Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Rosu in git tratament


Current Optiuni de tratament pentru psoriazis

Current Optiuni de tratament pentru psoriazis
Nu este nici un tratament pentru psoriazis si tratamente existente sunt menite sa controleze simptomele bolii. Tratamentul psoriazisului variaza de la terapii de actualitate pentru psoriazis usoara pana la fototerapie si / sau de tratament sistemic pentru cazurile mai severe ale bolii. Toate acestea sunt considerate de catre pacientii sa aiba neajunsuri in termeni de siguranta, confort sau eficacitatea. Cu toate acestea, aparitia unor noi terapii biologice le poate oferi o noua speranta de mai sigure, tratamentul pe termen lung.
Terapiile biologice
In ciuda multor tratamente disponibile pentru psoriazis, evenimentele adverse sau eficacitatea inadecvata a Avaí
Terapiile lable a creat o nevoie de tratamente pe termen mai sigure si mai eficiente lung.
Inovatii in domeniul biotehnologiei au potentialul de a oferi siguranta mai mare, prin construirea de droguri orientate, care interfereaza cu obiective specifice in patogeneza de psoriazis. Mai multe medicamente sunt in prezent in curs de elaborare pentru a trata aceasta afectiune, inclusiv efalizumab, care a primit aprobarea din UE, SUA, Elvetia, Argentina, Brazilia, Mexic si Australia. Alte tratamente biologice in curs de dezvoltare si, in unele cazuri, pe piata includ etanercept alefacept, si infliximab.
Serono SA are 2 produse in dezvoltare pentru psoriazis
Terapiile curente
In prezent, tratamentele disponibile psoriazis includ:
Tratamentul topic
In ciuda deficientelor lor, terapii topice (de exemplu, creme) au ramas de temelie a tratamentului pentru multi pacienti cu psoriazis usoara. Ele, in general, de munca relativ repede la compensare leziunilor imediate dupa aplicare si sunt, de asemenea, in general, bine tolerat. Cu toate acestea, tratamente de actualitate trebuie sa fie folosite in mod repetat, pentru a fi eficiente, deoarece acestea nu sunt bun la mentinerea remisiune a bolii.
Dithranol
- Dithranol este o terapie de actualitate care a fost utilizat pentru a trata psoriazis de peste un secol. Acesta este derivat din pulbere Goa din scoarta de copac araroba.
- Dithranol poate fi eficienta pentru psoriazis usoara pana la moderata si este adesea folosit cu ultraviolete B (UVB) tratamente (a se vedea mai jos) pentru mai multe psoriazis sever.
- O cerere de scurt, cu concentratii ridicate de dithranol sa dovedit a fi la fel de eficace ca si o cerere de peste noapte sau zi-lung cu concentratii mai mici.
- Exista, totusi, cateva puncte slabe cheie care a limita utilizarea acestuia in psoriazis: ea provoaca iritatii si de arsura la nivelul pielii si tinde sa pata pe orice ca vine in contact cu.
Corticosteroizi
- Corticosteroizi topici - cel mai frecvent prescris tratamente pentru psoriazis in multe parti ale lumii - sunt droguri sintetice, care seamana in mod natural, care apar hormoni din organism. Ele sunt disponibile in numeroasele puncte forte si formulari, inclusiv creme, lotiuni, solutii, emollients, spray-uri, geluri, unguente si benzi de medicamente.
- Corticosteroizii act prin incetinirea cresterii celulelor pielii si scaderea inflamatie a leziunilor la pacientii cu psoriazis. Desi corticosteroizi pot leziuni rapid clare, acestea de obicei nu produc remiterile lung, astfel incat leziunile asociate cu psoriazis de multe ori sa reapara dupa o perioada scurta de timp.
- Efectele secundare ale utilizarii prelungite cu corticosteroizi sunt numeroase si includ atrofie cutanata, formarea de telangiectasia (crescute insotite rosu inchis pe piele), precum si striuri pe marci (stretch), cicatricile din urma sunt permanente.
Gudroanele de carbune
- Gudroane de carbune Topical-au ajutat trateze psoriazis timp de secole si pot fi utilizate de catre ei insisi sau combinate cu UVB1 (a se vedea mai jos). Prin a face pielea mai sensibile la lumina UV, gudron de carbune poate provoca o sensibilitate mai mare la arderea atunci cand sunt combinate cu tratamentul cu UV. De fapt, gudronul de huila, o data au fost folosite ca o componenta esentiala a Goeckerman regimen2 (a se vedea mai jos).
- Utilizarea de gudroane incetinit atunci cand a fost demonstrat ca emollients altele (substante utilizate pentru a calma pielea) au fost la fel de eficienta atunci cand este utilizat in asociere cu UVB light.1
- Pete cauzate de gudroane a fost foarte utila, de asemenea, limitat utilizarea lor si incearca sa faca non-preparate gudron gras care nu se pateaza pielea nu au fost incununate de succes.
- Carbune este, de asemenea, un agent cancerigen desemnat (COSHH - Comitetul de substante periculoase pentru sanatate).
Retinoizi - actualitate
- Retinoizi (vitamina A derivate) sunt cele mai recente evolutii pentru tratamentul local al psoriazisului. Tazorotene este un retinoid utilizat pentru a trata psoriazis placi usoare pana la moderat, care poate fi folosit pe cele mai multe parti ale corpului, inclusiv fata, linia parului si scalpului.
- Iritatie locala cauzate de retinoizi si-a limitat use.2 lor
Vitamina D analogi
Introducerea calcipotriol la inceputul anilor 90 a oferit o alternativa la steroizi, gudronul si dithranol. Calcitriolul si tacalcitol au fost ulterior introduse. Calcipotriol a demonstrat egal sau eficacitate superioara altor agenti si cosmetic este mai acceptabile si, in general, bine tolerate. Cu toate acestea, iritatie locala se produce. Aceste medicamente nu sunt asociate cu-lea
e atrofia cutanate de corticosteroizi sau messiness de gudroane si dithranol.2 de acid salicilic
- Acid salicilic este un produs chimic care va ajuta sa eliminati scara pe leziuni. Acest lucru permite apoi medicamente topice de a penetra mai bine pe piele.
In general agenti de actualitate sunt consumatoare de timp sa se aplice si sa aiba eficacitate moderata.
Fototerapie
Pacientii cu psoriazis care nu raspunde sau este prea larg raspandita pentru tratamente de actualitate sunt candidati pentru fototerapie. Acest lucru implica expunerea pielii la lungimi de unda de lumina UV, care are un beneficiu terapeutic in psoriazis. Fototerapie este un tratament standard pentru pacientii cu psoriazis moderat pana la sever, care nu au raspuns la terapiile de actualitate.
Climatotherapy
- Lumina soarelui poate avea un efect benefic asupra psoriazisului. Climatotherapy a fost folosit in Marea Moarta, Israel, pentru years.2 multi, datorita pozitiei sale de la punctul cel mai jos pe pamant si ceata de minerale din atmosfera peste Marea Moarta, arderea razelor de lumina scurta lungime de unda UVB sunt ...

