Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Scarlatina poze


Ce este scarlatina? Care este cauza Scarlet Fever?

Ce este scarlatina? Care este cauza Scarlet Fever?
Scarlet febra, de asemenea, cunoscut sub numele de scarlatina, este o boala cauzata de o toxina (exotoxin erythrogenic), eliberat de Streptococcus pyogenes sau de grup A beta-hemolitic streptococ - boala apare intr-un procent mic de pacienti cu infectii STREP, cum ar fi amigdalita streptococica sau impetigo . Desi scarlatina pot fi inlocuit cu scarlatina, scarlatina este mai frecvent utilizate pentru a se referi la forma mai putin acuta de scarlatina.
Boli bacteriene, scarlatina, produce o eruptie cutanata distinctiv roz-rosu, care apare atunci cand toxinele Bacteria elibereaza.
Scarlatina este extrem de contagioasa - oamenii se pot prinde de respiratie in bacteriile din picaturile aeriene care provin dintr-o stranuta infectate persoane fizice sau tuse. Infectia poate sa apara, de asemenea, ca urmare a atinge pielea unei persoane infectate, sau atingand suprafete sau obiecte pe care persoana infectata-a atins.
Scarlatina este rara in aceste zile, in principal pentru ca antibioticele sunt utilizate pentru tratarea infectiilor STREP.
Scarlatina este mult mai frecvente in randul copiilor in varsta de 5 la 15 ani decat alte persoane. Este folosit pentru a fi considerata o boala grava copilarie. Cu toate acestea, antibioticele moderne au facut-o o boala mult mai putin in pericol. In cazul in stanga febra Scarlet netratata poate conduce uneori la afectiuni grave care afecteaza organe umane, inclusiv inima si rinichii.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: scarlatina sau scarlatina este o boala acuta exanthematous, cauzata de infectia cu streptococ de organisme care produc o toxina erythrogenic, marcata de febra si alte tulburari constitutionale, si o eruptie generalizata a strans agregate de puncte luminoase de culoare rosie sau macules mici, urmata de descuamare in solzi mari, bucati, sau foi; mucoasei gurii si beregata este, de obicei, de asemenea, implicate. Care sunt semnele si simptomele de scarlatina? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, , cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semnele si simptomele apar, in general, despre unul pana la patru zile dupa infectare initiala. Primele simptome sunt de obicei: Un foarte inflamat si rosu gatului (uneori cu patch-uri de culoare alba sau galbui).
O febra de 101 F (38.3 C) sau mai mare, in mod frecvent cu frisoane. 12 - 48 ore mai tarziu va aparea eruptii cutanate.
Eruptii cutanate - petele rosii apar pe piele; apoi le transforma intr-o amenda roz-rosu eruptie cutanata care arata ca arsurilor solare. Pielea se simte aspra, cum ar fi smirghel, atunci cand este atins.
Eruptii cutanate se extinde la urechi, gat, coturi, coapse interioara si inghinale, piept si cateva alte parti ale corpului. Desi eruptii cutanate nu apare, de obicei pe fata, obrajii pacientii care va deveni rosie si in zona din jurul lui / gura aparea palide.
In cazul in care un pahar este apasat pe piele eruptii pe piele se va transforma alb (blanche).
Dupa aproximativ sase zile a eruptii cutanate, de obicei estompeaza. In cazuri mai blande, cum ar fi scarlatina, eruptii cutanate poate fi simptom numai. Scarlatina pot avea, de asemenea, urmatoarele semne si simptome: Dificultati de inghitire stare generala de rau general Dureri de cap Mancarime Pierderea poftei de mancare Pastias linii Greata - vasele de sange sparte in falduri ale corpului, de exemplu armpits, inghinal, coatele, genunchii si gatul. durere de stomac gat Umflarea ganglionilor (noduli limfatici), care sunt de licitatie la atingere limbii - un strat alb forme pe limba. Acest cele din urma, coji de departe ies dintr-o limba de capsuni, limba este de culoare rosie si umflata. Voma In cazul pacientilor are alte simptome, cum ar fi dureri musculare severe, varsaturi sau diaree medicul va trebui pentru a exclude alte cauze posibile, cum ar fi sindromul de soc toxic.
Pielea mainilor si picioarelor se va coji de obicei, de pana la sase saptamani dupa eruptii cutanate a trecut. Care sunt factorii de risc pentru scarlatina? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2. Pentru copii - cu varste cuprinse intre 5 la 15 ani au un risc mai mare de a dezvolta scarlatina, comparativ cu alte persoane. De contact Close - bacteria streptococica se poate raspandi mai usor in randul persoanelor in contact apropiat. Daca cineva in gospodarie poarta bacterii, infectia poate raspandi mai usor intre membrii gospodariei (si colegii de la scoala). Care sunt cauzele scarlatina? Scarlatina este cauzata de o bacterie numita Streptococcus pyogenes, sau de grup A beta-hemolitic Streptococcus. Acest lucru este aceeasi bacterie care provoaca gat STREP. Cand bacteriile de presa al toxinelor simptomele apar scarlatina, inclusiv eruptii cutanate, linii de Pastias, limba de culoare rosie si se confrunta cu rosi.
Scarlatina transmite de la om-la-umane, prin fluidele din gura si nasul. Atunci cand o tuse infectate individual sau stranuta bacterii deveni si propagat in aer, in picaturi de apa si poate fi inhalat. Bacteria poate ateriza pe suprafete, cum ar fi pahare de baut, suprafetele de lucru si doorknobs si o...

