Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sangerari dupa chiuretaj


Frecvente Conditii uterin Optiuni pentru Tratamentul

Frecvente Conditii uterin Optiuni pentru Tratamentul
Daca aveti o problema care afecteaza uterului sau de o alta parte a sistemului de reproducere, aceasta informatie este pentru tine. Aceasta explica de cele mai multe dintre problemele care pot afecta un Womans sistem de reproducere si de modalitati de probleme pot fi tratate, inclusiv medicamente, chirurgie, precum si alte tipuri de tratamente.
Despre Uter
Uterul este situat la nivelul abdomenului inferior intre vezica urinara si rect. Uterul este, de asemenea, numit uter. Este in forma de para, si mai mici, sfarsitul ingusta a uterului este cervix. Cand o femeie este insarcinata, copilul creste in uter, pana cand el sau ea se naste.
Pe fiecare parte a uterului in partea de sus sunt trompelor si ovarelor. Impreuna, uterul, vaginul, ovarele si trompele uterine alcatuiesc sistemul de reproducere.
La femeile care nu au trecut printr-menopauza (schimbarea sau schimbare de viata), ovarele produc estrogen de la inceputul ciclului menstrual. Estrogenul ajuta la pregatirea mucoasei uterine (numit endometru) pentru posibila sarcina. In cazul in care uterul este gata, unul dintre ovare elibereaza un ovul. Oua calatoreste in jos trompa uterina unde se asteapta pentru fertilizare posibil.
In cazul in care femeia ramane insarcinata, ovulul fecundat se deplaseaza in uter in cazul in care o acorda endometru. In cazul in care ea nu, endometrului si ou nefertilizat sunt evacuate prin vagin in timpul Womans perioada urmatoare (menstruatiei).
Unele dintre problemele care pot afecta uterul dvs. sunt:
- Excrescente Noncancerous in uter, numit fibroame, care poate cauza dureri si sangerari.
- Endometrioza, o afectiune in care tesutul care formeaza mucoasa uterului creste in afara uterului.
- Greu sangerare de fiecare data cand au perioada de dvs. sau intre perioade.
- Dezechilibre hormonale.
- Dureri inexplicabile pelvine.
Optiuni de tratament
Medicul dumneavoastra poate fi recomandat sa aveti o histerectomie sau un alt fel de tratament. Inainte de a decide ce sa faceti, este important sa intelegeti problema si diferitele optiuni aveti pentru a face cu ea.
Urmatoarele informatii va pot ajuta sa se gandeasca la starea dumneavoastra, afla mai multe despre optiunile tratamentul dumneavoastra, si decide cu privire la unele intrebari sa intrebati medicul dumneavoastra.
Tineti minte ca fiecare femeie este diferita si fiecare situatie este diferita. O alegere buna de tratament pentru o femeie nu poate fi cea mai buna alegere pentru un alt. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa:
- Vorbeste peste optiunile dvs. cu atentie cu medicul dumneavoastra.
- Puneti intrebari pana cand veti intelege ce este de a spune medicul dumneavoastra.
- Luati in considerare obtinerea unui al doilea aviz.
- De lucru cu medicul dumneavoastra de a alege un tratament care este cea mai buna pentru dumneavoastra.
You Are Not Alone
Primul lucru pe care trebuie sa stiti este ca nu esti singur. Aproximativ 1 din fiecare 10 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 50 a acestui tip de problema. De obicei, problema poate fi tratata, iar simptomele pot fi usurat. Majoritatea femeilor care au avut de tratament sunt multumit de rezultate si sunt bucuros sa fie liber de durere sau alte simptome neplacute.
Primul pas in relief, Notiuni de baza este de a afla care este problema.
Aflarea despre problema
Exista mai multe modalitati de medicul dumneavoastra poate afla (diagnostica) ceea ce este cauza simptomele.
Cele mai frecvente includ:
O istorie medicale.
Primul pas in diagnosticarea problema ta este o istorie medicala. Medicul-sau, uneori, asistenta-va pune intrebari despre istoricul medical. Aceasta va include intrebari despre simptomele dvs. de boli grave, precum si orice ati avut, precum si daca ati avut vreodata o interventie chirurgicala, a fost insarcinata, sau au avut copii. Puteti, de asemenea, poate fi intrebat despre istoricul medical al membrilor de familie aproape.
Daca ati utilizat plante medicinale, acupunctura, sau alte remedii naturale, asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre ele.
Medicul poate intreba despre vietii sexuale. Ati putea fi inconfortabil vorbesc despre astfel de probleme personale, dar este important ca medicul dumneavoastra sa stie daca ceva ce se intampla in viata sexuala dvs. ar putea fi legate de starea dumneavoastra.
Un examen vaginal.
