Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tabel inaltime copii


Mediu nivelurile tensiunii arteriale in crestere in randul copiilor americani / adolescenti

Mediu nivelurile tensiunii arteriale in crestere in randul copiilor americani / adolescenti
Sistolice si diastolice nivelurile sanguine de presiune pentru copii si adolescenti au crescut in mod substantial din 1988, potrivit unui nou studiu sustinut de National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI), parte a National Institutes of Health. Studiul link-uri parte a conduce la o crestere concomitente in prevalenta de excesul de greutate si obezitatea.
Studiul - Tendinte in Blood Pressure printre copii si adolescenti - apare in 5 mai 2004 problema Oficial al American Medical Association (JAMA). Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea Tulane din New Orleans, LA, precum si NHLBI in Bethesda, MD.
In vara aceasta, NHLBI si National High Blood Pressure Education Program, pe care le coordoneaza, va lansa actualizat ghidurilor de practica clinica asupra tensiunii arteriale la copii si adolescenti. Liniile directoare, prezentate in rezumat in 1 mai 2004, la reuniunea anuala a Societatilor Academice Pediatrica (PAS) din San Francisco, includ tabele de sange revizuit de presiune si recomandari actualizate pentru stilul de viata si de terapii de droguri.
Obezitate legate de crestere a tensiunii arteriale in randul copiilor americani este o problema grava de sanatate, a declarat NHLBI hotarand Director Dr. Barbara Alving. Avem nevoie sa ia masuri pentru a inversa aceasta tendinta. Un pas cheie este de a oferi medicilor de instrumente care ii poate ajuta sa se ocupe de aceasta problema, motiv pentru care au fost emite aceste noi orientari.
Creste constatate de studiu in JAMA copii tensiunii arteriale medie poate parea mici, dar ele pot avea consecinte grave, a declarat Dr. Jeffrey Cutler, Senior Advisor, NHLBI Divizia de Epidemiologie si aplicatii clinice, precum si co-autor al hartiei JAMA. Anterior, datele publicate indica faptul ca, pentru fiecare 1 - pentru a 2-milimetru de mercur crestere a tensiunii arteriale sistolice lor, copiii se confrunta cu un risc de 10 la suta mai mare de a dezvolta hipertensiune ca un adult tanar.
Tensiunea arteriala este un factor major de risc pentru boli de inima si factorul de sef de risc pentru accident vascular cerebral.
Tensiunii arteriale noi tendinte de studiu in JAMA implicat 5582 de copii de varsta 8-17, care au facut parte din 1988-94 si 1999-2000 National de Sanatate si Nutritie Sondaje examinare (NHANES). In ambele studii, copiii au fost de aproximativ 50 la suta de sex masculin, 16-17 la suta negru, si 9-12 la suta mexican-american. Varsta medie pentru ambele grupe, a fost doar sub 13 de ani.
In 1988-94, copii medie a tensiunii arteriale sistolice a fost 104.6 mm Hg si presiunea lor medie diastolice a fost de 58.4 mm Hg. In 1999-2000, copii de presiune medie a tensiunii arteriale sistolice a fost 106 mm Hg si diastolice lor medie a fost 61.7 mm Hg.
In 1988-94, 11,7 la suta din copii au fost supraponderali, in anii 1999-2000, 16,3 la suta au fost supraponderali. Excesul de greutate este definita prin indicele de masa corporala (IMC), care este o masura de greutate in raport cu inaltimea. Copii excesul de greutate si adolescenti au un IMC care cade in a 95 percentilei sau mai mare pe criterii de varsta si sex-diagrame de crestere specifice, compilate de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.
Sistolice si diastolice creste tensiunea arteriala intre cele doua anchete au fost mari si au aparut pentru toate de varsta si de rasa / grupuri etnice, si ambele sexe. Tensiunii arteriale sistolice, a crescut cu 1.4 mm Hg si diastolica cu 3,3 mm Hg 1988-94 la 1999-2000.
Chiar si dupa ajustarea pentru IMC, presiunile sistolica si diastolica au fost 1 si 2,9 mm Hg mai mari, respectiv, in anii 1999-2000, in comparatie cu 1988/94. Acest lucru sugereaza ca factorii de stilul de viata, altele decat excesul de greutate, cum ar fi activitatea fizica si substante nutritive specifice de regim alimentar, au fost, de asemenea, implicate in tendinte.
In plus, presiunile sistolica si diastolica a crescut odata cu varsta, pentru toate rasa / grupurilor etnice si de ambele sexe. Pentru copiii de varsta 8-12, anual sistolice si diastolice cresteri ale tensiunii arteriale au fost mai mari pentru fete, in comparatie cu baietii. Pentru varstele adolescenti 13-17, anual cresteri ale tensiunii arteriale au mai mare pentru baieti, in comparatie cu fetele.
Noi orientari privind bunele practici clinice datorate pentru eliberarea in aceasta vara a reflecta noile date de la 1999-2000 NHANES. Datele au fost adaugate la baza de date din copilarie de sange de presiune si reexaminate pentru a dezvolta revizuit tabele de sange normativ de presiune. Tabelele actualizat acum include 90 de 50,, 95, 99 si percentilele a tensiunii arteriale dupa sex,...

