Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sonda cook


Neuronii oglinda: Modul nostru de a reflecta asupra Behavior

Neuronii oglinda: Modul nostru de a reflecta asupra Behavior
La mijlocul anilor 1990, oamenii de stiinta de la Universitatea din Parma, in Italia, a facut o descoperire roman, astfel incat sa schimbat modul psihologi discuta despre creier. Dupa ce cercetatorii implantat electrozi in cap de maimute, au observat o explozie de activitate in cortexul premotor in cazul in care animalele strins o bucata de alimente. Intr-un cont de minunat fictive de la descoperirea, neurolog Giacomo Rizzolatti a fost lins inghetata in laborator atunci cand acest aceeasi regiune a tras din nou in maimute. Intr-un cont la fel de minunat veridice, neuronii in aceasta regiune a facut, de fapt, de foc in cazul in care maimutele doar vizionat cercetatori maner alimentare.
Neuronilor Mirror - structurile mici neurologice foc atat in cazul in care percepem noi de actiune si luati-o, expunand adevarata natura sociala a creierului - au fost identificate. Din acel moment, termenul a devenit o expresie puternica biziit: tehnica suficienta pentru a impresiona la dineuri; destul de simplu de a explica bunica; de sondare mai dulce decat, sa spunem, condensat Bose-Einstein. Recent, am scris un articol pentru aceasta revista despre puterea de filme pe comportament; spre surprinderea mea, multi cercetatori au discutat, fara a intreba, neuronii oglinda rolul jucat in care explica de ce telespectatorii conecta atat de puternic, cu emotiile pe ecran. Un scurt timp mai tarziu am citit un articol in revista Time care a spus neuroni oglinda ar putea sta la baza empatia, comportamentul social, si chiar si de limba. Un psiholog plasate acestor neuroni pe acelasi plan ca ADN-ului in domeniul descoperirii stiintifice.
Neuroni oglinda, se pare, sunt de o importanta majora in mintea omului, precum si pe varful limbii colective psihologice.
Sau va face o mare schimbare, spune neurolog Marco Iacoboni, Universitatea din California, Los Angeles, a impactului asupra discoverys psihologie. Studiile psihologice a inceput cu ideea ca o minte solitar se uita la lume intr-un mod detasat. Neuroni oglinda Spune-ne au fost literalmente in mintile altor oameni.
Multitasking Mental Celule
Implicatie izbitoare de neuroni oglinda este ca aceeasi regiune a creierului care controleaza actiune sprijina, de asemenea perceptie, scrie Günther Knoblich, la Universitatea Rutgers, in iunie 2006 Directii actuale in Psychological Science. In cazul in care observarea comportament se produce in aceeasi zona ca de fapt se comporta, apoi interactiunea sociala ar parea sa joace un rol important in cunoasterea. Aceasta explica, de exemplu, de ce spectatori la un meci de box, uneori, baga la aer si de ce vedem o lovitura violenta la cap le face recul fizic. Poetul John Donne a fost pe drumul cel bun: Noi nu sunt insule, lui noi insine.
Acest link social intre perceptie si actiune pot fi urmarite inapoi la William James, spune Knoblich. James a explicat ca desfasoara o miscare necesare prima avand o imagine mentala a acestei miscari. In anii 1970 si 1980, psihologi ca APS Fellow Anthony Greenwald si Wolfgang Printul extins acest principiu ideomotor, demonstrand ca vazand si facand ramura de pe acelasi copac.
Dar a fost munca efectuata cu maimute in laborator Rizzolattis care a dat un nume la celulele multitasking mentale care face acest lucru posibil. Mirror incendiu neuroni atunci cand maimute pauza de arahide, in mainile lor, atunci cand isi vad ceilalti pauza de arahide - chiar si atunci cand, in intuneric total, ele doar aud alune fiind rupt. Thats de ce sa numit un neuron oglinda, spune Iacoboni. Sale aproape ca maimuta e cu ochii pe actiune proprie reflectate de oglinda.
Neuroni oglinda havent fost identificate la persoanele cu precizie ca aceeasi electrozi pot spune exact le in maimute. (Ca urmare, multi cercetatori se refera la un sistem general de oglinda.) Totusi, mai multe studii recente functionale imagistica sprijini o parte sociala in cognitiei umane, cu care oamenii intern reda actiunile pe care le-un alt punct de vedere in calitate inainte de ei insisi.
Intr-un studiu de 2003, in Proceedings of the National Academy of Sciences, o echipa de cercetare care a inclus Iacoboni constatat ca imitarea si observarea expresii faciale activat aceleasi regiuni ale creierului. Un studiu in stiinta un an mai tarziu a demonstrat o activitate similara in regiuni neuronale daca o persoana cu experienta de fapt, un stimul dureros sau pur si simplu a observat un iubit-o primeste acelasi soc. Pentru multi cercetatori, aceste constatari si similare sugereaza ca neuronii oglinda joaca un rol important in empatie.