Medicul va folosi instrumente pentru a privi in interiorul colul uterin si a uterului. Medicul va folosi un speculum pentru a mentine peretii vaginului in afara in timpul examenului. Uneori, acest examen este de inconfortabil. Este posibil sa simtiti o usoara crampe, dar nu de obicei, este dureros. Daca puteti sa va relaxati, va va fi mult mai confortabil. Medicul poate privi in interiorul vaginului si cervixul, cu un tub de luminate.
Un test Papanicolau (sau frotiu Papanicolau).
In timpul examenului vaginal, medicul de obicei, ia un esantion de celule din colul uterin cu o racleta de lemn, tampon de bumbac, sau perie mici. Testul este rapid si fara dureri. Celulele sunt plasate pe o lamela de sticla, care este trimis la un laborator. Un test Papanicolau este o modalitate prin care medicii pot gasi cancer al colului uterin sau de displazie, care este o conditie ca, uneori, se poate transforma in cancer.
Toate femeile de peste 18 ani de varsta si femeile mai tinere, care sunt activi sexual-ar trebui sa aiba un test Papanicolau face o data la 1 la 3 ani.
Testele de laborator.
Medicul va lua o proba de sange si o proba urina si a le trimite la laborator pentru a fi examinate. Rezultatele acestor teste va spune medicul multe despre starea de sanatate generala.
Testele imagistice.
Exista multe moduri de a privi in interiorul corpului, fara interventii chirurgicale. Razele X sunt cele mai bine cunoscute. Medicul dumneavoastra va poate sugera, de asemenea, o sonograma, scanare CAT, sau RMN. Aceste teste ajuta medicul pentru a afla mai multe despre corpul tau si ce este cauzeaza problema ta.
In functie de simptome, medicul poate recomanda o biopsie endometriala, dilatarea si chiuretaj (D & C), sau alte teste pentru a ajuta la diagnosticarea problemei dumneavoastra.
Noncancerous Conditii uterin
Dupa ce istoricul medical, examinarea, si se fac teste, medicul dumneavoastra va va explica starea dumneavoastra pentru a va vorbi si despre optiunile de tratament. Mai tarziu, in aceasta brosura veti gasi o lista de intrebari ati putea dori sa va adresati medicului dumneavoastra.
Chirurgie, medicina (inclusiv hormoni), o combinatie a celor doua, sau vigilent de asteptare sunt alegerile cele mai frecvente pentru care se ocupa cu cele mai multe noncancerous conditii uterin. Expectativa vigilenta inseamna a avea nici un tratament, dar vazand medicul in mod regulat pentru a urmari starea dumneavoastra si discutati simptome. Dupa o perioada de asteptare neadormit, daca aveti in continuare probleme, va poate decide cu medicul dumneavoastra sa ia in considerare unul sau mai multe optiuni de tratament.
Exista intotdeauna in dezvoltarea de noi tratamente. Asigurati-va ca va adresati medicului dumneavoastra daca exista tratamente noi pentru starea dumneavoastra care nu sunt descrise in aceasta brosura.
Medicul dumneavoastra va poate recomanda ca aveti o histerectomie. Daca este asa, veti dori sa vezi sectiunea despre histerectomie.
Amintiti-va, toate tratamentele-inclusiv in medicina, chirurgie, alte tipuri de tratamente, si chiar o decizie de a astepta sau nu sa fie tratate-au riscuri si beneficii. Asigurati-va ca va adresati medicului dumneavoastra despre riscurile si beneficiile pentru fiecare optiune de tratament vi se ofera. Apoi, aveti posibilitatea sa lucrati cu medicul dumneavoastra pentru a cantari optiunile dvs. si sa faca o alegere in cunostinta de cauza.
Fibrom
Ce sunt fibroame?
Fibroamele sunt cresteri in peretii uterului. Uneori, un fibrom este atasat la exteriorul uterului de catre o tulpina. Fibroamele pot fi la fel de mici ca un seminte sau un bob de mazare sau la fel de mare ca un pepene galben portocaliu sau mici. Cu toate ca Fibroamele sunt numite tumori, acestea nu sunt de cancer. Ele sunt excrescente musculare netede.
Despre 2 de la fiecare 10 de femei care nu au trecut printr-menopauza au fibroame. Termenul tehnic pentru o tumora Fibroid este leiomiom.
Fibroamele pot provoca nici un simptom de la toate, sau pot provoca durere sau sangerare. Fibroamele pot face greu de a urina, daca acestea cresc suficient de mari pentru apasati pe vezica urinara.
Fibroamele, de asemenea, pot face greu pentru tine sa ramaneti gravida. Uneori, fibrom poate cauza probleme cu sarcina, de munca, sau de livrare, inclusiv nasterea prematura si avort spontan.
Cum sunt tratate fibroame?
Este posibil sa aveti mai multe tratamente de a alege dintr daca aveti fibroame. Aceasta depinde de cat de mare fibroamele sunt, in cazul in care acestea sunt, si daca sunteti gravida sau doriti sa ramaneti gravida.
