Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Sonda vezicala montarea sondei la barbati


Brace terapie pentru osteoarthrisis, aspecte juridice in TBI de cercetare, montarea protezelor

Brace terapie pentru osteoarthrisis, aspecte juridice in TBI de cercetare, montarea protezelor
Problema actuala a Jurnalului de Reabilitare de Cercetare si Dezvoltare (JRRD) acopera o gama de cercetare de reabilitare de la probleme legale si etice relevante pentru cercetarea creierului traumatice ranire a satisfactiei pacientilor si de utilizare a acolade in tratarea osteoartritei la un sistem de linie noua clasificare, care va imbunatati se potrivesc membrelor protetice.
Rezumatele de la a treia Conferinta Internationala privind Restaurarea (pe roti), de mobilitate in maduvei spinarii Leziuni (SCI), de reabilitare sunt disponibile on-line numai. Conferinta subliniaza de cercetare privind propulsia pe scaunul cu rotile manual, orteze si FES-a sprijinit de mers, si mobilitatea problemele de sanatate legate de secundara, care va contribui la extinderea tratamentul si prognosticul de reabilitare SCI. Full-manuscrise de text sunt disponibile, in mod gratuit, on-line la www.vard.org.
MANUSCRISE recomandate in voi. 41, NO. 2
Advance in dezvoltarea de o proteza retiniene pentru a restabili viziune, pg. 113
Articolul discuta despre un pas important in dezvoltarea o proteza de retina pentru a restabili viziune pentru persoanele cu varsta-degenerescenta maculara legata de varsta. Investigatorii ochii studiat 15 de iepure pentru a determina cat de repede la nivelul retinei recupereaza urmatoarele chirurgicale de implantare a unei proteze si de stimulare a retinei.
Retinei de reactie la nervul optic a scazut si a nervului raspuns tesutului incetinit dupa implantare retinei si de stimulare. Multe dintre aceste schimbari postoperatorie a durat 90 de minute. Imposibilitatea de a considera un temporare, sub-raspuns normale ale retinei de a interventiei chirurgicale si de stimulare ar putea conduce la o concluzie falsa ca o proteza implantat nu este in mod adecvat de stimulare a retinei.
Pitch-meci gama mai potrivita in diagnosticarea tinitus, pg. 121
In acest articol, anchetatorii discuta o metoda uniforma de precizie si in mod fiabil cuantifice senzatia fantoma de tinitus (zgomote in urechi). Patruzeci si doua de voluntari, cu tinitus cronica fiecare efectuat trei pitch-meci de teste: de calculator automat (binare si sub-ghidat) si traditionale manuale. Rezultatele studiului sugereaza ca ar putea fi mai oportun sa se precizeze intervalul de bitum tinitus se potriveste mai degraba decat un singur meci pitch. Dezvoltarea in continuare a tehnicii de automate va face posibila o metoda standard de a evalua tinitus.
Stimulare electrica inhiba dezvoltarea bacteriilor, promite mai repede de cicatrizare a plagilor, pg. 139
Acest studiu ofera o dovada in plus ca stimulare electrica (ES) inhiba dezvoltarea bacteriilor, consolidarea rana-rate de vindecare. Multi pacienti cu leziuni maduva spinarii, amputari, accident vascular cerebral, si a prejudiciului a creierului au mobilitate limitata, care poate conduce la formarea de ulcere cronice de presiune. Presiune-vindecarea ulcerului este adesea amanata de catre un acumularea de bacterii in rana. Anchetatorii au studiat efectul ES asupra cresterii bacteriene in vitro. Patru tipuri de ES au fost aplicate pentru bacterii. Dupa tratamentul ES, inhibarea bacteriene a fost masurata. Continua joasa tensiune directa si de inalta tensiune in impulsuri de stimulare in mod semnificativ inhibat dezvoltarea bacteriilor.
Stimulare electrica, tratamentul cu laser terapii eficace rana de ingrijire, pg. 147
Articolul discuta efectele de stimulare electrica (ES) si tratament cu laser pentru vindecarea ranilor la sobolani. O suta douazeci si patru sobolanii sanatosi ES si au primit tratament cu laser pentru a vindeca o rana induse. In timp ce ambele optiuni de tratament au fost benefice in toate fazele de vindecarea ranilor, ES a fost mai eficient decat tratamentul cu laser in reducerea inflamatiei. Combinat cu terapiile conventionale, cum ar fi de ingrijire de zi cu zi si de excizie rana, ES si tratamentul cu laser sunt eficiente in ulcerul de presiune si ingrijirea plagilor cronice. Studii de cicatrizare, cum ar fi aceasta crestere o cunostintele noastre de conditii similare, cum ar fi ulcerul cu diabet zaharat, laceratii, si arsuri.
Juridic, problemele de etica in cercetare traumatice Brain Injury, pg. 155
Un studiu de legi federale si de stat, bioetica literatura de specialitate, precum si datele preliminare dintr-un proiect de cercetare activ identifica si defineste probleme legale si etice nesolutionate in traumatisme cerebrale traumatice (TBI) de cercetare. Domenii de drept care afecteaza cercetare TBI sunt directivele avansate, acte de asistenta medicala surrogacy, acte succesiune, puterea de acte avocat, si de asigurari sociale de sanatate portabilitate si responsabilitate Act. Neclare problemele de etica in cercetare includ definirea vulnerabilitate si consimtamant informat, stabilirea competentei si a capacitatii decizionale, si folosind persoanele care ii ingrijesc ca participanti de studiu. Anchetatorii sustin mai clare de reglementare indicatii cu privire la cercetare care implica pacienti cu deficiente cognitive este necesar.
Liner sistem de clasificare ar putea revolutiona montarea protetice la nivelul membrelor, pg. 175
O noua resursa a fost dezvoltat pentru a asista prosthetists prin amenajare. Inovarea este un sistem de clasificare a raspunde mai bine garnituri de elastomeri (sosete stretchy purtate intre membrele reziduale si prize de curent protetice) cu nevoile pacientilor cu amputatii. Cercetatorii au testat 15 garnituri de elastomeri pentru performante mecanice. Garnituri de gel de silicon au fost mai multe lucruri in comun, altele decat au fost garnituri de silicon elastomeri. Garnituri de uretan au avut cea mai mare de frecare cu o piele materiale similare si cel mai aluneca. Noul sistem dezvoltat de clasificare va va ghida baza de prescriptie medicala elastomerice de linie si montarea prin furnizarea de informatii compararea performantelor mecanice ale produselor de linie diferite.
Aproape 80% din persoanele cu artrita la genunchi satisfacuti de bretele de tratament, pg. 187
Intr-un studiu de bretele utilizare pentru tratamentul poliartritei genunchi, aproape 80% dintre pacienti au fost multumiti sau foarte multumiti de bretele lor. Tonic este o strategie de tratament pentru a calma durerea, sa mentina functie si nivel de activitate, precum si amanarea interventii chirurgicale la genunchi. Patruzeci si sase de pacienti cu un minim de doi ani de urmarire au fost chestionate prin telefon cu privire la ameliorarea durerii, functia, interventii chirurgicale la genunchi, cu bretele complicatii. Inregistrari medicale si de raze X genunchi-au fost revizuite. Dintre cei prescris un Brace, 76% in continuare a folosit-o de la un an si 61% la trei ani. La pacientii mai tiner...

