Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Suflu sistolic la copii


Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate
Multe s-au schimbat in peisajul a copiilor de servicii din anul precedent Salvgardarea copii raport in 2005. Ca urmare a imbunatatit aranjamente salvgardarea, majoritatea copiilor acum se simt in siguranta in casele lor si comunitati, precum si li se administreaza calitatea asistentei medicale si de sprijin de care au nevoie.
Dar unii copii si tineri, nu sunt inca destul de bine deservite de serviciile publice. Acesta este cazul in special pentru cei care sunt ingrijiti de catre autoritatile lor locale, care sunt in setarile sigure sau care sunt in cautare de azil de copii, in conformitate cu cea de a treia in comun sef Inspectorii de revizuire de aranjamente pentru a proteja copii. Raportul este comun publicat astazi de catre inspectorii sef de opt inspectorate.
De asemenea, raportul evidentiaza faptul ca unele dintre recomandarile facute in 2005 nu au fost puse in aplicare. Acestea includ recomandari referitoare la tehnicile de retinere in setarile sigure, efectele de detentie in centre de stergere a imigratiei asupra copiilor, a continuat si intarzieri in efectuarea evaluarilor de bunastare.
Vorbind in numele tuturor inspectoratelor, Majestys ei inspectorul-sef al Educatiei, Servicii pentru copii si aptitudini, Christine Gilbert, a declarat:
Este incurajator sa fie in masura sa punctul de la unele imbunatatiri concrete in ultimii trei ani, dar de pozitie nu este inca suficient de bun pentru a da copiilor nostri cele mai vulnerabile si tinerii care au nevoie de sprijin.
Sper ca recomandarile din acest raport - venind ca o fac cu vigoare a opt inspectoratelor in spatele lor - accelerarea ritmului schimbarilor, astfel incat acesti copii prospera si sunt mai in masura sa conduca productive si care indeplinesc vieti.
Raportul, garantand pentru copii este publicata o data la trei ani. Acesta evalueaza cat de bine sunt agentiile de lucru atat la nivel national si local, pentru a proteja copiii si tinerii. Mentinerea copiilor este mai mult decat de copii de aparare de abuz sau neglijare. Aceasta inseamna, de asemenea asigurarea sanatatii si dezvoltarii lor nu este afectata, si ca acestea sunt in crestere pana in conditii de siguranta si bine ingrijit pentru a avea sanse mai bune de viata si sa intre la maturitate in mod eficient.
Conform raportului, prioritatea acordata de apararea in intreaga agentiilor a crescut de la reexaminare Salvgardarea primul a fost finalizata in 2002. Nu exista o mai mare independenta in prezidarea si modalitatile de raportare Locale Mentinerea Copii camerelor (LSCBs). Parteneriate strategice sunt acum in locul in toate domeniile de a furniza servicii pentru a proteja si de a promova bunastarea copiilor. Si de lucru in comun si-a imbunatatit in special in anumite domenii, inclusiv modalitatile de copii intre servicii, politia si serviciul de sanatate care vizeaza prevenirea violentei domestice.
Dar, raportul constata ca nu toate agentiile sunt reuniunea functiilor lor statutare, precum si linii de responsabilitate si de responsabilitate pentru protectia copilului inca nu sunt intotdeauna clare. In special, inspectiile au scos in evidenta lipsa de prioritatea acordata Copii protejarea de catre unele trusturi NHS.
Anna Walker, Director Executiv al Comisiei Healthcare, a declarat:
Experienta noastra este ca organizatiile de asistenta medicala au realizat progrese reale in procesul de punere in procesele de loc pentru protejarea copiilor. Serviciile sunt ce mai bine la identificarea de probleme timpurie si luand masurile necesare pentru a aborda aceste probleme.
Cu toate acestea, exista inca o suma enorma de a face si acest lucru este valabil mai ales pentru cele mai vulnerabile. Nevoile copiilor cu probleme de sanatate mentala sau de invatare handicap, in special cei cu nevoi complexe mentale si fizice, si a tinerilor in lupta sistem de justitie penala pentru a ajunge la partea de sus a lista de prioritati. Vom continua sa faca presiuni pentru servicii sa lucreze impreuna, in special pentru cei tineri, in cea mai mare nevoie.
Exista, de asemenea, ramane o lipsa a unei comune, intelegere consecventa de a proteja intre serviciile de asistenta sociala, sistemul de justitie penala si in institutiile sigure, in cazul in care se pune accent in mod disproportionat pe probleme de securitate asupra impactului acestor copii pot avea asupra bunastarii.
Raportul constata ca majoritatea setari in cazul in care copiii sunt ingrijiti sau sunt educati sa respecte reglementarile pentru pastrarea in conditii de siguranta pentru copii. Dar, exista unele exceptii importante. Unul din zece case de copii, de exemplu, este insuficienta in standardele de intalnire pentru retinerea copiilor in conditii de siguranta. Alegerea de plasare in case de copii si familii adoptive ramane limitata, pentru cei mai multi copii in grija. Pentru abandonului de ingrijire si a tinerilor care parasesc custodie, nu exista, de asemenea, de cazare inadecvata in zonele cele mai multe autoritati locale.
Revizuire a constatat ca agentiile au o mai buna constientizare a importantei de cazier judiciar Bureau (CRB), pentru personalul de control ale caror locuri de munca le pun in contact cu copiii. Dar se subliniaza ca in timp ce personalul noi sunt verificate in mod normal, nu exista inconsecventa in masura in care cele mai bune practici este urmata pentru re-verificarea personalului deja in post.
Raportul face 22 de recomandari pentru departamente guvernamentale, agentii care ofera servicii pentru copii si tineri, locale apararea placi de copii si inspectoratele de relevante. Printre acestea, este un apel de la inspectorii pentru coordonata de informatii care urmeaza sa ...

