Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sindrom dispeptic ulceros


Ce este sindrom Guillain-Barré? Ce Cauzele sindrom Guillain-Barré?

Ce este sindrom Guillain-Barré? Ce Cauzele sindrom Guillain-Barré?
Sindrom Guillain-Barré este o boala rara, dar grava a sistemului nervos periferic, care este reteaua de nervi care controleaza simturile bodys si miscarile. In aceasta tulburare bodys atacurile sistemului imunitar nervilor. De obicei, primele simptome sunt furnicaturi, senzatie de slabiciune si amorteli ale extremitatilor. Aceste senzatii se poate raspandi rapid, in cele din urma paralizanta intregul corp.
In 1859, tulburare a fost descris pentru prima data de catre medicul francez Jean Landry. In 1916, Georges Guillain, Jean Alexandre Barré, si Andre Strohl diagnosticat doi soldati cu boala. Ei au descoperit anormalitate-cheie de diagnostic a crescut de productie spinarii de proteine de lichide, dar numarul de celule normale.
Recent, un revizuite de experti studiu a constatat ca presedintele Statelor Unite, Franklin D. paralizia Roosevelts (lung atribuite poliomielita) a fost de fapt cauzata de sindrom Guillain-Barré.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, sindrom Guillain-Barré este: o acuta, imun-tulburari mediate a nervilor periferici, radacini spinarii, si a nervilor cranieni, de obicei se prezinta ca un rapid progresiva, areflexive, relativ simetrice ascendent slabiciune a membrelor, truncal, respiratorii , musculatura faringian, si facial, cu disfunctie variabila senzorial si autonoma ...
Cauza exacta a sindrom Guillain-Barré este neclara. Este dificil de a determina cine este cel mai mare risc. Cu toate acestea, este de multe ori precedata de o boala infectioasa, cum ar fi o infectie respiratorie sau gripa stomac. Este probabil ca infectia cauzele sistemul imunitar sa atace nervilor bodys proprii. Din fericire, sindrom Guillain-Barré este relativ rara, care afecteaza doar 1 sau 2 persoane la 100.000. Acesta este usor mai frecvente la barbati decat la femei si poate afecta persoane de orice varsta, inclusiv a copiilor.
In cele mai multe cazuri grave, este necesara spitalizarea. Nu exista nici un tratament cunoscut mai multe tratamente, dar poate usura simptomele si de a reduce durata bolii. Majoritatea persoanelor afectate, cu sindrom de a face un recuperarea integrala in termen de cateva saptamani sau luni si nu au probleme in continuare. Care sunt semnele si simptomele de sindrom Guillain-Barré? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv detecteaza medicul. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Sindrom Guillain-Barré, de obicei se dezvolta rapid, peste cateva zile. In unele cazuri, se poate dezvolta treptat, pe o perioada de pana la patru saptamani. Aceste simptome de multe ori nu provoaca mult mai deranjez la inceput. La unele persoane, astfel cum tulburare progreseaza, slabiciune musculara pot evolua in paralizie.
Primele simptome apar unul pana la trei saptamani dupa unei infectii minore, cum ar fi o durere in gat sau rece.
Early simptome
Simptomele de obicei, incepe in picioare si maini si apoi pentru ca pot raspandi pana la nivelul membrelor, care afecteaza picioare si bratele cateva zile mai tarziu. Acestea includ: Instabilitatea amorteli slabiciune musculara progresiva intepaturi de mers pe jos inconstant sau incapacitatea de a merge slabiciune sau senzatii de furnicaturi la nivelul membrelor inferioare care sa extins la partea superioara a corpului simptome posibile mai tarziu
La unele persoane, slabiciune musculara progreseaza la: Dificultate cu control al vezicii urinare sau dificultati de digestie, cu dificultati de mestecat sau la inghitire, cu miscarea ochilor si vorbire Scaderea frecventei cardiace sau tensiune arteriala scazuta paralizia temporara de la picioare, brate si fata temporara paralizie a muschilor respiratorii ca de control respiratie durere severa in spate, in mai mica masura, de paralizie variaza in functie de fiecare caz de sindrom Guillain-Barré.
Acest sindrom poate fi viata in pericol, pentru ca pot paraliza musculatura respiratorie si de respiratie opri. In acest caz, pacientul va fi pus pe un ventilator pentru a ajuta la respiratie. Aproximativ unul din patru oameni trebuie sa fie ventilat in mod artificial.
Daca oricare din urmatoarele semne sau simptome severe, apare, este sfatuit sa caute ajutor medical de urgenta: Furnicaturi incepand de la nivelul picioarelor sau degetele de la picioare in sens ascendent in sus, prin intermediul Furnicaturi corpului sau slabiciune care se raspandesc rapid Furnicaturi care implica ambele maini si de picioare de capturare Dificultate o respiratie sufocarea cu saliva Deoarece se agraveaza sindromul Guillain-Barre rapid, este o boala grava care necesita spitalizare imediata. Mai repede un tratament adecvat este pornit, cu atat mai bine sansa unui rezultat bun. Care sunt cauzele de sindrom Guillain-Barré? Cauza exacta a sindrom Guillain-Barré este neclara. In circa 60 la suta din cazuri, o infectie la plamani sau tractului digestiv (cum ar fi o infectie a gatului, gripa sau, uneori, o infectie bacteriana, cum ar fi salmonella) precede tulburare. Cu toate acestea, expertii nu stiu de ce pentru unele persoane, si nu pentru altii, o astfel de infectie poate duce la sindrom Guillain-Barré.
De obicei, sistemul imunitar ataca numai materiale straine si organisme invadatoare. In aceasta tulburare, ea incepe ataca nervii care transporta semnalele intre corpul si creierul.
Se crede ca infectia declanseaza sistemul imunitar sa atace corpul, in felul urmator: virus sau Bacteria produce sistemului imunitar la pagube de protectie care acopera (mielina teaca) a nervilor periferici.
Aceasta daune impiedica nervii sa trimita semnale de la muschi.
Acest lucru face ca apoi furnicaturi, senzatie de slabiciune si de eventuala paralizie pe termen scurt, care ar putea fi experimentat.
Ale sistemului nervos periferic este reteaua de nervi care controleaza simturile bodys si miscarile.
Ei propaga de la creier si maduva spinarii (sistemul nervos central), precum si transporta impulsurile la si de la restul corpului, cum ar fi membrelor si organelor. Posibile declanseaza
Sindrom Guillain-Barré poate afecta toate grupele de varsta, dar exista un risc mai mare pentru adulti si adulti in varsta. Urmatoarele se crede a fi cauzele posibile de sindrom Guillain-Barré, desi nu exista nici o dovada stiintifica: O infectie bacteriana (cum ar fi salmonella, care otravire este un tip de bacterie adesea gasit in alimente insuficient, in special pasari de curte). Un virus, cum ar fi citomegalovirus (un membru al grupului de herpes). Hodgkins bolii (tumoare a ganglionilor limfatici). virusul Epstein-Barr. Mononucleoza. virusul HIV. recent o interventie chirurgicala. vaccinare (rabie sau vaccinarile gripa) a fost, de asemenea, legate de debutul sindrom Guillain-Barré. Cu toate acestea, studii sugereaza un risc foarte scazut de dezvoltare a sindromului dupa ce a primit un vaccin. Sindrom Guillain-Barré nu este contagioasa sau ereditara. Cum este sindrom Guillain-Barré diagnosticate? Sindrom Guillain-Barré pot fi uneori dificil de diagnosticat, deoarece simptomele variaza de la persoana la persoana. In timpul unui examen medical medici cu atentie de revizuire pacientii antecedente medicale si, de obicei de testare a acestora la genunchi-smucitura reflex. De asemenea, simptomele ...

