Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Simptome premenopauza


Tranzitiei la Menopauza asociate noilor debutul simptome depresive

Tranzitiei la Menopauza asociate noilor debutul simptome depresive
Femeile cu nici o depresie in antecedente pot prezenta un risc crescut de noi debutul simptomelor depresive si tulburari in care acestea trecerea la menopauza, in functie de doua studii in cauza aprilie a Archives of General Psychiatry, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Ca informatii de fond, in articole, autorii scriu ca, desi trecerea la menopauza a fost mult timp considerata un moment de risc crescut de a dezvolta simptome depresive, exista putine dovezi stiintifice pentru a conecta modificarea hormonilor de reproducere, menopauza si sanatatea mintala.
Ellen W. Freeman, Ph.D., de la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina, Philadelphia, si colegii sai au evaluat date de la 231 de femei aflate in premenopauza, care nu a avut depresie in antecedente, la inceputul studiului. Participantii variat in varsta 35 - 47 si au fost urmariti timp de opt ani. La intervale stabilite, au fost obtinute probe de sange pentru a determina nivelurile de hormoni si de intervievatori instruiti de cercetare obtinute de sanatate generala si informatii demografice, inclusiv orice simptome de menopauza cu experienta. Simptome depresive au fost evaluate prin utilizarea Centrului de Studii epidemiologice de scara Depresie (CES-D), precum si de asistenta primara Evaluarea Mintala Tulburari (PRIM-MD) a fost folosita pentru a identifica diagnosticul clinic de tulburari depresive.
Inalta CES-scoruri D au fost mai mult de patru ori mai probabil sa apara in timpul unei Womans de tranzitie menopauza, comparativ cu atunci cand ea a fost premenopauza, autorii raportului. Modificari ale nivelelor hormonale au fost in mod semnificativ asociate cu CES de inalta scoruri D, dupa ajustarea pentru fumat, indicele de masa corporala, sindromul premenstrual, bufeuri, somn saraci, starea de sanatate, ocuparea fortei de munca si de starea civila. Potrivit autorilor, un diagnostic de tulburare depresiva a fost de doua-si-un-ori si jumatate mai probabil sa apara in tranzitia de menopauza in comparatie cu cazul in care femeia a fost premenopauza; masurile de hormon de asemenea, au fost in mod semnificativ asociate cu acest rezultat.
In rezumat, datele noastre indica faptul ca tranzitia la menopauza si mediul sau in schimbare hormonale sunt puternic asociate cu atat debutul noi de simptome depresive ridicat si aparitia de noi tulburari depresive diagnosticate la femeile cu nici o depresie in antecedente. Mai multe follow-up de studiu este necesara pentru a determina masura in care aceste rapoarte de dispozitie depresiva sunt limitate la perioada perimenopausal si pentru a stabili daca a identificat factori de risc sunt asociate cu depresie mai persistente, concluzioneaza autorii.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
(Arch Gen Psychiatry. 2006; 63:375-382. Disponibile de pre-embargo la jurnalisti de la http://www.jamamedia.org/)
Editori Nota: Acest studiu a fost sustinuta de un grant de la National Institutes of Health, Bethesda, Maryland
Early Tranzitia la Menopauza poate creste riscul pentru prima Debutul Depresie
Intr-un studiu legat, Lee S. Cohen, MD, de la Massachusetts General Hospital, Boston, si colegii sai de la Harvard pentru Studiul Moods si a ciclurilor examinat de asociere intre tranzitie menopauza si debutul pe durata de viata primul episod de depresie in randul femeilor cu nici o istorie de tulburari de starea de spirit. Studiul de la Harvard Moods si a ciclurilor este un studiu de femei aflate in premenopauza, cu si fara antecedente durata de viata de depresie majora.
Participantii la aceasta cercetare au fost 460 de femei aflate in ...