Expectativa vigilenta poate fi toate ai nevoie de tratament in cazul in care Fibroid dvs. este mic si nu aveti nici un simptom. Veti avea nevoie de vizite regulate la medicul dumneavoastra pentru un examen pelvian sa monitorizeze cresterea a Fibroid.
Tratament nechirurgical pentru fibroame includ hormoni si medicamente dureri relief.
- Gonadotrofina Luand hormonului de eliberare (GnRH) poate provoca fibrom sa se micsoreze. Acest lucru se poate face operatie mai usor, sau poate fi folosit in loc de o operatie.
- Medicul dumneavoastra va poate prescrie ibuprofen (de exemplu, Advil), acetaminofen (de exemplu, paracetamol), sau un alt medicament pentru a calma durerea.
Tratamente chirurgicale pentru fibroame includ histerectomie si myomectomy.
- Histerectomia este, de obicei recomandata in cazul in care fibroamele sunt provoaca simptome, atunci cand acestea au crescut rapid, sau atunci cand fibroamele sunt mari (la fel de mare ca un grapefruit).
- Myomectomy este o operatiune de a elimina o tumoare Fibroid fara a lua in uter. Aceasta inseamna ca sarcina este inca posibila, desi o sectiune cezariana poate fi necesara.
Timpul de recuperare dupa o myomectomy este de aproximativ 3 la 4 saptamani. Aproximativ 20 la suta din femeile care sufera myomectomy nevoie de o transfuzie de sange, aproximativ 30 la suta au o febra dupa operatie, iar multi pacienti dezvolta adeziunilor (tesut cicatricial) in bazinul lor, in urmatoarele luni interventii chirurgicale. Aceste complicatii sunt mult mai probabil sa apara atunci cand exista mai mult de un fibrom si atunci cand fibroamele sunt mari.
Cresteri poate veni inapoi dupa o myomectomy, si chirurgie repeta pot fi necesare. Daca aveti in vedere o myomectomy, asigurati-va ca pentru a solicita medicului cat de probabil este ca fibroame noi s-ar putea sa creasca dupa interventia chirurgicala.
Puteti, de asemenea, trebuie sa intrebati medicul dumneavoastra cat de mult experienta el sau ea are in a face aceasta procedura. Nu toate ginecologi au fost instruiti pentru a efectua myomectomies.
- O alta optiune este de chirurgie cu laser, care de obicei este o procedura in ambulatoriu. Cu chirurgie cu laser, medicul foloseste un high-intensitatii luminoase pentru a elimina fibroame mici.
- In functie de locul de fibrom, ar putea fi posibil sa il eliminati in timpul unei laparoscopie. Sau, medicul poate pune un tub subtire (numit Hysteroscope), cu un laser prin vagin si in uter. Tubul poate avea un racleta mici pentru a scrape departe Fibroid de peretele uterului.
Endometriosis
Ce este endometrioza?
Liniile de tesutul endometrial uter. In fiecare luna, in acord cu ciclului menstrual, ingroasa endometrial de tesuturi si se varsa in timpul menstruatiei.
Daca aveti endometrioza, aceasta inseamna ca acelasi tip de tesut ca stabilirea unor linii uterului este in crestere, de asemenea, in alte parti ale corpului, de obicei, in abdomen. Acest lucru poate provoca tesut cicatricial de a construi in jurul organelor dumneavoastra.
Endometrioza poate cauza dureri puternice si sangerari anormale, de obicei, in jur de ora a perioadei de dumneavoastra. Durerea in timpul actului sexual este un alt simptom comun. Cu toate acestea, este posibil sa aiba endometrioza si nu au nici un simptom. Endometrioza este o cauza principala a infertilitate (incapacitatea de a ramane insarcinata). De multe ori acesta nu este diagnosticat, pana cand o femeie are probleme ramane insarcinata.
Endometrioza se va reduce dupa menopauza si in timpul sarcinii, deoarece cresterea tesutului endometrial, depinde de estrogen. Daca aveti endometrioza si sa ia estrogen-terapia de substitutie dupa menopauza, tesutul poate creste la loc.
Singurul mod de a fi sigur ca ati endometrioza se face printr-o procedura chirurgicala, laparoscopie. Endometrioza poate fi o afectiune cronica si poate reveni chiar si dupa un tratament cu medicamente sau interventii chirurgicale.
Cum pot fi tratate endometrioza?
Exista mai multe optiuni pentru tratarea endometrioza. Cel mai bun tratament pentru dumneavoastra poate depinde daca doriti pentru a calma durerea, creste sansele de a ramane insarcinate, sau ambele. Este important sa se lucreze cu medicul dumneavoastra sa cantareasca beneficiile si riscurile de fiecare tratament.
Tratamente non-chirurgicale includ:
- Medicina, inclusiv hormoni. Exista doua tipuri de terapie cu hormoni: cei care vor face corpul tau cred ca este insarcinata, precum si cele care vor face corpul tau cred ca este in menopauza. Ambele au rolul de a opri organismul de la care produc mesajele care provoaca tesutul endometrial sa creasca. Anticonceptionalele pot fi utilizate pentru cateva luni pentru a incerca sa scada adeziunilor la femeil...

