Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sarcina gemelara pe saptamani


Tipic US sarcina este acum doar 39 de saptamani de

Tipic US sarcina este acum doar 39 de saptamani de
Lungimea cele mai frecvente de sarcina in Statele Unite este acum 39 saptamani, la o saptamana mai scurt decat definitia traditionala de o sarcina la termen. Aceasta schimbare a avut loc intre anii 1992 si 2002, in conformitate cu o noua analiza de luna martie a Dimes publicat in aceasta luna intr-un supliment special al revistei Seminare in Perinatology.
In 2002, un sfert din toate copii Singleton s-au nascut mandat complet de 39 saptamani. Nasteri la sau dupa 40 saptamani a scazut cu aproape 21 la suta. In timpul deceniu studiat, a existat, de asemenea, o crestere cu 12 la suta in Nasteri in care apar intre 34 si 36 saptamani, mentionat in continuare tarziu Nasteri in prematuri (uneori numite in apropierea Nasteri in termen).
Late sugari prematuri sunt o preocupare tot mai mare, a declarat Nancy verde, MD, director medical al martie a Dimes. Unele copiii nascuti cu doar cateva saptamani devreme nevoie de ingrijire medicala si de asistenta sanitara dincolo de aceasta data la nou-nascuti mandat complet. Ei au o probabilitate mai mare de probleme respiratorii cum ar fi sindromul de detresa respiratorie (RDS), dificultati de hranire, instabilitate temperatura (hipotermie), icter si dezvoltarea creierului reduse decat copii la termen.
Martie de analiza Dimes sugereaza ca ratele de crestere a livrarilor sectiune cezariana si a fortei de munca a indus au contribuit, probabil, sa, dar nu complet explica aceste schimbari in livrari, a declarat Michael Davidoff, Manager de Informatica, cercetare si dezvoltare la luna martie a Dimes si documentele de autor de plumb.
Clinicienii se cantareste de risc pentru mama si fatul de a continua o sarcina medical complicata, comparativ cu riscurile asociate cu livrare mai devreme. Pentru unele sarcini grad ridicat de risc, de livrare precoce poate promova rezultate mai bune atat pentru mama si copil. Disponibilitatea de mai multe date privind rezultatele tarziu Nasteri in prematur va informa mai bine furnizorii si a publicului despre riscurile potentiale care pot fi prevenite. Sarcini ar trebui sa continue pe termen in cazul in care medical si obstetrically recomandabil, evitandu-se astfel inductii prematuri inutile si c-sectiuni.
Martie a Dimes studiu, Modificari in gestatie distribuire intre SUA Nasteri Singleton: Impactul asupra Rata de nastere Late prematur, 1992 - 2002, a fost una dintre lucrari de cercetare prezentate la un simpozion abordarea nastere prematura tarziu in iulie 2005, gazduit de National Institutul de Sanatate...

Inducere a fortei de munca dupa 37 saptamani recomandate pentru femeile cu sarcina se Hipertensiune / usoare pre-eclampsie (Hypitat de studiu)

Inducere a fortei de munca dupa 37 saptamani recomandate pentru femeile cu sarcina se Hipertensiune / usoare pre-eclampsie (Hypitat de studiu) Femeile insarcinate cu insuficienta renala usoara tulburari hipertensivi, cum ar fi tensiunea arteriala crescuta / pre-eclampsie usoara ^ ar trebui sa aiba muncii lor a indus o data pe ei completa 37 saptamani de sarcina lor. Aceasta este concluzia studiului HYPITAT, publicate intr-o online primul articol si intr-o editie viitoare a Lancet, scris de dr. Corine M Koopmans, Departamentul de Obstetrica si Ginecologie, Centrul Medical Universitar Groningen, Olanda, si colegii.
Aproximativ 6-8% dintre sarcini sunt complicate de tulburari hipertensivi, cum ar fi hipertensiune gestationala (tensiune arteriala ridicata) si pre-eclampsie usoare. Astfel de tulburari in timpul sarcinii aduce o contributie substantiala la morbiditate materna si neonatala si mortalitate la nivel mondial. In Tarile de Jos aceste tulburari sunt cauza principala a mortalitatii materne. Cele mai multe tulburari hipertensivi prezent, dupa 36 saptamani de gestatie. Pentru gestionarea femeilor cu hipertensiune gestationala sau pre-eclampsie usoara pana la termen, dovada de selectie a inducere a fortei de munca fata de monitorizare insarcinate ^ ^ este rar. In SUA si alte tari dezvoltate, de inducere a fortei de munca reprezinta o practica deja clinica la femeile cu hipertensiune gestationala sau pre-eclampsie usoara, dar, pana in acest studiu, acest tratament nu a fost bazat pe rezultatele de studii clinice randomizate. Cu toate acestea, in Tarile de Jos, monitorizarea expectativa este protocolul in cele mai multe spitale.
Acest studiu a analizat 756 de femei gravide, de la 38 de centre in Tarile de Jos, toate cu sarcini Singleton si la 36-41 de saptamani de sarcina, si toti acestia au avut hipertensiune gestationala usoara sau pre-eclampsie. Ei au fost randomizati intr-un raport de 1:1 pentru a indus de monitorizare a fortei de munca sau insarcinate. Rezultatul principal a fost nici dintr-o varietate de masuri de rezultatul sarace materno-moartea, eclampsie, sindrom HELLP *, ** edem pulmonar, boli tromboembolice, desprinderea de placenta ***, progresie severa a tensiunii arteriale mari sau a proteinuriei ****, majora si post-sangerare nastere (de 1,0 litri sau mai mult). 397 de femei, dar a refuzat randomizare a permis utilizarea de dosarele lor medicale. Cercetatorii au descoperit ca, dintre femeile ramase, 31% dintre cei care au fost induse dezvoltat rezultatul slab materna, in comparatie cu 44%, care au avut de monitorizare insarcinate. Pune-un alt mod, femeile care au fost induse au avut un risc relativ mai mici de 29% in curs de dezvoltare rezultatul saraci materna decat cei care au avut de monitorizare insarcinate. Nr cazuri de decese materne sau de nou-nascuti au fost inregistrate, in fiecare grup.
Surprinzator, sectiunile mai put...

