Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Seminte de in contraindicatii


Demonstrand Costurile si beneficii clinice critice la extinderea de seminte de brahiterapie Pietele europene

Demonstrand Costurile si beneficii clinice critice la extinderea de seminte de brahiterapie Pietele europene
Frost & Sullivan Analiza de SUA si de seminte de brahiterapie Pietele europene --

Curs de formare pe piata europeana de seminte brahiterapie a fost lupta cu problemele de procedura si a costurilor ridicate de investitii si o lipsa de dovezi locale clinice. Cu toate acestea, exista dovezi sporite ale clinica generala si reduceri ale costurilor de seminte de brahiterapie cuplata cu gradului de constientizare in crestere pacientul este setat pentru a impulsiona dezvoltarea pietei.
In prezent, doar un numar limitat de brahiterapie europene centre de oferta de seminte, cu mai putin de un sfert din eligibile pacientii cu cancer de prostata la primirea acestui alternative de tratament. Costurile de investitii de mare - in medie de peste 200,000 USD - cuplat cu rate de rambursare de obicei scazut pentru noi, tehnologii relativ nedovedit au umezita niveluri de adoptare.
In timp ce costurile de investitii pot fi initial ridicat, cost-beneficiu trebuie sa provina de la timp redus de tratament si de evitare a costurilor de continuarea tratamentului, comentarii Frost & Sullivan (http://healthcare.frost.com) Research Analyst Sheila Ewing. In prezent, exista putine dovezi economice din economiile de costuri compararea procedurilor. Dovezi suplimentare clinice si economice trebuie sa fie furnizate pentru inovare sa se intample.
Percepute beneficii clinice de brahiterapie seminte, in comparatie cu practicile traditionale, cum ar fi prostatectomies, fascicul de externe, si intensitatea terapie modulate radiatii (IMRT) includ mai putin invazive si mai rapid livrate tratamente, astfel ca rezultat imbunatatirea rezultatelor pacient. Mai mult, timp redus de tratament, evitarea internari in spital peste noapte si de ori mai rapide de recuperare sunt de natura sa sublinieze eficientei costurilor generate de brahiterapie seminte.
Provocarea critic pentru participantii de pe piata este de a demonstra de asistenta medicala, cum ar clinice si reduceri ale costurilor, atat pentru furnizorii de asistenta medicala si a utilizatorilor finali. Intrucat, accentul pus pe bazate pe dovezi si concentreze in continuare asupra pretului pe procedura, spre deosebire de o abordare cost total este de natura sa impiedice patrunderea , aceasta este probabil sa fie compensata prin realizarea cresterea impactului costurilor totale de brahiterapie semintelor si a recursului in crestere de proceduri mai putin invazive, adauga dna Ewing.
Pana in prezent, rezultatele studiilor clinice in Europa, a comparat brahiterapie de samanta la tratamentul conventional radiatii sau a interventiilor chirurgicale au fost limitate. Acum, cu toate acestea, cresterea gradului de constientizare a mai multor rezultate pozitive din studiile clinice pe termen lung efectuate in Statele Unite este de a incuraja medicii sa revizuiasca brahiterapie seminte ca o optiune de tratament pentru cancerul de prostata si de san.
In acelasi timp, producatorul sprijinit eforturile de a dezvolta studiile clinice, in fiecare tara europeana sunt setate pentru a stabili mai clar brachytherapys seminte de beneficii, deschizand calea pentru aprobarea de reglementare si de finantare, astfel promovarea in continuare a procedurilor de seminte de brahiterapie. Aceasta tendinta, impreuna cu initiative de reducere a costurilor, este setat la avans de perspectivele de crestere ale pietei europene a semintelor de brahiterapie.
Preocupat de EUROPEAN Rezultatele studiului clinic si de distributie imbunatatit in tari europene, veniturile din seminte de prostata implantabile brahiterapie segment (care cuprinde iod si izotopilor paladiu) sunt proiectate pentru a extinde de la un procent estimat de 14.0 milioane USD in 2004 la USD 22.7 milioane in 2010. Si in timp ce nu exista dovezi clinice limitate documentarea diferenta dintre iod si paladiu, fostul este de asteptat sa domine contribuie aproape 81.8 la suta din veniturile pe acest segment in 2010.
Tendinte similare sunt de asteptat, pentru a sprijini o crestere exceptionala - o rata compusa anuala de crestere de 65.2 la suta este prognoza intre 2003-2010 - pentru segmentul de seminte de post-chirurgicale brahiterapie, de propulsie-l de la 1.8 milioane USD in 2004 la aproximativ 36.4 milioane USD in 2010 .
Optiuni de tratament limitate oferite de medici pentru cancerul de prostata si de san cuplat cu lungi timpul de asteptare pentru tratamentele conventionale sunt motivarea pacientilor pentru a investiga alternative promitatoare, cum ar fi brahiterapie seminte. Internet de cercetare si direct-to-publicitatea co...

