Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Spiriva inhalator


Super Slim, card de credit de dimensiuni inhalator pentru astm Marea Britanie

Super Slim, card de credit de dimensiuni inhalator pentru astm Marea Britanie
Un super-slim, card de credit de dimensiuni inhalatorul ar putea imbunatati vietile multor oameni cu astm, datorita unui 22 de ani, student vechi de proiectare in Marea Britanie.
Adam Bates, in anul sau final de la Universitatea Brunel, Marea Britanie, a inventat 6mm-Thinhaler gros, ca raspuns la un prieten cu astm bronsic, care sa plans despre dificultatea de a lua un inhalator afara de baruri si cluburi.
Ea are intotdeauna cardul ei de credit cu ea desi, a declarat Adam, asa ca am gandit ca daca am construit un inhalator cat mai mica ca ea ar putea fi integrate in buzunar sau in geanta.
Aproximativ 5,1 milioane britanici au astm, si, desi poate fi tinute sub control cu medicamente, in jur de 1400 de persoane din Marea Britanie mor in fiecare an de la atacuri de astm.
Cele mai multe dintre aceste decese ar putea fi evitate, spune Astm Marea Britanie, daca oamenii au luat medicamentele prescrise, inclusiv de prevenire si de droguri de eliberare.
Cu toate acestea, o problema comuna, in special in randul tinerilor, este de jena despre a lua medicamente in fata prietenilor, si care transporta in jurul inhalatoare voluminoase.
Ori de cate ori vorbim cu copii si adolescenti, in care cere in mod constant pentru inhalatoare mai mici pe care le pot transporta si de a folosi fara prietenii lor observe, a declarat Lizzy Martenson, Senior Health Promotion Officer la Astm Marea Britanie. Acest tip de inhalator subtire ar fi ideal pentru ei.
In cazul in care le incurajeaza sa luati medicamentul lor Preventer in mod regulat si sa medicatie de eliberare a acestora atunci cand iesi, aceasta le-ar permite sa ia mai mult control asupra lor de sanatate si care ar putea-o oarecare masura spre prevenirea decese inutile.
Thinhaler contine pana la 100 de doze de medicamente si Adam Bates, care are astm usoara el insusi...

Un inhalator la o fractiune din pretul de

Un inhalator la o fractiune din pretul de Intr-o zi in curand, cutie de medicamente baza de prescriptie medicala va cumpara de la farmacii ar putea sa nu contina capsule sau pastile - in loc aceasta poate lua forma unor mici, card de credit de dimensiuni inhalatori cu livrare de medicatie direct la plamani. Astfel, prevede Ian Solomon, VP de dezvoltare a afacerilor, la Aespironics, o companie care a descoperit o modalitate de a crea mici, inhalatore ieftine cu livrare lume-rezultate de clasa.
Solomon explica faptul ca in timp ce inhalatoare de astazi sunt in mare parte utilizate pentru astm, acestea pot fi efectiv transportoare ideal de alte medicamente, de asemenea. Pastile sunt foarte frecvente, dar nu sunt cu adevarat cele mai eficiente tipuri de droguri, Solomon spune ISRAEL21c. Ei au pentru a obtine prin tractul intestinal si du-te peste corp ca intreg, in general, pentru a obtine in alta parte.
In contrast, medicamente livrate prin intermediul inhalatorul de calatorie prin plamani direct in fluxul sanguin. Daca da medicamente prin inhalatorul, ea va merge la exact in cazul in care este necesar sa, spune Solomon.
O fractiune din pretul de
Pana in prezent, inhalatore calitate de top au tradus in cer-preturi ridicate. Solomons Scopul a fost de a produce un inhalator cu aceleasi caracteristici ca cea mai mare inhalatoare performante, dar numai pentru o fractiune din pret.
Pentru a realiza acest obiectiv, Solomon Aespironics si co-fondatorii Gidi Kahane si Amir Genosar inrolat cunostintele expertilor in doua tehnologii aparent fara legatura: Prof. Robert Sievers, al caror camp de expertiza este de particule de droguri, precum si profesorul Dan Adler de la Institutul Technion, de specialitate ale caror este de turbine eoliene, cum ar fi cele utilizate in motoare cu reactie.
Aespironics a combinat aceste domenii disparate de expertiza pentru a produce o tehnologie unica nou in inhalatoare. O gura-tiny activat turbina in interiorul inhalatorul bate la un pachet a ochiului de plasa cu sita-cum ar fi gauri, care contine particule de droguri. Aceasta activitate Comunicate de toate particulele in aer, in acelasi ...

