Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Simptome raceala la plamani


Ce este o raceala? Ce este rece comun? Ce Cauzele rece comun?

Ce este o raceala? Ce este rece comun? Ce Cauzele rece comun?
Rece comuna este o boala virala infectioasa care infecteaza sistemul respirator superior. De asemenea, este cunoscut sub numele de acuta rhinopharyngitis virale, sau coriza acuta. Fiind cea mai frecventa boala infectioasa la oameni, de frig este in principal cauzata de coronaviruses sau rhinoviruses.
Organismul uman nu poate construi pana la rezistenta fata de toti virusii care pot determina rece comuna. Acesta este motivul pentru raceli sunt atat de comune si recurente. Potrivit CDC (Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor), gradinita de copii obtine o medie de 12 raceli pe an, in comparatie cu adolescentii si adultii care captura aproximativ sapte pe an.
Expertii spun ca vor fi scoase atunci cand este frig nu are nici un efect asupra riscului de capturare o raceala sau de a raspandi o. Antibioticele nu vindeca o viteza de pana la rece sau de recuperare.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, un virus comun rece este una dintre numeroasele tulpinilor de virus etiologically asociate cu raceala, mai ales rhinoviruses, dar, de asemenea, tulpini de adenovirus, coxsackievirus, echovirus, si virusul parainfluenza. Care sunt semnele si simptomele una rece? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic poate detecta. Durerea ar putea fi un exemplu de un simptom, in timp ce o eruptie ar putea fi un semn.
Organismul reactioneaza la virusul rece este in principal ceea ce aduce despre simptomele. O versiune de substante chimice este declansat, facand vasele de scurgere de sange, determinand glandele mucoase de a lucra mai mult. Cele mai frecvente simptome de rece sunt: gat uscat durere in gat Tuse usoare febra stranut ragusit vocea Nas infundat dureri de cap usoare simptome mai rare sunt: musculare Frisoane dureri de ochi roz Reducerea Slabiciune a poftei de mancare epuizare Extreme Aproximativ 25% din oameni nu sufera nici un simptom atunci cand infectate cu virusul rece; probabil pentru ca sistemul lor imunitar reactioneaza diferit la virus. Uneori, bacteria poate infecta urechi sau sinusurilor - acest lucru este cunoscut sub numele de o infectie bacteriana secundara - si pot fi tratate cu antibiotice. Care sunt cauzele o raceala? Rece comune pot fi cauzate de mai mult de 200 de virusuri diferite. Pana la 50% din raceli sunt cauzate de rhinoviruses, alti virusi care provoaca rece sunt: parainfluenza Omului virusul Metapneumovirus Coronavriuses adenovirus Omului Enterovirusurile virusul sincitial respirator In cazul in care virusurile reusesc sa invinge infectia bodys sistemului imunitar se produce. Prima linie de aparare este de mucus, care este produsa in nas si gat de catre glandele de mucus. Acest ceva mucus capcane, prin inhalare, cum ar fi praf, virusi si bacterii. Mucusul este un lichid alunecos ca membranele de nas, gura, gat si vaginului produc.
Cand mucusul este penetrat de virus care intra apoi intr-o celula, virusul preia controlul asupra element al celulei, ceea ce face de proteine. Acesta utilizeaza acest element pentru fabricarea de virusi mai mult, aceste virusuri apoi ataca celulele invecinate. Exista complicatii de frig comune? Fi infectat cu raceala poate duce la complicatii urmatoarele: bronsite acute - Aceasta este atunci cand bronhiile in plamani sunt inflamate ca urmare a, fie unei infectii bacteriene sau virale. Antibioticele pot fi utilizate numai pentru a trata acest lucru daca infectia este bacteriene, in cazul in care acesta este virala este comun doar pentru a trata simptomele, pana cand infectiei dispare cu timpul. Un esantion de sputa pot fi luate si se examineaza la microscop pentru a determina ce nivelurile de bacterii sunt. Simptomele includ respiratie suieratoare, dificultati de respiratie, tuse si sputa.
Pneumonie - Din nou, aceasta este o conditie in cazul in care plamanii sunt inflamate, dar de data aceasta se datoreaza alveole de umplere cu lichid. Pneumonie pot fi cauzate de bacterii sau virusi. Cu toate acestea, virusul comun rece nu duce la pneumonie. In cazul in care pneumonie a aparut ca o complicatie a unui rece agentului patogen cel mai probabil ar fi bacteriene. Pacientul va fi prescris antibiotice. Simptomele includ durere in piept, tuse, o temperatura ridicata corpului, precum si dificultati de respiratie.
Bacteriana acuta sinuzita - Acest lucru este atunci cand bacteriile infecta sinusurilor paranazale. Decongestionantele nazale si orale pot fi utilizate ca tratament; antibiotice cu toate acestea sunt necesare atat pentru a trata starea si a preveni infectia suplimentare pe care ar putea duce la alte conditii, cum ar fi meningita bacteriana. Simptomele includ durere de cap, dureri ale sinusurilor si secretie nazala. Alte complicatii ca raceala poate duce la sunt: bronsiolita Crupa Otita medie STREP Oamenii gat, cu urmatoarele conditii pot fi vulnerabile la rece comune si ar trebui sa ia masuri pentru a evita capturarea ca se poate agrava starea lor: boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) - Aceasta include atat emfizemul si bronsita cronica. Raceala poate exacerba emfizem sau simptome bronsita cronica, ducand la cresterea tuse si dificultati in respiratie. Uneori, o infectie bacteriana poate sa apara care poate duce la febra, iar pacientul va fi prescris antibiotice.
Astmul - atacuri de astm poate fi cauzata de o raceala, in special la copii. Cum poate o raceala fi prevenite? Deoarece exista atat de multe virusuri care cauzeaza rece, a fost dificil pentru oamenii de stiinta de a dezvolta un vaccin. Cu...

