Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Streptococ


Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?
Gatului STREP este o durere in gat cauzate de bacterii cunoscut sub numele de Streptococcus pyogenes, sau de grup A Streptococcus. Durere in gat este un termen pentru orice situatie in care se simte in gat disonant, de licitatie, si, eventual, dureroase. Gatului STREP este un tip de durere in gat. Durere in gat pot fi cauzate de bacterii sau virusuri, in timp ce gat streptococica este doar cauzate de bacterii. Gat pe termen streptococica este mai frecvent utilizate in SUA si Canada, in comparatie cu alte tari de limba engleza. Gatului STREP pot fi, de asemenea, mentionate in continuare faringita streptococice sau a gatului streptococic in gat.
Bacterii streptococice sunt extrem de contagioasa si se pot raspandi prin picaturile de aer atunci cand o persoana bolnava stranuta sau tuseste. Oamenii pot deveni, de asemenea, infectate prin atingerea suprafetele pe care o persoana infectata au atins anterior, cum ar fi un doorknob, ustensile de bucatarie si obiecte baie.
Stiri pe raceli / Flu / SRAS
Pentru ultimele stiri si de cercetare in raceli / Flu / SARS, si sa semneze pana la buletine de stiri sau de stiri alerte, va rugam sa vizitati raceli noastre / Flu / SRAS sectiunea Stiri. Gatul inflamat Cele mai multe nu sunt de obicei grave si a persoanei infectate, in general, imbunatateste in termen de la trei la sapte zile fara tratament. Ele sunt mai frecvente in randul copiilor si adolescentilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca organismele de popoare mai tineri nu au fost expuse in continuare multe virusuri si bacterii ca popoare mai mari - ele nu au construit pana imunitatea la multe dintre ele. Nu este neobisnuit pentru oameni de orice varsta de a avea o pereche de crize de dureri in gat intr-o perioada de un an. Care sunt cauzele de dureri in gat? Urmatoarele conditii, in general, sa includa o durere in gat. Aceste conditii sunt de obicei cauzate de infectia cu: Gripa (gripei) gat comuna rece glandulara febra in gat este, de obicei, determinate de inflamarea (umflarea), in partea din spate a gatului (orofaringe) si amigdalele (nodulii laringian limfoide).
Articolul Related
Ce este gripa? Ce este gripa? Care sunt simptomele de gripa?
Ce o pandemie? Ce este o epidemie?
Ce este gripa porcine? Cum este porcine gripa tratate? Care sunt simptomele de gripa?
Semnele pot include: amigdale inflamate de sarcini si glandele gatului umflate Durere in partea din spate a Tandrete gat, in partea din spate a Durerii gatului sau disconfort la inghitire Fever (cu siguranta o infectie) Bodily dureri (probabil o infectie) Dureri de cap (probabil o infectie) Oboseala (probabil o infectie, eventual, alte motive) Care sunt semnele si simptomele de gat streptococica? STREP gat este o infectie, in timp ce dureri in gat poate sau nu poate sa fie. Semnele si simptomele de mai jos se refera doar la STREP gat: Stiri privind conditiile respiratorii si boli
