Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sangerari vaginale


Endometrial Rac: cele mai multe ori curabile Cand Prins Early

Endometrial Rac: cele mai multe ori curabile Cand Prins Early
Femeile in postmenopauza care prezinta sangerari vaginale ar trebui sa vedeti un medic cu promptitudine. Potrivit problema ianuarie a Clinica Mayo Sanatate Letter, sangerari vaginale este un simptom care apare precoce in cursul de cancer endometrial, in cazul in care sansa de vindecare completa este cea mai mare. Chiar si o picatura de sange este anormale la femeile aflate la menopauza.
Endometrul este mucoasa interioara a uterului. De cancer endometrial dezvolta atunci cand celulele se divid si sa creasca anormal, cu potential invadeze alte straturi ale tesutului uterin sau chiar de raspandire dincolo de uter.
Cancer endometrial, cele mai frecvente de cancer uterin, este cel mai probabil sa apara cu varste cuprinse intre 50 si 70, cu toate ca circa 25 la suta de cancer apare la femei cu varste cuprinse intre 40 si 50. Cea mai mare singur factor de risc este in curs de 30 de lire sterline sau supraponderali mai mult. Obezitatea poate creste riscul de cancer endometrial, de trei pana la 10 ori.
Constientizarea de semne si simptome pot fi critice. Femeile ar trebui sa consultati medicul lor pentru oricare dintre aceste simptome:
- Sangerari vaginale sau spotting dupa menopauza sau in intervalul de timp in jurul menopauza.
- O deversare apos roz sau alb. La femeile in post-menopauza, acest lucru poate preceda sangerare de cateva saptamani sau luni.
- Heavy perioadele menstruale sau sangerari intre perioadele de la femeile aflate in premenopauza.
- Dureri la nivelul abdomenului inferior sau a zonei pelviene sau dureri in timpul actului sexual.
In timp ce aceste simptome dont indica neaparat cancer endometrial, evaluarea este recomandata. Diagnosticul initial poate include un examen fizic, imagistica cu ultrasunete, biopsie, sau dilatare si chiuretaj, in cazul in care majoritatea celulelor mucoasei uterine sunt eliminate cu un dispozitiv de razuire si examinate.
Din moment c...

Sangerarea este rara in FIV Pacientii care raman gravide daca sunt tratati cu o combinatie de vaginala Progesteronul de gel si Estrogenul

Sangerarea este rara in FIV Pacientii care raman gravide daca sunt tratati cu o combinatie de vaginala Progesteronul de gel si Estrogenul Un studiu prospectiv, multi-centru de studiu a demonstrat faptul ca, in FIV (fertilizarea in vitro), cicluri completate cu administrare o data pe zi a Crinone ® gel de progesteron vaginal si Estrace ® estrogeni pe cale orala, sangerari vaginale este rara la pacientii care ramaneti gravida. Sangerarea are loc la aproximativ un sfert din pacientii care nu ramane gravida. Aceste date au fost prezentate la Societatii Americane de Medicina Reproductiva (ASRM) reuniune anuala in Atlanta.
Sangerari vaginale este raportata in unele cicluri FIV in timpul fazei luteale (sfarsitul unui Womans ciclului menstrual, atunci cand nivelurile de progesteron sunt semnificativ mai mare), si poate fi o preocupare majora pentru femei urmeaza un tratament infertilitate. Acest studiu, inclusiv 66 de pacienti care au devenit din punct de vedere clinic gravide si 53 de pacienti care nu au conceput, evaluat eficacitatea combinatie de Crinone cu estrogenilor asupra sangerarii faza luteala.
Intr-o prezentare podium, James P. Toner, MD, PhD, Atlanta, Centrul de Medicina Reproductiva, au demonstrat ca 36% dintre pacienti au avut spotting sau sangerari asociate cu extragerea de ou. Nu mai mult de doi (5%) dintre pacientii gravide Bled in orice zi extragerea trecut de ou. Combinatie de gel vaginale estrogen si progesteron pare a reduce incidenta de sangerare la pacientii cu FIV care raman gravide.
Prin tratarea pacientilor FIV cu o combinatie de Crinone si Estrace, am putea reusi sa se desprinda de sangerare la cei care atinge sarcinii si reduce nivelul de stres si de preocupare pentru pacientii in aceasta etapa a ciclului de tratament a acestora, a declarat dr. toner. Suntem in continuare pentru a colecta date, inclusiv date de la alte centre, fie ca utilizarea progesteronului intramusculara sau nu completeze cicluri lor Crinone cu estradiol, pentru a determina daca ratele de sangerare sunt diferite cu aceste alte strategii pentru sprijin luteale.
Acest studiu a fost sprijinita de o subventie de la Laboratoarele Columbia (Nasdaq: CBRX).
Despre progesteron si Asistenta Faza luteala
Progesteronul este un hormon natural ga...