Unic vasculare Disfunctie In inima femeii Boala Descrise in marile Oficial Supliment

Unic vasculare Disfunctie In inima femeii Boala Descrise in marile Oficial Supliment Desi boala cardiaca ischemica - reducerea fluxului de sange care pot duce la atacuri de cord - este adesea considerat Mans o boala, este nevoie de viata de mai multe femei decat barbati in fiecare an. Intr-adevar, in 2000, aproximativ 60.000 de mai multe femei decat barbati au murit de boli cardiovasculare.
Acum, de cercetare constata ca boala femei este, de fapt foarte diferita de cea de obicei gasite in barbati, cu o varietate de complex de factori care stau la baza. Mai mult, pentru ca boala ischemica femei de multe ori se sustrage de detectare prin intermediul traditionale, tehnici de diagnosticare care se bazeaza pe boala barbati, acesta poate continua determina simptome, dar raman nediagnosticate pana cand progreseaza la un stadiu critic.
O actualizare pe constatari de la ischemie Femei Sindromul de Evaluare (WISE) Studiul, un multi-center, ancheta pe termen lung, sponsorizat de National Heart, Lung si Institutul de sange, este prezentat intr-un supliment la 7 februarie 2006 problema Oficial al Colegiului American de Cardiologie. Cardiolog C. Noel Bairey Merz, MD, scaune WISE de studiu, care a fost lansat in 1996. Bairey Merz serveste ca director medical al preventive si de reabilitare cardiaca Center si directorul medical al Femeilor Sanatate la Cedars-Sinai Medical Center. Ea, de asemenea, detine Femei Guild presedintia in Womens Health.
Cand pacientii solicite asistenta medicala pentru dureri in piept, diagnosticians de obicei cautati un vinovat leziune obstructiva - placa care blocheaza o artera. Dar, in multe femei, doua domenii de disfunctie - una din celulele captuseala arterele coronariene si un altul in vasele mici ramificat in inima in sine - se combina pentru a lipsi muschiului cardiac de oxigen. Functionale, mai degraba decat anomalii structurale de circulatie coronarian poate fi semnul distinctiv al bolii la femei, in conformitate cu unul din articole de revista.
Cercetatorii WISE Oferta prima descriere a acestui sex feminin-tulburari specifice vasculare, un model global de disfunctie in macro-si microcirculatia. Desi aterosclerozei difuze ca experienta multe femei nu este vazut in angiografia coronariana, are ca rezultat anormal ca limitele de rezistenta fluxului sanguin in tesutul cardiac. Dar fara dovezi angiografica a unei artere blocate, un simptome Womans sunt susceptibile de a fi actualizate.
Femei de multe ori simptomele sunt diferite de barbati, de asemenea, contribuind la sub-diagnostic. Pe masura ce boala progreseaza, femeile pot descrie simptome nespecifice, cum ar fi oboseala, tulburari de somn si dificultati in respiratie. Cercetatorii WISE recomande ca medicii sa devina mai constienti si agresive in investigarea acestor reclamatii devreme.
Articole de ziar pe studii WISE, insotite de discutii furnizate de catre mai multi experti in domeniu, furnizeaza informatii referitoare la o larga varietate de subiecte, inclusiv gama de gen factori specifici care contribuie la femei manifestare a bolilor de inima si implicatiile pentru inovatoare proceduri de diagnosticare si de evaluare . Printre subiectele si constatari:
* Roluri majore de hormoni sexuali. Nivelul de estrogen mare inainte de menopauza si reducerea estrogen si progesteron niveluri dupa menopauza se crede ca pentru a influenta IHD la femei.
* Deficit de estrogeni premenopauza din cauza disfunctii ovariene poate fi un factor important de risc pentru IHD pentru femei mai tinere...

Ciclul menstrual afecteaza sanatatea parodontale

Ciclul menstrual afecteaza sanatatea parodontale Ceea ce am descoperit este ca mai multe femei au raportat simptome orale considerabile inainte de a menstruatiei, a declarat Eli E. Machtei, DMD, Unitatea de Parodontologie Departamentul de Chirurgie maxilo-faciala, Centrul Medical Rambam si Technion Facultatea de Medicina.
Simptomele a inclus o usoara senzatie de arsura, sangerari minore cu iritatie, roseata la nivelul gingiilor, ulcere orale ...

USA Today examineaza Critica sanatatii femeilor Initiativa Studiu privind avantajele, riscurile de estrogen In HRT Pentru femei in post-menopauza

USA Today examineaza Critica sanatatii femeilor Initiativa Studiu privind avantajele, riscurile de estrogen In HRT Pentru femei in post-menopauza USA Today, joi, a examinat critica a Sanatatii Femei studiu Initiativa de faptul ca a constatat ca estrogen in terapia de substitutie hormonala creste Womans un risc pentru boli de inima si accident vascular cerebral. Criticii a spus una dintre problemele cu studiul WHI este ca media de varsta a participantilor a fost de aproximativ 63, data pana la care, de estrogen in HRT nu s-ar putea fi la fel...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.