Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Scleroza multipla si sarcina


Good News Pe sclerozei multiple si Sarcina

Good News Pe sclerozei multiple si Sarcina
Nu este o veste buna pentru femeile cu scleroza multipla (SM), care sunt insarcinate sau gravida. Un nou studiu arata ca femeile gravide cu scleroza multipla sunt doar cu putin mai multe sanse de a avea copii si livrarile operatie cezariana, cu o rata de crestere prenatale saraci decat femeile care nu au SM.
In plus, femeile cu MS nu au fost mai susceptibile de a avea probleme de sarcina, cum ar fi preeclampsia si alte probleme de tensiune arteriala ridicata si de ruptura prematura de membrane, decat femeile in populatia generala. Studiul este publicat in 18 noiembrie 2009, eliberarea on-line de Neurologie ®, jurnalul medical al Academiei Americane de Neurologie.
Studiul a folosit o mare baza de date nationale din cele non-federale scurta sedere, spitalele din 38 de state. Datelor incluse un procent estimat de 18.8 milioane de livrari, cu aproximativ 10.000 din cele care apar la femeile cu SM.
Femei cu SM au fost mai predispusi decat femeile fara afectiuni medicale cronice (2,7 la suta pentru femei cu SM, comparativ cu 1,9 la suta pentru femei, fara conditii medicale cronice), de a avea un fat cu restrictie de crestere intrauterina, definit ca o greutate mai mica decat percentila zecea pentru varsta gestationala, masurata prin ecografie. Femeile cu SM aveau mai multe sanse de a avea o operatia de cezariana decat cele din populatia generala (42 la suta comparativ cu 33 la suta).
Aceste rezultate sunt linistitoare pentru femeile cu SM, a spus autorul studiului, Eliza Chakravarty, MD, MS, de la Universitatea Stanford Scoala de Medicina din Stanford, CA. Femeile si medicii lor au fost nesigur cu privire la efectul de SM asupra sarcinii, iar unele femei au ales sa intarzie sau chiar de a evita sarcina ca urmare a incertitudinii. Am constatat ca femeile cu SM nu au avut un risc crescut de complicatii cele mai sarcinii.
Chakravarty a spus ca studiile anterioare referitoare la statele membre si sarcinii s-au concentrat pe impactul sarcinii asupra activitatii bolii.
De asemenea, studiul a analizat, la femeile care au diabet, inainte de a deveni gravide (nu gestationala diabet zaharat), si a constatat ca au rate mai mari de complicatii decat fem...

Studiu de faza III cale orala Cladribine, un roman investigative terapie pentru scleroza in placi, incepe in Statele Unite

Studiu de faza III cale orala Cladribine, un roman investigative terapie pentru scleroza in placi, incepe in Statele Unite Serono (DRT-X: SEO si NYSE: ACS) a anuntat astazi ca recrutarea in SUA este inceputul pentru studiul de faza III, CLARITY (CLAdRIbine comprimate in Tinitusul oral de studiu) de cladribine orala pentru tratamentul pacientilor cu SM recurent forme de scleroza multipla (MS). Acest multi-nationale de studiu a fost initiat cu succes din afara SUA, in 2005, iar acum se va extinde pentru a include 17 site-uri din studiile clinice in SUA de studiu este una dintre cele mai mari studii MS vreodata efectuate, precum si de inscriere este pe cale sa se incheie in 2006.
Claritate este de doi ani, dublu-orb, placebo-controlat de faza III de studiu de mai mult de 1200 de pacienti. Acesta este conceput pentru a evalua pacientii recurentelor clinice, progresia de invaliditate si IRM (imagistica prin rezonanta magnetica), activitatea creierului. Precedentele studii clinice utilizand cladribine administrat prin injectare, la pacientii cu SM au aratat efecte pozitive in reducerea de dezvoltare a leziunii noi in creier ca vazut in IRM scaneaza; reducerea in recurente s-au observat, de asemenea.
Studiu de faza III claritate este inscrierea intr-un ritm puternic, precum si adaugarea de site-uri din SUA se vor accelera acest ritm si sa ne aduca un pas mai aproape de obiectivul nostru de a face terapie prima orala MS disponibil pentru persoanele care traiesc cu aceasta conditie debilitante, subliniind noastre fundamentale si de angajament pe termen lung fata de comunitatea SM, a spus dr. Paul Lammers, Chief Medical Officer la Serono, Inc formularea de cladribine orale, combinat cu regimul de dozare propus scurt, ar trebui sa ajute pacientii sa fie mai conforme cu terapia lor statelor membre si a usura sarcina pacienti tratamentul asociat cu SM cronice.
Noi toti cu nerabdare ziua in care exista o FDA, a aprobat terapia orala, care pot afecta procesul de boli subiacente in MS, a spus dr. John Richert vice-presedinte si programe de cercetare clinica in cazul SM Societatea Nationala. Studiile clinice, cum ar fi CLARITY, sunt o parte importanta a procesului care conduce la dezvoltarea acestor noi medicamente. Cei interesati in a determina daca acestea sunt eligibile pentru a participa la studiile clinice ar trebui sa vorbeasca cu furnizorul de asistenta medicala lor.
Procesul de recrutare avand loc in 15 state
In prezent, exista 17 clinici, centre medicale, universitati si spitale de recrutare de pacienti pentru a participa la studiu in 15 orase importante din intreaga tara, inclusiv:
- Medford, OR
- Ann Arbor, MI
- Newark, NJ
- Oklahoma City, OK
- Boulder, CO
- Charleston, SC
- Las Vegas, NV
- Columbus, OH * Fort Wayne, IN
- Chicago, IL
- Durham, NC
- Edmonds, WA - Baltimore, MD
- Atlanta, GA
- Charleston, WV
Mai multe informatii studiile clinice site-ul este disponibil la http://www.TheCLARITYStudy.com, sau in SUA National Institutes of Health site-ul web din studiile clinice de informare la http://www.ClinicalTrials.gov.
Suntem incantati de a evalua in continuare cladribine orala pentru tratamentul SM, a spus dr. Dusan Stefoski, MD, profesor asociat de scleroza multipla Rush Center si un investigator clinic pentru Studiul CLARITY. Din experienta mea clinica, adaosul de o terapie orala pentru statele membre ar putea imbunatati respectarea in randul pacientilor si, posibil, schimbarea de paradigma tratamentul SM.
Se estimeaza ca aproximativ 400.000 de americani sunt afectate cu SM, o cronica, boala autoimuna progresiva a sistemului nervos central (SNC). Recidivanta forme de SM sunt cele mai comune. In timp ce simptome ale SM sunt imprevizibile si pot varia, cele mai comune simptome ale SM includ vedere incetosata, senzatie de amorteala sau furnicaturi la nivelul membrelor si probleme cu forta si de coordonare.
Despre orala Cladribine
Cladribine orala este o formula de proprietate pe cale orala comprimat cladribine, care este de a fi studiate intr-un efort de a demonstra beneficiile posibile ca un tratament pentru pacientii cu forme de SM recidivanta. Cladribine este un analog nucleozidic purinic care interfereaza cu comportamentul si proliferarea anumitor celule albe din sange, in special limfocite, care sunt implicate in procesul patologic de SM. Prin mecanismul sau de actiune diferentiate, comprimate cla...