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul Rezultatele preliminare ale studiu pan-european PRODEST la 1016 de pacienti cu boli Parkinsons (PD) au fost prezentate la 11-lea Congres al Federatiei Europene a Societatilor Neurologice (EFNS) la Bruxelles in aceasta saptamana, dezvaluind caracteristicile unice ale PD-legate de depresie si tratamentul acesteia, .1 Studiul a confirmat faptul ca simptome depresive asociate cu PD nu sunt doar foarte raspandita, dar aproape jumatate (44,1 la suta) dintre pacientii care primesc tratament antidepresiv (n = 211) a continuat sa experienta depresive symptoms.1
Aceste simptome au un impact semnificativ asupra PD pacienti a calitatii vietii, de multe ori egala in impact cu cea a in mod traditional mai bine cunoscute simptome motorii ale bolii Parkinsons. Rezultatele sugereaza ca de multe simptome depresive sunt o expresie a bolii Parkinsons, mai degraba decat a unui sindrom depresiv. Acest lucru considerare, daca este sustinuta de o analiza suplimentara a rezultatelor studiului PRODEST, ar putea sugera abordari tratament diferit de depresie in PD, a comentat profesorul Paolo Barone, Departamentul de Stiinte neurologice, Universitatea din Napoli-Federico II, Napoli, Italia si investigatorul de plumb de PRODEST.
In aceste 282 de pacienti cu antecedente medicale raportate de depresie, de asemenea, rezultatele studiului au aratat ca peste jumatate (54,3 la suta) dintre acesti pacienti au avut un scor marcat in DSM IV pct. 1 sau 2 *), cu 66 la suta (n = 186) care primesc tratamentului anti-deprimare, confirmand o persistenta de simptome depresive, in ciuda tratamentului.
Datele obtinute din studiile recente cu pramipexol, un non-agonist dopaminergic de ergot, au demonstrat un efect benefic asupra simptomelor depresive si motivationale, in PD. Studiile in curs sunt destinate pentru a confirma aceste descoperiri anterioare si sa continue sa investigheze acest aspect al pramipexoles profil clinice in mai multe detail.3, 4
Comentand cu privire la rolul pramipexol, profesorul Matthias Lemke, MD, profesor de psihiatrie si Director Medical la Kliniken Rheinische, Bonn, Germania, a declarat: PD-simptome legate de depresive se pot suprapune sau chiar fi confundate cu simptome motorii. Prin urmare, este important ca medicii sa invete sa diferentieze acestea in scopul de a gasi un tratament optim pentru pacientii lor PD. In timp ce pramipexol sa dovedit a fi un tratament eficace pentru simptome motorii de PD, nu exista dovezi ca acum pramipexol poate imbunatati, de asemenea, PD-simptome depresive conexe.
PD-legate de simptome depresive au fost de asemenea studiat in cadrul unui studiu in desfasurare doi ani italian, cunoscut sub numele de priamo. Constatarile initiale din cele 55 centru de studiu de sprijin dovada ca ne-simptome motorii (SNM) sunt foarte frecvent odata cu majoritatea pacientilor care au suferit una sau mai multe SNM. Simptome psihice (anxietate si depresie) au fost evaluat cel mai frecvent si cu un impact mare asupra pacientilor calitate a life.5
Concluziile de la priamo in continuare de sprijin de studiu PRODEST in subliniat necesitatea de a aborda adesea nediagnosticate si sub-tratate aspecte ale bolii Parkinsons, care da o povara semnificativa la pacientii PD, in raport cu severitatea bolii lor, a declarat profesorul Barone, membru al comitetului director a priamo Grupul de Studiu.
Va rugam sa li se recomande
Aceasta versiune este de la sediul central corporativ al Boehringer Ingelheim si este destinat pentru toate pietele internationale. In aceasta situatie, va rugam sa fie constienti de faptul ca pot exista unele diferente intre tari in ceea ce priveste informatiile specifice medicale, inclusiv utilizari licentiat. Va rugam sa tina seama de acest lucru atunci cand se refera la materialul.
*) Diagnostic si Statistic Manual de Tulburari Mintale (DSM-IV) este a patra editie a unei clasificari cuprinzator de criteriile de diagnostic al tulburarilor psihice publicate de Asociatiei Americane de Psihiatrie. Punctele 1 si 2 se refera la criterii specifice de diagnostic pentru depresie astfel cum sunt definite in Manualul Diagnostic si Statistic al Mintala Tulburari (APA, 1995).
Despre Parkinsons bolii (PD)
PD este a doua cea mai frecventa boala cronica care neurologice la adulti in varsta, dupa Alzheimer. Prevalenta sai din intreaga lume este estimat la aproximativ unu la doi la suta din cei peste 65 de years.6, 7 Desi in mod traditional PD este aso...

