Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Staphylococcus epidermidis


Fond protejeaza bacterii rezistente stafilococilor

Fond protejeaza bacterii rezistente stafilococilor
Cercetatorii au identificat o tinta nou si promitator in lupta lor impotriva o bacterie periculoasa pe care oamenii imbolnaveste in spitale, mai ales cei care primesc implanturi medicale, cum ar fi catetere, articulatii artificiale si valvelor inimii.
O substanta gasita pe suprafata de Staphylococcus epidermidis are, pentru prima data, sa demonstrat ca pentru a proteja agentului patogen daunator de la mecanismele naturale de aparare umane, care altfel ar ucide bacteriile, in functie de oameni de stiinta de la Laboratoarele Rocky Mountain (RML), parte a Institutul National de alergie si de Boli Infectioase (NIAID) a National Institutes of Health.
S. epidermidis este una din mai multe greu-de-tratament agenti infectiosi care pot fi transmise la pacientii din spitale, prin intermediul contaminate implanturi medicale. Noul raport concluzioneaza ca substanta - cunoscut sub numele de poli-gamma-DL-acid glutamic, sau PGA - trebuie sa fie prezenti la S. epidermidis a supravietui pe implanturi medicale. S. epidermidis infectii sunt rareori letale, dar poate duce la afectiuni grave, cum ar fi septicemia (infectie generalizata toxice) si endocardita (inflamatie a mucoasei de inima si a valvelor sale).
Datorita capacitatii de a promova PGA rezistenta la innascuta apararea imunitar, invata mai multe despre proteine ar putea duce la noi tratamente pentru epidermidis S. si stafilococice legate de agenti patogeni care produc, de asemenea PGA, in functie de oameni de stiinta RML. In plus, ei sunt, de asemenea, in speranta ca, de cercetare similare in curs de desfasurare in alta parte pe Bacillus anthracis - agent infectios de antrax, care, de asemenea, produce PGA - va completa munca lor.
Raportul de studiu, condus de Michael Otto, Ph.D., va aparea in editia din luna martie a Journal of Clinical de investigatie si este acum disponibil on-line. Colaboratori, toti oamenii de stiinta de la RML in Hamilton, MT, includ Stanislava Kocianova, Ph.D.; Cuong Vuong, Ph.D.; Yufeng Yao, Ph.D.; Jovanka Voyich, Ph.D.; Elizabeth Fischer, MA; si Frank DeLeo, Ph.D.
Nosocomiale, sau dobandite in spital, infectii sunt o problema ingrijoratoare de sanatate publica agravata de cresterea rezistentei la antibiotice, spune directorul NIAID Anthony S. Fauci, MD Aceasta cercetare a initiat o abordare promitatoare nou, care ar putea duce la dezvoltarea unor modalitati mai bune de a prevenire a raspandirii multe infectii stafilococilor diferite, care pot fi dobandite in setarile de ingrijire a sanatatii.
Descoperirile PGA a venit timpul Dr. Ottos de cercetare a modului in care stafilococice biofilms bacterii contribuie la apararea sustrage imunitar uman. Biofilms sunt celule de protectie-structuri de suprafata. Formarea biofilmelor nu depinde de PGA, dar alte cercetari in laborator, Dr. Ottos a indicat ca productia de PGA este mai mare atunci cand o biofilmelor este prezent. In plus, Dr. Otto spune tot 74 tulpinile de S. epidermidis ca grupul sau a produs testat, de asemenea, PGA, la fel ca si alte sase genetic legate de agenti patogeni aureus. Acest lucru ar putea fi foarte important pentru dezvoltarea de vaccin, deoarece PGA este prezent in fiecare tulpina a organismului, dr. Otto spune. Daca un vaccin poate fi dezvoltat pentru a anula efectul de PGA, ar putea fi de mare succes impotriva tuturor agentilor patogeni in care PGA este o ba...

