Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Spitalul fundeni medici cardiologi


Colegiul American de medici si Colegiul American de medici de Fundatia Lansarea instrumente de imbunatatire a Diabetes Care

Colegiul American de medici si Colegiul American de medici de Fundatia Lansarea instrumente de imbunatatire a Diabetes Care
Mananca dreapta. Exercitiu. Monitorul de zahar din sange. Ia medicamente in mod regulat. Aceasta este medicii de sfaturi dau mai mult de 20 de milioane de americani afectate cu diabet zaharat. Cu toate acestea, punerea in aplicare a acestor recomandari este de multe ori departe de a fi ideale, punand pacientii cu risc mai mare pentru daunele la inima, rinichii, ochii, si picioarele.
Intr-un efort de a inchide aceasta lacuna, Colegiul American de medici (ACP) si Colegiului American de Medici Foundation (ACPF) sunt dezvelirea trei instrumente practice pentru practicarea internists care sunt membri de ACP, profesionistii din domeniul sanatatii alte echipe practica clinica, si pacientii acestora .
Aceste instrumente cuprinzator de invatamant sunt punctul culminant al ambitios-o trei ani diabet Initiativa finantat printr-un ajutor nelimitat de invatamant de la Novo Nordisk.
Obiectivele de a oferi acestor resurse, a declarat Vincenza Snow, MD, FACP, Director, clinica Programe si calitatea ingrijirilor la ACP, sunt de a creste gradul de constientizare a decalajului dintre practicilor actuale si standarde acceptabile de ingrijire diabet zaharat; furniza interventii educationale pentru a imbunatati ingrijirea diabetului zaharat ; medic cu cresterea gradului de constientizare a ceea ce constituie de inalta calitate, bazate pe elemente concrete de ingrijire diabet zaharat; si recunosc practici medicale care sa amelioreze ingrijirea lor diabet zaharat.
Urmatoarele materiale sunt proiectate pentru a ajuta medicii si personalul acestora sa puna in aplicare strategii bazate pe echipei de ingrijire, sa le furnizeze instrumente practice si motiva pacientii sa puna in aplicare modificarile stilului de viata si de auto-tehnici de management.
Conditii de viata cu diabet zaharat: Un Ghid de zi cu zi pentru tine si familia ta este un model inovativ pentru educatie pacientului si emanciparea. Acest auto-ghid de gestionare pentru pacientii care se refera la dieta, exercitii fizice, de monitorizare de zahar din sange, insulina, precum si alte medicamente. Disponibil cu textul in limba engleza sau spaniola, de viata cu diabet zaharat este scrisa intr-un ton de conversatie la un nivel de clasa a cincea, de lectura si include fotografii ale pacientilor cu diabet zaharat si familiile lor. Acesta ofera sfaturi practice si exemple concrete de abordari de succes pentru controlul diabetului. Pacientii pot obtine o copie de Viata cu diabet zaharat de la internist lor.
ACP Diabetes Care Ghid pentru medici si a echipelor de practica este destinat sa fie utilizat de catre echipe multidisciplinare care ofera ingrijire la pacientii cu diabet zaharat. Acesta are doua componente: o practica tiparite manuale (inclusiv instrumente speciale pentru o mai buna gestionare de practica si de pacienti), precum si un CD-ROM care contine versiunile electronice ale manualului si a instrumentelor si 81 de intrebari grila, raspunsuri, si recenzii. O suta de mii (100.000) copii ale ghidului va fi distribuit gratuit la medicii de medicina interna (inclusiv generalisti si de endocrinologi), asistente medicale (inclusiv practicieni asistentei medicale), asistenti medic, educatori si diabet (inclusiv asistente medicale si dieteticienilor). Profesionistii din sanatate pot utiliza ghidul de a castiga credite de educatie continua.
Portalul Diabet (http://diabetes.acponline.org) este un drum liber web-baza de resurse pentru medici si pacienti care ofera instrumente, resurse, precum si de cercetare de sprijin de ingrijire diabet zaharat. Pacientii si medicii pot accesa informatii specifice nevoilor lor. Clinicienii pot cauta informatii la rubricil...

