru de tratament pentru gestionarea simptomelor de ochi uscat, a continuat dr. Donnenfeld. Formula unica a clipi ® Lacrimi de diferentiaza de alte disponibile in prezent, lacrimi artificiale, pentru ca pot oferi atat o durata lunga a intrarii in vigoare, precum si o claritate superioara a vizuale. Noi stim ca pacientii sunt mai multe sanse de a folosi lacrimi artificiale ca fiind indreptate in cazul in care simt ca beneficiaza de o mai lunga durata a beneficia de picatura.
Introducerea clipi ® Lacrimi de lubrifiere, picaturi pentru ochi este primul nostru ENTREE in categoria de ochi uscat si marcile de o expansiune importanta a AMOS solutie completa de produse de ingrijire de refractie al ochiului, a declarat AMO presedinte si CEO Jim Mazzo. Acesta va fi utilizat pentru a ameliora ochi moderata usoara pana la uscat folosit singur sau in combinatie cu oftalmice terapii farmaceutice.
Despre Sindromul ochi uscat
Sec sindromul de ochi este o afectiune comuna a lacrima de film, care afecteaza in special a celor cu varsta de 40 de ani si mai in varsta. Simptomele ochiului uscat pot include eritem, senzatie de arsura, mancarime, sensibilitate la lumina, lacrimare excesiva, un curajos-senzatie de corp strain si uscaciunea.
Se estimeaza ca femeile sunt de doua ori mai probabil ca oamenii sa sufere de ochi uscat, mai ales ca acestea cresc mai in varsta. Se usuca sindrom de ochi, de asemenea, poate fi asociata cu alte boli sau conditii. De exemplu, persoanele cu diabet zaharat sau a bolilor autoimune, cum ar fi artrita reumatoida sau lupus, pot fi mai sensibile la ochi uscat. Anumite factorii de mediu pot agrava, de asemenea, ochi uscat, cum ar fi de viata intr-un climat arid. De aer uscat in avioane poate face, de asemenea, care navigheaza sub incomod pentru cei cu ochi uscat.
Una dintre cele mai comune cauze de sindrom de ochi uscat este o disfunctie a glandei meibomian, care produce un ulei pe care straturi ochi. Acesta este acest ulei, amestecat cu lacrimi, care creeaza o sanatoase lacrima de film pe care o pastreaza in mod corespunzator ochii cei lubrifiat. Fara acest ulei, ochiul compenseaza prin producerea lacrimi m...

Ce este lenes ochi? Ce este Ambliopia? Ce Cauzele Lazy ochi sau Ambliopia?

Ce este lenes ochi? Ce este Ambliopia? Ce Cauzele Lazy ochi sau Ambliopia? Ochi Lazy este, de asemenea cunoscut sub numele de ambliopie. Ochiul Lazy este o conditie o varsta frageda in cazul in care un Childs vederii la un ochi nu se dezvolta asa cum ar trebui. Problema este, de obicei, in doar un singur ochi, dar poate afecta uneori amandoi.
Cand un pacient are ambliopie creier se concentreaza pe un ochi mai mult decat celelalte, practic, ignorand ochiul lenes. In ca...

Unul din patru nu recunosc un test de ochi ar putea salva ochii lor

Unul din patru nu recunosc un test de ochi ar putea salva ochii lor Nou de cercetare din actiune pentru nevazatori Oamenii arata ca multe persoane din Marea Britanie nu sunt constiente un test de ochi le-ar putea impiedica de la a merge orb, si sunt amenintate de ochii lor prin faptul ca nu merge pentru teste de ochi regulate. Caritabile nationala vizual depreciere a comandat un studiu de peste 2.000 de oameni din Marea Britanie, la obiceiurile lor si de atitudine...

Cumparatori on-line a lua legatura cu Lentile de fata mai mare ochi pentru riscuri sanitare Datorita Pentru a nu urma FDA Recomandari de siguranta

Cumparatori on-line a lua legatura cu Lentile de fata mai mare ochi pentru riscuri sanitare Datorita Pentru a nu urma FDA Recomandari de siguranta Cercetarile indica faptul ca cumparatorii internet lentila de obicei dont urma lor ochi medici recomandari, plasarea acestora la risc mai mare de daunatoare practicile de ingrijire ochi si complicatii ochi de sanatate.
Aprovizionare online, lentile de contact se pot salva consumatorii de timp, dar procesul ar putea provoca mai multe probleme pe termen lung, potrivit unui nou studiu a raportat i...

Aproape 3.2 milioane de femei americane 50 si mai in varsta sufera de sindromul de debilitante ochi uscat

Aproape 3.2 milioane de femei americane 50 si mai in varsta sufera de sindromul de debilitante ochi uscat Contact: Patti Jacobs
[email protected]
617-912-2544
SCHEPENS Eye Institutul de Cercetare
Boston, MA (SUA) - Aproape 3.2 milioane de femei americane si peste 50 de ani sufera de sindromul de ochi uscat, o dureroasa, boli debilitante ochi, potrivit unui studiu epidemiologic de oamenii de stiinta de la Institutul de Cercetare a SCHEPENS ochi si Spitalul Brigham si Femei.
Studiul...

Novartis obtine drepturile de la Otsuka pentru a dezvolta nou tratament pentru ochi uscat

Novartis obtine drepturile de la Otsuka pentru a dezvolta nou tratament pentru ochi uscat Mecanismul de actiune roman de asteptat sa sporeasca lacrima secretia si niveluri de crestere mucin care acopera conjunctiva si corneea - Peste 22 milioane oftalmologi vizita in fiecare an, pacientii care solicita tratament pentru simptomele de ochi uscat.
Novartis a anuntat astazi ca a in-rebamipide licentiat, un tratament experimentale de ochi uscat, de la Otsuka Pharmaceutical Company, Ltd. ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.