Eozinofilica Esofagita - tratament pentru o boala care afecteaza aproximativ 1 In anul 2000, pentru copii Gets le manca din nou

Eozinofilica Esofagita - tratament pentru o boala care afecteaza aproximativ 1 In anul 2000, pentru copii Gets le manca din nou Eozinofilica esofagita, o stare inflamatorie cunoscuta sub numele de EE care de multe ori imita reflux si poate provoca refuzul de a manca, afecteaza aproximativ 1 din 2000 de copii in Statele Unite si prevalenta este in crestere. Cercetatorii de la Universitatea Indiana Scoala de Medicina si Riley Spitalul de Copii raport de faptul ca tratamentul cu orale sau inghitite / pulverizate rezultate steroizi in pacient imbunatatire semnificativa, dar ca, daca recidiva intrerupt este comuna.
Rezultatele unui studiu clinic randomizat, care a comparat prednison si un alt medicamente prescrise frecvent, apare in 2008 Februarie problema Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie.
EE poate fi o afectiune grava si copii determina sa refuze sa manance, sa vomite, sau pentru a obtine produse alimentare blocat ca esofagul ingusteaza de la inflamatie. EE, care nu se imbunatateste, fara tratament, este de doua ori mai probabil sa apara la ba...

Newly Found Sensing sistem permite anumite bacterii de a rezista Omului aparari imunitar

Newly Found Sensing sistem permite anumite bacterii de a rezista Omului aparari imunitar Cercetatorii de la Institutul National de alergie si de Boli Infectioase (NIAID), o componenta a Institutului National de Sanatate, au descoperit un mecanism de supravietuire intr-un tip comun de bacterii care pot cauza boli. Mecanismul permite bacteriilor se protejeze de warding oprit atacurile de la peptide antimicrobiene (amperi), care sunt molecule de aparare trimise de catre organismul de a u...

Noi date examineaza Tygacil (Tigecycline) la pacientii cu pneumoniei comunitare

Noi date examineaza Tygacil (Tigecycline) la pacientii cu pneumoniei comunitare Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE), a prezentat astazi, datele de la studiile de faza III la pacientii cu comunitatea-pneumonie dobandite (PAC), la a 46-a Conferinta Anuala Interscience agentii antimicrobieni si chimioterapie (ICAAC), in San Francisco, California. Pneumoniei comunitare este definit ca pneumonie, nu dobandite intr-un spital sau pe termen lung facilitatea de ingrij...

Genele pentru virulenta In Strain comunitare dobandite SAMR Uncovered de oamenii de stiinta

Genele pentru virulenta In Strain comunitare dobandite SAMR Uncovered de oamenii de stiinta Oamenii de stiinta au identificat genele responsabile pentru rezistenta si virulenta a unuia dintre cele mai tulpini predominanta comunitare dobandite meticillin aureus rezistent la meticilina (MRSA) in Statele Unite. Cercetatorii publica rezultatele cercetarilor lor online de astazi (marti 28 februarie 2006), in The Lancet.
Tulpina, numit USA300, a fost izolat in septembrie 2000 si a fost impl...

Terapia de soc eficient impotriva bacteriilor pe Implante din otel inoxidabil

Terapia de soc eficient impotriva bacteriilor pe Implante din otel inoxidabil De curenti electrici poate ajuta la prevenirea cresterii bacteriilor daunatoare din care au aparut pe otel inoxidabil chirurgical spun cercetatori din Tarile de Jos. Constatarile lor apar in problema noiembrie a revistei Aplicata si Environmental Microbiology.
Implanturilor din otel si PIN-urile sunt de obicei utilizate de catre chirurgii ortopedice pentru a repara structurii osoase umane. Infe...

Compugen Announces pozitiv in-Rezultate in vivo pentru terapeutice Peptide candidat pentru imunitar bolilor legate de

Compugen Announces pozitiv in-Rezultate in vivo pentru terapeutice Peptide candidat pentru imunitar bolilor legate de Compugen Ltd. (NASDAQ: CGEN) a anuntat rezultate pozitive de la un recent finalizat in studiu in vivo a CGEN-25007, un antagonist roman peptida al proteinei gp96. Datele indica faptul ca CGEN-25007 are efecte imunosupresoare si potentialul terapeutic pentru tratamentul diferitelor boli inflamatorii si de alte patologii imunitar conexe. CGEN-25007, care a fost demonstrat ca se leaga de recombinare ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.