Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Scurgeri vaginale albe


Datele publicate in spectacol Lancet GARDASIL ® a fost 100 la suta eficienta in prevenirea High-Grade vulvare si vaginale Leziuni cauzate de HPV

Datele publicate in spectacol Lancet GARDASIL ® a fost 100 la suta eficienta in prevenirea High-Grade vulvare si vaginale Leziuni cauzate de HPV
Rezultate, publicata in aceasta saptamana, in Lancet arata ca Mercks vaccin cancer de col uterin, GARDASIL [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16, 18) de vaccin recombinant] a fost de 100 la suta eficace in prevenirea vulvare de grad inalt si dysplasias vaginale provocate de HPV 16 si 18, doua tipuri de puternic asociat cu aceste boli. Protectia 100 la suta a fost observata la femeile care nu au fost infectate cu HPV tipurile vizate de vaccin - 6, 11, 16 si 18 - la inceputul studiului si printr-o luna de la primirea de a treia doza. Datele publicate in The Lancet reprezinta un an suplimentar de urmarire deoarece datele au fost prezentate la US Food and Drug Administration (FDA) pentru aprobarea Gardasil.
Aceasta analiza combinata furnizeaza date suplimentare care sa arate ca GARDASIL protejate impotriva HPV-16 si 18 legate de vulvare de grad inalt si leziuni vaginale la femei de varsta 16-26, a declarat Marc Steben, MD, CCFP, medic de familie, de HPV stiintific Group, Institut National de santé Publique du Quebec, Canada. Desi HPV 16 si 18 nu provoaca toate cazurile de cancer vulvare si vaginale, ele reprezinta un procent mare de cazuri la femeile tinere.
Suntem incantati sa raporteze date care continua sa arate ca GARDASIL ajuta la protectia impotriva patru tipuri de HPV cunoscut a cauza verucilor genitale si a leziunilor de grad scazut in plus fata de cancerul de col uterin, si vulvare si vaginale de pre-cancer, a declarat Richard M. Haupt, MD , MPH, director executiv al Afacerilor medicale, Merck vaccinuri.
GARDASIL a fost aprobat de FDA in 8 iunie 2006, si este recomandat pentru utilizarea de catre fetele si femeile de varsta 11 - 26 de Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA si Preventions Comitetul consultativ privind intelegerile imunizare. Gardasil este indicat pentru prevenirea unor tipuri de HPV 16 - si 18 - legate de cancerul de col uterin, cancer invaziv de col uterin [neoplazie cervicala intraepiteliala (CIN) de grad 3 si adenocarcinom in situ (AIS)], pre-cancerul de col uterin [neoplazie cervicala intraepiteliala ( CIN) de grad 2], pre-vulvare de cancer [neoplazie vulvare intraepiteliala (VIN) 2 / 3], precum si de pre-vaginale de cancer [neoplazie vaginala intraepiteliala (zadarnic) 2 / 3], precum si pentru prevenirea verucilor genitale si cu nivel redus de grad de col uterin leziuni (CIN 1) cauzate de HPV tipurile 6, 11, 16 si 18. Gardasil este contraindicat la persoanele care sunt hipersensibili la substantele active sau la oricare dintre excipientii vaccinului.
High vaginale si vulvare de grad indicatori de leziuni pentru posibila dezvoltare a cancerului studiilor folosite pentru aceasta analiza combina rezultatele de la un studiu de faza II si doua studii de faza III-a - Protocolul de la 007, Protocolul de la 013 (Future I) si Protocolul de la 015 (FUTURE II), respectiv. Toate cele trei studii au fost dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo, studiile si au fost efectuate la 157 site-uri din 24 de tari. Mai mult de 18.000 de femei au participat la trei studii si au fost cu varsta cuprinsa intre 16 - 26, in momentul de inscriere. Ei au primit trei doze de Gardasil sau placebo, fie de la o zi, de doua luni si de sase luni. Analiza combinat evaluat impactul GARDASIL asupra incidentei vulvare de grad inalt si pre-vaginale de cancer (VIN 2 / 3 si zadar 2 / 3), precursorii comun pentru cancere vulvare si vaginale la femeile mai tinere, cauzate de tipuri de HPV 16 si 18.
