Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sifilis poze


Numarul cazurilor noi de sifilis In Los Angeles a crescut cu mai mult de 40% in 2005

Numarul cazurilor noi de sifilis In Los Angeles a crescut cu mai mult de 40% in 2005
Reprinted cu permisiune de la http://www.kaisernetwork.org. Puteti vedea intregul Kaiser Daily Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail la http://www.kaisernetwork.org/dailyreports/healthpolicy. Kaiser Daily Health Policy Raportul este publicat pentru kaisernetwork.org, un serviciu gratuit de J. Henry Kaiser Family Foundation. 2005 Consiliul consultativ de companie si Kaiser Family Foundation. Toate drepturile rezervate....

Caraibe Autoritatile de Sanatate Publica Propune Pentru a elimina verticale transmitere a virusului HIV si sifilis Pana in 2015,

Caraibe Autoritatile de Sanatate Publica Propune Pentru a elimina verticale transmitere a virusului HIV si sifilis Pana in 2015, Autoritatile de sanatate publica, cu HIV si materne si a copilului experti Sanatatii a concluzionat ca este posibil pentru a elimina transmiterii verticale a virusului HIV si sifilis in Caraibe pana in 2015. Concluzia a fost atins dupa o reuniune tehnica convocate de catre Pan American Health Organization-Organizatia Mondiala a Sanatatii (PAHO-OMS) si Fondul Natiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) in timpul XVII Conferinta Internationala privind SIDA.
Expertii propus criterii pentru a certifica faptul ca tarile in curs de eliminare a realiza a transmiterii verticale a virusului HIV si sifilis ca problemele de sanatate publica. Transmitere a ambelor infectii de la mama la copil pot fi reduse la niveluri foarte scazute, cu interventii simplu si accesibil, dar ratele de la zero de transport nu sunt posibile in acest moment.
Conform propunerii, tarile din Caraibe cu incidenta mai mica de 2 cazuri cu HIV, la 100 de mame infectate ar putea fi certificate ca fiind eliminat transmiterii verticale a virusului HIV ca pe o problema de sanatate publica, in timp ce tarile cu incidenta de 0,5 sau mai mic de cazuri de sifilis pentru 1000 nascuti-vii ar putea fi certificate ca fiind eliminat transmisiei verticale de sifilis.
In anul 1995, Pan American Health Organization (PAHO) a inceput o initiativa regionala pentru eliminarea sifilis congenital in cele doua Americi. Cu toate acestea, este prima data ca o regiune in curs de dezvoltare, de asemenea, propune eliminarea transmiterii verticale a virusului HIV. Insulele Caraibe a fost pionier in alte domenii, si putem fi un pionier in acest unul de asemenea. Aceasta este o tinta putem ajunge cu siguranta, a declarat ministrul sanatatii si a mediului de Sf. Vincent si Grenadine, Hon. Douglas W. Slater.
Discutiile in Mexic implicati functionari publici de mai multe de sanatate din cele mai multe tari din regiune. Pentru Carol Jacobs, presedintele Nationala HIV / SIDA a Comisiei din Barbados, propunerea este fezabil, dar va fi nevoie de supraveghere si consolidarea sistemelor de monitorizare si evaluare a regiunii. Organisme regionale au fost reprezentate de catre secretarul general adjunct al Comunitatii Caraibe (CARICOM), Edward Greene, si adjunct al Programului Manager al Pan Caraibe Parteneriat impotriva HIV / SIDA (PANCAP), Morris Edwards. De asemenea, au participat repre...

Studiu de sifilis randamente Bacteriile Valoroase Instrumentul de diagnosticare a

Studiu de sifilis randamente Bacteriile Valoroase Instrumentul de diagnosticare a Variatiile de o gena in cadrul familiei de bacterii care sifilis cauze pot detine clinice, epidemiologice si semnificatia evolutive, cercetatorii de la Universitatea Emory din Atlanta au gasit.
Rezultatele studiului cercetatorilor descrie modul de variatiile de ordine au identificat in proteine repeta acide (ARP) genei permit diferentierea simpla a sifilisului venerice din statele non-venerice ...

US sifilis urca ratele de

US sifilis urca ratele de In general, rata de sifilis a crescut in Statele Unite cu 9,1% intre 2001 si 2002, in conformitate cu statisticile nou lansat joi de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.
Aceasta reprezinta cresterea doilea an consecutiv dupa un deceniu-declin lung si un timp de toate-scazut in anul 2000, CDCs Dr. John Douglas a spus in timpul unei telebriefing cu reporterii joi.
Numarul total d...

Washington, DC, membru in Consiliul recomanda Eliminarea cu HIV, sifilis Test Cerinte pentru casatorie Licente

Washington, DC, membru in Consiliul recomanda Eliminarea cu HIV, sifilis Test Cerinte pentru casatorie Licente Washington, DC, membru al Consiliului de Phil Mendelson (D), seful Comisiei pentru siguranta publica si sistemul judiciar, recent a recomandat eliminarea unui prevedere dintr-o casatorie proiect de lege care ar avea nevoie de cupluri care solicita licente de casatorie sa fie testate pentru HIV / SIDA si sifilis, rapoarte de la Washington Post. Safe Casatorie Amendment Act - propusa in decembrie 20...

Oxoid Oferte Convenient Teste pentru confirmarea de sifilis de infectare

Oxoid Oferte Convenient Teste pentru confirmarea de sifilis de infectare In mijlocul incidenta crescanda a sifilisului in Marea Britanie * Oxoid Limited ofera laboratoarele clinice instrumente de convenabil pentru diagnosticul de incredere de sifilis infectie.
Potrivit Agentiei pentru Protectia Sanatatii, numarul de infectii cu transmitere sexuala in Regatul Unit a continuat sa creasca, in crestere cu 3% din 2004 pana in 2005. Cea mai mare crestere a fost observata ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.