Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Senzatie de arsura la cap


Red Hot Chili Peppers de livrare Pentru a New Pain rezultatele cercetarii

Red Hot Chili Peppers de livrare Pentru a New Pain rezultatele cercetarii
In timp ce numarul un motiv de pacienti merg la medic este de a aborda o anumita forma de durere, nu a existat o clasa de medicamente inovatoare pentru dureri de multe decenii. In prezent, exista doua clase majore de Therapeutics durere: opiacee, cum ar fi morfina, si non-steroidiene anti-inflamatorii agenti, cum ar fi aspirina. Ambele din aceste clase de compusi au fost utilizate pentru a trata pacientii de secole, initial ca extracte din plante si, mai recent, in forme cu care au fost familiare astazi.
Connection Chili Pepper
Ca parte a eforturilor in curs de desfasurare pentru a gasi urmatoarea generatie de tratamente pentru durere, cercetatorii Abbott a inceput sa caute la un alt produs natural, capsaicina. Capsaicina este ingredientul activ din ardeiul iute, care determina o senzatie de arsura in gura. In cazul in care capsaicina este administrat pentru o perioada mai lunga de timp, aceasta senzatie de arsura initiala dispare si o poate obtine ameliorarea durerii. Oamenii au fost aplica capsaicina in unguente de actualitate si de patch-uri pentru cativa ani. Problema este ca, cu utilizarea repetata topice, capsaicina overactivates receptori pe care moduleaza-o, si poate vant pana in cele din urma a distruge fibrele nervoase pe care receptorul sade.
Aproximativ sapte ani in urma, TRPV1, sau vanilloid, receptor a fost identificat ca un receptor de care mediaza aceasta senzatie de arsura asociate cu capsaicina in ardei iute. Oameni de stiinta Abbott crezut ca prin identificarea un blocant inalt selectiv al receptorilor TRPV1 ca acestea sa fie in masura de scutire ilicit durerii peste un spectru larg de state durere. Foarte important, un blocant selectiv nu s-ar obtine senzatia de arsura initial asociat cu capsaicina si utilizarea repetata nu s-ar deteriora fibrele nervoase.
Compusi au fost identificate care blocheaza acest receptor si ar putea adresa de gestionare a durerii nevoile nesatisfacute pentru cancer, dureri osteoartrita si durerii post-operatorii.
Abbotts Neuroscience de lucru
Neuroscience este un domeniu extrem de complex si in timp ce multe progrese au fost facute in tratamentul unor afectiuni neurologice, o nevoie mare nesatisfacuta medicala inca mai exista. Abbotts eforturile sunt concentrate pe tulburari de devastatoare, cum ar fi depresia, schizofrenia, ...

Sushi Eaters nu ar trebui sa Contati pe Wasabi pentru a sterge nasul

Sushi Eaters nu ar trebui sa Contati pe Wasabi pentru a sterge nasul Wasabi, (Wasabia japonica) este cunoscuta sub denumirea de hrean japonez folosit pentru a spori a se bucura de sushi. Acest condiment este un membru al familiei Cruciferae de plante; rizom sale, tulpina taratoare metrou, este la sol intr-o pasta verde si sunt folosite ca un condiment. Ingestia orala a wasabi provoaca o senzatie tranzitorie de arsura in nas, si acolo este o notiune larg a apreciat ca aceasta produce un efect decongestionant. Aceasta concluzie este anecdotice, pentru ca nu s-au efectuat studii stiintifice pentru a dovedi acest concept.
Ingredientul intepator in wasabi care provoaca senzatia de arsura nazale este de izotiocianat de alil, o substanta chimica, de asemenea, gasite in mustar si hrean. Toxicitatea de izotiocianat de alil este scazuta, si nu este considerat un agent cancerigen uman. Acesta a fost produs comercial pentru mai mult de 60 de ani.
In timp ce nu exista o imbunatatire subiectiva in respiratie nazal, dupa masa wasabi, cunoasterea unui efect decongestionant obiectiv poate avea unele utilitate clinice. De exemplu, wasabi pot fi utile in tratarea pacientilor cu hipertensiune arteriala aglomerate sau de boli de inima, la care traditionale decongestionante adrenergice nu ar fi cel mai bun regim. De asemenea, unii pacienti pot prefera remedii din plante la medicamente traditionale de vest. Un decongestionant temporara poate avea, de asemenea, unele utiliza in cazul in care se administreaza inainte de o irigare salin nazala pentru a imbunatati lavaj.
Un nou studiu a analizat daca ingestia orala de wasabi are atat o subiective si obiective efect decongestionant pe nas. Autorii Efectul Wasabi sunt David S. Cameron MD, si Raul M. Cruz MD, atat de la Departamentul de Chirurgie capului si gatului, Kaiser Permanente Medical Center, Oakland, CA. Descoperirile lor sunt prezentate in 21 septembrie 2004, la Academia Americana de ORL-capului si gatului Chirurgie anuale ale Fundatiei Meeting & OTO EXPO, fiind tinut September 19-22, 2004, la Javits Iacov Convention Center, New York City, NY .
Metodologie: Acest studiu a fost efectuat folosind Visual Analog Scale (VAS), un instrument de validata care a fost utilizat in numeroase studii de cuantificat deschiderea subiectiva a pasajelor nazale. Acoustic Rhinometry a fost folosit pentru a masura in mod obiectiv cailor respiratorii nazale. In aceasta tehnica, reflecta undele sonore sunt analizate pentru a calcula cruce nazal-arie a sectiunii la orice distanta in nas, care sa permita, de asemenea, pentru calcularea volumului nazale. Avantajele rhinometry acustice sunt ca este un nedureroase, tehnica de neinvaziv care pot fi efectuate rapid si este foarte reproductibile.
Douazeci si doi subiecti voluntari au fost folosite pentru studiu, (12 barbati si 10 femele, varsta 27-68). Subiectii au fost exclusi din studiu, daca au avut rinita activa, orice boala virala recenta (in decurs de o saptamana), a avut interventii chirurgicale anterioare nazale sau semnificativ anormale Anatomie nazala (de exemplu, deviatia marcat septale), sau au fost de a lua orice decongestionante sau medicamente antihistaminice. Nici unul raportat alergie la mustar wasabi,, sau de hrean.
Ele s-au asezat si a cerut sa completeze un VAS subiectiv pentru a masura nivelul lor de congestie, rinoree, mancarimi, si confort nazale. Aceasta a constat din 100mm o linie orizontala reprezentand un spectru intre doua extreme. Subiecti au fost instruiti pentru a marca o singura linie verticala desi evaluare orizontala linia de senzatie subiectiva nazale la acel moment prezent. Distanta de la aceasta marca a fost masurata de la partea stanga a scara larga in milimetri. Congestie a fost masurata printr-o VAS intre total de clar si complet blocat. Rinoree a fost masurata printr-o VAS intre care nu secret...