Dureaza doar doua tigari pe saptamana, pentru un copil sa dea semne de dependentei de nicotina

Dureaza doar doua tigari pe saptamana, pentru un copil sa dea semne de dependentei de nicotina Dureaza doar doua tigari pe saptamana, pentru un copil sa dea semne de dependentei de nicotina si aproximativ 80 la suta din fumatori adulti ridica obicei in timpul copilariei. In fiecare ora, 13 de oameni mor de la o boala legate de fumat. Si de fiecare 1000 de tineri care isi desfasoara fumatul, jumatate vor muri prematur din cauza fumatului.
It doesnt sa ia un geniu pentru a lucra faptul ca, daca sunteti un furnizor de grave de sanatate cu privire la eradicarea fumat, cel mai bun de a incepe mai devreme, foarte devreme. Cu toate acestea, surprinzator, doar o incredere de asistenta primara in tara a creat si dezvoltat un curs de renuntare la fumat exclusiv pentru copii - Knowsley PCT in Merseyside.
In spatiul scurt, de cinci ani, sistemul sa dovedit a fi de succes, astfel ca finantarea din fonduri are mai mult de doua ori - de la 42k la 90k. Si in timp ce initial finantarea a fost asigurata de la speciale de oale pe termen scurt a numerar - zona de actiune in domeniul sanatatii in anul 1999 si fondul de vecinatate reinnoirii in 2001 - aceasta schema are acum sprijinul mainstream financiara de la PCT si de droguri si de alcool echipa de actiune. Dar cum a inceput totul?
Knowsley este o zona lipsita de Liverpool, cu un numar mare de fumatori copil - 13,7 la suta, comparativ cu media nationala de 10 la suta. Cele mai multe dintre acestea incep sa fumeze la varsta de 11. Liz Gaulton, director adjunct al sanatatii publice la Knowsley PCT, explica: La acea vreme, a existat o impingere nationale privind serviciile de adulti renuntarea la fumat. Asistente medicale scolare Multi in Knowsley simtit ca au existat o multime de copii care au fost fumat inca nu a existat nici un sprijin primite de la ei sa renunte.
Aceasta preocupare a fost dublate in intreaga Borough si PCT, cu ambele determinat sa lucreze la problema impreuna. Proiectul a inceput in anul 2000 cu o echipa de trei consilieri superiori renuntarea la fumat - supravegheate de catre o asistenta medicala liceu. In 2001, finantarea din fonduri suplimentare asigurate doi consilieri suplimentare. Nu exista nici o formare standardizat pentru consilieri renuntarea la fumat, sa nu mai vorbim o calificare pentru cei care lucreaza exclusiv cu copii. Desi consilierii in echipa de Knowsley toate au avut o experienta de lucru cu copiii si tinerii, au trebuit sa invete cum s-au dus de-a lungul.
Primul port de apel a fost de a obtine toate 11 scoli secundare in Knowsley la bord. Consilierii sa apropiat de scoala capete directe, precum si furnizorii de tineret club. Nu toate scolile au fost entuziasmati de sistem, dar incet, a inceput sa se deschida usile si astazi, toti sunt participante.
Desi Knowsley PCT a avut o relatie buna cu scolile sanatoase, care au ajutat la usile deschise pentru ei, doamna Gaulton adauga: Cu retrospectiv, ar fi fost mai bine sa fi mers la un nivel mai inalt - poate sa fi avut director al educatiei la bord prima . Thats a invatat lectia.