FDA aproba noi indicatie pentru Mirena (R) pentru a trata grele menstruale sangerari la DIU Utilizatori

FDA aproba noi indicatie pentru Mirena (R) pentru a trata grele menstruale sangerari la DIU Utilizatori Bayer Healthcare Pharmaceuticals, Inc, a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat o noua indicatie pentru Mirena ® (levonorgestrel-releasing intrauterine sistem) pentru tratamentul de sangerare grele menstruale la femeile care aleg sa foloseasca metode contraceptive intrauterine ca metoda lor contraceptiva. Mirena ofera un mod eficient, optiunea non-chirurgicale pentru tratamentul de sangerare menstruala grele si este contraceptive primul si singurul aprobat in SUA pentru aceasta indicatie.
Heavy sangerare menstruala este o problema care afecteaza intre noua si 14 la suta dintre femei sanatosi din alte puncte (1) si este un motiv comun o femeie vede doctorul ei. Heavy sangerare menstruala este definita ca cicluri menstruale cu 5 linguri sau mai mult de pierderea de sange (> 80 ml). Semnele de sangerari abundente menstruale includ:
- Necesitatea de a utiliza protectie duble sanitare pentru a controla fluxul de grele
- Fluxul menstrual ca umeziri printr-una sau mai multe tampoane sau absorbante sanitare la fiecare ora
- Necesitatea de a schimba de protectie sanitara in timpul noptii (2)
Multe femei cu perioade grele, de multe ori de suferit in particular cu simptomele lor. Si pentru ca a aprobat non-eficiente optiuni de tratament chirurgical sunt limitate, femeile care nu solicita tratament pentru perioade grele, se confrunta adesea cu alegerea de a avea proceduri chirurgicale, cum ar fi histerectomia a declarat Dr. Andrew Kaunitz, MD, FACOG, profesor asociat si presedinte, Departamentul de Obstetrica si Ginecologie, Universitatea din Florida Colegiul de Medicina-Jacksonville. Intr-un studiu clinic, aproape noua din 10 de femei au fost tratati cu succes de sangerari abundente menstruale cu Mirena - sensul-a redus pierderile lunare de sange cu mai mult de 50 la suta de la valoarea initiala si de a mai mic de 80 milimetri. Acest lucru face un mod eficient, nechirurgical prima optiune linie.
Mirena-a dovedit-o piesa de inregistrare ca un contraceptiv eficient pe care dureaza pana la cinci ani. Suntem incantati sa oferim Mirena acum, de asemenea, ca o optiune de tratament pentru femeile cu sangerari abundente menstruale care aleg sa utilizeze un DIU pentru contraceptie, a declarat Stefan Oelrich, Vice President si General Manager, Womens Health Care, Bayer HealthCare Pharmaceuticals. Anuntul Todays demonstreaza eforturile noastre de a continua pentru a imbunatati sanatatea femei.
Numai o femeie si furnizor de asistenta medicala ei sa poata decide daca Mirena este potrivit pentru ea. Mirena este recomandat pentru femeile care au avut un copil. Mirena nu ar trebui sa fie utilizate de catre o femeie care are o infectie pelviana, devine usor infectii sau are anumite tipuri de cancer. Mai putin de 1% din utilizatorii de a obtine o infectie grava denumita boala inflamatorie pelvina. O femeie ar trebui sa vorbesc cu ea furnizor de asistenta medicala despre problemele legate de aceasta conditie. Mirena pot atasa sau pentru a merge prin peretele uterului si cauza alte probleme. In cazul in care Mirena iese, o femeie ar trebui sa utilizeze de back-up de control al nasterii, precum si apelul ei furnizor de asistenta medicala. In cazul in care mai putin frecvente o femeie devine gravida in timpul utilizarii Mirena, ea ar trebui sa caute asistenta medicala de urgenta din cauza sarcinii, cu un dispozitiv intrauterin poate avea ca rezultat pierderea de sarcina sau de pierdere a fertilitatii. Pelvin si / sau dureri abdominale pot sa apara. In cazul in care persistente, femeile trebuie sa discute cu furnizorul lor de asistenta medicala. Chisturi ovariene pot sa apara si, de obicei dispar. Sangerarea si spotting poate sa creasca in primele luni si vor continua sa fie neregulate. Perioade pot deveni mai scurte, mai usoare sau chiar opri. Mirena nu protejeaza impotriva HIV sau boli cu transmitere ...