FDA aproba 10 mcg Doza de Vagifem ® Pentru tratamentul atrofice Vaginita Datorita de menopauza

FDA aproba 10 mcg Doza de Vagifem ® Pentru tratamentul atrofice Vaginita Datorita de menopauza Nordisk a spus ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat o formulare 10 mcg doza de Vagifem ® (comprimate de estradiol vaginale) pentru tratamentul de vaginita atrofica, datorita menopauza o conditie intampinate de pana la 75 la suta din femeile aflate la menopauza. Aceasta aprobare face Vagifem ® 10 mcg cel mai mic terapia locala de estrogen (LET) doza disponibile comercial in SUA Aces...

Ce este Vaginita? Care este cauza Vaginita?

Ce este Vaginita? Care este cauza Vaginita? Vaginita este o inflamatie a vaginului. Vaginul este canalul muscular care se intinde de la colului uterin la exteriorul corpului. Vaginita poate duce la descarcarea de gestiune, mancarime, o senzatie de arsura, si durere.
In general, cauza este o modificare a echilibrului normal al bacteriilor vaginale sau de o infectie. De asemenea, vaginita pot rezulta din nivelul de estrogen scade dupa meno...

Gorilla Primeste state-of-the-art Tratamentul pentru fibrom uterin De la Radiologists interventional

Gorilla Primeste state-of-the-art Tratamentul pentru fibrom uterin De la Radiologists interventional Beta, gorila, a suferit, din 2005, de la disconfort abdominal si sangerari vaginale grele cauzate de fibrom uterin, tumori noncancerous care se dezvolta in peretele musculare ale uterului. Ea locuieste la gradina zoologica Brookfield, in suburbiile din Chicago, IL, si este a 46-year-old gorila menopauza vest ses. Medicii au incercat sa trateze ei cu ablatie endometrial (eliminarea mucoasei in uter...

Imbunatatirea calitatii vietii pentru femei pe continua contraceptivele orale,

Imbunatatirea calitatii vietii pentru femei pe continua contraceptivele orale, Continua contraceptivelor orale poate fi mai eficienta decat standard de 28 de zile de nastere pastile de control in suprimarea ovar, in functie de cercetatori. Ei spun ca pilula continua, de asemenea, determina o imbunatatire semnificativa a durerii si modificari de comportament.
Am furnizat o dovada biologica a conceptului ca atat de ovar si de mucoasa uterului sunt suprimate mai bine si mai ...

Wyeth Ofera Status Update de pe TRIPHASIL-28 Si ALESSE contraceptivele orale,

Wyeth Ofera Status Update de pe TRIPHASIL-28 Si ALESSE contraceptivele orale, Wyeth (NYSE: WYE) a anuntat ca societatea a desemnat atat TRIPHASIL-28 (etinilestradiol si levonorgestrel comprimate estradiol-regim triphasic) si ALESSE (0,1 mg levonorgestrel/0.02 mg comprimate etinilestradiol), contraceptivele orale ca temporar, in afara stoc (TOS ). Aceasta desemnare TOS Wyeth inseamna ca nu este in masura de a re-furnizarea acestor contraceptive orale. Comunicarile cu privire...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.