Consilierii au dat de prezentari la adunarile scoala si in cluburi de tineret pentru a face tinerii constienti de serviciului oferit. Nu stati pe multi elevi, pana in clasa a sasea Knowsley astfel incat grupul tinta de varsta a fost de 11 la 16. Dupa ce scoala renuntat cluburi sunt deschise pana la 16 - si 18 de ani, dar la fel sunt servicii pentru adulti. La inceputul proiectului, in 2000, a cerut Knowsley caritate la comun de invatare in actiune "(SLA) - care a avut deja o mare experienta in acest domeniu de prevenire in domeniul sanatatii - pentru ajutor. SLA-a dat o echipa de doua zile curs de formare, care sa concentrat asupra modului de a lua mesajul lor intr-un mediu in intreaga clasa.
Prin acest proces, a devenit clar ca resursele disponibile pentru adulti renunt grupuri au fost inadecvate pentru scopurile lor. Deci, echipa a lucrat cu SLA, iar copiii si tinerii care au incercat sa renunte, de dezvoltare a resurselor. Dna Gaulton explica: Resurse pentru adulti a vorbit despre moarte timpurie de boli de inima si cancerul, dar ca, isnt relevante in cazul in care 13 Youre-ani-veche - ani sa oprit. Noi a trebuit sa plece pentru mai multe probleme imediate - cum ar fi costul, efectul pe piele, si la gust, precum si faptul ca aceasta s-ar deteriora sanatatea dumneavoastra, pe termen lung.
De asemenea, o multime de imagini in materialul existente au fost foarte alb clasa de mijloc. In timp ce Knowsley este o zona predominant alb, este, de asemenea, un domeniu foarte defavorizate, asa ca am dezvoltat limba si imaginile din resursele de care au fost specifice pentru copii locale. Resursele sunt destul de sensibile din punct de vedere cultural. Ei vorbesc intr-un mod Scouse - fara a fi peiorativ - intr-o terminologie care copiii sunt utilizate pentru a. Si poze [utilizate] in carnete au fost elaborate de catre copii, deoarece ei au fost imaginile au putut identifica cu. Deci, asta a fost un proces destul de lung. Un manual de consilieri a fost, de asemenea, publicate.
Urmatorul pas a fost sa standardizeze programului, astfel incat a fost gata de evaluare - in asa fel incat Knowsley TPC-ar putea dovedi ca a lucrat si, mai important, pentru a asigura mai multe fonduri. SLA, echipa si copiii definit programul ca un curs de sase sesiuni de baza - care ruleaza prin intermediul unui set standard de activitati cu un follow-up suplimentare de patru sau cinci sesiuni de sus-sus, daca solicitate.
Dar cum este de fapt locul de munca? Dna Gaulton explica: copiii sunt invitati sa participe la un grup de suport - de nu mai mult de 10 - care ruleaza ca un grup inchis. Ei se spune ca poate veni de-a lungul a invata despre pericolele fumatului si de a contribui la reducerea in jos sau de ajutor quit. In unele cazuri, puteti avea pe cineva care vine impreuna cu un prieten care doesnt in special doresc sa renunte sau, poate, un prieten care fumeaza doesnt.
Daca cineva are mare dificultate cu care, atunci ei pot fi vazute unu-la-unu, dar de obicei se executa pe o baza de sprijin reciproc. Noi facem citirile...