Sistemul de multitalented oglinda s-ar putea intelege chiar un alt intentiile de persoane, arata o cercetare publicata in PLoS Biology, in 2005. Pentru a testa daca sistemul de oglinda recunoaste actiune sau, pur si simplu, de asemenea, grasps sensul unei actiuni, Iacoboni si colegii sai au aratat diferite tipuri de inregistrari video la 23 de subiecti. Clipuri de context, liber de actiune, a aratat un ceainic, o cana, iar unele cookie-uri, inainte si dupa ora de ceai. Clipuri Intentie a aratat la fel, inainte si dupa scena, dar a inclus o mana pregateste sa fie bea paharul (inainte de ora de ceai) sau curata Cup (dupa).
In timp ce regiunile de oglinda a demonstrat o activitate similara in timpul contextul vizual, ei a demonstrat o activitate in mod semnificativ mai mult in timpul clipuri intentia de consum decat in timpul clipuri intentia de curatare. Neuroni oglinda, testul sugereaza, s-ar putea face mai mult decat recunosc de actiune; acestea ar putea codifica ea.
Dimensiunii noastre sociale ar fi distruse complet, fara neuroni oglinda, Iacoboni spune. Singurul mod in care am putut intelege v-ar fi prin mecanisme complicate. Ar fi o lume foarte diferita.
Baby A se vedea, Baby Do
Oamenii de deseuri dont mult timp devine parte din aceasta lume sociale. Bebelusii pot imita comportamentul doua-trei saptamani dupa Theyre nascut, spune psiholog de dezvoltare si de SPA "Fellow" si Carta membre Andrew Meltzoff, Universitatea din Washington. Intr-o problema de 1977 de Stiinta, zeci de ani inainte de termen neuroni oglinda a existat, Meltzoff publicat dovezi ca acest sugarii mici pot imita o deschidere gura, un deget in miscare sau o trage cu ochiul prin intermediul limbii buze. Descoperirea de neuroni oglinda a fost o explicatie neurofiziologice pentru comportamentele de dezvoltare Meltzoff a fost sa observe timp de decenii.
Fiinte umane nu sunt nascuti in mod exclusiv cu un set de reflexe sau modele de actiune fixe, spune Meltzoff. Un mecanism-cheie este invatarea de la altii sociale prin observarea.
Constatarile Meltzoffs a zburat in fata Piagets Jean teorii solipsistic ca oamenii incep viata in izolare asociale, incet, castiga o intelegere a relatiei dintre sine si altele. Bebelusii dont deveni sociale, Meltzoff spune, Theyre sociale la nastere.
Aceasta lucrare timpurie a pregatit terenul pentru ceea ce el acum apelurile Like Me teorie a dezvoltarii copilului. In primele luni si ani de viata, bebelusii seama ca alti oameni sunt ca ei. Din momentul in care s-au nascut, au fost organizarea de miscare ca la fel ca mine, sau nu ca mine, spune el. O lovituri copac, dar sa nu se deplaseaza ca mine. O minge care zboara, dar sa nu se deplaseaza ca mine. Dar o mama se deschide mainile ei, si brusc babys nituite. Ei pot incepe sa invete.
In timp, copiii invata ca acestea sa poata actiona cu intentie si varietate. Au experienta capacitatea de a efectua o actiune in mod diferit de la persoana care sunt imita. In cele din urma isi dau seama state interne, cum ar fi dorinta, continuand in jos pe linia de ei dezvolta empatie.
A creste copii implicatiile pentru acest lucru sunt puternice: imitative jocuri sociale, cum ar fi Patty-tort, poate ajuta la crearea harti mentale ale altora care conduc la sentimente empatic. Doesnt Empatie emerge in mod miraculos, ca o nastere fecioara, Meltzoff spune. Aceasta creste din lucruri care sunt inceputurile mai simple.
Recent, cu toate acestea, Meltzoff si colegul lui Betty Repacholi au constatat ca arent sugari, pur si simplu bureti care absorb imitatie numai pentru a spune o inapoi ca prelucrate. Nou nascuti la varsta de 18 luni poate reglementa imitatie lor, cercetatorii raportul in martie / aprilie 2006 Child Development.
Pentru a testa astfel de regulament, cercetatorii au jucat cu un obiect in fata de subiecte pentru sugari. Dupa un timp, o alta persoana a intrat in camera. Uneori, aceasta persoana a exprimat furie fata de experimentator indeplinirii sarcinii, alte ori, persoana care a ramas neutra.
Dupa aceasta persoana a parasit sala, sugarii li sa dat sansa de a juca cu obiectul. In acest moment, persoana care a fost fie suparat sau neutru intors in camera. Sugarii care au vazut persoana neutru au fost mai probabil sa se joace cu obiect decat cei care au asistat la izbucnirea suparat, cerc...