In populatia per protocol a acestei analize combinate, GARDASIL a fost de 100 la suta eficace in prevenirea HPV 16 - si 18-legate de VIN 2 / 3 si zadar 2 / 3 la femeile care nu au fost expuse la tipurile de HPV relevante, pana cand cel putin o luna dupa completarea seriei de vaccinare; nici un caz s-au observat in grupul vaccinat (n = 7811), comparativ cu 15 cazuri in grupul placebo (n = 7785).
In populatia fara restrictii a acestei analize combinate, GARDASIL a fost de 97 la suta eficace in prevenirea HPV 16 - si 18-legate de VIN 2 / 3 si zadar 2 / 3 la femeile care au fost expuse la tipurile relevante de HPV inainte de a completa seria de vaccinare; un singur caz a fost observata in grupul vaccinat (n = 8757), comparativ cu 29 de cazuri in grupul placebo (n = 8774).
Impactul vaccinului Gardasil la femeile deja infectate cu HPV tipurile vizate de vaccin Acest studiu a evaluat, de asemenea, eficacitatea vaccinului Gardasil intr-o populatie mai larga, inclusiv a celor care au avut de HPV 6 -, 11 -, 16 - sau 18 legate de infectie sau de boala la initierea studiului . In acest grup, GARDASIL a redus incidenta HPV 16 - sau 18 - legate de VIN 2 / 3 sau zadar 2 / 3 cu 71 la suta; noua cazuri au fost observate in grupul vaccinat (n = 9087); 31 de cazuri au fost observate cu placebo de grup (n = 9087).
In opt dintre cazuri, vaccin noua si doua dintre cazuri sa administrat placebo, persoanele au fost infectate cu HPV 16 sau 18 inainte de a primi prima doza. Au existat, de asemenea, cinci cazuri de VIN 2 / 3 sau zadar 2 / 3 in grupul placebo, care au fost asociate cu HPV tip 6 si nu sunt asociate cu tipul de 16 sau 18. Nici unul au fost asociate cu HPV tip 11.
In toate cele trei studii utilizate in analiza, evenimente adverse observate au fost similare cu ceea ce a fost raportate anterior. De tratament mai frecvente evenimente adverse legate de tratament a fost de injectare-durere la nivelul locului.
Informatii suplimentare importante despre GARDASIL
Furnizorul de ingrijire a sanatatii-ar trebui sa informeze pacientul, parintele sau tutorele care vaccinarea nu este substitut pentru screening-ul de rutina cancer de col uterin. Femeile care primesc GARDASIL ar trebui sa continue sa fie supuse screening-ul cancerului de col uterin pentru fiecare standard de ingrijire.
Vaccinarea cu Gardasil nu poate duce la protectie in toate destinatari vaccin. GARDASIL nu este destinat pentru a fi utilizate pentru tratamentul activ veruci genitale; cancerului de col uterin, CIN, VIN, sau zadar. GARDASIL nu a fost demonstrat de a proteja impotriva bolilor datorate altor tipuri de HPV.
In studiile clinice pentru Gardasil, vaccin legate de reactii adverse care s-au observat cu o frecventa de cel putin 1,0 la suta in randul beneficiarilor de GARDASIL si, de asemenea, mai mari decat cele observate in randul beneficiarilor de, respectiv, placebo, au fost durerea (83.9 la suta fata de 75.4 la suta), umflaturi (25,4 la suta fata de 15.8 la suta), eritem (24,6 la suta fata de 18.4 la suta), febra (10,3 la suta fata de 8,6 la suta), greata (4,2 la suta fata de 4,1 la suta), prurit (3,1 la suta fata de 2,8 la suta) si ameteli (2,8 la suta fata de 2,6 la suta).
Doze si mod de administrare pentru GARDASIL
Gardasil este un gata de utilizat, trei doze, vaccin intramusculara. GARDASIL ar trebui sa fie administrat in trei injectii intramusculare separate in brat sau coapsa superior anterioare pe o perioada de sase luni. Urmatorul program de dozaj se recomanda: prima doza la data aleasa, a doua doza la doua luni dupa prima doza si a treia doza la sase luni dupa prima doza.
Gardasil este disponibil pe scara larga in intreaga Statele Unite ale Americii
Nu exista o acoperire larga si private de sanatate publica de asigurare pentru Gardasil. Planurile de sanatate care acopera aproximativ 98 la suta din viata privata asigurate in Statele Unite (in prezent, peste 140 de planuri de asigurare) au pus in aplicare de acoperire pentru GARDASIL; cu toate acestea, gradul de acoperire individuale si ratele de beneficii oferite de planurile de sanatate pot varia.
GARDASIL a fost, de asemenea, adaugat la vaccinuri ...

