Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tabel greutate copii


Raport privind bunastarea copii America's: NIH Media Advisory

Raport privind bunastarea copii America's: NIH Media Advisory
Adolescent rata natalitatii scade la nivel record, copii picaturi de expunerea la fumul de pasiv; rata mortalitatii infantile scade la nivel de fostul, dar rata natalitatii pentru femei necasatorite ridica
Guvernul federal raport anual statistice privind bunastarea copiilor nostri Natiunilor indica faptul ca rata natalitatii a scazut la adolescenti cel mai scazut nivel inregistrat vreodata. Rata mortalitatii infantile a scazut, de asemenea, la fostul sau cel mai mic, vreodata, dupa ce nivelul a crescut in anul precedent. Proportia de copii expusi la fumul de pasiv a scazut, la fel ca proportia de seniori de liceu care fum. In comparatie cu statisticile anterioare de ani, matematica medie scorul a crescut pentru elevii de clasa 4 si 8-lea si punctajul mediu de lectura pentru elevii de clasa a 4a, de asemenea, a crescut.
In acelasi timp, rata natalitatii pentru femei necasatorite si proportia de sugari cu greutate la nastere scazuta a crescut fata de anul precedent. Aceste constatari sunt descrise in America copii pe scurt: Principalii indicatori National de bunastare, 2006, guvernele SUA raportul anual de monitorizare cu privire la bunastarea copiilor Natiunilor si tineret.
Acest raport de ani Americas copii include o serie de evolutii favorabile, a declarat Duane Alexander, MD, Director al Institutului National de Sanatate Copilului si Dezvoltare Umana a National Institutes of Health. O scadere a ratei natalitatii adolescent, si scade in expunerea la fumul de pasiv si a fumatului in randul seniori de liceu sunt incurajatoare de stiri.
El a remarcat, de asemenea, ca rata mortalitatii infantile a scazut la nivelul sau anterior, dupa o crestere cu un an inainte, in ciuda unei cresteri a ratei de greutate la nastere scazuta, un factor major de risc pentru mortalitatea infantila.
Progresele in ingrijirea nou-nascutului si tehnologia au servit pentru a compensa aceasta crestere in greutate la nastere scazuta, Dr. Alexander a spus.
Americas copii pe scurt a fost compilate de catre interagentii Federala Forumului privind Copilului si Familiei si Statistica prezinta o privire cuprinzator la zonele critice ale copiilor bunastarii, inclusiv a populatiei si a caracteristicilor de familie, de sanatate, de comportament si de mediul social, educatie, securitate si economice.
Populatia si Familiei Caracteristici
Rata natalitatii pentru necasatoriti varsta cuprinsa intre 15-44 a crescut de femei, de la 45 pe fiecare 1000 de femei necasatorite, in 2003, la 46 la 1.000 in 2004. Rata natalitatii pentru femei necasatorite, in 2003, de asemenea, a reprezentat o crestere, de la 44 in 2002 (tabelul POP7A). Aceste cresteri urmeze o tendinta de scade modeste 1994 - 2002.
Rata de 2004 din 46 Nasteri la 1.000 de femei necasatorite varsta cuprinsa intre 15-44 meciuri maxim istoric a raportat un deceniu mai devreme, in 1994, se arata in raport.
Rata natalitatii pentru adolescenti necasatoriti au scazut in mod constant din 1994, in timp ce ratele pentru femei necasatorite 20 de ani si mai mari au fost mai mari in 2003 decat in 1994.
Wade F. Horn, Asistentul Secretarului de Stat pentru Copii si Familii in cadrul Departamentului de Sanatate si Servicii Umane, a comentat: declinul ratei natalitatii adolescent este o tendinta binevenita. Cu toate acestea, avand in vedere datele de cercetare indica avantajele pentru copiii asociati cu a fi ridicate de catre parintii lor casatorit, o crestere continua a Nasteri la parintii necasatoriti si numarul de copii care traiesc in gospodarii cu un singur parinte este un motiv serios de ingrijorare.
In 2004, 46 la suta din copiii de varsta 0-17 locuiau in judetele in care nivelurile de poluanti atmosferici unul sau mai multe au crescut peste nivelurile admisibile, un declin de la 65 la suta in 1999 (tabelul POP9A). Mai putine varsta cuprinsa intre 4-11 de copii au fost expusi la fumul de pasiv in comparatie cu cadrul anterior de timp pentru care sunt disponibile statistici. Cotinina (masurata in sange) este un produs de defalcare a nicotinei, indicand expunerii la fumul de tigara recente. Din 1988-1994, 88 la suta din copii au fost gasite de a avea cotinina in sangele lor. Aceasta proportie a scazut la 59 la suta in 2001-2004.
In timp ce procentul total de copii cu niveluri detectabile de cotinina in sange a scazut din anul 1988, raportul de remarcat faptul ca nivelurile de difera in randul grupurilor: Cele mai recente date arata ca 61 la suta din albe, copiii non-hispanic avut cotinina in sange, comparativ cu cu 81 la suta din Negre, non-hispanic si 41 la suta din mexican copii americani, se arata in raport.
Sanatate
Atingerea cel mai scazut nivel inregistrat vreodata, rata natalitatii pentru adolescenti cu varsta cuprinsa intre 15-17 a continuat sa scada, desi intr-un ritm mai lent decat in anii precedenti. In 2004, rata natalitatii a fost de 22,1 adolescent pe fiecare 1000 de sex feminin, in scadere de la 22,4 in 2003.
Din 1991, prin 2004, declinul a fost deosebit de izbitoare intre Negre, non-adolescenti hispanica, rata pentru acest grup a scazut cu mai mult de jumatate, 86 - 37 Nasteri per 1.000 de femei, raportul de spus.
2003 Rata mortalitatii infantile a revenit la rata de 2001 de 6,8 decese la fiecare 1000 de nascuti vii, dupa ce in crestere la 7,0 in 2002. Rata mortalitatii infantile reprezinta decese infantile, inainte de ziua de nastere primul.
Pentru sugari, rata scazuta de greutate la nastere a crescut. Sugari Min greutate la nastere sunt cei care cantaresc mai putin de 5 livre, 8 uncie la nastere si greutate la nastere mici este un factor de risc pentru mortalitatea infantila. In 2004, rata scazuta de greutate la nastere a crescut de la 8,1 la suta, in crestere de la 7,9 la suta in anul 2003.
Recentele cresteri ale nasteri multiple, urmare a cresterii in utilizarea tratamentului de fertilitate si de varsta mai inaintata de fertila, sugari loc la risc crescut de a fi nascut prea mici, se arata in raport. Aceste cresteri au influentat puternic upswings recente in greutate la nastere scazute si foarte scazute rate de greutate la nastere; cu toate acestea, scazute rate de greutate la nastere au fost, de asemenea, in crestere in randul sugarilor in livrarile Singleton.
Proportia de copii...

