Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Scurgeri in timpul sarcinii


In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil

In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil
AmniScreen ™ este primul si singurul aprobat FDA-at-home screening test pentru scurgere lichid amniotic in timpul sarcinii, o stare care poate duce la complicatii grave, cum ar fi infectia si forta de munca prematuri. AmniScreen ™ este acum disponibil prin baza de prescriptie medicala numai si pot fi achizitionate in farmaciile cu amanuntul. AmniScreen ™ este un test panty de linie care ofera confortul de la screening-acasa pentru femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile. Un kit de AmniScreen ™ de test contine trei garnituri stramt si trei tavi de uscare, oferind screening-ul doar despre oricand, oriunde.
AmniScreen ™ pot oferi de reasigurare de la femeile in cauza cu privire la umiditatea vaginale inexplicabile in timpul sarcinii, spune Nancy Jasper, MD, Asistent Clinic de Profesor, Catedra de OB / ginecolog, Columbia University, Colegiul Medicilor si Chirurgilor. Sale importante de a sti cand umiditatea pot fi cauzate de scurgeri lichid amniotic. Acest nou instrument ofera femeilor gravide, cu un mod eficient de a identifica umiditatea inexplicabila, cu rezultate usor de citit, care ar trebui sa fie discutate cu furnizorul lor de asistenta medicala. Acest test important noi este o resursa suplimentara, care poate oferi furnizorilor de asistenta medicala, cu informatii pentru a ajuta la a determina necesitatea unui spital pacient sau vizitati biroul.
Cum AmniScreen ™ Works
AmniScreen ™ functioneaza prin detectarea nivelului pH-ului crescute, care pot indica de scurgere lichid amniotic. Pacientii sunt instruiti sa raporteze sau a afisa rezultatele testelor la furnizorul lor de asistenta medicala de interpretare si de ingrijire medicala. Studiul pivot, a demonstrat ca AmniScreen ™ detectat scurgerea lichidului amniotic aproximativ 96% din timp. In timpul procesului, pacientul-citit rezultate si clinicianului de citit rezultate potrivire mai mult de 97% din timp.
Potentiali candidati
Femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile sunt potential candidate la AmniScreen ™. Candidati suplimentare includ grad mare de risc femeile gravide, femeile care au fost supuse amniocentezei, s-au confruntat inainte de scurgere lichid amniotic, si cei care sunt preocupati de umiditatea inexplicabile.
Informatii privind siguranta
AmniScreen ™ Home de detectare a maritime Kit este destinat pentru a detecta posibile scurgeri de lichid amniotic atunci cand umiditatea vaginal este experimentat in timpul sarcinii, cu indicarea nivelul pH-ului. O nivelul pH-ului mai mare sau egala cu 5.2 produce o culoare albastru-verde. Pacientii sunt instruiti sa raporteze sau a afisa rezultatele testelor la furnizorul lor de asistenta medicala de interpretare si de ingrijire medicala.
AmniScreen ™ nu trebuie utilizat in cazul in care mai putin de 12 ore au trecut de la contact sexual sau dus vaginale. AmniScreen ™ nu trebuie utilizat in cazul in care exista o sangerare vaginala sau spotting. Un furnizor de asistenta medicala ar tre...

Ce este sindromul Turner? Care este cauza sindromul Turner?

