Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Spasm al pleoapei


Consumul de cafea protejeaza impotriva unui Spasm pleoapei, care pot conduce la o "Blindness"

Consumul de cafea protejeaza impotriva unui Spasm pleoapei, care pot conduce la o "Blindness"
Oamenii care beau cafea sunt mai putin susceptibile de a dezvolta un spasm involuntar a ochiului numita primara blefarospasm tarziu debut, ceea ce le face sa clipeasca incontrolabil si poate lasa eficienta a acestora orb, conform unui studiu publicat online, ahead of print in Jurnalul de Neurologie si Neurochirurgie Psihiatrie.
Efectul a fost proportionala cu cantitatea de baut cafea si una pentru a doua cani pe zi au fost necesare pentru efectul de protectie pentru a fi vazut. Varsta de la debutul celui spasm asemenea, sa constatat a fi mai tarziu, in pacient care beau cafea mai mult - 1,7 ani pentru fiecare ceasca suplimentare pe zi.
Studiile anterioare au sugerat faptul ca fumatul protejeaza impotriva dezvoltarea de blefarospasm, dar acest studiu italian nu a demonstrat un efect semnificativ de protectie.
Blefarospasm tarziu debut este un distoniei la care contractul pleoapei muschilor incontrolabil; aceasta incepe involuntar intermitent, dar in cazuri extreme, suferinzi sunt prestate functional orb, in ciuda vederea normala, deoarece acestea nu sunt in masura pentru a preveni ochii lor de la prindere taci.
Studiul a implicat 166 de pacienti cu blefarospasm primar debut tarziu, 228 de pacienti cu spasmul hemifacial (un spasm similara musculare care incepe de obicei in muschi pleoapei, dar apoi se extinde de a implica alte muschilor fetei) si 187 de persoane care au rude de pacienti. Cea de a doua doua grupuri a actionat in calitate de control.
Participantii au fost recrutate prin intermediul a cinci spitale din Italia si a intrebat daca au avut vreodata baut cafea sau afumate, precum si pentru cati ani. Ele au fost, de asemenea, a cerut pentru a estima cat de multe cesti de cafea au baut si / sau de pachete de tigari au fumat pe zi. Varsta de debut de spasme musculare a fost inregistrat la pacientii care au prezentat ei si o varsta de referinta a fost calculat pentru fiecare dintre rudele pacientilor bazeze pe durata a spasmele in alt grup.
Analiza de regresie a fost folosit pentru a observa relatia dintre consumul de cafea si fumatul asupra dezvoltarii blefarospasm.
Autorii spun: Descoperirile noastre ridica indoieli cu privire la asocierea fumatului si blefarospasm, dar puternic de cafea sugereaza ca un factor de protectie.
Candidatul cele mai evidente pentru efectul de protectie este cofeina, dar frecventa scazuta a consumului de cafea decofeinizata in Italia, ne-a impiedicat examinarea efectelor cafeinei pe blefarospasm.

Cosmetic Surgery pleoapei poate stimula Calitatea vietii pacientilor

Cosmetic Surgery pleoapei poate stimula Calitatea vietii pacientilor Chirurgiei cosmetice care pleoape reparatii droopy, de asemenea, cunoscut sub numele de blefaroplastie, are un impact general pozitiv asupra pacientilor calitatea vietii (CV).
Intr-o lucrare prezentata la 2009 Academiei Americane de ORL - capului si gatului Chirurgie Fundatia (AAO-HNSF) Annual Meeting & OTO EXPO in San Diego, cercetatorii au administrat o ancheta retrospectiva chestionar de 26 pacienti adulti supusi bilaterale superioare si inferioare blefaroplastie capac cosmetice. Autorii au folosit Glasgow Benefit Inventory (GBI), care este un chestionar validat QOL care are ca scop de a evalua impactul unei interventii otolaryngologic pe un pacient. Pacientii supusi unei interventii chirurgicale pentru non-indicatii cosmetice, sau cei care au avut proceduri cosmetice suplimentare efectuate, au fost exclusi.
Blefaroplastia (BLEF-uh-ro-Plas-te) este de interventii chirurgicale pentru repararea pleoapele droopy prin eliminarea excesului de piele, muschi si grasime. Pleoapele intinde si pierde elasticitatea ca varsta de oameni. Ca urmare,...