Toshiba Introduces Nou hibrid cateterism Tabelul de cinci-Axa cardiovasculare X-Ray Line

Toshiba Introduces Nou hibrid cateterism Tabelul de cinci-Axa cardiovasculare X-Ray Line Toshiba America Medical Systems, Inc a introdus CAT-880B, un nou tabel hibrid cateterism, timp de cinci sa-InfinixTM axa X-i cardiovasculare-line cu raze. Toshiba va cuprinde noua masa hibrid la acest ani Radiologice Society of America de Nord (RSNA) reuniune anuala, a avut loc la Chicago, noiembrie 29 - Dec. 4 (Booth # 5629, Sala de Sud).
Nou tabel integrat hibrid cateterism ofera Head-to-toe inclinarea si secundare de a-side cradling pentru a satisface nevoile atat interventionalists si medic in timpul interventiei hibrid. Combinand nou tabel, cu acces la pacient de neegalat si o acoperire realizate de Toshibas Infinix-i cinci axa X-sisteme de raze creeaza un best-in-clasa de laborator hibrid de neegalat in industria de azi.
Dr. John Cheatham, director, cardiace si cateterism interventional tratament, si Dr. Mark Galantowicz, sef, Cardiothoracic Chirurgie, ambele din centrul inimii de Nationwide Spitalul de Copii, sunt recunoscute pentru abordarea de pionierat hibrid pentru a trata boli cardiace congenitale. Ambele medici a lucrat cu inginerii Toshiba pentru a proiecta noul tabel si evaluate prototip pentru a se asigura acesta ar indeplini nevoile lor intr-un cadru din viata reala-hibrid. Astazi, Nationwide pentru copii este primul site cu acest tabel cateterism hibride in utilizare la laborator sa Cath hibrid.
Folosind acest tabel nou hibrid cateterism, coroborat cu bi Toshibas-plan pe cinci axa de laborator Cath este piesa de final in crearea unei suite prima hibrid, explica dr. Cheatham. Tabelul este unic proiectat pentru a satisface nevoile individuale ale ambelor interventionalists si medic. Aceasta le permite sa indeplineasca aceleasi functii utilizate in mediile lor de origine - sala de operatie si de laborator Cath - impreuna intr-o suita singur hibrid fara nici un sacrificiu in accesului pacientilor, ergonomie sau eficienta.
Atunci cand lucreaza la pacienti intr-un decor hibrid, este critica sistemul de formare a imaginii ofera o calitate exceptionala a imaginii, precum si flexibilitatea de a ajunge la echipamentele auxiliare si pacientul rapid si usor. Tabel nou hibrid cateterism features un 550 de lire de masa limita de greutate, facand acest ideal de masa pentru o serie de pacienti, de la pediatrie la bariatrica. Ea permite, de asemenea angulations de pana la 16 de grade in toate cele patru directii si ofera cel mai mic de masa-o inaltime de sus a oricar...

Mai usor mod de a identifica High A Child's Blood presiunea creata de pediatru

Mai usor mod de a identifica High A Child's Blood presiunea creata de pediatru Pediatri au acum o modalitate noua si simpla de a diagnostica o problema serioasa cu care se confrunta copiii nostri natiuni - datorita lui David Kaelber, MD, Ph.D., MPH, medic pediatru MetroHealth System, internist, si seful ofiter de Informatica Medicala si Case Western Reserve University School of Medicina cercetator si membru al facultatii. Aproape 75% din cazurile de hipertensiune arteriala s...

Conditii de viata Ei bine cu osteoartrita - Sfaturi cu privire la activitatea de participare

Conditii de viata Ei bine cu osteoartrita - Sfaturi cu privire la activitatea de participare Dupa ce ati artrita - si aproape 70 de milioane de americani nu au unele artrita-conditie conexe - viata de zi cu zi pot fi umplute cu multe provocari, atat fizice, cat si mentale. Activitati obisnuite ati luat o singura data pentru a acordat, de la conducere pentru a urcatul scarilor de a face rufe, poate fi dificila si dureroasa atunci cand ai artrita. Ati putea simti stresat, deprimat, obosit s...

HSE Avertizare de pericolele de lucru la inaltime Dupa caderea de la inaltime in Wellingborough, Marea Britanie

HSE Avertizare de pericolele de lucru la inaltime Dupa caderea de la inaltime in Wellingborough, Marea Britanie Sanatate si Siguranta (HSE) a avertizat companiile care acestea trebuie sa controleze riscurile de la cade in locul de munca. Acest mesaj urmeaza urmaririi penale a Spray-Craft Coating limitata, dupa un angajat a scazut mai mult de doi metri de la partea de sus a rezultat un stand de pulverizare in mai multe fracturi si sangerari la creier.
Spray-Craft Coating Limited din Irchester, Wellingboro...

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate Multe s-au schimbat in peisajul a copiilor de servicii din anul precedent Salvgardarea copii raport in 2005. Ca urmare a imbunatatit aranjamente salvgardarea, majoritatea copiilor acum se simt in siguranta in casele lor si comunitati, precum si li se administreaza calitatea asistentei medicale si de sprijin de care au nevoie.
Dar unii copii si tineri, nu sunt inca destul de bine deservite de se...

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria Conditii pentru copii irakieni afectate de violenta si de deplasare au ajuns la un punct critic, UNICEF, a declarat astazi. Copii organizatie cere 42 milioane dolari pentru a oferi ajutor in urmatoarele sase luni pentru copii in Irak, precum si cei care au fugit impreuna cu familiile lor catre tarile vecine Iordania si Siria.
Vezi Raportul complet: nevoile imediate de copii irakieni in Irak si ...

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri Raportul de copii de somn (CRSP), un auto-noua masura de raportul de copii modele de somn, igiena somnului, precum si tulburari de somn pentru scolara in varsta de copii, poate fi o auto de incredere si valide masura raportul de somn, igiena somnului, si tulburari de somn la copii cu opt pana la 12 ani, potrivit unui cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Profession...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.