Utilizarea de nicotina patch-uri, guma In primele 12 de saptamani de sarcina pot creste riscul de malformatii congenitale, Study Says

Utilizarea de nicotina patch-uri, guma In primele 12 de saptamani de sarcina pot creste riscul de malformatii congenitale, Study Says Femeile care folosesc plasturi sau guma de nicotina pentru renuntarea la fumat in primele 12 saptamani de sarcina ar putea creste riscul de malformatii congenitale la copilul lor, conform unui studiu publicat in numarul din ianuarie a revistei Obstetrica si Ginecologie, Londre Rapoartele zilnice Mail. Maria Morales-Suarez-Varela a Universidad Politecnica de Valencia si colegii se uita la 76768 de ...

Federal judecator Reguli Ohio Legea prevenirea Mifeprex utiliza dupa saptamani de sarcina Sapte "neconstitutionale

Federal judecator Reguli Ohio Legea prevenirea Mifeprex utiliza dupa saptamani de sarcina Sapte "neconstitutionale Reprinted cu permisiune de la http://www.kaisernetwork.org. Puteti vedea intregul Kaiser Daily Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail la http://www.kaisernetwork.org/dailyreports/healthpolicy. Kaiser Daily Health Policy Raportul este publicat pentru kaisernetwork.org, un serviciu gratuit de J. Henry Kaiser Family Foundation. © 2005 Consiliul consultativ d...

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular?

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular? O sarcina extrauterina este o sarcina in cazul in care ovulul fecundat rezolva si creste in afara captuseala interioara a uterului (nu in uter). Uterul este uterului. Cele mai multe sarcini extrauterine apar in trompa uterina - cunoscut sub numele de o sarcina tubulara - dar pot aparea, de asemenea, in colul uterin (gatul uterului), cavitatea abdominala si de ovar.
Putin peste 1% din sarcini su...

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder?

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder? Hemocromatoza, de fier sau de tulburare de suprasarcina, este o afectiune care face organismul absorbi cantitati excesive de fier de la alimente si bauturi pe care o consumam. Supraincarcare cu fier da pielii o culoare de bronz, precum si de a dauna ficatului si alte organe. Frecvent, in cazul in care este permis sa progres, pancreasul devine avariate, iar pacientul dezvolta diabet zaharat.
Sur...

Drinking pentru doar opt saptamani afecteaza de invatare si memorie la soareci

Drinking pentru doar opt saptamani afecteaza de invatare si memorie la soareci Ambele studii umane si animale au aratat ca un consum cronic de alcool poate produce deficite in procesul de invatare si memorie. Studiile la rozatoare, de exemplu, au demonstrat ca un consum cronic de alcool timp de sase luni sau mai mult pot produce daune permanente si deficite neuronale. Un studiu de rozatoare in numarul din iunie al alcoolismului: Clinical & Experimental Research este prim...

FDA Intrebari Eficienta experimental de droguri la Prevenirea Muncii prematur Inainte de a Gestation 35 de saptamani "

FDA Intrebari Eficienta experimental de droguri la Prevenirea Muncii prematur Inainte de a Gestation 35 de saptamani " FDA intr-o revizuire a Adezas experimentale Gestiva prematuri de munca Prevenirea consumului de droguri a spus de droguri pare sa reduca livrarile inainte de 37 saptamani de gestatie, dar nu inainte de Nasteri in 32 sau 35 de saptamani de gestatie, in conformitate cu documentele postat luni pe site-ul Web agencys, Wall Street Journal rapoarte ( Corbett Dooren, Wall Street Journal, 8 / 29). Nasteri...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.