Gene Discovery mai pus in lumina boli de rinichi; In al doilea rand Gene gasit pentru Alagille sindrom poate au rolul extins de

Gene Discovery mai pus in lumina boli de rinichi; In al doilea rand Gene gasit pentru Alagille sindrom poate au rolul extins de Intr-o constatare care poate avea implicatii mai largi pentru a intelege afectiuni renale, cercetatorii de genetica de la Spitalul de Copii din Philadelphia au identificat o gena doilea care da nastere la Alagille sindrom, o boala genetica de dezvoltare care afecteaza mai multe organe. Echipa de Spitalul pentru copii in prealabil a descoperit gena primul asociate cu aceasta boala.
Cercetatorii au descoperit ca mutatii ale genei NOTCH2 au fost legate de anomalii ale rinichilor la pacientii si familiile. In timp ce sindromul Alagille este relativ rare, boli de organe nu sunt rare, iar descoperirile noastre sugereaza ca genele pe aceasta cale biologice pot avea un rol mai amplu in afectiuni renale, a declarat liderul de studiu Nancy B. de tors, Ph.D., genetician la copii Spitalul din Philadelphia.
Studiul apare in numarul din iulie al American Journal of Human Genetics.
Dr. Spinner a condus echipa de Spitalul de Copii ca mutatii identificate in gena JAG1 ca o cauza de sindrom Alagille in 1997. La fel ca gena NOTCH2 analizate in studiul curent, JAG1 face parte dintr-o cale de semnalizare care guverneaza procesele de important in dezvoltarea timpurie a omului.
Alagille sindrom, estimata sa apara intr-unul din 20000 persoane, este o afectiune complexa, afecteaza in primul rand in ficat, inima, ochii, fetei si a scheletului. Unii pacienti cu sindrom Alagille au simptome foarte usoara sau probleme izolate, in timp ce altele pot avea grave, pun viata in pericol inima sau defecte de ficat.
Atat JAG1 si genele NOTCH2 participa la Notch de semnalizare cale. Coduri JAG1 pentru Jagged1 ligand, o proteina de semnalizare care declanseaza receptorii din cale. Codurile NOTCH2 genei pentru Notch2, care este unul dintre cele receptori. Cale ca un intreg este activa in timpul dezvoltarii embrionare, si transmite semnale pentru a celulelor de a dezvolta in organe de specialitate. Mutatiile in aceste gene sunt gandit sa perturbe dezvoltarii normale, de, de exemplu, cauzand conductele defecte bila gasite in ficatul de multi pacienti cu sindrom Alagille.
Liganzilor si receptori sunt ca chei si dispozitive de inchidere, a spus dr. Spinner. In cazul in care unul este defect, ea poate interfera cu cresterea si dezvoltarea normala.
Dr. echipa Spinners anterior a stabilit ca 94 la suta dintre pacientii diagnosticati cu sindrom de Alagille au avut mutatii ale genei JAG1. In studiul actual, au analizat 11 de pacienti cu sindrom Alagille care nu au avut mutatie JAG1, si a constatat ca doi dintre ei au prezentat mutatii in NOTCH...