HIV / SIDA copii infectati pot beneficia acum dintr-o Europeana si tarile in curs de dezvoltare privind studiile clinice (EDCTP) Finantat Trial

HIV / SIDA copii infectati pot beneficia acum dintr-o Europeana si tarile in curs de dezvoltare privind studiile clinice (EDCTP) Finantat Trial In luna august, Statele Unite ale Americii (US) Federal Drug Administration (FDA) a dat o aprobare de tentativa de la o doza fixa anti-drog cu HIV in mod special formulat de uz pediatric. Combinatie cu doza fixa a marcat comprimat de 30 mg lamivudina, 6mg stavudina si 50 mg nevirapina (Triomune Baby) si dubleze aceasta concentratie (Triomune Junior) este fabricat de farmaceutice Cipla.
Acesta este administrat de doua ori pe zi, in conformitate cu o greutate de simplu pe baza de tabel, care sa permita usor de prescriere. Acesta poate fi, de asemenea, a cedat la jumatate si se dizolva in apa pentru copiii mici care nu pot inghiti comprimate. Ca urmare a acestei tentativa de aprobare, acest medicament FDC antiretrovirale, vor fi incluse in Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) Precalificarea Programului si vor fi disponibile pentru distribuire in conformitate cu Planul de urgenta presedintilor de SIDA relief (PEPFAR), precum si programele de Clinton Foundation.
EDCTP, Finantator de studiu de farmacocinetica au condus la aceasta tentativa de aprobare, felicita profesorul Chifumbe Chintu de la Scoala de Medicina si Departamentul de Pediatrie, Spitalul de facultate care predau, Lusaka si echipa sa Zambia, impreuna cu colaboratorii de cercetare din Tarile de Jos si Cercetare Medicala Consiliului (MRC) studiile clinice Unitatea, Marea Britanie pe munca lor. Triomune Baby si Junior au fost deja aprobate in Zambia si sunt in prezent folosite pentru a trata copiii acolo.
Tratamentul HIV / SIDA la copii este o mare provocare in resurse constranse setari. Unul dintre motivele pentru aceasta este dificultatea si costul de a da formule pediatrice, in special siropuri, de medicamente anti-HIV la copii. Absenta adecvate formule pediatrice de multe ori necesita administrarea impartit adulti comprimate la copii infectati cu HIV. Aceasta poate duce la doze incorecte, in special in conformitate cu dozare, si creste riscul de dezvoltarea rapida a rezistentei la medicamente. Problema este agravata de malnutritiei in care stau la baza acestor copii, precum si lipsa de cunostinte despre cum malnutritie afecteaza nivelurile de droguri in organism.
Studiu de farmacocinetica intreprinse de catre profesorul Chintu si colegii este parte a unui proces mai larg in curs de desfasurare randomizat, care evalueaza necesitatea de plumb in tratamentul pentru unul dintre medicamente anti-HIV (nevirapina), in asociere tripla pastila. Datele generate de farmacocinetica (administrare), de studiu au fost incluse in prezentarea de inregistrare si a contribuit la FDA SUA acorda omologarea tentativa de inregistrare a acestui drog pentru utilizare la copii. Acesta va fi primul medicament FDC proiectate special pentru copii mici sa f...

