Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sonda vezicala cum se ia o sonda de la pacient


Datele de la pacient Pennsylvania Siguranta show incomplete de descarcare de gestiune Procese ar putea duce la pacient Harm

Datele de la pacient Pennsylvania Siguranta show incomplete de descarcare de gestiune Procese ar putea duce la pacient Harm
Mai mult de 800 de rapoartele prezentate de la spitale din iunie 2004-decembrie 2007 catre pacient pentru Siguranta Pennsylvania arata ca Autoritatea de o varietate de probleme apar atunci cand un pacient este evacuat din spital, fara instructiuni corespunzatoare pentru ingrijirea la domiciliu.
In aproximativ 30 la suta din rapoartele de dischargerelated din spitale, pacientul nu a primit instructiuni verbale sau scrise, inainte de evacuare, au lasat la spital. In aproximativ 300 de rapoarte de serviciu de urgenta, a fost identificat ca fiind zona de ingrijire in cazul in care problemele au aparut si in rapoartele de aproximativ 500 de probleme au aparut atunci cand un pacient a fost de a lasa dupa o sedere de spital.
Date, lansat in iunie 2008 Authoritys Pennsylvania siguranta pacientilor consultativ, identifica cauze, cum ar fi pacientul cu buna stiinta a lasa fara instructiuni scrise (cel mai adesea de la Departamentul de urgenta), instructiunile fiind incomplete sau care primesc un alt instructiuni de pacienti din cauza unei erori in procesul de descarcare de gestiune . Rapoartele arata, de asemenea, pacientii au primit instructiuni de medicatie incomplet, retetele incomplete sau pacienti cu o alta baza de prescriptie medicala sau instructiuni de medicatie. Rapoartele indica un numar de pacienti au fost evacuate inainte ca rezultatele testului au fost puse la dispozitia pacientilor medic, care poate fi intarziat si de descarcare de gestiune pe baza rezultatelor testului final.
Descarcarea de gestiune este o perioada critica de timp atunci cand un pacient care este de parasirea spitalului, trebuie sa cunoasca si sa inteleaga cum sa aiba grija de ei insisi momentul in care acestea sunt acasa, Dr. Ana PujolsMcKee, presedintele a pacientului Pennsylvania Safety Authority a spus. Datele care am primit arata ca sunt o multime de probleme care trebuie abordate pentru a imbunatati procesul de descarcare de gestiune, astfel incat pacientii nu sunt expusi riscului de a fi daunatoare o data se duc acasa.
McKee a citat un studiu mentionat in consultativ care arata ca ratele ridicate ale pacientilor care au nevoie sa fie readmisa la spital sunt legate de procesele de prost efectuate de descarcare de gestiune. Studiul, realizat la un spital 800bed de predare urbane, a constatat ca aproximativ 20% din 300 de pacienti intervievati trei saptamani dupa descarcarea de gestiune de la spital au experimentat un eveniment care a provocat-le rau. O treime din aceste evenimente au fost prevenite si de cele mai multe rezultate de la comunicare inadecvate intre furnizorul de asistenta medicala si pacientul in momentul de descarcare de gestiune.
McKee a adaugat ca un numar mare de pacienti sunt, de asemenea, descarcate sau transferate la alte structuri, cum ar fi ingrijire pe termen lung sau facilitati de reabilitare, care pot creste riscurile de dezinformare sau nici o informatie Notiuni de baza pentru pacient inainte de a parasi aceasta facilitate. Ea a spus ca este important pentru instalatiile de a revizui propriile procese de descarcare de gestiune pentru orice lacune.
Authoritys Scopul principal este de a educa facilitati pentru a le ajuta prevenirea erorilor medicale, McKee spus. Cu date, rezultatele studiului si strategii de reducere a riscurilor prezentate in consultativ, facilitati poate lua o alta uita la propriile date la dispozitia acestora, prin intermediul sistemului de raportare si punerea in aplicare orice modificari necesare pentru evacuarea acestora de a proceselor de imbunatatire a sigurantei pacientilor in instalatiile proprii.
Odata cu articol consultativ si sfaturi de prevenire, Autoritatea ofera, de asemenea facilitati cu o lista de verificare esantion pentru a ajuta la evaluarea personalului ca toate elementele de descarcare de gestiune sunt finalizate inainte ca pacientul sa paraseasca spitalul. O foaie de consum varful este, de asemenea, disponibil pentru pacienti pentru a se asigura ca stiu ce sa se astepte la domiciliu, inainte de a parasi spitalul.
Pentru mai multe informatii cu privire la componentele esentiale ale unui proces de descarcare de gestiune si de alte strategii de reducere a riscurilor du-te la pacient Pennsylvania Siguranta articol consultativ: Care la-Descarcarea de gestiune pentru moment critic pentru trecerea la Posthospital Ingrijire du-te la site-ul de la Authoritys www.psa.state.pa. pe noi.
Authoritys trimestrial din iunie 2008 Pennsylvania siguranta pacientilor consultativ contine articole mai dezvoltate din datele ...