Ce este sindromul Turner? Care este cauza sindromul Turner? Sindromul Turner, de asemenea, cunoscut sub numele de sindromul Turner, Ullrich-sindromul Turner sau dysgenesis gonadelor, este o tulburare cromozomiale, care afecteaza doar femele. Acesta este caracterizat prin absenta unor parti sau a unui cromozom de sex al doilea in unele sau toate celulele. Aproximativ 1 din 2500 la 3.000 de fete se naste cu conditia.
Oameni fara sindromul Turner au 46 de cromozomi, dintre care 2 sunt cromozomii sexuali. Femelele au doi cromozomi X. In persoanele cu sindromul Turner, unul dintre cei cromozomii sexuali lipseste fie sau are alte anomalii - cromozom poate fi disparute in unele celule, dar nu si in altele (mosaicism sau mosaicism Turner). Cu alte cuvinte, exista doua tipuri de sindroame Turner: sindrom Clasica Turner - un cromozom X este complet lipseste.
Mozaic sindromul Turner (mosaicism sau mosaicism Turner) - anomalii apar doar in cromozomul X al unora dintre celulele din organism. Cromozomii sunt directii de actiune ale ADN-ului (acid dezoxiribonucleic), care exista in toate celulele corpului uman. Cromozomilor sa contina instructiunile care face un om de comportament si de caracteristicile fizice.
Sindromul este numit dupa Dr. Henry Turner (SUA 1892-1970), un endocrinolog Oklahoma, care a descris-o in 1938.
Sindromul Turner poate provoca: handicap fizic
Dizabilitati emotionala
Handicap Educational Potrivit Medilexicons dictionar medical: sindromul Turner este un sindrom cu numarul cromozomul 45 si doar un cromozom X; celule bucale si alte sunt de obicei cromatinei sex-negativ; anomalii includ nanism, gatul webbed, valgus de coturi, piept porumbei, infantil sexuala de dezvoltare, si amenoree; ovar nu are nici o foliculi primordiala si poate fi reprezentat doar printr-o dunga fibroase; unii oameni sunt afectati de mozaic cromozomiale, cu linii celulare doua sau mai multe din Constitutie cromozomiale diferite; vazut in multe specii de animale, in lunca vole acesta este starea normala de sex feminin. Care sunt semnele si simptomele de sindromul Turner? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semnele si simptomele de sindromul Turner variaza in mod considerabil si pot aparea chiar inainte de nastere.
Semnele si simptomele inainte de nastere
Femele Unborn cu sindromul Turner (TS), se pot dezvolta limfedem - lichidul nu este transportat in mod corespunzator in jurul organelor corpului, excesul de scurgeri de lichid in tesutul din jur, ducand la umflarea. Nu este neobisnuit pentru copii nascuti cu TS de a avea umflarea mainilor si picioarelor. Fatului poate avea, de asemenea: tesut gros gatului hygroma chistica - umflarea gatului de Jos decat greutatea normala urmatoarele semne si simptome pot fi prezente de la nastere sau in timpul copilariei piept Broad cubitus valgus (arme spre exterior, la randul sau, coturi), Pleoape ca unghiile ofili randul sau ca, in sus de mare, palatului inguste (cerul gurii), capilare de Jos la partea din spate a capului Min stabilite urechi indepartezi mainile maxilarului inferior scurt mai lenta / crestere intarziata maxilarului inferior mici inaltime mai mici la nastere greutatea mai mici la nastere umflarea mainilor si picioarelor Web -ca gat gatul pe scara larga gama distantate sfarcurile In unele cazuri, sindromul Turner nu se poate dovedi, pana mai tarziu. Urmatoarele semne si simptome care apar mai tarziu poate sa indice sindromul Turner: spurts crestere economica nu apar la momente din copilarie de asteptat. In primii trei ani de viata a copilului / copilul poate fi de inaltimea normala. Cu toate acestea, pana la varsta de trei ratei de crestere a acestora va fi mai mic decat media.
Persoana este mult mai scurt decat se astepta; aproximativ 8 inch (20 cm), mai scurta decat de asteptat pentru un adult membru de sex feminin din familie (fara tratament). Dificultati de invatare - majoritatea fetelor cu TS-au inteligenta normala, precum si de buna verbale si deprinderilor de lectura. Pot exista unele probleme cu matematica, concepte spatiale, abilitati de memorie si miscarea degetelor amenda. Probleme sociale - pacientul pot considera ca este greu sa interpreteze in mod corespunzator reactii altor popoare sau de emotii. Non-ovare functionare - in timpul pubertatii o femei ovarele, in general, incepe sa produca estrogen si progesteron (hormoni sexuali). Majoritatea fetelor cu TS nu vor produce aceste hormonilor sexuali, care rezulta in:
Nr debutul perioadelor menstruale slab dezvoltat sanii infertilitate posibile Desi feminin TS a non-ovare functionare si este infertil, vagin si a uterului (uter) va fi in general normale si ea va fi, de obicei in masura sa aiba o viata normala sex. Aproximativ 30% din femeile cu TS vor suferi unele modificari fizice in timpul pubertatii. Aproximativ 0,5% dintre fetele cu TS poate deveni gravida fara tratament de fertilitate. Alte posibilelor semne si simptome - precum si cele enumerate mai sus, urmatoarele pot fi, de asemenea, prezenti: ochii care proeminenti inclinata in jos earlobes anomalii ale gurii, care poate provoca probleme dentare ingustarea aorta, care poate duce la Hipotiroidism inima murmur - un underactive glanda tiroida. Acest lucru poate fi tratata cu comprimate de tiroxina. Hipertensiune - femele cu TS sunt mai susceptibile de a suferi de tensiune arteriala ridicata oase friabile (osteoporoza) - cauzate de insuficienta Otita medie de estrogen (infectia urechii mijlocii, urechii clei) - foarte frecvente in randul tinerelor fete cu TS Pierderea auzului la varsta adulta - de obicei cauzate de otita medie in timpul copilariei Diabet - in varsta si a excesului de greutate femele cu TS au un risc mai mare de a dezvolta diabet zaharat, comparativ cu alte femei de aceeasi varsta sau de Moles greutate - femele cu TS poate avea un mare numar de moli mici lingura in forma de unghii O mai scurta decat cu degetul normale patrulea sau de la picior Care sunt cauzele de sindromul Turner? Expertii spun ca pierderea sau anomalie a cromozomului X are loc in mod spontan. Daca cineva are un copil cu TS, acest lucru nu inseamna ca exista un risc mai mare de copii ulterioare avand in orice conditie.
TS apare atunci cand copilul este conceput, in cazul in care sperma intra oua (ovulul), iar ovulul este fertilizat.
Numai femeile sunt afectate.
TS se produce atunci cand doua cromozomul X este fie incomplete sau lipseste complet.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ 1 din fiecare fete 2500 copilul se naste cu conditia. In cazul in care un copil este conceput cu un cromozom X lipsa sarcinii, de obicei, miscarries (intrerupe natural).
Aproximativ 10% din toate avorturi spontane in timpul primului trimestru de sarcina sunt cauzate de TS.
Cei mai multi dintre noi se nasc cu cromozomii sexuali doua. Masculi mosteni cromozom X pentru mamele lor si cromozomul Y de la parintii lor. Femele mosteni un cromozom X de la fiecare parinte. Atunci cand o femeie are sindromul Turner, o copie cromozom X este fie absent sau modificat semnificativ. Modificarile urmatoarele genetica a sindromul Turner sunt posibile: Monosomy - un cromozom X este complet lipseste. Expertii cred ca acest lucru este cauzat de o eroare, fie in parintii sperma sau mame ovulul (oul). Fiecare celula din offsprings organismul are un cromozom X care lipsesc. Mozaic sindromul Turner (mosaicism sau mosaicism Turner) - in timpul primelor etape ale dezvoltarii fetale o eroare poate au avut loc in diviziunea celulara, ducand in unele celule avand in doua exemplare cromozomul X, in timp ce altii au doar unul. In unele cazuri, pot exista unele celule cu ambele exemplare cromozomul X, si altele cu o copie modificata. Cromozomul Y materialului - un numar mic de pacienti cu TS au unele celule doa...

