Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sifilis imagini


Oamenii de stiinta Gain Noua intelegere a bolii-bacteriile care cauzeaza

Oamenii de stiinta Gain Noua intelegere a bolii-bacteriile care cauzeaza
O echipa de cercetatori de la Institutul de Forsyth, la Universitatea din Connecticut Centrul de Sanatate, CDC si Centrul Wadsworth, au folosit stare-de-tehnologie de ultima ora pentru a elucida arhitecturii moleculare a Treponema pallidum, bacteria care provoaca sifilis. Structura anterior necunoscute detaliata a bacteriilor poate fi acum se arata in trei dimensiuni. Aceasta ofera prima imagine reala a agentului patogen si dezvaluie caracteristici anterior necunoscute, care poate ajuta la combaterea raspandirii de sifilis.
Cryo-tomografie de electroni (CET) este un tip de microscop care este utilizat pentru a obtine o trei reconstructie tridimensionala a unui esantion din doua imagini tridimensionale la temperaturi extrem de scazute. Folosind CET, echipa de cercetare a clarificat diferente fundamentale intre Treponema pallidum si alte bacterii gram negativ.
Aceasta cercetare vor fi prezentate ca Cover story in problema 15 decembrie a Jurnalului de bacteriologie. Potrivit autorului de a conduce Jacques Izard, Ph.D., aceasta lucrare ofera o imagine clara a unei celule in timp real. Adaugat Izard, Acesta schimba modul in care vom studia aceasta bacterie. Avand o arhitectura corecta a celulei prevede cunoastere importante pentru intelegerea modului in care el devine invazive, in corpul uman. Cu aceste informatii ne pot invata cum sa opreasca progresia bolii.
Dupa o scadere brusca a ratei de primare si secundare de cazuri sifilis in anii '90, din anul 2000, CDC a observat o crestere constanta in prevalenta. Peste 36000 de cazuri inregistrate anual, afecteaza atat barbati si femei, precum si nou-nascuti cu sifilis congenital.
Sumarul proiectului
Peste un deceniu in urma, publicarea Treponema pallidum secventa a genomului a furnizat o mare nevoie de piese de lista pentru bacterie. Cu toate acestea, oamenii de stiinta au invatat foarte putin despre modul in care aceste componente sunt organizate pentru a crea acest extrem de virulent si imuno-patogen evaziv. CET a aparut ca un instrument puternic, pentru acoperirea decalajului de cunostinte. Cu aceasta tehnica, filme subtiri de celule sunt inghetate pentru a pastra structura celulelor intr-o stransa-la-stat nativ, evitarea degradarii provocate de pregatire pentru microscopie traditionale. O serie de imagini obtinute in proba este progresiv inclinat intr-un microscop electronic sunt folosite pentru a genera o imagine 3D.
Cu CET celulele T. pallidum a aparut, pentru a forma valuri plat si nu contin un strat exterior. Acest organism ex...

US sifilis urca ratele de

US sifilis urca ratele de In general, rata de sifilis a crescut in Statele Unite cu 9,1% intre 2001 si 2002, in conformitate cu statisticile nou lansat joi de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.
Aceasta reprezinta cresterea doilea an consecutiv dupa un deceniu-declin lung si un timp de toate-scazut in anul 2000, CDCs Dr. John Douglas a spus in timpul unei telebriefing cu reporterii joi.
Numarul total de cazuri raportate sifilis in 2002 a fost de 12,4% mai mare decat in anul precedent, 6862 comparativ cu 6103 de cazuri, dar din moment ce multe cazuri de sifilis merg nediagnosticate numarul real este, probabil, mult mai mare, a spus el. Crestere globala - 9.1% - reflecta o schimbare de la 2,2 cazuri la 100.000 populatie la 2,4 la 100.000.
Ca si in 2001, cresterea ratelor sifilisul a avut loc numai intre oameni. Numarul de cazuri raportate in randul barbatilor crescut cu 27,4% intre 2001 si 2002. Aceasta a inclus cresteri de 85,2% in randul barbatilor de culoare alba si 35,6% in randul barbatilor Latino, in timp ce Africa de barbati americani a cunoscut o usoara scadere de 2,6%.
Desi noi statistici nu inc...

O prima: simultane PET / MR imagini ale Debut Creier, Majorarea moleculara Capabilities Imaging

O prima: simultane PET / MR imagini ale Debut Creier, Majorarea moleculara Capabilities Imaging Lume primul PET / MR imagini ale creierului uman - luate simultan de tomografie cu emisie de pozitroni (PET) si imagistica prin rezonanta magnetica (MR) - a debutat in timpul reuniunii anuale a 54-a SNM, lume cea mai mare societate de imagistica moleculara si profesionisti medicina nucleara, June 2-6 in Washington, DC
Aici, la SNMs reuniunii anuale, le vom arata PET, primul simultan dobandite /...

Renastere si raspandirea de sifilis In China este o cresterea rapida a epidemiei

Renastere si raspandirea de sifilis In China este o cresterea rapida a epidemiei Reaparitia si raspandirea in China de sifilis, o infectie eliminat acolo 1960 - 1980, reprezinta o pidemic cresterea rapida a solicitat interventia urgenta, N FUNCTIE DE autorii unui nou raport documentarea rate de crestere infectie.
Sifilisul a revenit in China, cu o razbunare. Datele demonstreaza o epidemie de sifilis astfel domeniul de aplicare si amploarea pe care va fi nevoie de un efort t...

Lume 'Primul HD In-lumina de operare in camera Camera: Ofera de ras-Sharp, True-to-Life video de inalta definitie si imagini statice

Lume 'Primul HD In-lumina de operare in camera Camera: Ofera de ras-Sharp, True-to-Life video de inalta definitie si imagini statice TRUMPF Medical Systems, Inc a introdus mai intai in lume-lumina de inalta definitie (HD) care opereaza camera aparat de fotografiat. TruVidia captura HD si transmite clare, adevarate-la imagini de viata, cu rezolutie 1080 de linii orizontale si 2 milioane de pixeli. Imaginile sunt mai mult decat de doua ori mai clar ca si cele disponibile de la definitie standard (DS) camere.
Imagini, capturat ...

Caraibe Autoritatile de Sanatate Publica Propune Pentru a elimina verticale transmitere a virusului HIV si sifilis Pana in 2015,

Caraibe Autoritatile de Sanatate Publica Propune Pentru a elimina verticale transmitere a virusului HIV si sifilis Pana in 2015, Autoritatile de sanatate publica, cu HIV si materne si a copilului experti Sanatatii a concluzionat ca este posibil pentru a elimina transmiterii verticale a virusului HIV si sifilis in Caraibe pana in 2015. Concluzia a fost atins dupa o reuniune tehnica convocate de catre Pan American Health Organization-Organizatia Mondiala a Sanatatii (PAHO-OMS) si Fondul Natiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.