Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Scintigrafia osoasa


Cordonul ombilical transplanturi de sange, transplanturi de maduva osoasa salva vieti

Cordonul ombilical transplanturi de sange, transplanturi de maduva osoasa salva vieti
Ombilical sangele din cordonul ombilical si transplantul de maduva osoasa de la Loyola University sunt tratarea sau incetinirea progresiei de cancer de multe originare din maduva osoasa (de exemplu, leucemie, mielom) sau sistemul limfatic (limfom).
Mai mult de 106,000 de oameni in SUA in fiecare an sunt diagnosticati cu aceste pune in pericol viata boli.
Chiar in cazul in care alte tratamente au produs nici un rezultat, un transplant de maduva osoasa poate salva viata pacientilor, a declarat Dr. Patrick J. rigide, director al Bernardin Cardinalul Cancer Center si maduva osoasa Programul de Transplant de la Loyola University Medical Center, Maywood, Ill pacientii care nu pot gasi un donator de maduva osoasa de potrivire a putea avea o alternativa cu sangele ombilical (CB) transplant.
Loyolas metoda unica de pregatire a sangelui ombilical permite mai multe celule stem pentru a supravietui, in functie de rigide, care de asemenea este profesor de Medicina si Patologie, Loyola University Chicago Stritch Scoala de Medicina.
Un transplant de furnizeaza pacientului cu sanatoase, celulele stem noi pentru a dezvolta un nou sistem imunitar. Si sale de lucru.
Holly Drucker, 30, cu latura de nord Chicagos; Adam McGillen, 25, din Sandwich, Ill; Moira Minielly, 39, de Wilmette, Ill, si Donna Marasco, 45, de Bolingbrook, Ill, mureau de cancer, atunci cand a ajuns la Loyolas Cardinalul Bernadin Cancer Center, in ultimii sase ani. La Loyola, Holly si Adam a suferit transplant ombilical de sange pentru limfom non-Hodgkins. Moira, diagnosticati cu limfom non-Hodgkins, si Donna, cu leucemie mieloida cronica, a suferit transplantul de maduva osoasa de la Loyola. Astazi, toate patru sunt conduc productive, traieste fericit.
Loyola are cea mai mare program de transplant de maduva osoasa in Midwest, performante 160 de transplanturi in fiecare an. Acesta este un centru care participa in maduva Programul National de retea donatoare.
Cele mai recente statistici din maduva donatorilor Programul National de retea arata un real-rata de supravietuire a pacientilor la un an de la Loyola pentru transplantul de maduva osoasa este de 53.1 la suta, fata de rata de 42.2 la suta national de supravietuire.
Maduva osoasa este de sange care formeaza tesut gasit in centrul de oase, cum ar fi piciorul, sold si bratului. Aceasta substanta spongioasa este o sursa bogata de celule stem vitale. De obicei, aceste celule stem a produce celule albe din sange, care construiesc imunitate; celule rosii din sange, care furnizeaza oxigen la organe si tesuturi, precum si trombocite, care ajuta la cheag de sange pentru a preveni hemoragia. Dar, cu unele boli sau, ca urmare a dozelor de radiatii de inalta sau chimioterapie, celulele stem sunt deteriorate sau distruse, care este o pune in pericol viata situatie.
Procedura de transplant de maduva osoasa inlocuieste celulele bolnave sau deteriorate stem ale pacientului cu celule stem sanatoase de la un tesut cu potrivire donatoare sau, in unele cazuri, de la pacient. De sange care ramane in cordonul ombilical si placenta dupa nastere este o sursa bogata de c...