Ar putea Stuff Hot Chili Peppers In Usor Furnicaturi dvs. de Nerve Durere?

Ar putea Stuff Hot Chili Peppers In Usor Furnicaturi dvs. de Nerve Durere? Milioane de oameni sufera de dureri periferice si alte senzatii tulburatoare de insotire boli diverse cum ar fi diabetul zaharat, SIDA, herpesul zoster si artrita. Pacienti cu cancer, de asemenea, de multe ori sufera de aceste asa-numite neuropatii periferice din cauza terapii lor.
Neuropatii periferice includ tulburari de un nerv sau de nervi in afara creierul si maduva spinarii; acestea pot p...

Oxigen Terapie S-ar putea usura durerea de migrena, dureri de cap Cluster

Oxigen Terapie S-ar putea usura durerea de migrena, dureri de cap Cluster Doua tipuri de terapie cu oxigen ar putea oferi un anumit sprijin pentru adultii care sufera de dezactivarea migrena si durerile de cap cu dispersie, in conformitate cu o noua revizuire de cercetare din Australia.
Migrene dureri de cap sunt grav dureroase si apar, de obicei cu alte simptome, cum ar fi greata, varsaturi si sensibilitate dureroasa la lumina. Cluster ascutite provoca dureri de cap...

Care sunt Cluster Dureri de cap? Care este cauza Cluster Dureri de cap?

Care sunt Cluster Dureri de cap? Care este cauza Cluster Dureri de cap? Dureri de cap Cluster (, de asemenea, utilizat in singular: dureri de cap), dureri de cap, de asemenea, poreclit de suicid, sa apara de mai multe ori pe zi, au venit pe neasteptate, nu dureaza mult, si sunt in general foarte dureroasa. Durerea este de obicei intens, si, uneori, doar pe o parte a capului. Frecvent, suferind, de asemenea, se simte durere in jurul ochiului.
Un cluster-sufera de du...

Durerea - activarea selectiva a C si A nociceptori prin infrarosu diode de

Durerea - activarea selectiva a C si A nociceptori prin infrarosu diode de Diode laser stimulare are potentialul de a furniza tipuri foarte specifice de durere de diferite frecvente si impulsuri de stimulare, care ofera o caldura de uniforme pentru o zona de piele selectate. Mai exact, un PIN-senzatie de intepatura poate fi realizata cu un puls si adancimea de 60ms, 0.3mm2 in timp ce o senzatie de arsura mai este produs la 1.5secs, 40mm2. Cercetatori implicati in acest s...

Ce sunt reci Cicatrizare? Care este cauza rece Cicatrizare?

Ce sunt reci Cicatrizare? Care este cauza rece Cicatrizare? Leziuni rece (o raceala in gat), de asemenea, cunoscut ca blistere febra, sunt rani mici, sau blister-cum ar fi leziuni pe fata sau in interiorul gurii. De obicei cauza durere, o senzatie de arsura, mancarime sau inainte de spargere si peste crusta. Cel mai frecvent, leziuni herpetice apar pe buze, barbie, obraji, interiorul narile, si mai putin frecvent pe gingii sau a palatului (cerul gurii).

Structura receptor pentru Hot Chili Pepper si dureri de Evidentiat

Structura receptor pentru Hot Chili Pepper si dureri de Evidentiat Aveti posibilitatea sa nu acum numai simt lovi cu piciorul condimentata de un ardei jalapeno, puteti vedea, de asemenea, in 3D complet, datorita cercetatorii de la Colegiul de Medicina Baylor din Houston.
Folosind echipamente sofisticate, echipa de cercetare condusa de dr. Teodor G. Wensel, profesor de biochimie si biologie moleculara la BCM, a generat primele trei vedere dimensionala de protei...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.