Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sangerari nazale


Ce este un Nosebleed? Care este cauza Sangerari din nas?

Ce este un Nosebleed? Care este cauza Sangerari din nas?
Termenul medical pentru nosebleed este de epistaxis. Putem spune, de asemenea, hemoragii nazale. Nas umane, precum si cele ale multe animale sunt bogate in vasele de sange. Datorita pozitiei a nasului - chiar in mijlocul fetei - si toate vasele de sange sale, cele mai multe dintre noi va avea cel putin un nosebleed la un moment dat in timpul vietii noastre.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, epistaxis inseamna sangerare nazala. Sangerari nazale sunt rareori un motiv de alarma, dar se poate pune viata in pericol, in cazuri rare.
Sangerari nazale spontane sunt destul de frecvente, mai ales la copii. Cand mucoasa (un mucus-secretoare de tesut), in interiorul nasului se usuca, cruste, sau fisuri (pielea desparte deschis), apoi este ales, este posibil sa sangereze.
Pentru ca nasul este plin de vase de sange si este inconveniently situat in mijlocul fetei, orice prejudiciu minore la fata poate provoca nasul de a sangera abundent.
Sangerari nazale sunt, de asemenea, frecvente la persoanele care iau anticoagulante (de sange-subtierea medicamente, cum ar fi Aspirina), precum si la persoanele in varsta de sange ale caror poate dura mai mult pentru a se coagula. Daca pacientul ia anticoagulante, are hipertensiune (tensiune arteriala ridicata), sau un sange-tulburare de coagulare, hemoragie poate fi mai greu pentru a opri si ar putea dura peste 20 de minute.
Epistaxis engleza Cuvantul este derivat din cuvantul grecesc epistazo antice. EPI prefix mijloace de mai sus, la sau pe langa si stazo mijloace de picurare de la nara, de aici, epistazo greaca cuvant, ceea ce inseamna sa sangereze din nas. Exista doua tipuri de sangerari nazale: Anterior nosebleed
Sangerari provine de la sept nazal inferior (partitie nazala - perete intre cele doua nari). Aceasta parte a nasului contine vasele de sange de multe delicata care primesc sange din arterele carotide, doua artere principale, in partea din fata a gatului ca sangele de aprovizionare pentru a capului si gatului. Cea mai mica bat sau cucui poate cauza acestor vase de a sangera. Sangerari nazale Anterior sunt usor de tratat la domiciliu. Acest lucru este probabil sa fie de tipul de nosebleed vazut intr-un copil.
Posterior nosebleed
Sangerari provine in continuare pe spate si mai mare de pana nas in cazul in care artera ramuri de sange de aprovizionare la nas, care este de ce este mai greu. Sangerari nazale posterioare sunt adesea mai grave decat sangerari nazale anterior si sa necesite supraveghere medicala. Ele sunt mai frecvente la adulti. Care sunt cauzele sangerari nazale? Cauze de sangerari nazale anterioare
Uneori, cauza sangerari nazale anterioare este idiopatice (necunoscute). Cu toate acestea, cauzele comune includ:
Vartej de nasul tau tare -, de asemenea, sufla nasul prea frecvent.
Picking interiorul nasului - mai ales in cazul in care aceasta se face de multe ori, in cazul in care unghiile sunt lungi, iar in cazul in interiorul nasului este deja iritata sau licitatie.
Un bat sau lovitura in nas - ar putea afecta vasele de sange delicata a membranei mucoase.
Sinuzita - o inflamatie a sinusurilor (aer-umplut cavitatile a osului si a craniului din jurul nasului)
O rece sau gripa - acest lucru ar putea fi din diferite motive. Parte datorita faptului ca oamenii cu gripa, raceli si sufla nasul lor cele mai multe ori - sufla nasul mareste riscul de sangerari nazale. In interiorul nasului poate fi iritat si de licitatie in timpul unei infectii vitala, facandu-l mai sensibile la sangerare.
Deviatie de sept - atunci cand zidul care separa cele doua nari este oprit centru, sau deviat.
Clima - clima calda, cu umiditate scazuta sau modificari de la amar la rece la cald, climat uscat poate provoca uscarea si cracare in interiorul nasului, care poate duce la o nosebleed.
De mare altitudine - asa cum creste altitudinea, disponibilitatea de oxigen scade, ceea ce face aerul mai subtire si mai uscate. Uscaciune ar putea provoca nasul de a sangera.
Alergii nazale.
Utilizarea excesiva a anumitor tipuri de medicamente, cum ar fi anticoagulante diluanti (de sange) sau antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) cum ar fi ibuprofen.
Bolile hepatice pot interfera cu cheaguri de sange si de rezultat in frecvente si / sau sangerari nazale severe.
Utilizarea excesiva de droguri ilegale, cum ar fi cocaina.
Cauze de sangerari nazale posterioare:
Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala mare), chirurgie nazale (chirurgia nasului), deficit de calciu Expunerea la substante chimice, care pot irita mucoasa
Sangerari nazale posterioare sunt uneori simptome de alte conditii, cum ar fi bolile de sange (de exemplu, leucemie sau hemofilie) sau tumori. Care sunt factorii de risc pentru o nosebleed? Un factor de risc este ceva care creste sansele de a dezvolta o boala sau conditie. De exemplu, fumatul creste riscul de a dezvolta cancer pulmonar. Prin urmare, fumatul este un factor de risc pentru cancerul pulmonar.
Factori de risc comuni pentru sangerari nazale sunt: Self Infectie indusa de leziuni minore, cum ar fi cules de Hipertensiune nas (tensiune arteriala ridicata), abuz de alcool tulburari de sangerare Mostenita Anumite sporturi de contact, cum ar fi artele martiale, box, si rugby Care sunt semnele si simptomele unei nosebleed? principalul simptom al unui nosebleed este sangele care ies din nas, care poate varia de la lumina la grele. Sangele iese din fie nara (de obicei, o singura nara este afectata).
In cazul in care nosebleed are loc in timp ce se afla in jos, posibil sa va simtiti lichid in partea din spate a gatului, inainte de sange de fapt, iese din nas. Nu inghititi de sange deoarece ar putea provoca sa deveniti greata si voma.