De noi tratamente Lupta MGCG In Transplant de maduva osoasa Pacientii

De noi tratamente Lupta MGCG In Transplant de maduva osoasa Pacientii Sale greu de imaginat corpul tau a fi atacat de celule din sange straine in timp ce sistemul dumneavoastra imunitar nu este in masura sa-si apere tine. Din pacate, pentru pacientii cu transplant de maduva osoasa de multe, prevenirea respingerii grefei (MGCG) este o complicatie frecventa si adesea mortale din prezentul salvare procedura.
Cu toate acestea, de cercetare de catre Universitatea din Michigan Comprehensive Cancer Center a scos la iveala un nou mod de a lupta impotriva spatele acestor atacuri.
Cand prevenirea respingerii grefei apare, ea poate fi fatala in aproximativ 50 la suta din cazuri, spune James Ferrara, MD, director al Blood & Programul de transplantul de maduva la UM Comprehensive Cancer Center. Prin cercetarea noastra, weve gasit unele din motivele din spatele grefa contra gazda implica o reactie inflamatorie, precum si tratarea reactie inflamatorie poate stopa grefa contra gazda.
Mai mult de 5000 de americani primesc transplanturi de maduva osoasa alogene in fiecare an, in sensul donator de maduva osoasa este alta persoana decat pacient sau gemene identice sau.
MGCG apare atunci cand celulele de la atacul donat maduva osoasa corporala a pacientului de transplant, al caror sistem imunitar a fost reprimat, pentru a permite maduva osoasa nou sa creasca. Cel mai adesea, este pielea, ochii, stomac, si intestine care sunt afectate.
Ferrara si colegii sai au descoperit ca, in aceasta reactie a sistemului imunitar progreseaza, se mimeaza o inflamatie foarte mare in organism, si ca proteine specifice sunt direct responsabile pentru aceasta inflamatie.
Exista anumite antidoturi la aceste proteine. Stiind ca, ne-am dezvoltat noi studii, atat pentru a trata MGCG, precum si pentru a preveni, Ferarra explica.
Prevenirea respingerii grefei este tratata in mod normal, folosind steroizi doza mare, dar numai aproximativ o treime din pacientii care raspund la acest tratament. Cu toate acestea, folosind anti-proteine inflamatorii in asociere cu steroizi a dat o rata de raspuns de peste doua treimi, de doua ori rata de traditionale de raspuns complet.
Cercetatorii sunt deosebit de incantati cu privire la utilizarea de etanercept, un medicament care este frecvent utilizat pentru a reduce inflamarea artrita reumatoida, pentru a trata MGCG. Tratamentul este foarte simplu. Un shot sau, similar cu o injectie de insulina, care este administrat de doua ori pe saptamana, spune Ferarra.
Tratamente noi a reduce riscul de deces, spitalizare si reactii adverse grave asociate cu transplantul de maduva osoasa si MGCG. Acest lucru inseamna ca pacie...

MGH Cercetatorii confirma faptul ca maduva osoasa Restaureaza fertilitatea la femeie Mouse-uri

MGH Cercetatorii confirma faptul ca maduva osoasa Restaureaza fertilitatea la femeie Mouse-uri Un nou studiu de la Massachusetts General Hospital (MGH) cercetatorilor confirma ca soarecii de sex feminin care primesc transplantul de maduva osoasa dupa fertilitatea-distrug chimioterapie pot continua sa aiba sarcina de succes pe tot parcursul vietii lor normala de reproducere. Raport in 1 august Journal of Clinical Oncology verifica daca donator de maduva se poate restabili fertilitatea la soa...

Studiul determina timpul optim pentru transplant de maduva osoasa la pacientii cu tulburare de coagulare

Studiul determina timpul optim pentru transplant de maduva osoasa la pacientii cu tulburare de coagulare Transplantul de maduva osoasa, cura numai pentru pacientii cu sindrom mielodisplazice (SMD), este o salvare, dar procedura de poarta cu ea multe riscuri si potentialele reactii adverse. Liniile directoare pentru determinarea cel mai bun timp posibil, pentru a beneficia de acest tratament vitale vor fi publicate intr-un nou studiu, in 15 iulie 2004, eliberarea de sange, jurnalul oficial al Societat...

Cel mai bun timp pentru transplant de maduva osoasa la pacientii cu tulburare de coagulare, studiu determina momentul

Cel mai bun timp pentru transplant de maduva osoasa la pacientii cu tulburare de coagulare, studiu determina momentul Transplantul de maduva osoasa, cura numai pentru pacientii cu sindrom mielodisplazice (SMD), este o salvare, dar procedura de poarta cu ea multe riscuri si potentialele reactii adverse. Liniile directoare pentru determinarea cel mai bun timp posibil, pentru a beneficia de acest tratament vitale vor fi publicate intr-un nou studiu, in 15 iulie 2004, eliberarea de sange, jurnalul oficial al Societat...

Endocrine Soc '& hormone Fundatia apel pentru activitati de cercetare in domeniul sanatatii a crescut osoasa si osteoporoza

Endocrine Soc '& hormone Fundatia apel pentru activitati de cercetare in domeniul sanatatii a crescut osoasa si osteoporoza Societatea endocrine si afiliate acesteia pacient de educatie, Fundatia hormonala, astazi, a cerut mai multa cercetare in osteoporoza si masa osoasa scazuta. Cresterea in cercetare, nota cele doua organizatii, ar putea duce la o mai buna intelegere a cauzelor si tratamente pentru aceste conditii debilitante. Aceste anunturi urmati de presa al unui raport de la US Surgeon General, care avertizeaza ...

Vidacare Announces Clearance-ul a romanului de maduva osoasa Biopsy System Pentru Hematologie / Oncologie

Vidacare Announces Clearance-ul a romanului de maduva osoasa Biopsy System Pentru Hematologie / Oncologie Vidacare, dezvoltatorul lider, producator si comerciant de tehnologii avansate intraosseous, a anuntat ca a primit 510 (k), clearance-ul de la US Food and Drug Administration pe piata noua sa biopsie de maduva osoasa (trephine) de sistem. Cu litiu sa-alimentat de conducator auto, Vidacares OnControl ™ maduva osoasa Biopsia Sistemul reprezinta primul efort din ultimele decenii pentru a imbunatati...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.