Care celulele sunt importante in montarea un raspuns de anticorpi la microbi invadeze, Yale School of Medicine

Care celulele sunt importante in montarea un raspuns de anticorpi la microbi invadeze, Yale School of Medicine Un raport in Nature 17 Noiembrie de catre Yale Scoala de Medicina cercetatorilor, care pune accentul pe celulele sunt importante in montarea un raspuns de anticorpi la microbi invadatoare.
Ruslan Medzhitov, profesor in sectiunea de Immunobiology, Medical Howard Hughes investigatorului Institutului, si principalul autor al studiului, a declarat ca, in scopul de a obtine raspunsuri de anticorpi bine, se pare ca vaccinurile de succes trebuie sa incorporeze liganzilor de activare pentru ca receptorilor Toll (TLRs ) din ambele celule B si celulele dendritice.
Un mod de infectie sistemul imunitar combate este cu anticorpi, care vizeaza molecule care sunt secretate de celulele B, un tip de globule albe. Pentru a produce anticorpi, celule B interactiona cu alte celule ale sistemului imunitar, celulele T helper, care sunt activate de celulele dendritice care s-au detectat infectii microbiene, prin intermediul Toll lor ca receptori. Desi celulele B au TLRs propriile lor, pana in acest studiu, rolul lor a fost un mister.
Chandrashekhar Pasare, un om de stiinta a...

Intravezicala nanocristaline Scaderi de argint experimentale Inflamarea vezicii urinare

Intravezicala nanocristaline Scaderi de argint experimentale Inflamarea vezicii urinare UroToday.com - nanocristaline de argint (CNVM), particule au fost investigate in multe procese inflamatorii. CNVM 1% crema a scazut in mod semnificativ tumefactie si inflamare, inclusiv tumora factor de necroza α-expresia genelor si vindecarea ranilor, intr-un model animal experimental de dermatita. In prezent, CNVM este clinic disponibil ca o rana impregnate pansament care este utilizat frecvent...

O toxina botulinica de intravezicala de injectie La pacientii cu sindromul vezicii urinare dureroasa: 1-An Raspundeti

O toxina botulinica de intravezicala de injectie La pacientii cu sindromul vezicii urinare dureroasa: 1-An Raspundeti Mecanismul exact al efectul analgezic al toxina botulinica de tip A (bont / A) este prost inteleasa. Acesta sa dovedit a avea un efect asupra tesutului antinociceptive vezicii urinare la animale modele cistite chimice, precum si la pacientii cu BPS / IC, probabil mediata de bloc de eliberare de neurotransmitatori mai multe implicate in transmiterea aferente nociceptive. Giannantoni si colegii sai ...

Rezultate Progresia Dupa Prostatectomie radicala pentru barbati in lor de 30 a lui comparativ cu barbatii mai vechi

Rezultate Progresia Dupa Prostatectomie radicala pentru barbati in lor de 30 a lui comparativ cu barbatii mai vechi Orlando, FL (UroToday.com) - Studiile anterioare au sugerat ca cancerului de prostata la barbati tineri se pot comporta mai agresiv. Aceste rapoarte au fost recent respinsa. Acolo ramane o deficitul de date cu privire la rezultatul biochimice, dupa prostatectomia radicala in mod special pentru barbati in 30 de ani lor.
Acesti cercetatori de la Johns Hopkins a folosit o mare (n = 15899) Prostate...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.