Flu Fapte (FDA)

Flu Fapte (FDA) Oamenii de stiinta au clasificat ca virusii gripali tipurile A, B si C. de tip A este cea mai comuna si conduce la cele mai grave epidemii. Tipul B poate provoca epidemii, dar de obicei produce o boala mai usoara decat de tip A. virusi de tip C au fost de obicei asociate cu simptome care sugereaza o raceala comuna.
Gripa rareori provoaca disconfort gastric; cu toate acestea, copii mici pot avea...

Un nou mod de a Kill Rac: Virusuri poate distruge Lung, tumori Colon

Un nou mod de a Kill Rac: Virusuri poate distruge Lung, tumori Colon Un virus de inginerie genetica poate distruge selectiv celulele canceroase in plamani si de colon lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacta, in functie de cercetare publicate astazi in Cancer Research de William Wold si de colegii de la Saint Louis Universitatea de Medicina.
De cercetare ar putea duce la o noua clasa de terapii cancer care distruge selectiv celulele canceroase.
Acest...

Inapoi la scoala cu astm

Inapoi la scoala cu astm Cumpararea rechizite scolare noi este un ritual tarziu de vara pentru multi parinti. Dar pentru parintii copiilor cu astm bronsic, pregatesc pentru scoala inseamna, de asemenea pregatesc pentru Spike septembrie - varf anual in astm bronsic flare-up-uri care trimite sute de copii de scoala si membrii familiilor acestora, camerele de urgenta, in saptamani dupa scolar incepe.
In Canada, intre 20 s...

Fapte Osteoartrita - Ce este osteoartrita?

Fapte Osteoartrita - Ce este osteoartrita? Ce este Osteoartrita?
Osteoartrita este o afectiune cronica in care tesutul cunoscut sub numele de pauzele cartilaj jos. Cand acest tesut se deterioreaza, el lasa oasele de a freca unul impotriva celuilalt, provocand durere si rigiditate. Daca aveti osteoartrita, youve auzit, probabil, ceva de genul asta definitie de la medicul dumneavoastra. Boala poate fi, de asemenea, mentionate in continuar...

NACCP si ale familiilor Combaterea Flu Echipa Up To Educarea parintilor cu privire la importanta anual de Gripa de vaccinare a copiilor

NACCP si ale familiilor Combaterea Flu Echipa Up To Educarea parintilor cu privire la importanta anual de Gripa de vaccinare a copiilor Dupa cum se apropie gripa sezon 2007-2008, Asociatia Nationala a Copilului Profesionisti Care (NACCP), impreuna cu familiile Combaterea Flu (FFF), lanseaza o campanie la nivel national a facut posibila printr-un ajutor de invatamant de la Sanofi Pasteur de a educa parintii cu privire la gravitatea gripei la copii si cresterea ratelor de gripa de vaccinare in centre de ingrijire a copiilor din intr...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.