In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil

In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil AmniScreen ™ este primul si singurul aprobat FDA-at-home screening test pentru scurgere lichid amniotic in timpul sarcinii, o stare care poate duce la complicatii grave, cum ar fi infectia si forta de munca prematuri. AmniScreen ™ este acum disponibil prin baza de prescriptie medicala numai si pot fi achizitionate in farmaciile cu amanuntul. AmniScreen ™ este un test panty de linie care ofera confortul de la screening-acasa pentru femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile. Un kit de AmniScreen ™ de test contine trei garnituri stramt si trei tavi de uscare, oferind screening-ul doar despre oricand, oriunde.
AmniScreen ™ pot oferi de reasigurare de la femeile in cauza cu privire la umiditatea vaginale inexplicabile in timpul sarcinii, spune Nancy Jasper, MD, Asistent Clinic de Profesor, Catedra de OB / ginecolog, Columbia University, Colegiul Medicilor si Chirurgilor. Sale importante de a sti cand umiditatea pot fi cauzate de scurgeri lichid amniotic. Acest nou instrument ofera femeilor gravide, cu un mod eficient de a identifica umiditatea inexplicabila, cu rezultate usor de citit, care ar trebui sa fie discutate cu furnizorul lor de asistenta medicala. Acest test important noi este o resursa suplimentara, care poate oferi furnizorilor de asistenta medicala, cu informatii pentru a ajuta la a determina necesitatea unui spital pacient sau vizitati biroul.
Cum AmniScreen ™ Works
AmniScreen ™ functioneaza prin detectarea nivelului pH-ului crescute, care pot indica de scurgere lichid amniotic. Pacientii sunt instruiti sa raporteze sau a afisa rezultatele testelor la furnizorul lor de asistenta medicala de interpretare si de ingrijire medicala. Studiul pivot, a demonstrat ca AmniScreen ™ detectat scurgerea lichidului amniotic aproximativ 96% din timp. In timpul procesului, pacientul-citit rezultate si clinicianului de citit rezultate potrivire mai mult de 97% din timp.
Potentiali candidati
Femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile sunt potential candidate la AmniScreen ™. Candidati suplimentare includ grad mare de risc femeile gravide, femeile care au fost supuse amniocentezei, s-au confruntat inainte de scurgere lichid amniot...

Utilizarea bactericid-imbibat vaginale si sugari Wipes nu impiedica Sepsis neonatale

Utilizarea bactericid-imbibat vaginale si sugari Wipes nu impiedica Sepsis neonatale Utilizarea tampoane vaginale si infantile udat cu chlorhexidene bactericid nu impiedica sepsis neonatala, sau a preveni transmiterea mama-copil de boala care cauzeaza bacterii. Astfel, alte interventii sunt necesare pentru a-tinta mortalitatii infantile, concluzioneaza-un articol publicat online Prima si intr-o editie viitoare a Lancet. Dar, un comentariu de insotire sustine ca, de cercetare privi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.