Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Simptomele anemiei


Ce este vitamina B12 Deficitul? Ce Cauzele Vitamina B12 Deficitul?

Ce este vitamina B12 Deficitul? Ce Cauzele Vitamina B12 Deficitul?
Vitamina B12 este un element crucial pentru formarea corespunzatoare a celulelor rosii din sange, precum si starea de sanatate a tesutului nervos. Deficit de vitamina B12, sau deficit de vitamina B12, daca este lasata netratata poate duce la anemie, precum si nervoase ireversibile si leziuni ale creierului.
O lipsa de vitamina B12 in sange poate duce la o tulburare de coagulare numit anemiei pernicioase. Cei cu tulburare nu sunt in masura de a produce suficiente a unei substante proteice - IF (factor de intrinseca) - in stomacul lor, care permite corpului lor de a absorbi vitamina B12. Vitamina B12 este injectat direct in pacientii cu sange, prin urmare, ocolind stomac, care este in imposibilitatea de a absorbi in mod adecvat.
In afara de crearea de celule rosii din sange si mentinerea sistemului nostru nervos sanatos, avem, de asemenea, nevoie de vitamina B12, in scopul de a fi capabila sa absoarba de acid folic. Vitamina B12, de asemenea, ajuta la eliberarea de energie.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Vitamina B12 este un descriptor generic pentru compusii expozante activitatii biologice a cianocobalamina; factorul antianemia de extract de ficat care contine cobalt, un grup ciano, si corrin intr-o structura cobamide. Mai multe substante cu formule similare, precum si cu actiunea hematinic caracteristice au fost izolate si care sunt desemnate: hidroxocobalamina B12a,; aquacobalamin B12b,; nitritocobalamin B12c,; B12r, cocean de porumb (II) alamin; B12s, cocean de porumb (I) alamin; factori B12III, A si V1a (acid cobyric) si B12 pseudovitamin. Vitamine B12a si B12b sunt cunoscute a fi compusi tautomeric; B12b a fost obtinut din culturi de Streptomyces aureofaciens; B12c a fost obtinut din culturi de Streptomyces griseus si se distinge de B12, de diferentele in spectrul sale de absorbtie. Fiziologic coenzimelor activa vitamina B12 sunt methylcobalamin si deoxyadenosinecobalamin. Un deficit de vitamina B12 este adesea asociat cu anumite acidurias methylmalonic. Care sunt semnele si simptomele de deficit de vitamina B12? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Deficiente de vitamina au tendinta de a dezvolta treptat si incet, uneori, pe o perioada de mai multi ani. La inceput, semnele si simptomele pot fi subtile - dar cum timpul trece prin ele devin mai evidente.
Celulele noastre au nevoie de vitamina B12, in scopul de a multiplica in mod corespunzator. Noi producem milioane de celule rosii din sange la fiecare minut. Un deficit de vitamina B12 afecteaza productia de celule rosii din sange. Ulterior, picaturi de sange si a numarului de celule rosii in care pacientul dezvolta anemia. Cele mai frecvente simptome ale anemiei sunt: Oboseala (oboseala) gafaind (respiratie dificila), palpitatii (senzatii dezagreabile de neregulate si / sau de bataie grele ale inimii), B12, deficit de anemie pot fi, de asemenea, cauzate de lipsa de factor intrinsec - anemia pernicioasa. Pacienti Sistemul digestiv nu poate absorbi in mod adecvat B12. Semnele si simptomele anemiei pernicioase pot include: Oboseala Dispnee Palpitatii Anemia poate avea, de asemenea, urmatoarele semne si simptome: O gura de gat si / sau a limbii Scadere in greutate Pale sau galbui piele Diaree (sporadice), probleme menstruale sensibilitate mai mare la infectii In cazul in care deficienta continua netratat pacientul poate avea urmatoarele semne si simptome neurologice: Furnicaturi sau amorteli ale degetelor Furnicaturi sau amorteli ale picioarelor Dificultate slabiciune musculara generala de mers pe jos in mod corespunzator (esalonarea) Iritabilitate Confuzie Forgetfulness Tender viteilor Care sunt cauzele de deficit de vitamina B12? Cauzele anemia pernicioasa - anemiei pernicioase este cauzata de o boala autoimuna; persoanele proprii atacurile sistemului imunitar parti bune ale corpului, ca in cazul in care acestea au fost bacterii sau virusi.
Sistemul imunitar al pacientilor cu anemia pernicioasa creeaza anticorpi care ataca mucoasa stomacului, deteriora celulele care produc factor de intrinseca. Factorul intrinsec este o substanta care este secretat de membrana mucoasa gastrica (mucoasa stomacului) si este esential pentru absorbtia de vitamina B12 in intestine. In cazul in care productia de factor de intrinseci este subminata, vitamina B12 nu poate fi absorbit in organism in mod corespunzator.
Problema Bowel - pacientii cu boala Crohns, precum si per...