Pentru ultimele stiri si de cercetare in conditii respiratorii si boli, precum si pentru a va inscrie la buletine de stiri sau de alerte, va rugam vizitati Conditiile noastre respiratorii si boli sectiunea Stiri Durere in gat. Dificultate la inghitire. Amigdalelor sunt dureroase si / sau umflate. Uneori, cu patch-uri de culoare alba, si / sau dungi de puroi. Sportive foarte mici, de culoare rosie poate sa apara pe partea moale a palatului (cerul gurii). Nodurile glande (limfatici) a gatului sunt umflate si oferta. Febra. Eruptii cutanate. Durere de stomac . Copiii pot avea greata si varsaturi. Cu toate ca aceste simptome sunt tipice de gat STREP, acestea ar putea fi, de asemenea, cauzata de un virus, amigdalite sau o alta boala. Cu toate acestea, un medic ar trebui sa fie consultat in cazul in care semnele si simptomele sunt prezente - mai ales o febra. In schimb, persoanele cu amigdalita streptococica poate avea, uneori, nici semne sau simptome - acesti oameni ar putea sa nu se simta rau, dar pot transmite infectia pe alte persoane. Cand ar trebui sa vedeti un doctor in majoritatea cazurilor, o durere in gat este doar unul dintre simptomele unei comuna la rece si se va rezolva intr-o cateva zile. Cu toate acestea, ar trebui sa vedeti un medic in cazul in care: Simptomele sunt inca acolo dupa cateva saptamani.
Gatul Sore sunt frecvente si nu raspunde la analgezice.
Ai o febra persistenta. O febra indica o infectie, care ar trebui sa fie tratate si diagnosticata cat mai curand posibil. Infectiile pot provoca probleme respiratorii, sau poate duce la complicatii.
Aveti dificultati de respiratie (de urgenta).
Vi se pare greu sa inghita saliva sau fluide.
Incepi sa te salivare.
Daca sistemul imunitar este slab - ca ar putea fi cazul pentru pacientii cu HIV / SIDA, diabet, sau cele care primesc chimioterapie, radioterapie, corticosteroizi, medicamente imunosupresoare, DMARDs (boala-modificatoare medicamente anti-reumatice) sau antithyroids.
Coca-Cola colorate urina. Acest lucru inseamna bacteria Streptococcus a infectat rinichii. Diagnosticul de dureri in gat un diagnostic clinic de dureri in gat, in general, nu este necesara in cazul in care o persoana are dureri in gat. Acest lucru se va schimba in cazul in care simptomele persista mai mult de cateva saptamani. Un medic va cere pacientul despre lui / simptomele ei, pentru a verifica semnele (examineaza in gat si gat). Daca medicul suspecteaza pacientul poate avea febra glandulare el / ea poate, pentru un test de sange. Diagnosticul de amigdalita streptococica sau infectie gat medicul va examina pacient si cautati semne ale gatului streptococica sau infectie gat. El / ea va solicita pacientului pentru simptomelor (un simptom este ceea ce pacientul se simte si descrie la doctor, un semn este ceea ce medicul poate vedea sau simti).
Chiar daca un medic detecteaza semne de o indicatie, este practic imposibil sa se stie in acest stadiu, daca aceasta este cauzata de virus sau bacterii. Unele infectii virale in gat pot avea semne mai rau decat cele cauzate de bacterii streptococ. Prin urmare, medicul poate, pentru una sau mai multe dintre urmatoarele teste pentru a afla ce este cauza infectiei: cultura gat - un tampon este frecat impotriva partea din spate a gatului si amigdalele. Acesta nu este dureros, dar poate starni si pacientul poate avea o senzatie temporara Gagging. Rezultatele Lab poate dura cateva zile de a se intoarce.
Rapid test antigen - acest test poate detecta bacteriile STREP in cateva minute de la proba de tampon cu privire pentru antigeni (substante straine), in gat. Teste antigen Rapid nu sunt la fel de precisa ca culturile faringelui, care sunt trimise la laborator - ele nu pot detecta unor infectii STREP. De aceea unii medici indeplineasca ambele teste.
Rapid ADN-ului de testare - tehnologia ADN-ului este folosit pentru a identifica infectiei STREP gat. Rezultate dura pana la o zi sa se intoarca. Ei sunt foarte exacte si mult mai repede decat teste de cultura gat. Care este tratamentul pentru dureri de gat? In majoritatea cazurilor, gatu...