Vitamina B Niacin nu ofera beneficiu suplimentar pentru statina tratament la Seniori Deja diagnosticat cu Coronary Artery Disease

Vitamina B Niacin nu ofera beneficiu suplimentar pentru statina tratament la Seniori Deja diagnosticat cu Coronary Artery Disease Baza de prescriptie medicala de rutina a niacina eliberare prelungita, o vitamina B (1.500 miligrame pe zi), in asociere cu colesterol traditionale-terapie de scadere nu ofera beneficii suplimentare in corectarea ingustarea arteriala si diminuarea acumularea in placi seniori care au deja boli coronariene, un nou vasculare Studiul imaginilor de la Johns Hopkins experti spectacole.
In teste pe 145 Baltimore-zona barbati si femei, cu ateroscleroza existente, toate de peste 65 de ani, cercetatorii au descoperit ca, dupa 18 luni de tratament de droguri, reducerea grosimea peretelui arteriale au fost masurabil nu diferite intre jumatatea de care au luat niacina dual-terapie cu statine si restul care au continuat tratamentul pe statina singur.
Rezultatele au fost acelasi, indiferent daca au luat nici una din cele trei medicamente statina de conducere: atorvastatina (Lipitor), simvistatin (Zocor) sau rosuvastatina (Crestor). Seniori la tratamentul medicamentos dubla a avut o medie de 5.4 milimetri cubi pe luna la scara inapoi in acumularea placa in gat artera principala, in timp ce cei care au luat doar un reducerea nivelului de colesterol medicamente statina a coborat pana la 4 milimetri cubi pe luna, o diferenta care cercetatorii spun, nu este statistic semnificative.
Echipa va prezenta concluziile sale, la 18 noiembrie Asociatiilor American Heart (AHA) stiintifice anuale Sessions in Orlando.
Potrivit anchetator superior de studiu si Johns Hopkins cardiolog Joao Lima, MD, lipsa de orice avantaj perceptibile avut loc in ciuda castigurilor promitatoare in rau (LDL) si bun (HDL) sange colesterol de cei cu vitamina B niacina. Rezultatele au aratat ca, in grup care are atat niacina si o statina, nivelurile sanguine de LDL-colesterol a scazut de 5 procente mai mult decat in grupul de a lua medicamente statina numai. Si nivelurile de HDL crescut cu 14 procente mai mult decat in statina-singurul grup.
Cercetarile noastre ne spun ca nivelul de colesterol imbunatatit de la luarea combinatie vitamina B niacina si terapie de statine nu se traduce neaparat in prestatii pentru observabile in mers inapoi si a trage de boala arterei carotide, spune Lima, profesor de medicina si radiologie de la Universitatea Johns Hopkins Scoala de Medicina si sale si vasculare Institutul Inimii. Acest lucru nu inseamna ca terapia niacina nu poate avea alte beneficii cardiovasculare, dar orice astfel de beneficii sunt independente de a reduce cantitatea de acumularea placii si pacientii trebuie sa fie constienti de acest lucru.
Recomandarea noastra este de la medici ca actuala ghidurile nationale de tratament, care recomanda tratamentul cu statine in principal, adaptate la gradul de severitate al aterosclerozei pentru prevenirea artere din reclogging si ingustarea, par a fi suficiente si exacte pentru medici si pacienti sa urmeze, spune Lima.
Cu toate acestea, Lima avertizeaza ca un studiu in desfasurare nationala pe termen lung beneficii vasculare terapia duala si daca-niacina cu eliberare prelungita, de asemenea, cunoscut sub numele de acid nicotinic, scade rata mortalitatii la boli de inima ar trebui sa furnizeze mai multe date definiti...