Comisia UE aproba de prescriere actualizate Informatii Pentru Aranesp (R)

Comisia UE aproba de prescriere actualizate Informatii Pentru Aranesp (R) Amgen (NASDAQ: AMGN) a anuntat ca Comisia Europeana a ajuns la decizia sa finala sa modifice informatiile de prescriere pentru Aranesp ® (darbepoetina alfa), pe baza avizului pozitiv din partea Comitetului European pentru Produse Medicale de Uz Uman (CHMP), in ianuarie 2008. CHMP a acordat avize pozitive pentru toate central-autorizat eritropoieza de agenti de stimulare (esas), in Uniunea Europeana (UE), fiecare dintre acestea va primi Deciziile Comisiei Europene. Decizia Comisiei Europene de a anuntat este conforma cu cea descrisa in comunicatul de presa Amgens pe 28 septembrie 2007 si Agencys Europeana a Medicamentului (EMEA) anuntarea pe 23 octombrie 2007.
Un rezumat al modificarilor-cheie la informatiile de prescriere pentru Aranesp sunt prezentate mai jos. CHMP a cautat sa asigure aceasta informatie este in mod constant abordata in Rezumatul caracteristicilor produsului (SmPCs) pentru toate produsele ASE in Europa.
- Modificarea SmPCs sa se stipuleze o gama tinta uniforma hemoglobinei de 10 g / dl la 12 g / dl, cu orientare pentru a evita sustinute nivelului de hemoglobina peste 12 g / dl.
- Oferind indrumare pentru ajustarea dozelor pentru mentinerea concentratiei hemoglobinei intre 10-12 g / dl in momentul in care obiectivul terapeutic pentru un anumit pacient a fost atins. Pacientii trebuie monitorizati pentru a se asigura cea mai mica doza aprobata este utilizata pentru a mentine hemoglobina la un nivel care controleaza simptomele anemiei.
- Modificarea Doze si mod de sectiunii de administrare sa recomande ca Aranesp trebuie administrat la pacientii cu cancer cu simptomatica anemie indusa de chimioterapie (CIA) (de exemplu concentratia hemoglobinei egala cu sau mai mica de 10 g / dl (6,2 mmol / l)).
- Modificarea indicatia terapeutica pentru insuficienta renala cronica (IRC) de la tratarea anemiei asociate cu CRF pentru tratamentul anemiei simptomatice asociate cu CRF la adulti si copii si adolescenti.
- Modificarea Avertismente speciale pentru a indica esas nu s-au dovedit pentru a imbunatati supravietuirii globale sau o scadere a riscului de progresie a tumorii la pacientii cu anemie asociata cu cancer. ESA studii au aratat o mortalitate inexplicabil de mare, in asociere cu concentratii foarte mari de hemoglobina tinta (mai mult de 12 g / dl), inclusiv (1) scurtat timpul pana la progresia tumorii la pacientii cu cancer de cap si gat avansat care primesc radioterapie, (2) scurtata de ansamblu supravietuire la pacientii cu cancer de san metastatic, carora li se administreaza chimioterapie; (3), risc crescut de deces in cazul administrarii la o tinta a hemoglobinei 12g/dL (7,5 mmol / l) la pacientii cu boala maligna activa care primesc nici chimioterapie, nici radioterapie. Studiile clinice la pacientii cu CKD-au observat, de asemenea, un risc crescut de deces si evenimente cardiovasculare grave cand esas au fost administrate la o tinta a hemoglobinei mai mare de 12g/dL (7,5 mmol / l).
Rezumatul completa a caracteristicilor produsului sunt disponibile prin intermediul Amgen Informatii medicale.
Despre Aranesp
Aranesp a fost acordata autorizatia de introducere pe piata de catre Comisia Europeana in 2001, pentru tratamentul anemiei asociate cu CRF, la adulti si la subiectii pediatrie varsta de 11 ani sau mai mult. In 2002, Comisia Europeana a aprobat Aranesp pentru tratamentul anemiei la pacientii cu cancer adulti tratati prin chimioterapie cu tumori solide. Aceasta populatie de pacienti, ulterior, a fost extins in 2003 pentru a include tratamentul anemiei simptomatice la pacientii adulti cu cancer cu afectiuni maligne non-mieloide carora li se administreaza chimioterapie. Aprobarea a fost acordata in 2004, pentru extinderea intervalului de administrare de o data la fiecare trei saptamani in tratamentul anemiei la pacientii cu cancer adulti cu afectiuni maligne non-mieloide carora li se administreaza chimioterapie si pana la o data-pe-luna administrarea Aranesp in tratamentul anemiei la pacientii cu CKD nu pe dializa. In 2006, eticheta Aranesp a fost actualizat pentru a permite pacientilor dializati CKD pentru a comuta de la eritropoietina umana recombinanta (rHuEPO), una la trei ori pe saptamana pentru a Aranesp la fiecare doua saptamani. In 2007, eticheta Aranesp a fost actualizat pentru a permite tratarea anemiei asociate cu CRF, la toti pacientii europeni de pediatrie pe dializa sau nu pe dializa.
Aranesp a fost aprobat de US Food and Drug Administration (FDA) in septembrie 2001, pentru tratamentul anemiei asociate cu CRF nu si pentru pacientii cu dializa si pacienti dializati. In iulie 2002, FDA a aprobat administrare saptamanala de Aranesp pentru tratamentul anemiei cauzate de administrate concomitent chimioterapie, la pacientii cu boli maligne nonmyeloid si in martie 2006, FDA a aprobat-o data la trei saptamani de dozare la acesti pacienti.
Important al UE Aranesp Informatii privind siguranta
Aranesp este contraindicat la pacientii cu hipertensiune arteriala necontrolata. Terapii eritropoietice poate creste riscul de trombotice si alte evenimente grave; orientari regionale ar trebui sa fie mentionate pentru tinta si nivelului de hemoglobina maxime, precum si regulile de ajustare a dozei trebuie efectuata in conformitate cu informatii regionale de prescriere.
Cel mai frecvent raportate reactii adverse in studiile clinice au fost artralgii, edem, durere la locul injectarii, si reactii de evenimente tromboembolice. Medicii care prescriu li se recomanda sa se consulte regionale de informare inainte de prescrierea de prescriere Aranesp, inclusiv efectele secundare, masuri de precautie si contraindicatii.
Important US Aranesp Informatii privind siguranta
Avertismente: cresterea mortalitatii, cardiovasculare grave si evenimente tromboembolice, Si Tumora Progression
Insuficienta renala: pacientii au prezentat riscuri mai mari in caz de deces si evenimente cardiovasculare grave, atunci cand este administrat eritropoieza agenti de stimulare (esas) pentru a-tinta niveluri mai ridicate comparativ cu scaderea hemoglobinei (13,5 fata de 11.3 g / dl; 14 fata de 10 g / dl), in cadrul a doua studii clinice . Individualiza dozare in realizarea si mentinerea nivelului de hemoglobina in intervalul de 10 pana la 12 g / dl.
Rac:
- Esas scurtarea supravietuirii globale si / sau de timp pentru a-progresia tumorii in studiile clinice la pacientii cu cancer mamar, non-pulmonar cu celule mi...