De crestere a tumorilor colorectal la soareci verificate de seminte de struguri si Extras ciclului celular Oprit

De crestere a tumorilor colorectal la soareci verificate de seminte de struguri si Extras ciclului celular Oprit Produse chimice gasite in seminte de struguri inhibat in mod semnificativ de crestere a tumorilor de colon sau rect in culturi celulare, cat si la soareci, in functie de cercetatori care au demonstrat deja efecte anti-extractele de cancer in alte tipuri de tumori.
Lor de studiu, publicat in 18 octombrie problema of Clinical Cancer Research, documentate o reducere de 44 la suta din avansate tumori colorectal la animale, precum si a aratat, de asemenea, pentru prima data, mecanismul molecular prin care extras din seminte de struguri de lucrari pentru a inhiba dezvoltarea cancerului. Autorii au constatat ca acesta creste disponibilitatea unei proteine critice, Cip1/p21, in tumorile care blocheaza in mod eficient ciclului celular, si, adesea, impinge-o celula de cancer la Self Destruct.
Cu aceste rezultate, nu suntem sugereaza ca oamenii a alerga afara si cumpere si de a folosi extract de seminte de struguri. Asta ar putea fi periculos, deoarece atat de putin se stie despre doze si efecte secundare, a declarat Rajesh Agarwal, doctor, profesor la Departamentul de Stiinte Farmaceutice de la Universitatea din Colorado Health Sciences Center de la Denver.
Valoarea acestui studiu preclinice arata ca acesta este extras din seminte de struguri se poate ataca de cancer, si cum functioneaza, dar ancheta mult mai mult vor fi necesare inainte de a acestor substante chimice pot fi testate ca o tratamentul cancerului uman si preventive, a spus el.
Pielii si seminte de struguri sunt o sursa bogata de proanthocyanidins, o clasa de flavonoide antioxidant care elimina radicalii liberi de oxigen din celulele nocive. Produse de struguri (suc si vin rosu) sunt cunoscute pentru efectele lor inima sanatoasa, in special in scaderea nivelului de colesterol din sange, Agarwal a spus, si pentru ca semintele de struguri contin concentratii mai ridicate ale acestor substante chimice, care sunt comercializate pe scara larga ca supliment alimentar.
Agarwal si echipa sa de anchetatori au fost mai intai sa raporteze, in 1999, acest extras din seminte de struguri, de asemenea, are activitate chemopreventive impotriva cancerului de piele. Munca lor ulterioara preclinice a aratat ca extractul, de asemenea, retardati cresterii celulelor cancerului de prostata.
In acest studiu, Agarwal testate de extract de cancer colorectal, doua afectiuni maligne cele mai comune in americanilor, precum si a doua cauza a deceselor provocate de cancer in aceasta tara. Au expus doua celule umane diferite de carcinom de colon pentru a extrage, si a gasit-o doza si de timp inhibarea dependenta de crestere a celulelor.
Efectele benefice au fost corelate cu extract de cat de mult a fost folosit si pentru cat timp a fost utilizata pentru, Agarwal a spus. Numarul de celule vii a scazut cu 92 la suta in linie de celule de o atunci cand cea mai mare doza a fost dat pentru perioada cea mai lunga de timp, care a fost de doua zile, a spus el.
Cercetatorii apoi efectuat o analiza a ciclului celular de distributie, in cautarea pentru a vedea efectele cresterii specifice de inhibare. Ei au descoperit ca mai extrasul a fost folosit, mai multe celule au fost arestati in faza G1 a ciclului celular, in momentul in care celula se pregateste sa duplicatele ADN-ul sau inainte de divizare, si, mai putine celule corespunzatoare a avut avansat la faza S, ADN-ul atunci cand este in curs de activ duplicat.
Au studiat apoi extrase efectul asupra autoritatilor de reglementare moleculare care controleaza ciclul celular, si a gasit o doza puternica crestere dependenta in proteine Cip1/p21. De fapt, cantitatea de proteine Cip1/p21 in interiorul celulelor a crescut cu mai mult de 150 de ori dupa 12 de ore de tratament, Agarwal a spus. Cercetatorii au remarcat, de asemenea, o scadere corespunzatoare intr-un numar de proteine cyclin diferite si cyclin asociate-kinases dependente (CDKs).
Aceasta Totul are sens, in conformitate cu Agarwal. Unul dintre semnele distinctive ale cancerului este de ...

