Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Seminom testicular


Chimioterapia se dovedeste mai eficienta in prevenirea reaparitiei Nonseminomatous testicular Int Tumori Cell Than a ganglionilor limfatici Surgery

Chimioterapia se dovedeste mai eficienta in prevenirea reaparitiei Nonseminomatous testicular Int Tumori Cell Than a ganglionilor limfatici Surgery
Chimioterapia este mult mai eficace ca tratament adjuvant in prevenirea reaparitiei testiculare tumorilor celulelor germinale decat indepartarea chirurgicala a ganglionilor limfatici, in conformitate cu cel mai mare studiu randomizat pana in prezent sa se uite la acest tratament.
Testicular tumorilor celulelor germinative sunt mai frecvente cancere solide la barbati tineri. Aproximativ trei sferturi dintre barbatii cu aceste tumori sunt diagnosticate intr-un stadiu precoce (stadiul clinic I). Doar mai putin de jumatate dintre acestea au tumori germinative nonseminomatous celula a testiculelor - cancere care pornesc de la celule utilizate pentru a face spermei.
Tratamentul initial al acestor tipuri de cancer implica interventii chirurgicale pentru a indeparta testiculului afectat - orhidectomie. Cu toate acestea, aproape una din trei barbati (30%) recadere in timpul follow-up. Alta interventie chirurgicala pentru a elimina ganglionilor limfatici, in aproape abdomenul inferior la nivelul testiculelor, (disectie limfatici retroperitoneala nod) reduce riscul de recadere cu 8%. Chimioterapia cu doua cicluri de droguri bleomicina impotriva cancerului, etoposid si cisplatina in combinatie recidiva reduce cu 2%.
Rac-supravietuire specifice - probabilitatea de a supravietuit cancerului, in absenta unor alte cauze de deces - este de aproape 99% folosind supraveghere, chimioterapie adjuvanta sau disectia limfatici retroperitoneala nod, astfel incat ar putea parea logic sa le utilizeze ca strategiile de tratament adjuvant in toate barbati cu faza I nonseminomatous tumorilor celulelor germinale testiculare. Problema cu acest lucru este faptul ca chimioterapie si chirurgie limfatici nod sunt ambele asociate cu efecte secundare pe termen lung.
Limfatici retroperitoneala disectia nod este asociat cu complicatii in timpul si dupa interventia chirurgicala, si provoaca pierderea ante-grad ejaculare - circulatia normala de spermatozoizi prin intermediul penisului. Chimioterapia cauze de toxicitate acuta, inclusiv pierderea parului si numar scazut de globule albe, si poate provoca adverse pe termen lung efecte secundare, cum ar fi cancerul, probleme cardiovasculare si depresie. Ca doua in trei barbati nu sunt expusi riscului de recidiva, ei ar fi in mod inutil expuse acestor efecte secundare tratamente adjuvant in cazul in care sunt utilizate in toata lumea.
Cercetatori de Cancer din Germania - membri ai german testicular de Cancer Study Group - a decis pentru a vedea daca un ciclu de chimioterapie ar putea reduce riscul de reaparitie la barbatii cu etapa I nonseminomatous tumori ale celulelor germinale testiculare testicul cat mai eficient chirurgia ganglionilor limfatici.
Intre 1996 si 2005, acestea aleatoriu alocate 382 de barbati cu etapa I nonseminomatous tumorilor celulelor germinale testiculare sa fie disectie limfatici retroperitoneala nodul sau un ciclu de chimioterapie cu bleomicina, etoposid si cisplatina, dupa orhidectomie.
Rezultatele au aratat ca recidiva a tumorii a fost de aproape opt ori mai mare la barbatii tratati cu chirurgie adjuvanta - 15 din 191 pacienti au avut recurente - comparate cu cele chimioterapie dat (2 recidive la 191 de pacienti), dupa o perioada medie de urmarire de aproape cinci ani (de pericol Raportul 7.937, 95% interval de incredere 1.808 - 34.48, p = 0.0011).
Cele doua-reaparitia ani rata libera de supravietuire a fost 99.46%, cu chimiotera...