Long Term Benefit continue tratamentul cu Raptiva in a raspunde Pacientii Psoriazis

Long Term Benefit continue tratamentul cu Raptiva in a raspunde Pacientii Psoriazis Serono a anuntat astazi, datele din studiul CLEAR prezentat la 14-lea al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie (EADV), Congresul de la Londra, care arata ca 47,5% dintre pacienti, care au obtinut PASI 50 dupa 12 saptamani de tratament Raptiva, a atins 75% sau mai mare imbunatatire in Psoriazis Zona Severity Index (PASI 75) cu tratamentul cu Raptiva extins la 24 de saptamani (perioada t...

Tratamentul psoriazisului si in deceniile care

Tratamentul psoriazisului si in deceniile care - Psoriazisul este o boala cronica care necesita tratament continuu
- Nu exista nici un remediu pentru psoriazis
- Diferite tratamente pot ajuta la reducerea sau temporar elimina simptomele de psoriazis, dar nimeni nu lucrari de tratament pentru toata lumea
- In ultimii ani, noi terapii biologice au fost introduse si mai multe tratamente existente imbunatatit dand o noua speranta pentru p...

Psoriazis pacientii tratati cu Humira (REG) (adalimumab) obtinute o imbunatatire semnificativa in boala de activitate

Psoriazis pacientii tratati cu Humira (REG) (adalimumab) obtinute o imbunatatire semnificativa in boala de activitate Psoriazis la pacientii care primesc HUMIRA (REG) (adalimumab) obtinute imbunatatire semnificativa a activitatii bolii si a calitatii vietii, prin 60 saptamani de tratament, in functie de rezultatele nou studiu de faza II, publicat astazi. Studiul, care a evaluat Humira la pacientii cu psoriazis moderat pana la sever cronice placi, a aratat ca aproape 70 la suta din pacientii care au primit Humira ...

Ce este Chimioterapia? Care sunt efectele secundare ale chimioterapiei?

Ce este Chimioterapia? Care sunt efectele secundare ale chimioterapiei? Chimioterapia este utilizarea de produse chimice (medicamente) pentru tratamentul bolii - mai exact, aceasta se refera de obicei la distrugerea celulelor canceroase. Cu toate acestea, chimioterapie, de asemenea, include utilizarea de antibiotice sau alte medicamente pentru a trata orice boala. Acest articol se concentreaza pe chimioterapie pentru tratarea cancerului. Medicamentele citotoxice impie...

Noile linii directoare pentru management de psoriazis Cu lumina UV Terapie

Noile linii directoare pentru management de psoriazis Cu lumina UV Terapie Bazat pe o examinare aprofundata a cea mai inalta calitate literatura stiintifica pe psoriazis si avizul expertilor psoriazis recunoscut, Academiei Americane de Dermatologie (Academia) a lansat noi orientari de ingrijire pentru gestionarea si tratamentul psoriazisului cu ultraviolete (UV) terapie de lumina, de asemenea, cunoscut sub numele de fototerapie. Recomandari pentru utilizarea formele cele...

Abbott Urmareste SUA si UE de reglementare de aprobare pentru HUMIRA ® (adalimumab) in psoriazis

Abbott Urmareste SUA si UE de reglementare de aprobare pentru HUMIRA ® (adalimumab) in psoriazis Abbott a anuntat ca a depus in acelasi timp o suplimentar Biologics Licenta Application (sBLA) cu US Food and Drug Administration (FDA) si o variatie de tip II pentru a Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA) care solicita aprobarea de a pietei HUMIRA ® (adalimumab), ca un tratament pentru moderate pana la severe psoriazis cronice placi. Psoriazisul afecteaza 125 milioane de oameni din intreaga...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.