Nou pentru copii tarul saluta inovatoare Ghidul pentru copii Pentru a Medicamentului, Marea Britanie

Nou pentru copii tarul saluta inovatoare Ghidul pentru copii Pentru a Medicamentului, Marea Britanie DECLARATIE --
Noi pentru copii tarului, Dr. Sheila Shribman, a salutat astazi lansarea unei publicatii care va revolutiona utilizarea de medicamente la copii.
Sustinuta de 1.8 milioane de la Directia de Sanatate, britanicii National Formulary pentru copii (BNFC) ofera consiliere cu privire la care se prescriu medicamente sunt cele mai potrivite pentru uz pediatric, alaturi de informatii cu privire la doze de droguri si formulari pentru copiilor care utilizeaza incercat si testate formatul National Britanic colectie de formule. Dr. Shribman a spus:
Un pas sa excelenta care prescriu medicamente de copii vor avea acum de orientare vital ca BNFC ofera. 175000 copii ale publicare vor fi furnizate de catre Free DH de taxa pentru medici si medicilor de alta natura in NHS, asigurandu-se ca copiii au medicamente in forme farmaceutice, care sunt adecvate varstei lor.
La fel ca fiind disponibile in format carte de obicei, ...

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri Raportul de copii de somn (CRSP), un auto-noua masura de raportul de copii modele de somn, igiena somnului, precum si tulburari de somn pentru scolara in varsta de copii, poate fi o auto de incredere si valide masura raportul de somn, igiena somnului, si tulburari de somn la copii cu opt pana la 12 ani, potrivit unui cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Profession...

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile PartNew de cercetare de la Spitalul de Copii din Philadelphia arata ca copiii de echitatie la SUV-uri au riscurilor de vatamare similare cu copii care merge la autoturisme. Studiul, publicat astazi in Jurnalul Pediatrie, a constatat ca un SUV-uri risc crescut de a reprizei pe timpul unui accident de compensa beneficiile de securitate asociate cu vehicule greutate mai mari, mai grele.
Studiul, p...

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi Copii mici si copii obezi sufera mai mult decat alti tineri atunci cand sunt expuse la fumul de pasiv, in functie de cercetare prezentate la American Heart Asociatii stiintifice Sessions 2009.
Secondhand de fum la copii nu este doar rau pentru problemele respiratorii, asa cum a fost descris anterior de catre alti cercetatori, a declarat John Anthony Bauer, Ph.D., co-autor studys senior si cerce...

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning Potrivit unui studiu in Jurnalul American de Gastroenterologie, ora din zi ca o colonoscopie este efectuata pot afecta, de asemenea, rezultatul acesteia. Studiul a analizat 1084 de pacienti care au primit colonoscopii 8:00 - 11:59, si 999 colonoscopii efectuate dupa 12
Un numar semnificativ mai mare de pacienti au avut pregatire inadecvata intestinului, in dupa-amiaza, comparativ cu dimineata s...

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie Dupa anuntarea guvernelor, astazi, a £ 286m pentru sfarsitul lunii adulti-de-ingrijire de viata in Anglia, care reprezinta organizatii de caritate pentru copii de servicii de ingrijiri paliative, de viata limitata de copii si familiile lor sunt cer guvernului de ce este refuza in continuare sa formuleze clar de finantare pentru copii Strategia de ingrijiri paliative pentru Anglia lansat in februa...

Statele Unite ale Americii Recall de paracetamol pentru copii (R) Meltaways 80 mg, paracetamol pentru copii (R) SoftChews 80 mg & Jr., paracetamol (R) Meltaways 160 mg

Statele Unite ale Americii Recall de paracetamol pentru copii (R) Meltaways 80 mg, paracetamol pentru copii (R) SoftChews 80 mg & Jr., paracetamol (R) Meltaways 160 mg McNeil Consumer & Specialitatea Pharmaceuticals, divizie a McNeil-PPC, Inc, se retrage in mod voluntar, toate loturile si toate arome de Copii paracetamol (R) (acetaminofen) Meltaways 80 mg ambalate in sticle si blistere, copii paracetamol (R) SoftChews 80 mg ambalate in blistere, Jr. si paracetamol (R), Meltaways 160 mg, ambalate in blistere. Blister pentru proiectare, precum si informatii cu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.