Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Scurgeri albe branzoase


De distrugere ale fumatului pasiv evidentiat prin raport de scurgeri de

De distrugere ale fumatului pasiv evidentiat prin raport de scurgeri de
Un raport scurgeri de catre Comitetul stiintific pentru tutun si Sanatate (SCOTH) subliniaza daunele pe care fumatul pasiv poate provoca.
Desi SCOTH dezvaluit concluziile sale cu guvernul britanic acum patru luni, secretarul de sanatate John Reid a fost inca sa o faca publica rapoarte de concluzie.
Se crede ca raportul scurgeri de la ziarul Evening Standard ajunge la concluzia ca: Este evident ca nu pentru sugari, copii sau adulti, ar trebui sa fie expuse la fumatul pasiv. Fumatul pasiv reprezinta un risc substantial de sanatate publica.
Deborah Arnott, director al anti-fumat de lobby grup de actiune privind fumatul si Sanatate (ASH), a declarat: "Acest raport arata ca Britains lider experti medicali au concluzionat ca fumatul pasiv este un risc grav pentru sanatatea publica. Novembers Cartea alba trebuie sa urmeze modelul irlandez si sfarsitul fumatul la locul de munca, o data pentru totdeauna.
Cu toate acestea, domnul Reid a precizat ca el nu sustine o interdictie categorica a fumatului publice si este in speranta de a incuraja o abordare mai voluntara.
Anterior, in oameni de stiinta ani de la Imperial College London, a estimat ca un actual sau fost angajat al pub de o saptamana pot muri prematur din cauza expunerii la fumatul pasiv la locul de munca....

In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil

In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil AmniScreen ™ este primul si singurul aprobat FDA-at-home screening test pentru scurgere lichid amniotic in timpul sarcinii, o stare care poate duce la complicatii grave, cum ar fi infectia si forta de munca prematuri. AmniScreen ™ este acum disponibil prin baza de prescriptie medicala numai si pot fi achizitionate in farmaciile cu amanuntul. AmniScreen ™ este un test panty de linie care ofera confortul de la screening-acasa pentru femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile. Un kit de AmniScreen ™ de test contine trei garnituri stramt si trei tavi de uscare, oferind screening-ul doar despre oricand, oriunde.
AmniScreen ™ pot oferi de reasigurare de la femeile in cauza cu privire la umiditatea vaginale inexplicabile in timpul sarcinii, spune Nancy Jasper, MD, Asistent Clinic de Profesor, Catedra de OB / ginecolog, Columbia University, Colegiul Medicilor si Chirurgilor. Sale importante de a sti cand umiditatea pot fi cauzate de scurgeri lichid amniotic. Acest nou instrument ofera femeilor gravide, cu un mod eficient de a identifica umiditatea inexplicabila, cu rezultate usor de citit, care ar trebui sa fie discutate cu furnizorul lor de asistenta medicala. Acest test important noi este o resursa suplimentara, care poate oferi furnizorilor de asistenta medicala, cu informatii pentru a ajuta la a determina necesitatea unui spital pacient sau vizitati biroul.
Cum AmniScreen ™ Works
AmniScreen ™ functioneaza prin detectarea nivelului pH-ului crescute, care pot indica de scurgere lichid amniotic. Pacientii sunt instruiti sa raporteze sau a afisa rezultatele testelor la furnizorul lor de asistenta medicala de interpretare si de ingrijire medicala. Studiul pivot, a demonstrat ca AmniScreen ™ detectat scurgerea lichidului amniotic aproximativ 96% din timp. In timpul procesului, pacientul-citit rezultate si clinicianului de citit rezultate potrivire mai mult de 97% din timp.
Potentiali candidati
Femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile sunt potential candidate la AmniScreen ™. Candidati suplimentare includ grad mare de risc femeile gravide, femeile care au fost supuse amniocentezei, s-au confruntat inainte de scurgere lichid amniot...

Atkins vaduva furios la raportul de obezitate scurgeri de sot

Atkins vaduva furios la raportul de obezitate scurgeri de sot Dr. Robert Atkins, in conformitate cu rapoartele medicale, a fost de grasime cand a murit. Vaduva lui este suparat la un raport de ziar a spus ca sotul ei a fost obezi, atunci cand a murit.
Raportul a aparut in Wall Street Journal. Ea a spus de hartie distorsionat un raport medical examinatorilor (sursa informatiilor sale).
Dr. Atkins a alunecat pe un trotuar gheata (Marea Britanie: pavaj). ...

Fumatul pasiv este cu adevarat important pericol pentru sanatatea publica, scurgeri de documentul Govt

Fumatul pasiv este cu adevarat important pericol pentru sanatatea publica, scurgeri de documentul Govt Marea Britanie - raport de Leaked guvern ajunge la concluzia fumatul pasiv reprezinta un pericol public important de sanatate
Un raport leaked guvern * a ajuns la concluzia ca nu pentru sugari, copii sau adulti, ar trebui sa fie expuse la fumatul pasiv - fumatul pasiv reprezinta un risc substantial de sanatate publica.
Comentand cu privire la rezultatele raportului, BMA presedinte, dl James ...

New Graphics scurgeri de cercetare in taramurile de diagnostic Medicina

New Graphics scurgeri de cercetare in taramurile de diagnostic Medicina Un nou UC San Diego, Computer Graphics model capabil sa genereze imagini realiste de lapte pe baza de grasimi si continutul de proteine va impinge probabil domeniul graficii pe calculator in taramurile de medicina de diagnostic, siguranta alimentara si stiinta atmosferice, conform unui nou studiu.
Grafica pe calculator nu mai este vorba doar despre poze destul de realism si de dragul esteticii....

Femeile cu incontinenta Urodynamic sunt mai predispuse la scurgeri Cu Tuse, iar cele cu hiperactivitatea muschiului detrusor sunt mai predispusi sa de scurgere cu V

Femeile cu incontinenta Urodynamic sunt mai predispuse la scurgeri Cu Tuse, iar cele cu hiperactivitatea muschiului detrusor sunt mai predispusi sa de scurgere cu V UroToday.com - Valsalva (VLPP) si tuse (CLPP) presiuni de scurgere punct au fost utilizate pentru evaluarea incontinenta urinara la femei. Relatia dintre aceste presiuni punct de scurgere si incontinenta urinara de efort si hiperactivitatea muschiului detrusor nu este cunoscuta. Drs. Singha, Nallaswany si Arunkalaivnan de la Birmingham, Marea Britanie efectuat un studiu prospectiv pentru a evalua ...

Probing Suprafata albe din sange celule pentru a Consolidarea sistemului imunitar Medicina

Probing Suprafata albe din sange celule pentru a Consolidarea sistemului imunitar Medicina Celulele albe sunt mediatorii principiul functiei sistemului imun, dar eforturile de a influenta rolul lor in boala au fost ingreunate din cauza lipsei de intelegere a structurii suprafata acestor celule - pana acum. Dartmouth Medical School cercetatori caracterizeaza structura de celule albe si ipoteze provocare despre modul in care o tulburare anumita imunodeficientei afecteaza suprafata celulel...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.