Studiu arunca o lumina asupra beneficia de estrogen pentru scleroza multipla

Studiu arunca o lumina asupra beneficia de estrogen pentru scleroza multipla De ani de zile, medicii au sugerat cel mai bun tratament pentru scleroza multipla este sarcinii. Acum, un studiu Oregon este furnizarea de dovezi solide pentru a sustine teoria.
Cercetatorii de la Oregon Health & Science University si Portland afaceri Veteranilor Centrul Medical au descoperit mecanismul prin care estrogeni, produse in volume mari in timpul sarcinii, stimuleaza exprimare si ...

Alaptarea asociata cu un risc redus de recadere la femeile cu scleroza in placi

Alaptarea asociata cu un risc redus de recadere la femeile cu scleroza in placi Femeile cu scleroza multipla, care alapteze exclusiv pentru cel putin doua luni par mai putin probabil sa apara o recidiva in termen de un an dupa nastere lor babys, potrivit unui raport postat azi online, care va aparea in numarul din august al Arhivelor de imprimare de Neurologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Scleroza multipla (SM) este o boala inflamatorie cronica a sistemului nervos...

Summit-urile Femeia cu MS seturi de excursie pe sapte

Summit-urile Femeia cu MS seturi de excursie pe sapte Scopul este de a fi primul cunoscuti, persoana cu SM pentru a ajunge la Topuri si de sensibilizare pentru MS --
Una in jos, sase sa mergem! Thats ce Wendy Booker a spus cand a incarcat-o unealta pentru Boston dupa ce a devenit prima femeie care traiesc cunoscut cu SM recurent-remisiva scleroza multipla (SMRR) la Summit-ul de Mt. McKinley, cel mai inalt punct din America de Nord. In aceasta vara...

Medicare de a extinde Boli Accesul la anumite medicamente pentru beneficiarii cu grava si cronica

Medicare de a extinde Boli Accesul la anumite medicamente pentru beneficiarii cu grava si cronica Secretarul american HHS Tommy Thompson G a anuntat un nou program de demonstratie Medicare, care va salva in varsta si a persoanelor cu handicap de bani substantiala - de pana la 90 la suta, in unele cazuri - asupra vietii sporesc medicamente pe care le iau pentru boli grave, inclusiv cancerul, mai multe scleroza si artrita reumatoida.
Programul demonstrative, create ca parte a Modernizarea Med...

Noutati de la Jurnalul de reabilitare de Cercetare si Dezvoltare

Noutati de la Jurnalul de reabilitare de Cercetare si Dezvoltare De la JRRD Vol.. 44, Issue 4
Are accelerometru RT3 vraja la sfarsitul anului pen-si-chestionare de hartie?
Aici este o mare crezut ... sarcina dificila de completarea unor chestionare plictisitor poate fi in curand depasite! Ei bine, cel putin pentru persoanele cu scleroza multipla (SM) nivelurile de a caror activitate trebuie sa fie monitorizata de catre medici. Multumita accelerometrului R...

Din Colegiul European Neuropsychopharmacology, 22-lea Congres Sept. 12-16, 2009, Turcia

Din Colegiul European Neuropsychopharmacology, 22-lea Congres Sept. 12-16, 2009, Turcia Promovarea noilor descoperiri in domeniul cercetarii creierului si tulburari mentale
Tulburari mintale sunt o problema globala si reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru sistemele de sanatate. In lume, exista aproximativ 500 de milioane de persoane sufera de tulburari mentale, precum si in Uniunea Europeana, tulburari mentale gama ca fiind una dintre principalele cauze ale poverii ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.