Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sactosalpinx bilateral


Este bilateral hepatice rezectie Safe Pentru bilaterale intrahepatic Stones?

Este bilateral hepatice rezectie Safe Pentru bilaterale intrahepatic Stones?
Un articol de cercetare pentru a fi publicate pe 7 august 2009 in Jurnalul Mondial de Gastroenterologie adrese la aceasta intrebare. In studiul de fata, 101 de pacienti consecutiv, cu pietre intrahepatic bilaterale care au suferit o rezectie bilaterale ficat, in ultimii 10 ani au fost analizate retrospectiv. Acest studiu a demonstrat ca rezectie bilaterale de ficat pentru bilaterale pietre intrahepatic a fost in conditii de siguranta, cu zero mortalitate chirurgicale si de un nivel acceptabil de morbiditate postoperatorii (28,7%). Sale pe termen lung, rezultatul a fost satisfacator, cu o rata a recurentei de piatra de 7,9% si o acuta colangita rata de 6,5%. Rezectie bilaterale ficat este in siguranta si a acesteia pe termen scurt si lung, rezultatelor pe termen sunt satisfacatoare pentru pacientii cu pietre bilaterale intrahepatic.
Aceasta cercetare, condus de profesorul Liang Li-Jian si colegii sai in Departamentul de Chirurgie hepato-biliare, primul spital afiliate, Duminica Cu toate acestea, Universitatea din San-a raportat ca rezectie bilaterale hepatice a fost posibil si in conditii de siguranta pentru pacientii cu pietre bilaterale intrahepatic. Rezultatele au demonstrat ca, pe termen scurt si lung, rezultatelor pe termen dupa rezectie hepatica bilaterale au fost satisfacatoare.
Aceasta nu inseamna ca fiecare pacient cu pietre intrahepatic bilaterale ar trebui sa faca obiectul rezectie bilaterale hepatice. De fapt, rezectie bilaterale de ficat este indicata la pacientii a caror piatra-afectate segmente sunt atrofica si / sau de piatra purtatoare de hepatobiliare sunt strictured si ramasita viitor ramasita de ficat este suficienta.
In cele din urma, acest studiu poate extinde aplicarea clinica a hepatectomy pentru pietrele intrahepatic. Prin urmare, aceasta poate imbunatati rezultatul pacientii cu pietre bilaterale intrahepatic.

Inovatoare Imperial Spin-out Biotehnologii Echipe de companie Up Cu BioVectra

Inovatoare Imperial Spin-out Biotehnologii Echipe de companie Up Cu BioVectra PolyTherics, un spin-out companiei biofarmaceutice de la Imperial College London si London School of Pharmacy, a anuntat astazi ca a semnat un acord bilateral de fabricatie si de reprezentare cu BioVectra DCL, o companie canadiana biofarmaceutic ca substantele chimice livrarile de specialitate si contract de servicii de fabricatie pentru a farmaceutice si industriei biotehnologiei.
Acordul, care urmeaza greu pe tocuri de strangere de fonduri PolyTherics recente de succes de peste £ 2 milioane de euro, se va vedea BioVectra de fabricatie de inalta calitate GMPc reactivii MPEG pentru a sprijini clientii dezvoltarii clinice a PolyTherics tehnologie noua, polietilenglicare. BioVectra va de piata, de asemenea, tehnologia polietilenglicare la baza sa de clienti in America de Nord.
PolyTherics a dezvoltat protejate prin brevet tehnologii proprietare si expertiza in modificarea de droguri pentru a imbunatati performanta lor. Tehnologia inovatoare Companys polietilenglicare, cunoscut sub numele de TheraPEG, poate prelungi timpul de injumatatire a romanului si de droguri existente proteine. Abordarea TheraPEG produce o imbunatatire a activitatii biologice si un randament mai mare decat polietilenglicare tehnologii existente. Acest lucru inseamna ca medicamente, cum ar fi Interferon, ramane activa in organism pentru mai mult timp, care sa permita perioade mai lungi intre doze. Pacientii pot fi tratate mai putin, prin urmare, de multe ori, cu mai putine efecte secundare si la costuri mai mici.
De piata pentru polietilenglicare traditionale si-a extins considerabil si PolyTherics tehnologie TheraPEG este pozitionat atat la adresa pietelor existente si a deschide noi piete, in special in domeniul de anticorpi. PolyTherics are deja generatoare de venituri contracte de dezvoltare, in loc cu mai multe c...

Cercetatorii gasi trei grupe majore gandac vine un scurt testicul

Cercetatorii gasi trei grupe majore gandac vine un scurt testicul BERKELEY - Un numar surprinzator de mare de gandaci lipsesc unul dintre testiculelor lor, gonade de sex masculin de insecte. In ceea ce priveste cercetatorii care a descoperit acest lucru se poate spune, insectele nu sunt in nici un fel deranjat sau afectata de aceasta absenta.
Descoperirea este frapant, deoarece cele mai multe animale sunt bilateral simetrice, ceea ce inseamna partile laterale...

Doua noi Plamanii nu ar fi mai mult de un

Doua noi Plamanii nu ar fi mai mult de un Cercetatorii in Franta si Statele Unite au ajuns la concluzia ca, pentru pacientii mai tineri, in etapele finale de boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), de supravietuire este prelungite de transplantare ambii plamani, comparativ cu un singur pulmonare. Studiul, efectuat de dr. Gabriel Thabut, Service de Pneumologie B et pulmonaire transplant, Hôpital Bichat, Paris, Franta, si colegii, este ...

Orchidopexy la varsta adulta Imbunatatirea pagina de fertilitate

Orchidopexy la varsta adulta Imbunatatirea pagina de fertilitate Orlando, FL (UroToday.com) - Acesta este un raport de 33 de barbati infertili cu care nu au coborat testiculele care au suferit o orchidopexy intr-o singura institutie. Varsta medie a fost 31,2 ani (24 - 35 ani). UT a fost bilaterale in 36,4% din cazuri si unilaterala, in 63,6%. UT a fost in pozitia inghinal la toti pacientii cu o dimensiune medie a fost de 15 ml. Preoperator de analiza a material...

Casa aprobat proiectul de lege care ar permite de ridicare a Necesitati PEPFAR in materie de cheltuieli Abstinenta

Casa aprobat proiectul de lege care ar permite de ridicare a Necesitati PEPFAR in materie de cheltuieli Abstinenta Casa de joi a votat 241-178 pentru a aproba anul fiscal 2008 proiectul de lege ajutorul strain de cheltuieli (HR 2764), rapoartele de Washington Post (Williamson, Washington Post, 6 / 22). Proiectul de lege ar permite presedintelui Bush si presedinti de viitor, de a renunta la presedintilor plan de urgenta pentru SIDA Reliefs legii abstinenta de cheltuieli requirement.By, cel putin o treime din fo...

Varstnici pulmonar la pacientii cu transplant mai multe sanse de a supravietui

Varstnici pulmonar la pacientii cu transplant mai multe sanse de a supravietui Cine este prea batran pentru a primi un transplant pulmonar?
Nu exista nici un raspuns clar in acest moment. De asemenea, nu a fost acolo un raspuns clar in cazul in care liniile directoare pentru transplant pulmonar au fost scrise in 1998. Ei s-au bazat pe cele mai bune date clinice disponibile atunci, a explicat Dr. Philip W. Smith, un rezident chirurgie si cercetator la Universitatea din Vir...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.