National sondaj arata Femeile Overlook Comuna Warning Signs Asociat Cu Poor Blood Sugar de administratie, Raising de risc pentru diabet zaharat si Heart Disease

National sondaj arata Femeile Overlook Comuna Warning Signs Asociat Cu Poor Blood Sugar de administratie, Raising de risc pentru diabet zaharat si Heart Disease Pentru femei, excesului de greutate la mijlocul sectiunii, oboseala frecvente si poftele carbohidrati pot fi semne de avertizare a ceva mai grave. Un nou sondaj comandat de nu-pentru-profit National Womens Health Resource Center (NWHRC) a aratat ca 75 la suta dintre femeile de varsta 40-65 care nu au fost diagnosticati cu, dar a avut antecedente familiale de diabet sau de boli de inima, au raportat ca experimentat aceste simptome. Cu toate acestea, aproape o treime (32%) din totalul de femei chestionate nu au stiut acestea ar putea fi semne de afectare a functiei de insulina, un factor cheie de risc pentru diabet de tip 2 si a bolilor de inima. Cele mai frecvente simptome cu experienta au fost exces de greutate, la mijlocul sectiunii (62%), oboseala frecvente (36%) si poftele glucide (30%).
Atunci cand femeile care au diabet zaharat dont aud insulina cuvant pe care-ton din cauza ei cred it doesnt li se aplica. Este critic pentru femei sa se uite la aceste simptome ca un Apel de trezire si sa inteleaga ca sanatatea insulina este importanta pentru noi toti, a declarat Audrey Sheppard, Presedinte si CEO al NWHRC, principala sursa independenta de informatii privind sanatatea pentru femei. Scopul nostru este de a educa femeile despre zaharului din sange joaca rolul de important in prevenirea bolilor si modul in care schimbarile fizic simplu si dietetice pot ajuta la imbunatatirea sanatatii lor globala.
Sondajul, efectuat de Harris Interactive (R) si finantate printr-o subventie fara restrictii prin alimentatie 21, de asemenea, a constatat ca 94 la suta dintre femeile adulte din SUA nu stiau ca nivelurile scazute de crom minerale au un impact direct asupra zaharului din sange. In plus, doar 10 la suta din femei au raportat ca dieta lor de zi cu zi contine cantitati suficiente de crom, conform recomandarilor de catre Statele Unite Departamentul pentru Agricultura (USDA). Cromul este un mineral esential care ajuta la imbunatatirea sanatatii insulina acelasi mod de calciu contribuie la promovarea sanatatii osoase.
Ca raspuns la aceste rezultate sondaj, o noua campanie, Whats Acest B.lood S.ugar - cotloanele de insulina Sanatatii, este introdus pentru a aborda acest decalaj de cunostinte. Femeile pot evalua sanatatea lor de insulina si ramane la curent cu ultimele stiri si de cercetare, vizitand campania site-ul Web, http://www.BloodSugarFactor.com. In plus, NWHRC a creat instrumente pentru a ajuta femeile sa inteleaga mai bine si sa aiba grija de zahar din sange. Aceste instrumente sunt disponibile pentru descarcare de la http://www.HealthyWomen.org/bloodsugar sau sunand la organizatii numarul gratuit, 877-986-9472.
Dupa 40 de ani, riscul de boli de inima si diabet creste in mod semnificativ, mai ales daca aveti un istoric familial de aceste conditii, a declarat Carolyn ONeil, MS, RD, si autor al best-cartea de vanzare, vasul pe o alimentatie sanatoasa si Fiind Fabulous . Insulina de sanatate trebuie sa fie o prioritate de varf in dialogul de sanatate femei si de aceasta campanie este primul pas. Sa speram ca, odata ce vor afla mai multe, femeile vor da seama ca pofta 4 oclock pentru un "cookie" ar putea fi spunandu-le ceva mai multe despre sanatatea lor.
Conexiunea de crom
Cromul este un mineral esential necesar de a metaboliza carbohidrati, grasimi si proteine. Fara niveluri adecvate de crom in organism, insulina nu se poate face in mod eficient de locuri de munca sale.
In timp ce crom se gaseste in multe alimente, cum ar fi broccoli, branza si banane, este de la urme si este adesea slab absorbit. Aceasta este in cazul in care un supliment de crom picolinate poate ajuta. De crom picolinate, singura forma de crom cu o mentiune de sanatate calificat de la US Food and Drug Administration (FDA) recunoscand siguranta sa, a sporit de absorbtie si eficacitate. Numeroase studii sustin rolul de picolinate crom in sprijinirea a imbunatati functia generala de insulina. In timp ce doza recomandata poate varia, raportul din studiile cl...