Baiat copilul se naste din sperma congelata de 21 de ani Marea Britanie

Baiat copilul se naste din sperma congelata de 21 de ani Marea Britanie A 17-year-baiat de care avea nevoie de tratament pentru cancerul testicular acum 21 de ani a avut sperma lui congelate inainte de inceperea tratamentului cu succes. Acest baiat este acum un an 38-tatal veche a unui baietel. 21 ani sperma vechi a fost folosit pentru a concepe copilul.
Oamenii de stiinta spun ca acesta este un nou record. Niciodata na fost un copil a fost conceput folosind sperma care au fost inghetate pentru atat de mult timp.
Cercetatorii spun aceasta veste este un chilipir pentru barbati tineri, care sunt pe cale de a urma un tratament pentru cancer. De multe ori, tratamentul le lasa acestora infertile.
Greg Horne, Embryologists, St Marys Spitalul din Manchester, Marea Britanie, a declarat Im 99 la suta sigur ca acesta este cel mai vechi esantion de sperma congelata folosite (pentru o nastere live).
Timp de 21 de ani, sperma a ramas inghetate in azot lichid. Tatal s-au casatorit si a decis sa aiba o familie. Deci, oamenii de stiinta injectat un spermatozoid unic (decongelate) in mamele ou. Un sistem numit de injectie intractoplasmic sperma (ICSI) a fost folosit, precum si un embrion a fost creat. Dupa patru incercari FIV un baiat copil sa nascut (doi ani in urma).
Greg Horne a spus ca a fost surprins de cat de multe dintre spermatozoizilor au fost inca motile (in miscare de bine), dupa 21 de ani de stocare. Puteti citi despre asta mai in detaliu in revista Human Reproduction.
Tatal si mama a decis sa mearga pe aceasta publice, astfel incat tineri, barbati cu cancer pot avea speranta pentru viitor. Cuplu nu s-au lansat numele lor.
In cazul in care un tanar are cancer si are nevoie de tratament el a putea a devenit infertile. Incurajarea-l pentru a stoca o parte din sperma lui pentru viitor, inainte de a supus unui tratament ar face mult mai posibil ca el sa aiba copii propria sa o zi.
In Regatul Unit Mans un spermatozoid pot fi stocate pana cand acesta ajunge la varsta de 55.
Greg Horne a spus Acest caz a face dovada ca inghetarea pe termen lung, pot pastra cu succes a calitatii spermei si fertilitatea. Acest lucru este important sa stiti ca a materialului seminal stocate de catre pacientii cu cancer tineri se desfasoara intr-un moment de stres emotional atunci cand o mare de fertilitate viitor este putin probabil sa fie o prioritate imediata.
CE ESTE testicular cancer?
De la http://www.cancer.org/
Cancerul testicular este cancer care se dezvolta de obicei in una sau ambele testicule la barbati tineri. Este un foarte tratabile si, de obicei curabile forme de cancer.
Testiculele (de asemenea numite testicule, un singur testicul se numeste un testicul) sunt o parte a sistemului reproductiv masculin. Aceste 2 organe, fiecare in mod normal, ceva mai mic decat o minge de golf din barbati adulti, sunt continute intr-un sac de piele numit scrot, care atarna sub baza penisului.
Testiculele fabricarea hormoni de sex masculin, din care majoritatea este de testosteron. De asemenea, acestea produc sperma. Celulele spermatice sunt transportate de la testiculul de deferent la veziculele seminale, in cazul in care acestea sunt amestecate cu lichid produs de glanda prostata. In timpul ejaculare, spermatozoizii, lichidul seminal vezica, si lichid de prostata intre uretra, tubul in centrul penisului prin care atat urina si a materialului seminal sunt transmise.
Testiculele sa contina mai multe tipuri de celule, fiecare dintre care se pot dezvolta intr-unul sau mai multe tipuri de cancer. Este important sa se faca distinctia aceste tipuri de cancer de la un altul, deoarece acestea difera in prognosticul lor (perspectivele pentru sansele de supravietuire) si in modul in care sunt tratati.
Celulelor germinative tumori
Peste 90% din cazurile de cancer de testicul se dezvolte in anumite celule cunoscut ca celulele germinale. (Int mijloace de seminte; acestea sunt celulele care produc sperma.) 2 Principalele tipuri de tumori cu celule germinale (GCTs), care apar la barbatii sunt seminomas (60%) si nonseminomas (40%). (Sufixul-oma mijloace tumora.) Desi unele forme de cancer contine atat nonseminoma si celule seminoma, ele sunt clasificate ca nonseminomas deoarece ele cresc si se raspandesc ca nonseminomas. Aceste tumori poate fi separat in 2 categorii majore, in functie de diferentele lor in aspect la microscop, modele diferite de raspandire, iar raspunsurile oarecum diferite de la tratament.
Invazive forme de cancer testicular celulelor germinative de multe ori incepe ca o forma neinvaziv de boli numite carcinom in situ sau intratubular neoplaziei asupra celulelor germinale. Cercetatorii au estimat ca este nevoie de aproximativ 5 ani pentru carcinom in situ la progresul la forma de cancer invaziv asupra celulelor germinale. Aceasta este o zona de controversat. Carcinom in situ, nu poate evolua intotdeauna la cancer. Atunci cand un cancer testicular devine invaziv, celulele sale au patruns in tesuturile inconjuratoare si poate s-au raspandit prin intermediul fie circulatia sangelui sau a ganglionilor limfatici (mici, leguminoase in forma de colectii de celule albe sanguine care lupta impotriva infectiilor) si canale de limfatic (plin cu lichid navelor care se conecteaza serie de ganglioni limfatici) si in alte parti ale corpului.
SEMINOMAS: Seminomas dezvolta de la sperma-celule producatoare de germeni de testicul. 2 subtipuri principal al acestor tumori sunt clasice (sau tipic) seminomas si seminomas spermatocytic. Medicii pot spune-le in afara de modul in care acestea cautati sub microscop. Peste 95% din seminomas sunt clasice. Acestea apar de obicei in barbatii atunci cand acestea sunt intre 30 de ani a acestora cu intarziere si 50s devreme. Aceasta este o populatie mai in varsta decat cele cu nonseminomas.
Varsta medie a barbatilor diagnosticati cu seminoma spermatocytic este de aproximativ 55, care este de 10 la 15 ani mai in varsta decat varsta medie a barbatilor cu seminomas tipic. Tumorile Spermatocytic sunt diferite de seminomas clasice. Ei cresc foarte lent si de obicei nu raspandit in alte parti ale corpului.
NONSEMINOMAS: Aceste tipuri de cancer celulelor germinative au tendinta de a dezvolta mai devreme in viata decat seminomas, de obicei apar la barbatii intre adolescenti lor cu intarziere si 40 mai devreme. Principalele tipuri de nonseminomas sunt carcinom e...