Milioane sufera din cauza dependentei de OTC spray nazal

Milioane sufera din cauza dependentei de OTC spray nazal Una dintre cele mai frecvente plangeri de catre pacientii care sufera de probleme cronice ale sinusurilor este de obstructie nazala si peste toate congestie. In afara de ceea ce face inconfortabil de a respira, aceasta conditie poate provoca, de asemenea, dureri de cap, lipsa de somn, precum si o rezistenta a coborat la general de infectii sinusurilor.
Avand in vedere severitatea simptomelor lor, suferinzi cronice ale sinusurilor randul sau, in cele din urma sa chimice spray-uri nazale intr-o incercare de a combate congestionarea lor cronica. La randul sau, un procent tot mai mare de acesti pacienti sunt de raportare o dependenta de over the counter (OTC), spray-uri nazale, si multi medici sunt preocupati de legatura dintre aceste produse OTC si o agravare a simptomelor cronice sinusurilor bolnave.
Denumirile produselor sunt bine cunoscute si fiecare ajuta la sustinerea unei societati de miliarde de dolari, dar aceste companii au facut clar faptul ca, in cazul in care produsele lor sunt mentionate de nume in acest articol, procese cel mai sigur va urma.
Cele mai populare spray-uri de OTC nazal utilizarea multe din aceleasi ingrediente chimic active, cum ar fi fenilefrina, Xylometazoline si oximetazolina cele mai populare. Nu numai ca sunt aceste substante chimice rau pentru corpul tau, dar ele pot duce, de asemenea, la dependenta si recurente simptome care se agraveaza in timp. Mai rau inca, utilizarea repetata a acestor spray-uri este, de asemenea cunoscut de a deteriora membranele sensibile in interiorul pasajele nazale, care poate duce la sangerari la nivelul nasului cronice.
Totul devine o usa de rulment de dependenta, spune Wayne Perry, presedinte si fondator al Industriilor SiCap, compania a devenit celebru pentru introducerea lume primul disponibil comercial ardei iute spray nazal.
Cunoscut sub numele de Sinus Buster, Perrys amestec picant a fost temeinic imbratisat de mii de medici si de aproape 50 de mii de utilizatori dedicat. Lansat oficial in 2004, Sinus Buster a devenit una dintre cele mai vorbit despre produsele Nutraceutical a anului trecut. Nu numai ca au o reputatie solida ca cel mai eficient remediu natural pentru dureri de cap cronice si a conditiilor sinusala, dar, de asemenea, sa recomandat de catre sute de medici, ca alternativa la dependenta OTC spray-uri nazale.
Ive a fost dependent de diverse spray-uri nazale toata viata mea. Ei incepe sa lucreze la inceput, dar apoi m-am inceput au nevoie de mai mult si mai mult sa-l pastrati de lucru. In cele din urma am inceput sa Notiuni de sangerari nazale, iar medicul meu mi-a spus sa cobor spray-uri nazale. El a sugerat spray solutie salina si ca a facut ajuta la oprirea sangerari nazale meu, dar it didnt face nimic pentru a opri problemele mele sinusurilor. Am aproape dus inapoi la magazin de droguri spray-uri nazale. Apoi am citit un articol despre Sinus Buster si de modul in care aceasta ar putea ajuta cu dependenta de spray nazal si congestia mea. Din prima zi am inceput sa folosesc ca lucrurile mele probleme ale sinusurilor au fost sub control si niciodata nu am simtit mai bine, spune Robin Burgensen, un loial Sinus Buster utilizator din Ohio centrale.
Avem sute de medici care spun ca utilizeaza Sinus Buster de a ajuta la pacientii lor de sub OTC dependenta de spray nazal. Nu numai ca este Sinus Buster in conditii de siguranta pentru a utiliza dupa cum este necesar, dar in cateva zile, dependentii de cele mai multe spray nazal, sunt curate complet de la spray-uri chimice. Ei fac continua sa foloseasca Buster regulat pentru alinarea congestiei cronice si simptome asociate, dar dupa cateva luni ei sfarsesc numai folosind-o atunci cand au nevoie. Pentru majoritatea oamenilor,...