Prevenirea bronhospasm - XOPENEX FDA aproba Sepracor's HFA (TM), Metered-dozei inhalator

Prevenirea bronhospasm - XOPENEX FDA aproba Sepracor's HFA (TM), Metered-dozei inhalator Sepracor Inc (Nasdaq: SEPR) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat noul sau de droguri Application (CND) pentru XOPENEX HFA (TM) (tartrat de levalbuterol) Inhalare de aerosoli, o hydrofluoroalkane (CAH) masurat-inhalator doza (MDI) pentru tratarea sau prevenirea bronhospasm la adulti, adolescenti si copii cu varsta de 4 ani si peste, cu boli obstructive ale cailor resp...

Transcraniana Doppler ecografie de evaluare in Pacientii cu vasospasm urmatoarele Subarachnoid Hemoragie

Transcraniana Doppler ecografie de evaluare in Pacientii cu vasospasm urmatoarele Subarachnoid Hemoragie Transcraniana Doppler (TCD), ecografie este in curs de dezvoltare ca o tehnologie noua ecografie si sa se uite la interactiunea dintre creier si parenchimul perfuzie in timpul accident vascular cerebral.
Inainte de a TCD ecografie vasospasmul urmatoarele hemoragie subarachnoid ar putea fi doar fie diagnosticat clinic sau prin metode invazive de exemplu, angiografie.
TCD a fost dovedit ca un ...

Ce este ectropion? Care este cauza ectropion?

Ce este ectropion? Care este cauza ectropion? Ectropion este o conditie in cazul in care droops pleoapei inferioare departe de ochi si se intoarce spre exterior. Acest lucru lasa pe suprafata interioara pleoapa expus si predispus la iritare.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, ectropion este: Eversion de o margine libere; de obicei aplicat la pleoapei.
Conditie este comuna si poate afecta pe oricine, cu toate ca barbatii sunt afect...

Privind obosit sau Angry pot avea mai de a face cu Estetica faciala Than cum te simti, ASP Studiul releva

Privind obosit sau Angry pot avea mai de a face cu Estetica faciala Than cum te simti, ASP Studiul releva Vechi proverb, frumusetea este in ochii celui care priveste, a fost dovedit stiintific adevarat. Un studiu efectuat la o chestiune recent de Chirurgie Plastica si Reconstructiva ®, revista oficiala medical al Societatii Americane a Chirurgilor Plastici (ASP), a constatat ca variatiile in forma sprancenelor, pozitia pleoapelor, si a ridurilor de impact in mod semnificativ modul in care starea de s...

Stiri briefs Din Plastic Surgery 2009

Stiri briefs Din Plastic Surgery 2009 Crearea Eye tanar - Este mai mult Serios?
Uitati-va la ultimul numar din Marie Claire si Youre-va sa observati frumusetea proaspata-cu care se confrunta cu ochii tineresc pe coperta. Multi incearca sa recupereze acest aspect prin intermediul intinerire pleoapelor. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de chirurgia pleoapelor, este mai bine pentru a elimina sau a repozitiona tesut in pleoapa ...

Portret (R), cu plasma O noua non-chirurgicale Optiunea pentru una din cele mai solicitate Eyes Aesthetic Tratamentul Aging

Portret (R), cu plasma O noua non-chirurgicale Optiunea pentru una din cele mai solicitate Eyes Aesthetic Tratamentul Aging Cand vine vorba de zona de imbatranire ochi, duc la cutit nu mai este singura optiune. Potrivit Academiei Americane de faciala si Chirurgie Plastica, chirurgii au vazut un pacient mai educat, care este interesat de non-chirurgicale optiuni pentru a obtine cele mai bune rezultate. Una dintre cele mai solicitate tratamente estetice de reducere a ridurilor este si inasprirea jurul ochilor si excesul ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.