Natural nasterii Tiny Poate provoca sangerari la Baby's Brain

Natural nasterii Tiny Poate provoca sangerari la Baby's Brain Pana la 26% dintre copiii nascuti vaginal pot prezenta hemoragii mici in creier, spun cercetatorii de la Universitatea din Carolina de Nord Scoala de Medicina. Cercetatorii spun ca aceste hemoragiilor sunt in mare parte o parte normala de a fi nascut si nu duc la orice daune sau complicatii. Ei au subliniat mamele ar trebui sa aleg sa nu aiba cezarienei, ca urmare a citirea acestui stiri.
Putet...

Studiul Gaseste Starion "instrumente" de tesuturi Tehnologia Sudarii reduce durerea si sangerari la amigdalectomie Pacientii

Studiul Gaseste Starion "instrumente" de tesuturi Tehnologia Sudarii reduce durerea si sangerari la amigdalectomie Pacientii Instrumente Starion, o companie lider chirurgicale aparat, a anuntat ca un studiu publicat in Analele otologie, Rhinology & Laryngology constatat ca utilizarea Starions proprietare de tesuturi Tehnologia Sudarii, la pacientii amigdalectomie totala a dus la pierderea de sange in mod semnificativ mai putin intraoperator si scoruri mai mici in comparatie cu durere amigdalectomie rece disectie.

FDA aproba utilizarea suplimentara Pentru DIU Mirena Pentru a trata grele menstruale sangerari la DIU Utilizatori

FDA aproba utilizarea suplimentara Pentru DIU Mirena Pentru a trata grele menstruale sangerari la DIU Utilizatori US Food and Drug Administration a aprobat Mirena (sistem de levonorgestrel intrauterine) pentru a trata sangerari abundente menstruale la femeile care folosesc contraceptive intrauterine ca metoda lor de prevenire a sarcinii. Acesta este primul dispozitiv intrauterin, aprobat de FDA pentru aceasta indicatie suplimentara.
Mirena a fost aprobat ca un contraceptiv de catre FDA in anul 2000. Acesta...

MIT Material Oprire sangerari la Seconds

MIT Material Oprire sangerari la Seconds MIT si Hong Kong Cercetatorii de la Universitatea au aratat ca unele lichide simple biodegradabile poate opri sangerarea la rozatoare, raniti in cateva secunde, o dezvoltare care ar putea avea impact semnificativ medicament.
In cazul in care lichid, compus din fragmente de proteine numite peptide, este aplicata pentru a deschide rani, peptide auto-asambleze intr-un gel de la scara nanometrica b...

Femeile cu sangerari abundente menstruale de a beneficia de orientari privind plin cu lichid balon termice si cuptor cu microunde endometrial ablation

Femeile cu sangerari abundente menstruale de a beneficia de orientari privind plin cu lichid balon termice si cuptor cu microunde endometrial ablation Institutul National de clinica Excellence (NICE) in Regatul Unit are astazi (28 aprilie 2004) a emis recomandari privind utilizarea de fluid-umplut balon termica si cu microunde echniques ablatie endometriala pentru sangerare grele menstruale (menoragie) in cadrul NHS in Anglia si Tara Galilor.
De orientare va ajuta femeile care sufera de sangerari abundente menstruale prin oferirea de alternat...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.