Ce este Kawasaki boala? Care este cauza bolii Kawasaki?

Ce este Kawasaki boala? Care este cauza bolii Kawasaki? Boala Kawasaki este un sindrom rar de origine necunoscuta care cauzeaza febra mare, inrosirea ochilor (conjunctivita), a buzelor si mucoasei bucale, gingivita (boala ulceroasa de mestecat), glandele gatul umflat si o eruptie de culoare rosu aprins peste pielea de pe maini si picioare, la copiii mici.
Boala Kawasaki inflamatia in peretii arterelor tot corpul, inclusiv arterele coronare, care a a...

Ce este Eritem Infectiosum? Ce este palme Cheek Sindromul?

Ce este Eritem Infectiosum? Ce este palme Cheek Sindromul? Infectiosum Eythema este, de asemenea cunoscut sub numele de infectie cu parvovirus, a palmuit-boala obraz, sau boala a cincea. Aceasta este o boala cauzata de parvovirusul B19 si include simptome cum ar fi febra scazuta de grad, oboseala, eruptii pe obraji (de unde palma peste obraz), si, de asemenea, o eruptie de persoane peste tot corpul.
De asemenea, este numita boala cincea, deoarece folos...

In primul rand In New Class of Antibacteriene demonstreaza activitate Promitator Impotriva Agenti patogeni frecvent intalnite in piele Infectii

In primul rand In New Class of Antibacteriene demonstreaza activitate Promitator Impotriva Agenti patogeni frecvent intalnite in piele Infectii Studiile prezentate au demonstrat ca GlaxoSmithKlines retapamulin antibacteriene experimentale au demonstrat un profil excelent Microbiologie si un grad inalt de la potenta in vitro, in studii de laborator impotriva agentilor patogeni cheie frecvent asociate cu infectii ale pielii si tesuturilor moi (SSTI), aratand in mod constant de activitate puternica in comparatie cu alte frecvent prescris - d...

Avand in inima sa Live: Povestea de supravietuire a o tanara femeie si fiul ei

Avand in inima sa Live: Povestea de supravietuire a o tanara femeie si fiul ei Pentru a uita-te la 21 de ani, Carla Sparrow acum, sa greu de inteles ca nu foarte mult timp in urma, medicii au lucrat din greu pentru a salva viata ei, de mai multe ori peste. Zambetul ei este luminos si optimist. Ochii ei straluci ca ea vorbeste intr-o moale, voce lilting despre copilul ei infloritoare, Blake, care a trebuit sa se lupta sa supravietuiasca in primele saptamani din viata sa, nasc...

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu Uneori cunoastere poate fi un lucru rau, mai ales cand este vorba de exact aminte de anumite lucruri.
Un nou studiu gasit adulti au o mai buna amintindu-imagini de animale imaginar decat a avut amintindu-imagini de pisici reale.
Adultii amintit aceste insecte artificiale-ca creaturi au vazut pentru prima data, mult mai bine decat au facut-pisicile care au fost foarte familiar pentru ei, a de...

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient Atunci cand ochii sunt prezentate cu imagini erotice intr-un mod care te tine de a deveni constienti de ele, creierul tau poate detecta in continuare si sa raspunda la imaginile in functie de sexul si orientarea sexuala, o echipa de psihologi Universitatea din Minnesota a gasit. Echipa, condusa de student absolvent Yi Jiang, si de consilierul sau, profesor de psihologie Sheng El, a constatat ca, c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.