Inginerii Duce dezvolta nou 3-D sonda cardiace imagistice

Inginerii Duce dezvolta nou 3-D sonda cardiace imagistice Inginerii biomedicale de la Duke Universitys Pratt Scoala de Inginerie au creat un nou cu trei dimensiuni sonda cu ultrasunete cardiace imagistica. Publicat in interiorul esofagului, sonda creeaza o imagine a inimii intreg in timpul necesar pentru tehnologia cu ultrasunete curent la imagine o sectiune transversala singura inima.
Sonda de noi are un potential considerabil, nu numai pentru a evalua starea inimii, dar si pentru utilizarea in ghidarea dispozitive de tratament terapeutic, au spus cercetatorii. Sonda nou Ducele poate fi, de asemenea, folosit pentru a imaginii esofag, rect, de colon si de prostata.
Un peer-revizuit raportul cu privire la locul de munca a fost publicat in aceasta luna a volumului de 26 numar de eliberare 4 al revistei cu ultrasunete Imaging. (Nota: Deoarece reviste de publicare este backlogged, data emiterii este de 2004.)
De cercetare este finantat de catre Heart, Lung si de sange de la Institutul National Institutes of Health si de catre National Science Foundation.
O forma de ultrasunete imagistice cardiace, numit ecocardiografie transesophageal (TEE), se desfasoara pe sute de oameni in fiecare zi in Statele Unite. Tehnica presupune introducerea unei sonde in jos de pacienti in gat si in spatele inimii de a captura imagini cu ultrasunete de inima. Imaginile pot dezvalui starea camerelor inimii, supape, vasele de sange majore si tesuturi inima. TEE este o tehnica de sigur si rapid de diagnosticare.
Cu toate acestea, sistemele de TEE actuale pot genera rapid decat doua-cross-dimensional imagini sectiunii. Aceasta limitare face practic pentru utilizarea in ghidarea dispozitive de tratament terapeutic, cum ar fi sonde de ablatie ca arderea deteriorat celule care sa provoace o batai neregulate ale inimii. Clinicienii trebuie in mod repetat si cu migala repozitiona 2-sonda D in timpul tratamentelor acest lucru, in schimb, pe care le utilizeaza fluoroscopiei (X-ray), pentru a ghida plasarea dispozitivelor de tratament. Cu toate acestea, utilizarea de X-ray rezultatelor imagistice in expunerea la radiatii pentru pacienti si necesita plumb voluminoase-imbracaminte de pr...

Cercetatorii inventa sonda imagistica directionate in functie de ajutor diagnosticul precoce al bolii Alzheimer

Cercetatorii inventa sonda imagistica directionate in functie de ajutor diagnosticul precoce al bolii Alzheimer Clinica Mayo cercetatorii au elaborat o modalitate de a produce sporita IRM (imagistica prin rezonanta magnetica), Imagini de la leziuni cerebrale distructive Alzheimer cauza acestei boli. Acest avans folosind soareci de laborator pune bazele pentru imagistica primul pe baza de test de diagnostic pentru o viata pacientii cu boala Alzheimer. Noua tehnica este in prezent utilizat numai cu special-an...

Oamenii de stiinta Penn Inginer mici molecule pentru a sonda Proteine Deep Inside membranei celulare - implicatii pentru Drug Design

Oamenii de stiinta Penn Inginer mici molecule pentru a sonda Proteine Deep Inside membranei celulare - implicatii pentru Drug Design Proteine, care formeaza o mare parte a echipamentului moleculare necesare pentru viata, sunt obiectivele de molecule de cele mai multe droguri. O treime din toate proteinele sunt proteine cu membrana - incorporat in celulele stratul de tesut gras exterior. In timp ce oamenii de stiinta pot studia cu usurinta celelalte doua treimi utilizand instrumente, cum ar fi anticorpi, ei nu au avut astfel de ...

Moleculara Motor Modificarile structurale sonda de catre cercetatori

Moleculara Motor Modificarile structurale sonda de catre cercetatori O echipa internationala de cercetatori a pus in lumina noi cu privire la modul mici motoare moleculare ca materialele de transport in interiorul celulelor genera energie care miscarile lor puteri.
Cunostinte ar putea duce la o mai buna intelegere a mecanismelor care stau la baza unei serii de tulburari ale omului, cum ar fi sindromul Down cauzata de defecte motoare moleculare, si, eventual, la ...

HRT sonda de siguranta a lansat in Europa

HRT sonda de siguranta a lansat in Europa O investigatie in siguranta terapia de substitutie hormonala (HRT) a fost lansat de catre organele de supraveghere europene.
Sonda, de catre Agentia europeana pentru evaluarea produselor medicamentoase, a fost provocat de un studiu major, care a subliniat la riscuri crescute de cancer.
In teorie, agentia are puteri de a dispune anumite tipuri de HRT - care amelioreaza simptomele menopauzei -...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.