Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Suflu sistolic simptome


Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul
Rezultatele preliminare ale studiu pan-european PRODEST la 1016 de pacienti cu boli Parkinsons (PD) au fost prezentate la 11-lea Congres al Federatiei Europene a Societatilor Neurologice (EFNS) la Bruxelles in aceasta saptamana, dezvaluind caracteristicile unice ale PD-legate de depresie si tratamentul acesteia, .1 Studiul a confirmat faptul ca simptome depresive asociate cu PD nu sunt doar foarte raspandita, dar aproape jumatate (44,1 la suta) dintre pacientii care primesc tratament antidepresiv (n = 211) a continuat sa experienta depresive symptoms.1
Aceste simptome au un impact semnificativ asupra PD pacienti a calitatii vietii, de multe ori egala in impact cu cea a in mod traditional mai bine cunoscute simptome motorii ale bolii Parkinsons. Rezultatele sugereaza ca de multe simptome depresive sunt o expresie a bolii Parkinsons, mai degraba decat a unui sindrom depresiv. Acest lucru considerare, daca este sustinuta de o analiza suplimentara a rezultatelor studiului PRODEST, ar putea sugera abordari tratament diferit de depresie in PD, a comentat profesorul Paolo Barone, Departamentul de Stiinte neurologice, Universitatea din Napoli-Federico II, Napoli, Italia si investigatorul de plumb de PRODEST.
In aceste 282 de pacienti cu antecedente medicale raportate de depresie, de asemenea, rezultatele studiului au aratat ca peste jumatate (54,3 la suta) dintre acesti pacienti au avut un scor marcat in DSM IV pct. 1 sau 2 *), cu 66 la suta (n = 186) care primesc tratamentului anti-deprimare, confirmand o persistenta de simptome depresive, in ciuda tratamentului.
Datele obtinute din studiile recente cu pramipexol, un non-agonist dopaminergic de ergot, au demonstrat un efect benefic asupra simptomelor depresive si motivationale, in PD. Studiile in curs sunt destinate pentru a confirma aceste descoperiri anterioare si sa continue sa investigheze acest aspect al pramipexoles profil clinice in mai multe detail.3, 4
Comentand cu privire la rolul pramipexol, profesorul Matthias Lemke, MD, profesor de psihiatrie si Director Medical la Kliniken Rheinische, Bonn, Germania, a declarat: PD-simptome legate de depresive se pot suprapune sau chiar fi confundate cu simptome motorii. Prin urmare, este important ca medicii sa invete sa diferentieze acestea in scopul de a gasi un tratament optim pentru pacientii lor PD. In timp ce pramipexol sa dovedit a fi un tratament eficace pentru simptome motorii de PD, nu exista dovezi ca acum pramipexol poate imbunatati, de asemenea, PD-simptome depresive conexe.
PD-legate de simptome depresive au fost de asemenea studiat in cadrul unui studiu in desfasurare doi ani italian, cunoscut sub numele de priamo. Constatarile initiale din cele 55 centru de studiu de sprijin dovada ca ne-simptome motorii (SNM) sunt foarte frecvent odata cu majoritatea pacientilor care au suferit una sau mai multe SNM. Simptome psihice (anxietate si depresie) au fost evaluat cel mai frecvent si cu un impact mare asupra pacientilor calitate a life.5
Concluziile de la priamo in continuare de sprijin de studiu PRODEST in subliniat necesitatea de a aborda adesea nediagnosticate si sub-tratate aspecte ale bolii Parkinsons, care da o povara semnificativa la pacientii PD, in raport cu severitatea bolii lor, a declarat profesorul Barone, membru al comitetului director a priamo Grupul de Studiu.
Va rugam sa li se recomande
Aceasta versiune este de la sediul central corporativ al Boehringer Ingelheim si este destinat pentru toate pietele internationale. In aceasta situatie, va rugam sa fie constienti de faptul ca pot exista unele diferente intre tari in ceea ce priveste informatiile specifice medicale, inclusiv utilizari licentiat. Va rugam sa tina seama de acest lucru atunci cand se refera la materialul.
*) Diagnostic si Statistic Manual de Tulburari Mintale (DSM-IV) este a patra editie a unei clasificari cuprinzator de criteriile de diagnostic al tulburarilor psihice publicate de Asociatiei Americane de Psihiatrie. Punctele 1 si 2 se refera la criterii specifice de diagnostic pentru depresie astfel cum sunt definite in Manualul Diagnostic si Statistic al Mintala Tulburari (APA, 1995).
Despre Parkinsons bolii (PD)
PD este a doua cea mai frecventa boala cronica care neurologice la adulti in varsta, dupa Alzheimer. Prevalenta sai din intreaga lume este estimat la aproximativ unu la doi la suta din cei peste 65 de years.6, 7 Desi in mod traditional PD este asociat cu simptome motorii (cum ar fi tremor, rigiditate, incetinit de miscare, dezechilibru, amestecare mers, pierderea de expresie faciala), non-simptome motorii, inclusiv simptome depresive, dureri, tulburari cognitive si tulburari de somn pot fi semnificative. Simptomele pot varia de la pacient la pacient, dar se agraveaza in timp.
Despre PRODEST-PD study1, 8
Profilul de simptome depresive in Parkinsons Bolilor studiul cunoscut sub numele de PRODEST este un multi-national, multicentric, studiu prospectiv observational in care 24 de centre in opt tari europene a participat cu 1016 pacienti cu PD idiopatica si un scor pe mintale Mini examen de stat (MMSE) de> 24. Populatia de studiu a fost impartita in mod egal (51,7%: 48,3%) fata de inceputul anului PD avansate; existat diferente...