O crestere exploziva a arterelor renale procedurile de interventionala; cardiologi Mai multe efectuarea procedurilor de

O crestere exploziva a arterelor renale procedurile de interventionala; cardiologi Mai multe efectuarea procedurilor de Numarul anual de beneficiari Medicare care au suferit o artera renala procedurile interventionala la deblocarea arterelor mai mult decat de doua ori intre 1996 si 2000, cu o mare parte din cresterea economica atribuite cardiologi mai multe inceput sa faca aceste proceduri, potrivit unui nou studiu.
Punct de vedere istoric, aceste proceduri au fost facute de radiologi interventionala. Aceste proceduri sunt adesea facut pentru tratamentul hipertensiunii, cu toate acestea, studii clinice randomizate havent a aratat ca, de fapt, ele fac o presiune de control de pacienti de sange.
Studiul a analizat datele de la creante Medicare. In 1996 radiologi efectuate 4700 a arterelor renale procedurile interventionala (balon angioplastie, stent sau ambele), in timp ce cardiologi efectuate 2380, a declarat Timothy Murphy, MD, profesor asociat de radiologie, Brown University Medical School, si principalul autor al studiului. Pana in 2000, a facut cardiologi 9220 a acestor proceduri (3.9 ori o crestere in volum anual), in timp radiologi crescut de performanta de acest serviciu la 7660 (o crestere de 1,6 ori in volum anual). Este important de mentionat faptul ca auto-cardiologi se refera, si care ar putea fi unul dintre motivele pentru care nu exista o astfel de crestere importanta a numarului de procedurile pe care le fac, a spus dr. Murphy.
Cea mai mare crestere a utilizarii de interventii arterei renale a avut loc in sud-est (Alabama, Kentucky, Mississippi, Carolina de Nord, Carolina de Sud si Tennessee), cu o crestere de la 22 la 100.000 de beneficiari Medicare in 1996 la 86 la 100.000 de beneficiari in anul 2000. Volumul anual de interventii a arterelor renale de cardiologi a crescut mai mult de 15 ori in aceasta regiune, a declarat dr. Murphy. Daca aceasta rata de crestere de cardiologi din regiunea sud-est va continua, la finalul perioadei de 10 de ani, fiecare barbat, femeie sau copil in aceste state ...

La pacientii tratati cu inima de non-cardiologi mai putin probabil sa primeasca medicamente

La pacientii tratati cu inima de non-cardiologi mai putin probabil sa primeasca medicamente Pacientii cu insuficienta cardiaca congestiva (ICC) sunt mai putin susceptibile de a fi evacuate din spital cu o reteta pentru un inhibitor ECA si alte medicamente recomandate in cazul in care sunt tratate de catre un non-cardiolog, potrivit unui studiu scris de catre farmacisti la Northwestern Memorial Hospital si 15 ianuarie publicat in Jurnalul American de Sanatate-System Farmacie. Beta-blocant...

Folositi cardiologi de navigare magnetice la Ghidul Heart cateter Proceduri

Folositi cardiologi de navigare magnetice la Ghidul Heart cateter Proceduri Loyola University Hospital a devenit de la Chicago primul spital domeniu pentru a trata bolile de inima cu un cateter magnetic ghidat thats mult mai precisa decat catetere manuala - si mai usor de pe inima.
Gentle Touch cateter ™ are un virf de metal. Acesta este ghidat de doua controlate de computer magneti, una pe fiecare parte a pacientului.
Cateterul magnetic cu ghid poate fi utilizat ...

Heart femeie atac pe plan - 15 cardiologi la bord

Heart femeie atac pe plan - 15 cardiologi la bord Daca va imbolnaviti pe un zbor, trebuie sa speram ca nu este un medic la bord. Deci, Dorothy Fletcher poate conta ul norocos.
Atunci cand ea a suferit un atac de cord pentru un zbor transatlantic de la Manchester in Florida, ea sa dovedit a fi intr-un avion plin de cardiologi.
Cincisprezece experti in drumul lor spre o conferinta de cardiologie a raspuns atunci cand o stewardesa a cerut asis...

Atunci cand este momentul potrivit sa paraseasca spitalul dupa nastere?

Atunci cand este momentul potrivit sa paraseasca spitalul dupa nastere? Deoarece nu exista One size fits all raspunsul la gradul de pregatire pentru descarcare de gestiune dupa livrarea un copil, de viata in jurul nou-nascut de descarcare de gestiune (Land) este primul studiu vreodata sa examineze de luare a deciziilor de peste 4000 mamelor si pediatrii acestora, precum si cu privire la descarcarea de gestiune obstetricieni postpartum si de a identifica factorii care ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.