Catre o neinvaziva Metoda de Detectarea precoce a testicular neoplazia in probele de a materialului seminal prin identificarea fatului celulelor germinative-markeri specifici

Catre o neinvaziva Metoda de Detectarea precoce a testicular neoplazia in probele de a materialului seminal prin identificarea fatului celulelor germinative-markeri specifici UroToday.com-testiculara tumorile celulelor germinative (TGCTs) provin de la un precursor comun
, carcinom in situ (CIS). Autorii prezinta o abordare pentru a detecta celulele CSI in ejaculeze cu ajutorul celulelor germinale primordiale / gonocyte ca markeri. Primordial celulelor germinale au fost colorata utilizarea Immunocytological colorare pentru AP-2 [gama] si / sau octombrie-3 / 4, NANOG p...

A riscurilor de afectiuni maligne secundare in testicular Rac: date de la peste 40.000 de Supravietuitori

A riscurilor de afectiuni maligne secundare in testicular Rac: date de la peste 40.000 de Supravietuitori UroToday.com - In timp ce in Statele Unite, tratamentul preferat pentru etapa I tumorile cu celule mixte germenul a fost limfadenectomie retroperitoneala, chimioterapie adjuvanta a fost mai frecvent utilizate in Europa. Pentru seminoma etapa I, de tratament a variat intre observare, radioterapie profilactice, si single-carboplatina doza. Una dintre criticile impotriva utilizarea chimioterapiei sau...

Managementul Nonpalpable incidentale testicular Mase

Managementul Nonpalpable incidentale testicular Mase UroToday.com - raport de autori pe o experienta de 3 ani din 1040 ultrasunete scrotal efectuate pentru alte indicatii decat in masa retroperitoneala, la o singura institutie. Patru nonpalpable masele testiculara parenchimului au fost descoperite (intervalul de varsta de 22 - 31 de ani.) Masa dimensiune a variat 5 - 6 mm in diametru maxim si a markerilor serice tumorii au fost negative la toti paci...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.