Adultii mai in varsta cu simptome depresive sunt mai susceptibile de a deveni cognitiv Alterarea

Adultii mai in varsta cu simptome depresive sunt mai susceptibile de a deveni cognitiv Alterarea Adultii mai in varsta, cu simptome depresive au mai multe sanse decat cei fara depresie de a dezvolta insuficienta renala usoara cognitive (MCI) in termen de sase ani, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la San Francisco VA Centrul Medical si de la Universitatea din California, San Francisco.
Cu atat mai mare gradul de depresie, cu atat mai probabil din depreciere, cercetatorii au descoperit.
Acest lucru este important, pentru ca insuficienta renala usoara cognitive, de multe ori precede dementa, note de plumb autor Deborah Barnes, PhD, MPH, un cercetator de sanatate mintala la SFVAMC. Aproximativ 50 la suta dintre pacientii diagnosticati cu MCI du-te la a dezvolta dementa in termen de trei ani, in functie de autorii studiului.
De asemenea, studiul nu a gasit nici de corespondenta intre depresie si boala vasculara o constatare semnificative, spun autorii, pentru ca alti cercetatori au emis ipoteza ca boala vasculara ar putea duce la atat pentru depresie si tulburari cognitive prin provocarea de fluxul de inadecvate de sange pentru a creierului structuri diferite. Am gasit nici o dovada care sa sustina aceasta ipoteza, rapoarte de Barnes, care este, de asemenea, un profesor asistent de psihiatrie la UCB.
Studiul apare in martie, 2006 Numarul de Archives of General Psychiatry.
Cercetatorii au studiat la 2220 de participanti in sanatatii cardiovasculare Studiul, un studiu longitudinal prospectiv dintre adulti si 65 de viata mai in varsta din patru comunitati americane, care este sponsorizat de National Heart, Lung, and Blood Institute. Cercetatorii au masurat subiecti simptome depresive folosind o scara standard de depresie. Sase ani mai tarziu, subiectii au fost evaluate pentru MCI de catre o echipa de experti dementa.
Zece la suta din subiecti cu nici simptome depresive a continuat sa dezvolte MCI, si 13.3 la suta din subiecti cu simptome depresive scazut facut-o. In contrast, 19.7 la suta din subiecti cu depresie moderata pana la mare dezvoltat MCI, dupa sase ani aproape de doua ori rata de subiecti cu fara simptome depresive.
Constatarile au fost in concordanta intre toate subgrupurile de studiu in barbati si femei, tineri si mai in varsta, cu si fara boala vasculara, si indiferent de nivelul de educatie.
Unul implicatii majore ale studiului, in functie de Barnes, este faptul ca membrii de familie si furnizorii de sanatate ar trebui sa acorde o a...

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD Un studiu recent de la Agentia pentru Sanatate Cercetare si arata ca, spitalizari de calitate pentru tulburari cauzate de boala de reflux gastroesofagian sau GERD crescut cu 103 la suta intre 1998 si 2005. De asemenea, spitalizari pentru pacientii care au avut forme mai blinde de GERD (in plus fata de conditia pentru care au fost admise), a crescut cu 216 la suta in aceeasi perioada de timp. Numer...

Un factor de risc in copilarie Astmul simptome pot fi Depresie Mother's

Un factor de risc in copilarie Astmul simptome pot fi Depresie Mother's Se poate agrava simptomele astmului la copii cu mame deprimate, in functie de cercetare de la Johns Hopkins Centrul pentru copii publicate online in Jurnalul de Psihologie Pediatrica.
Analiza datelor de la interviuri cu mamele 262 de afro-americani copiii cu astm bronsic - o populatie in mod disproportionat afectate de aceasta tulburare a cailor respiratorii inflamatorii - anchetatorilor Hopkin...

Deprimata pacienti pot necesita tratament pentru simptome atat fizice, cat si emotionale

Deprimata pacienti pot necesita tratament pentru simptome atat fizice, cat si emotionale Simptome fizice (cum ar fi dureri de cap, dureri de spate, probleme de stomac, comune sau dureri musculare, si ameteli) sunt aproape la fel de frecvente in depresie ca simptome emotionale si sunt predominante plangere la pacientii cu depresie prezente in stabilirea ingrijire medicala primara.
Un studiu publicat in Journal of General Medicina Interna a examinat prevalenta, impact asupra calitati...

Lyrica redusa durerea fibromialgia La pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie

Lyrica redusa durerea fibromialgia La pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie Pfizers Lyrica redus dureri de fibromialgie la pacienti, indiferent daca au avut simptome de anxietate sau depresie, la inceputul studiului, in functie de un grup de analiza a prezentat astazi la Academia Americana de Neurologie reuniunii anuale. Analiza, care se uita la datelor cumulate din studiile clinice anterioare, a aratat, de asemenea, pacientii care auto-raportate imbunatatiri au fost mai ...

Lyrica redusa Fibromyalgia durere in Pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie

Lyrica redusa Fibromyalgia durere in Pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie Pfizers Lyrica redus dureri de fibromialgie la pacienti, indiferent daca au avut simptome de anxietate sau depresie, la inceputul studiului, in functie de un grup de analiza a prezentat astazi la Academia Americana de Neurologie reuniunii anuale. Analiza, care se uita la datelor cumulate din studiile clinice anterioare, a aratat, de asemenea, pacientii care auto-raportate imbunatatiri au fost mai ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.