AstraZeneca Primeste Japonia de aprobare pentru a CFC-free cu corticosteroizi inhalator Pentru copii si adolescenti Astm

AstraZeneca Primeste Japonia de aprobare pentru a CFC-free cu corticosteroizi inhalator Pentru copii si adolescenti Astm AstraZeneca a anuntat la 27 iulie ca a primit aprobare pentru a Pulmicort Turbuhaler sale, un inhalator pentru sugari astm pediatrie la 6 luni la sub 5 ani, frrom Ministerul japonez al Sanatatii, Muncii si Asistentei Sociale.
Pulmicort Turbuhaler se administreaza o data pe zi, cu o nebulizatorului electronic de faptul ca schimbarile medicamente lichide intr-un nor fin pentru respiratie usor in ...

Roman, inhalator oral Migrena Terapie declarate a fi eficace

Roman, inhalator oral Migrena Terapie declarate a fi eficace Un nou studiu efectuat de la dureri de cap Jefferson a Centrului de la Spitalul Universitar Thomas Jefferson din Philadelphia, Pennsylvania arata o experimentale, oral-terapia inhalatorie este eficient in tratarea migrenelor. Multi-center, cu trei faze LIBERTATE-301 proces-verbal pentru terapia inhalatorie migrena, LEVADEX ™, arata participantii la studiu s-au ameliorat semnificativ de la simpto...

Symbicort (R) Single inhalatorul TherapyTM mai buna si mai simplu in astm de control decat SeretideTM

Symbicort (R) Single inhalatorul TherapyTM mai buna si mai simplu in astm de control decat SeretideTM Astazi la 101-a Conferinta Internationala a American Thoracic Society (ATS), AstraZeneca a aratat pentru prima data ca regimul sau roman de tratament, SYMBICORT (R) Single inhalatorul TherapyTM (budesonida / intretinere formoterolul si terapie de eliberare) a emis la ameliorari mai mari de masuri-cheie ale controlului astmului bronsic si gestionare simplificata, comparativ cu SeretideTM (fluticazo...

American Lung Association Oferte Parintii Sapte "Inapoi la scoala" Sfaturi pentru copii cu astm

American Lung Association Oferte Parintii Sapte "Inapoi la scoala" Sfaturi pentru copii cu astm Aproape 11% dintre copiii condus inapoi la scoala in aceasta toamna au astm. Anual, in varsta de scoala copiii cu astm bronsic dor de putin sub 13 milioane zile in sala de clasa a face astm bronsic legate de o boala dintre cele mai frecvente motive de copii sunt absente de la scoala. The American Lung Asociatia ofera parintilor o lista de verificare sapte pas pentru a se asigura un an sigura si sa...

Indiana U. de cercetare la Colegiul American de Medicina Sportiva Conferinta

Indiana U. de cercetare la Colegiul American de Medicina Sportiva Conferinta Cofeina afisate ca eficienta in reducerea EXERCITAREA induse de astm simptomelor, un inhalator Albuterol
Un studiu de Indiana University a constatat ca ingestia de cofeina intr-o ora de exercitii fizice pot reduce simptomele de exercitare induse de astm (EIM).
O doza mare - 9 miligrame de cofeina pe kilogram de greutate corporala - a fost la fel de eficace ca si utilizarea unui inhalator Alb...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.