Vaccin STREP, primele rezultate arata promisiunea

Vaccin STREP, primele rezultate arata promisiunea Rezultatele preliminare ale unui studiu pentru un vaccin streptococ indica vaccinul pare de natura sa ofere protectie impotriva infectiilor cu streptococ, potrivit unui studiu, in 11 august problema JAMA, Journal of American Medical Association.
Eforturile de a dezvolta un vaccin pentru a preveni streptococ de grup A (un tip de bacterii care produce boala frecvent), infectii au fost in curs de desfasurare pentru mai mult de 70 de ani, in functie de informatii de fundal in articol. Descoperirile recente au permis obstacole anterior asociate cu streptococ de grup A de dezvoltare vaccin care urmeaza sa fie depasite. Grupa A infectii cu streptococ si sechelele lor reprezinta o problema globala de sanatate.
Karen L. Kotloff, MD, de la Universitatea din Maryland Scoala de Medicina, Baltimore, si colegii sai raport cu privire la un studiu preliminar de evaluare a sigurantei si reactivitate imunitar al unui grup Un vaccin streptococ de la voluntari sanatosi. Faza 1 vaccin studiu a inclus 28 de voluntari adulti varsta cuprinsa intre 18 si 50 ani recrutati din zona metropolitana din Baltimore, intre octombrie 1999 si februarie 2003. Fiecare voluntar a primit injectii intramusculare 3 fie distantate de 50 micrograme (n = 8), 100 micrograme (n = 10), sau 200 micrograme (n = 10) din grupa A vaccin streptococ formulate cu hidroxid de aluminiu in muschiul deltoid alternativ de arme.
Descoperirile noastre, desi intr-un numar mic de participanti, sugereaza ca, in intervalul de doze complet testate, vaccinul apare in conditii de siguranta si bine tolerata si nu evoca anticorpi care reactioneaza incrucisat cu tesut uman. Am identificat o doza (200 micrograme) si calendarul (0, 28, si 112 zile) care pare a fi capabil de a determina raspunsuri imunitare care sunt de natura sa confere protectie impotriva Un grup de mai multe tipuri de streptococ M.
(JAMA. 2004; 292:709-715. Disponibile post-embargo la http://www.JAMA.com)
Editori Nota: Acest studiu a fost sprijinit de un Servi...

Test Rapid pentru protejarea copiilor de Heart Disease

Test Rapid pentru protejarea copiilor de Heart Disease O infectie cu streptococ poate cauza initial nimic mai mult decat o durere in gat relativ inofensiv. Se poate, cu toate acestea, de asemenea, duce la boli potential letale sau un handicap de-a lungul vietii. Rezultatul unei infectii primare streptococ depinde de tulpina de bacterii implicate si frecvent pe susceptibilitatea individuale ale pacientului. Oamenii de stiinta sunt acum in proces de a d...

Ce este pesta reumatismale? Care este cauza reumatismului articular acut?

Ce este pesta reumatismale? Care este cauza reumatismului articular acut? Febra reumatice este o boala inflamatorie care poate dezvolta ca o complicatie a unei infectii Streptococcus, cum ar fi amigdalita streptococica sau scarlatina (cauzate de Streptococcus pyogenes sau de grup A Streptococcus beta-hemolitic). In cazul in care se dezvolta, se va face de obicei atat de doua-trei saptamani de la grupa A infectie cu streptococ.
Febra reumatismale afecteaza in principa...

Advancis farmaceutice Announces Rezultate pozitive pentru Amoxicilina PULSYS de faza III, Trial

Advancis farmaceutice Announces Rezultate pozitive pentru Amoxicilina PULSYS de faza III, Trial Advancis farmaceutice Corporation (Nasdaq: AVNC), o companie farmaceutica concentrat pe dezvoltarea si comercializarea de produse anti-roman infectios, a anuntat astazi ca Amoxicilina sale de faza III, PULSYS studiile clinice pentru tratamentul de adulti si adolescenti cu faringite / amigdalite, datorita Grupa A streptococ de infectii (denumit in mod obisnuit gatului STREP) atins obiective dorit m...

Ce este scarlatina? Care este cauza Scarlet Fever?

Ce este scarlatina? Care este cauza Scarlet Fever? Scarlet febra, de asemenea, cunoscut sub numele de scarlatina, este o boala cauzata de o toxina (exotoxin erythrogenic), eliberat de Streptococcus pyogenes sau de grup A beta-hemolitic streptococ - boala apare intr-un procent mic de pacienti cu infectii STREP, cum ar fi amigdalita streptococica sau impetigo . Desi scarlatina pot fi inlocuit cu scarlatina, scarlatina este mai frecvent utilizate pen...

STREP perturba de coagulare a sangelui de a infecta oameni

STREP perturba de coagulare a sangelui de a infecta oameni Universitatea din Michigan cercetatorii au capturat o bucatica din cursa fara sfarsit de armament intre agenti infectiosi si ale sistemului imunitar uman intr-o bacterie care utilizeaza o imita de sange uman-enzimei de coagulare a avansa infectie sale.
Bacterii streptococice utilizarea unei enzime numite streptokinaza pentru a bloca coagularea sangelui de raspuns si se permite sa circule mai li...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.