In primul rand SUA von Willebrand boala clinica ghidurilor de practica Emise de NHLBI

In primul rand SUA von Willebrand boala clinica ghidurilor de practica Emise de NHLBI National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI) a Institutului National de Sanatate, a emis orientari prima clinica in Statele Unite pentru diagnosticarea si de gestionare a bolii von Willebrand (VWD), cele mai frecvente mostenit tulburari de sangerare. Liniile directoare include recomandari privind depistarea, diagnostic, de gestionare a bolilor, precum si directii de cercetare viitoare. Un art...

In primul rand International Recensamantul Pe von Willebrand Bolilor (VWD): 77 la suta dintre pacientii cu grave Tip 3 VWD Experienta sangerarea Related Events

In primul rand International Recensamantul Pe von Willebrand Bolilor (VWD): 77 la suta dintre pacientii cu grave Tip 3 VWD Experienta sangerarea Related Events Mai mult de trei sferturi dintre pacientii cu Tip 3 boala von Willebrand (VWD), forma cea mai grava dintre cele mai frecvente tulburari de sangerare ereditare din lume, a avut sangerari evenimente din anul trecut ca tratamentul necesar, in functie de rezultatele unui studiu care a anuntat de la 2006 World Federation of Hemofilie (WFH) Congres Anual. De cercetare, de asemenea, a constatat ca 22 la ...

Humate-P (R), aprobat pentru a Prevent excesiva hemoragiilor la pacientii cu boala von Willebrand supusi unei interventii chirurgicale

Humate-P (R), aprobat pentru a Prevent excesiva hemoragiilor la pacientii cu boala von Willebrand supusi unei interventii chirurgicale Humate-P (R) (Antihemophilic Factor / von Willebrand Factor de complexul [Human]), CSL factor de Behrings inlocuire terapie pentru tratamentul de hemofilie A si boala von Willebrand (VWD), a fost aprobat de US Food and Drug Administration (FDA ) pentru a preveni sangerare excesiva in timpul si dupa interventii chirurgicale, la pacientii cu VWD severe si usoare pana la moderate VWD in cazul in care...

Ce este Hemofilie? Care este cauza Hemofilie?

Ce este Hemofilie? Care este cauza Hemofilie? Hemofilie (din greaca haima sensul de sange si Philia sensul prieten) este o conditie mostenit medicala in cazul in care nu se cheag de sange in mod corespunzator. In esenta, hemophiliacs - persoane cu hemofilie - lipsa unei proteine numite un factor de coagulare care functioneaza cu trombocite pentru a opri sangerarea la locul de un prejudiciu. Persoanele cu hemofilie au tendinta de a sangera pen...

GSK Initiaza Repetati de dozare Studiul a romanului lui orala trombocite factor de crestere, Eltrombopag, In PTI

GSK Initiaza Repetati de dozare Studiul a romanului lui orala trombocite factor de crestere, Eltrombopag, In PTI GlaxoSmithKline plc a anuntat deschiderea unei globale, deschis, studiu singur grup care va evalua eficacitatea, siguranta si tolerabilitatea eltrombopag la pacientii tratati anterior pentru cronice purpura trombocitopenica idiopatica (PTI). Proces, numit REPEAT (expunerea Repetati la Eltrombopag la adulti cu purpura trombocitopenica idiopatica) va evalua un program de administrarea repetata de do...

GSK Initiaza REPEAT de dozare Studiul a romanului lui orala trombocite factor de crestere, PROMACTA (R), In ITP

GSK Initiaza REPEAT de dozare Studiul a romanului lui orala trombocite factor de crestere, PROMACTA (R), In ITP GlaxoSmithKline plc a anuntat deschiderea unei globale, deschis, studiu singur grup care va evalua eficacitatea, siguranta si tolerabilitatea PROMACTA (R) (olamine eltrombopag) la pacientii tratati anterior pentru cronice purpura trombocitopenica idiopatica (PTI). Proces, numit REPEAT (expunerea Repetati la Eltrombopag la adulti cu purpura trombocitopenica idiopatica), va evalua un program de admi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.