Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Scurgeri vaginale in timpul sarcinii


In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil

In primul rand At-Home screening test pentru amniotic de fluide scurgeri in timpul sarcinii acum disponibil
AmniScreen ™ este primul si singurul aprobat FDA-at-home screening test pentru scurgere lichid amniotic in timpul sarcinii, o stare care poate duce la complicatii grave, cum ar fi infectia si forta de munca prematuri. AmniScreen ™ este acum disponibil prin baza de prescriptie medicala numai si pot fi achizitionate in farmaciile cu amanuntul. AmniScreen ™ este un test panty de linie care ofera confortul de la screening-acasa pentru femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile. Un kit de AmniScreen ™ de test contine trei garnituri stramt si trei tavi de uscare, oferind screening-ul doar despre oricand, oriunde.
AmniScreen ™ pot oferi de reasigurare de la femeile in cauza cu privire la umiditatea vaginale inexplicabile in timpul sarcinii, spune Nancy Jasper, MD, Asistent Clinic de Profesor, Catedra de OB / ginecolog, Columbia University, Colegiul Medicilor si Chirurgilor. Sale importante de a sti cand umiditatea pot fi cauzate de scurgeri lichid amniotic. Acest nou instrument ofera femeilor gravide, cu un mod eficient de a identifica umiditatea inexplicabila, cu rezultate usor de citit, care ar trebui sa fie discutate cu furnizorul lor de asistenta medicala. Acest test important noi este o resursa suplimentara, care poate oferi furnizorilor de asistenta medicala, cu informatii pentru a ajuta la a determina necesitatea unui spital pacient sau vizitati biroul.
Cum AmniScreen ™ Works
AmniScreen ™ functioneaza prin detectarea nivelului pH-ului crescute, care pot indica de scurgere lichid amniotic. Pacientii sunt instruiti sa raporteze sau a afisa rezultatele testelor la furnizorul lor de asistenta medicala de interpretare si de ingrijire medicala. Studiul pivot, a demonstrat ca AmniScreen ™ detectat scurgerea lichidului amniotic aproximativ 96% din timp. In timpul procesului, pacientul-citit rezultate si clinicianului de citit rezultate potrivire mai mult de 97% din timp.
Potentiali candidati
Femeile gravide care au experienta umiditatea vaginale inexplicabile sunt potential candidate la AmniScreen ™. Candidati suplimentare includ grad mare de risc femeile gravide, femeile care au fost supuse amniocentezei, s-au confruntat inainte de scurgere lichid amniotic, si cei care sunt preocupati de umiditatea inexplicabile.
Informatii privind siguranta
AmniScreen ™ Home de detectare a maritime Kit este destinat pentru a detecta posibile scurgeri de lichid amniotic atunci cand umiditatea vaginal este experimentat in timpul sarcinii, cu indicarea nivelul pH-ului. O nivelul pH-ului mai mare sau egala cu 5.2 produce o culoare albastru-verde. Pacientii sunt instruiti sa raporteze sau a afisa rezultatele testelor la furnizorul lor de asistenta medicala de interpretare si de ingrijire medicala.
AmniScreen ™ nu trebuie utilizat in cazul in care mai putin de 12 ore au trecut de la contact sexual sau dus vaginale. AmniScreen ™ nu trebuie utilizat in cazul in care exista o sangerare vaginala sau spotting. Un furnizor de asistenta medicala ar tre...