Link-uri genetica intre sindrom metabolic, diabet zaharat si a bolilor cardiovasculare

Link-uri genetica intre sindrom metabolic, diabet zaharat si a bolilor cardiovasculare A lua legatura cu: Marisa Lavine
[email protected]
301-941-0255
Endocrine Society (SUA)
-Al doilea studiu arata legatura dintre Cushings sindrom de greutate si obezitatea
Chevy Chase, MD (SUA) - specifice markeri genetici pot influenta daca o persoana se dezvolta sindrom metabolic - o colectie de riscuri pentru sanatate care creste sansa de a dezvolta o boala de inima, accide...

Crestor (REG) ia conduce la tratament pentru pacientii cu sindrom metabolic

Crestor (REG) ia conduce la tratament pentru pacientii cu sindrom metabolic Date noi de la primul studiu international prospectiv de tratament statina la persoanele cu sindrom metabolic arata ca AstraZenecas Crestor (REG) (rosuvastatina) obtine rezultate excelente pentru acest important si grup tot mai mare de pacienti. Rezultatele prezentate astazi la a 40-a Reuniune Anuala a Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD), München, Germania, arata ca Crestor scade...

Social gradientul in sindrom metabolic - explicata de factorii psihosociali si comportamentale?

Social gradientul in sindrom metabolic - explicata de factorii psihosociali si comportamentale? Exista o panta puternic sociale in sindrom metabolic, care nu este cauzata de diferentele de psiho-sociala sau de factori de stil de viata.
Este bine documentat faptul ca persoanele cu un statut social mai mare au risc mai mic de boli coronariene (CHD). Acest lucru nu este, in general, explicate prin diferente de factori de stil de viata, cum ar fi fumatul si lipsa de exercitii fizice. Sa suger...

Tratamentul standard mai eficace decat Diabetul zaharat de droguri in a ajuta femeile cu acest sindrom Achieve Sarcina

Tratamentul standard mai eficace decat Diabetul zaharat de droguri in a ajuta femeile cu acest sindrom Achieve Sarcina Metformin, un medicament utilizat pentru tratamentul diabetului zaharat si a crezut ca o data pentru a avea mare promisiune in depasirea infertilitate asociate cu sindromul ovarului polichistic (sindrom), este mai putin eficace decat tratamentul standard de droguri de fertilitate, clomifen, in functie de cercetatori de la Universitatea din Pennsylvania School of Medicina si National Institutes of ...

Dietei mediteraneene eficiente in reducerea sindrom metabolic si a simptomelor asociate

Dietei mediteraneene eficiente in reducerea sindrom metabolic si a simptomelor asociate Intr-un studiu efectuat la 22/29 septembrie problema JAMA, Katherine Esposito, MD, a doua de la Universitatea din Napoli, Italia, si colegii sai au demonstrat ca un regim alimentar stil mediteranean-a avut efecte benefice asupra endoteliului (un strat de celule plate captuseala inchis spatiile interne ale corpului, inclusiv a vaselor de sange), functie si in reducerea markerilor inflamatorii vascu...

Pacienti cu sindrom Cushing, pot beneficia de Adrenalectomy

Pacienti cu sindrom Cushing, pot beneficia de Adrenalectomy Cercetatorii de la UT Southwestern Medical Center au constatat ca pacientii cu o forma usoara de sindrom Cushing, o afectiune metabolica cauzate de tumori suprarenale, sa demonstreze imbunatatirea substantiala clinice dupa adrenalectomy.
Studiul, care apare in numarul din decembrie al revistei Chirurgie, este cel mai mare serie de rezultate chirurgical raportate la pacientii cu sindrom Cushing ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.