In cazul in care Santa Este intoleranta la lactoza, Ce se intampla cu Lapte Lui si cookie-urile?

In cazul in care Santa Este intoleranta la lactoza, Ce se intampla cu Lapte Lui si cookie-urile? Milioane de americani vor participa in curand in timp onorat Ajunul Craciunului traditie de a pleca de lapte si cookie-uri afara pentru Mos Craciun. Dar, in acest an, ca pahar de lapte poate prezenta o problema pentru Saint Nick, care a impartasite recent si ca acesta sufera de intoleranta la lactoza.
Potrivit LACTAID Brand1 sondaj de vacanta, 48 la suta din adultii care au lasat ceva pentru Sa...

La un an dupa izbucnirea celui de produse contaminate de arahide, Congresul nu a fost inca Pass-Siguranta Alimentara Legislatie

La un an dupa izbucnirea celui de produse contaminate de arahide, Congresul nu a fost inca Pass-Siguranta Alimentara Legislatie Victimele si familiile de cei care au fost bolnav si, in unele cazuri, a murit din cauza unei inceputul anului 2009, foodborne-izbucnirea bolii fac apel la parlamentarilor Congresului sa tina promisiunea de a pune in aplicare reforma de siguranta alimentara.
Grupul reprezentand 27 de victime care s-au imbolnavit, ca urmare a produselor de alune contaminate cauta un vot etaj Senatului cu privire...

Inginerii Duce dezvolta nou 3-D sonda cardiace imagistice

Inginerii Duce dezvolta nou 3-D sonda cardiace imagistice Inginerii biomedicale de la Duke Universitys Pratt Scoala de Inginerie au creat un nou cu trei dimensiuni sonda cu ultrasunete cardiace imagistica. Publicat in interiorul esofagului, sonda creeaza o imagine a inimii intreg in timpul necesar pentru tehnologia cu ultrasunete curent la imagine o sectiune transversala singura inima.
Sonda de noi are un potential considerabil, nu numai pentru a eval...

Cercetatorii inventa sonda imagistica directionate in functie de ajutor diagnosticul precoce al bolii Alzheimer

Cercetatorii inventa sonda imagistica directionate in functie de ajutor diagnosticul precoce al bolii Alzheimer Clinica Mayo cercetatorii au elaborat o modalitate de a produce sporita IRM (imagistica prin rezonanta magnetica), Imagini de la leziuni cerebrale distructive Alzheimer cauza acestei boli. Acest avans folosind soareci de laborator pune bazele pentru imagistica primul pe baza de test de diagnostic pentru o viata pacientii cu boala Alzheimer. Noua tehnica este in prezent utilizat numai cu special-an...

Oamenii de stiinta Penn Inginer mici molecule pentru a sonda Proteine Deep Inside membranei celulare - implicatii pentru Drug Design

Oamenii de stiinta Penn Inginer mici molecule pentru a sonda Proteine Deep Inside membranei celulare - implicatii pentru Drug Design Proteine, care formeaza o mare parte a echipamentului moleculare necesare pentru viata, sunt obiectivele de molecule de cele mai multe droguri. O treime din toate proteinele sunt proteine cu membrana - incorporat in celulele stratul de tesut gras exterior. In timp ce oamenii de stiinta pot studia cu usurinta celelalte doua treimi utilizand instrumente, cum ar fi anticorpi, ei nu au avut astfel de ...

HRT sonda de siguranta a lansat in Europa

HRT sonda de siguranta a lansat in Europa O investigatie in siguranta terapia de substitutie hormonala (HRT) a fost lansat de catre organele de supraveghere europene.
Sonda, de catre Agentia europeana pentru evaluarea produselor medicamentoase, a fost provocat de un studiu major, care a subliniat la riscuri crescute de cancer.
In teorie, agentia are puteri de a dispune anumite tipuri de HRT - care amelioreaza simptomele menopauzei -...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.