Ce este Edemul? Edemul Care este cauza?

Ce este Edemul? Edemul Care este cauza? Edem, umflarea este cauzata de retentie de lichide - excesul de lichid este prins in tesuturi bodys. In Marea Britanie / Irlanda / Australia si cateva alte tari, cuvantul este scris edem. Umflarea cauzate de edem frecvent apare in maini, brate, glezne, picioare si picioarele. Acesta este, de obicei legat de sistemele venoase sau limfatice. Edemul a fost cunoscut anterior ca dropica sau hidropizie....

Ce este Bowel Incontinenta? Ce este fecalii Incontinenta? Care este cauza Bowel Incontinenta?

Ce este Bowel Incontinenta? Ce este fecalii Incontinenta? Care este cauza Bowel Incontinenta? Incontinenta intestinului, de asemenea, cunoscut sub numele de fecale (Marea Britanie: fecale) incontinenta, este o incapacitatea de a controla miscarile intestinului. Scaune de persoane (excrementele), scurgeri de la rect incontrolabil. Incontinenta Bowel poate varia in severitate de la care trece o cantitate mica de fecale atunci cand rupere vantului, in total la pierderea controlului intestinul...

OMS Goodwill Repere Ambasador devastatoare Impactul obstetrice fistula asupra femeilor si fetelor

OMS Goodwill Repere Ambasador devastatoare Impactul obstetrice fistula asupra femeilor si fetelor Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), Ambasador al Bunavointei pentru materna, nou-nascutilor si Copilului si supermodelul Liya Kebede a subliniat calvarul a milioane de femei si fete care traiesc cu fistula obstetricala. Vorbind la lansarea manualului OMS: obstetrice fistula: Principiile directoare pentru Clinic de Management si dezvoltare al programului, a spus doamna Kebede grupurile cele mai...

Ce este un accident vascular cerebral? Care este cauza un accident vascular cerebral?

Ce este un accident vascular cerebral? Care este cauza un accident vascular cerebral? Un accident vascular cerebral este o afectiune in cazul in care un cheag de sange sau de artera rupte sau de vas de sange intrerupe fluxul de sange intr-o zona a creierului. O lipsa de oxigen si glucoza (zahar) care curge la creier conduce la moartea celulelor creierului si leziuni cerebrale, de multe ori rezultand intr-o depreciere, in exprimare, de circulatie, si memorie.
Cele doua tipuri pri...

Duramed si bunul simt semna intelegerea sa dezvolte si sa Piata AL-SENSE (R) amniotic fluidelor de detectare a dispozitivelor

Duramed si bunul simt semna intelegerea sa dezvolte si sa Piata AL-SENSE (R) amniotic fluidelor de detectare a dispozitivelor Barr Pharmaceuticals, Inc (NYSE: BRL) a anuntat astazi ca filiala sa, Duramed Pharmaceuticals, Inc, si bunul simt au intrat intr-o dezvoltare, productie si un acord de aprovizionare pentru AL-SENSE (R) a detecta benzi. AL-SENSE Produsul este o linie panty-ca dispozitiv care include un polimer de proprietate-STRIP filmate poliester concepute pentru a detecta lichidul amniotic, care ar putea indica ...

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului Femeile insarcinate care consuma cantitati excesive de lemn dulce in timpul sarcinii ar putea afecta negativ inteligenta lor si comportamentul copilului, un studiu a aratat.
Un studiu de opt ani copii vechi ale caror mame au mancat o cantitate mare de lemn dulce atunci cand gravide gasit nu au realizat, precum si a altor tineri in testele cognitive.
Ele au fost, de asemenea, o probabilitate ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.