Ce este Anemie? Anemia Care este cauza?

Ce este Anemie? Anemia Care este cauza? Cand numarul de celule rosii din sange sau concentratii scazute de hemoglobina sunt o persoana care se spune ca a anemiei. Hemoglobinei este o proteina (metalloprotein) in interiorul celulelor rosii din sange, care contine fier si transporta oxigen.
Anemia este cea mai frecventa tulburare de sange. Aproximativ 3,5 milioane de americani sunt afectate de aceasta. Aceasta este mult mai frecvente i...

Ce este mielomul multiplu? Care este cauza mielomul multiplu?

Ce este mielomul multiplu? Care este cauza mielomul multiplu? Mielom multiplu, de asemenea, cunoscut sub numele de mielom sau plasma mielom celule, este cancer al celulelor plasmatice - un fel de globule albe, care este prezenta in maduva osoasa. Celulele plasmatice produce anticorpi numit imunoglobulina care ajuta la lupta impotriva infectiilor.
Un grup de celule anormale de celule - mielom - inmulteste, ridicand a numarului de celule plasmatice prea mar...

Scoate in evidenta sondaj Rinichi de Caritate nevoia de anemie mai devreme de interventie pentru a creste sansele de supravietuire

Scoate in evidenta sondaj Rinichi de Caritate nevoia de anemie mai devreme de interventie pentru a creste sansele de supravietuire Coventry, Marea Britanie - un numar semnificativ de pacienti cu insuficienta renala in Regatul Unit nu primesc tratament pentru anemie debilitante, pana cand hemoglobina lor a ajuns la niveluri inacceptabil de scazut pentru a fi anuntate la rinichi Federatia Nationala pacientului de conferinte, Coventry, Marea Britanie.
69% din respondenti la Federatia Nationala Rinichi (NKF) Anemia Survey rapo...

Aranesp poate scadea Spitalizare de risc si la pacientii All-mortalitatii In Insuficienta cardiaca cu anemie, bazat pe o prespecificata a datelor reunite Analiza

Aranesp poate scadea Spitalizare de risc si la pacientii All-mortalitatii In Insuficienta cardiaca cu anemie, bazat pe o prespecificata a datelor reunite Analiza Amgen (Nasdaq: AMGN) a anuntat rezultatele din 2006, la Societatea Europeana de Cardiologie-insuficienta cardiaca (ESC-HF), Congresul de la o faza 2 studiu care arata ca, la pacientii cu insuficienta cardiaca simptomatica si anemie, Aranesp (R) (darbepoetina alfa) a fost bine tolerat si a ridicat in mod eficient de hemoglobina (Hb) (Abstract # 60734). Amgen a anuntat, de asemenea, rezultate dintr-...

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala? Scaderea tensiunii arteriale este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala. Pentru milioane de oameni care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), hipotensiune arteriala poate parea mare. Daca simptomele sunt hipotensiunea arteriala usoara, de obicei nu necesita tratament. Cu toate acestea, aceasta poate provoca tulburari cardiace grave, lesin si, de ase...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.