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului Femeile insarcinate care consuma cantitati excesive de lemn dulce in timpul sarcinii ar putea afecta negativ inteligenta lor si comportamentul copilului, un studiu a aratat.
Un studiu de opt ani copii vechi ale caror mame au mancat o cantitate mare de lemn dulce atunci cand gravide gasit nu au realizat, precum si a altor tineri in testele cognitive.
Ele au fost, de asemenea, o probabilitate mai mare de a avea atentiei saraci si arata un comportament perturbator, cum ar fi ADHD (deficit de atentie tulburare de hiperactivitate).
Se crede ca o componenta in glicirizina de lemn dulce numit poate afecta placenta, care sa permita hormoni de stres sa treaca de la mama la copil.
Nivelurile ridicate de hormoni, cum ar, cunoscut sub numele de glucocorticoizi, se crede ca ar afecta dezvoltarea creierului fatului si au fost legate de tulburari de comportament la copii.
Rezultatele studiului sunt publicate in Jurnalul American de Epidemiologie. Tinerilor in varsta de opt ani ale caror mame au fost monitorizate pentru consumul de lemn dulce in timpul sarcinii, au fost testate pe o gama de functii cognitive, inclusiv vocabular, de memorie si de constientizare spatiale.
Comportamentul a fost evaluata utilizand un chestionar in profunzime completate de catre mama, care este, de asemenea, folosit de medici pentru a evalua comportamentul copiilor.
Studiul, efectuat de Universitatea din Helsinki si la Universitatea din Edinburgh, se uita la copii nascuti in F...

Mamele Vitamina C de admisie timpul sarcinii legat de respiratie suieratoare In timpul 2a copilului Anul

Mamele Vitamina C de admisie timpul sarcinii legat de respiratie suieratoare In timpul 2a copilului Anul Cercetatorii studiaza dieta in timpul sarcinii, cu intarziere a aratat ca totalul consumului materna vitamina C a fost asociat in mod pozitiv cu respiratie suieratoare la sugari anumite care nu au avut o raceala in cursul-al doilea an de viata. Initial 1924 care implica tineri nascuti de 2.000 de mame care au oferit voluntari pentru studiu, de 1.300 de femei a finalizat intregul program de 2 ani.<...

Dincolo de Rezumat - materna fumatul in timpul sarcinii exact Reduce Omului fatului Desert Hedgehog expresia genica In timpul testicul de Dezvoltare

Dincolo de Rezumat - materna fumatul in timpul sarcinii exact Reduce Omului fatului Desert Hedgehog expresia genica In timpul testicul de Dezvoltare UroToday.com - In acest articol, publicat in Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, Fowler si raporteaza colegii ca fumatul a continuat cu tigari de catre femei cu sarcini progreseaza in mod normal, de aproape jumatati arici Desert (DHH), expresia genica in testicule de fetusi al doilea trimestru. Exprimarea din 29 alte gene testicul-cheie si numerele de testicul de celule nu au fost af...

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala Scoala Liverpool a tropicala medicament a primit un grant de 30 milioane dolari de la Bill & Melinda Gates Foundation pentru a imbunatati controlul si tratamentul de malarie in timpul sarcinii in Africa, Asia si America Latina. Programul de cinci ani vor beneficia in mod direct de 50 de milioane de femei care se confrunta cu expunerea la gravide, in acelasi timp, a malariei in fiecare an.
D...

Liniile directoare pentru Cresterea in greutate timpul sarcinii ar trebui revizuite Says Expert: obezi Femeile Gain Too Much Greutate

Liniile directoare pentru Cresterea in greutate timpul sarcinii ar trebui revizuite Says Expert: obezi Femeile Gain Too Much Greutate Recomandarilor actuale de crestere in greutate in timpul sarcinii - elaborat de Institutul de Medicina (OIM) in 1990 - ar trebui sa fie revizuite, in functie de un expert recunoscute la nivel international obezitate si de presedinte al obstetrica, ginecologie si sanatatii femei de la Universitatea Saint Louis.
Editorial de Raul ARTAL, MD, care a efectuat cercetari ample privind obezitatea in ti...

Abordarea fumatul in timpul sarcinii ar putea ajuta la priza, sociale Inegalitatea lacune in Feti nascuti morti si infantile Decese

Abordarea fumatul in timpul sarcinii ar putea ajuta la priza, sociale Inegalitatea lacune in Feti nascuti morti si infantile Decese Combaterea fumatului in timpul sarcinii poate ajuta la reducerea inegalitatilor socio-economice din copiii nascuti morti si de decese infantile prin fel de mult ca de 30-40%, in functie de cercetare noi publicate pe http://www.bmj.com astazi.
Fumatul in timpul sarcinii a fost in mod clar legate de nasterea unui copil mort si a deceselor infantile si ratele de fumat in timpul sarcinii variaza se...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.