Test seminte de mac Pentru Colovesical fistule

Test seminte de mac Pentru Colovesical fistule Orlando, FL (UroToday.com) - Cele mai urologi de la centrele de sesizare mari s-au intalnit o pacientii cu o istorie complexa chirurgicale care prezinta, cu multi-microbiene recurente infectii ale tractului urinar. O fistula din tractul GI pentru a vezicii urinare este suspectata, si dupa ce cysto / endoscopie, cross-imagistica a sectiunii, imagistice si studii de medicina nucleara de contrast rad...

Modificarea genetica a produce seminte de in mai sanatoase Omega 3 si 6 acizii grasi

Modificarea genetica a produce seminte de in mai sanatoase Omega 3 si 6 acizii grasi Productia imbunatatita de grasimi polinesaturate in culturile oleaginoase vor beneficia sanatatii umane si a mediului.
In cercetare a raportat in aceasta luna in celula Plant, oamenii de stiinta a reusit sa produca plante modificate genetic, seminte de in care se acumuleaza niveluri semnificative de lant foarte lung poli-acizi grasi nesaturati (PUFA) in seminte. Acesta este primul raport al ing...

Potential de Sanatate Beneficii Studiul substantelor chimice naturale din vin de tamaioasa seminte de struguri

Potential de Sanatate Beneficii Studiul substantelor chimice naturale din vin de tamaioasa seminte de struguri Ar putea unele dintre substantele chimice naturale gasit in plante sa fie suficient de puternice pentru a imbunatati sanatatea cardiovasculara? Cercetatorii de la Wake Forest University Baptist Medical Center sunt efectuarea primul studiu vreodata clinice pentru a evalua efectele cardiovasculare potentiale asupra sanatatii ale Natures Pearl vin de tamaioasa Seed Supliment de struguri.
Oamenii d...

Potential de rol pentru Red seminte de struguri in tratamentul bolii Alzheimer

Potential de rol pentru Red seminte de struguri in tratamentul bolii Alzheimer Muntele Sinai, cercetatorii au descoperit ca polyphenolics provenite din seminte de struguri rosii poate fi utila agenti pentru a preveni sau trata boala Alzheimer (AD). Nou studiu intitulat, must de struguri derivate polyphenolics preveni oligomerization Aβ si deteriorarea atenua cognitive intr-un model de mouse-ului a bolii Alzheimer, a fost publicat in Journal of Neuroscience. Acest nou studiu...

Ulei din seminte de floarea-soarelui poate proteja scazuta a natalitatii Babies Greutate de infectie, Lancet

Ulei din seminte de floarea-soarelui poate proteja scazuta a natalitatii Babies Greutate de infectie, Lancet Masaj bebelusi scazuta a natalitatii in greutate cu ulei de seminte de floarea-soarelui este o interventie low-cost, care poate proteja de infectii, conchide un studiu publicat online de catre The Lancet.
Pielea unui copil prematur este imatur si ii lipsesc vernix, un film de protectie cutanata cu proprietati antimicrobiene. Infectii si complicatiile care rezulta din nastere prematura sunt resp...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.