Mediu nivelurile tensiunii arteriale in crestere in randul copiilor americani / adolescenti

Mediu nivelurile tensiunii arteriale in crestere in randul copiilor americani / adolescenti Sistolice si diastolice nivelurile sanguine de presiune pentru copii si adolescenti au crescut in mod substantial din 1988, potrivit unui nou studiu sustinut de National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI), parte a National Institutes of Health. Studiul link-uri parte a conduce la o crestere concomitente in prevalenta de excesul de greutate si obezitatea.
Studiul - Tendinte in Blood Pressu...

Grasime: un jucator activ in reglementarea numeroase procese in domeniul sanatatii si al bolilor

Grasime: un jucator activ in reglementarea numeroase procese in domeniul sanatatii si al bolilor De ce ar trebui sa ne fie interesate in a face cercetare legate de obezitate? Se pune accentul pe acest tip de cercetare, pur si simplu din cauza faptului ca datele epidemiologice si predictii sunt alarmante. In intreaga lume se estimeaza ca o persoana din fiecare opt este excesul de greutate si mai mult de 300 de milioane sunt obezi. Pentru o definitie a excesului de greutate si a obezitatii se v...

Toshiba Introduces Nou hibrid cateterism Tabelul de cinci-Axa cardiovasculare X-Ray Line

Toshiba Introduces Nou hibrid cateterism Tabelul de cinci-Axa cardiovasculare X-Ray Line Toshiba America Medical Systems, Inc a introdus CAT-880B, un nou tabel hibrid cateterism, timp de cinci sa-InfinixTM axa X-i cardiovasculare-line cu raze. Toshiba va cuprinde noua masa hibrid la acest ani Radiologice Society of America de Nord (RSNA) reuniune anuala, a avut loc la Chicago, noiembrie 29 - Dec. 4 (Booth # 5629, Sala de Sud).
Nou tabel integrat hibrid cateterism ofera Head-to-toe ...

Diagnostic medical Fiind ingreunata de obezitate

Diagnostic medical Fiind ingreunata de obezitate Crestere a obezitatii in Statele Unite a dublat numarul de neconcludente examene imagistice de diagnosticare pe o perioada de 15 ani, potrivit unui studiu recomandate in cauza august a Radiologie.
Cercetatorii au evaluat toate examenele de radiologie efectuat la Massachusetts General Hospital (MGH) intre 1989 si 2003, pentru a determina efectele obezitatii asupra calitatii de imagistica si diag...

Vaccinarea impotriva gripei grupuri de prioritate in timpul unei penurii vaccin

Vaccinarea impotriva gripei grupuri de prioritate in timpul unei penurii vaccin Dupa anuntarea ca furnizarea de vaccin gripal inactivat puse la dispozitia publicului SUA pentru 2004 - 05 sezon de gripa ar putea fi reduse cu aproximativ o jumatate, Comitetul consultativ privind practicile Imunizare (ACIP) a recomandat ca de furnizare de vaccin ar trebui sa fie rezervat pentru :
1) anumite grupuri de persoane cu risc ridicat pentru problemele de sanatate grave de gripa,
2...

Care publica atlas definitive privind bolile cardiace globale si a epidemiei de accident vascular cerebral

Care publica atlas definitive privind bolile cardiace globale si a epidemiei de accident vascular cerebral Atlas de Boala de inima si accident vascular cerebral, grafic care detaliaza o epidemie globala, care este cauza principala unic de deces la nivel mondial, a fost lansat astazi aici, pentru a coincide cu Ziua Mondiala a Inimii, Duminica 26 septembrie 2004.
Atlas este de asteptat sa furnizeze un instrument puternic de advocacy pentru a stimula o actiune vitale si contribuie la promovarea constru...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.