Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Talpi fierbinti


Glycobiology: Versatilitate Sheer de zaharuri - Glycobiology Este Un fierbinti noi subiectelor, o stiinta care a sosit si inflorit In ultimii Deceniul

Glycobiology: Versatilitate Sheer de zaharuri - Glycobiology Este Un fierbinti noi subiectelor, o stiinta care a sosit si inflorit In ultimii Deceniul
Ultimul numar al biochimist pune glycobiology in perspectiva, cu un articol de autoritate cu privire la originea acesteia de catre profesorul Raymond Dwek si cu rapoarte de la marginea de taiere a acestui fascinant si de o importanta vitala disciplina noi. Citeste cum se face descoperiri importante in domeniile de biologie moleculara si in lupta impotriva bolilor.
De asemenea: descoperirea de Biochimie musculare, modul in care structura immunoglobin a fost gasit si ceea ce este cu adevarat John Prescott place.
Toate acestea si mult mai mult in ultimul numar al biochimist
Glycobiology la Oxford
De Raymond Dwek
Cum studiul de oligozaharide a devenit glycobiology si a devenit ferm stabilit, ca parte a biochimiei mainstream.
Glycans Recunoscand
De Kurt Drickamer si Maureen E. Taylor
Multe exemple bine inteles de glycan-interactiuni receptorilor exista, dar nu sunt suficient de receptori de a tine cont de numarul de glycans care sunt identificate?
De proteine-interactiuni carbohidrati
De Nathan Sharon
Proteine care poseda capacitatea de a glucide leaga in mod specific si reversibil abunda in natura, fiind prezenta in toate organismele vii, de la virus la om.
Glycobiology si medicina
Prin Pauline M. Rudd si Raymond A. Dwek
Viitor luminos pentru analiza de inalta glycan tranziteaza si a markerilor bolii.
Glycobiology si virusi
De Nicole Zitzmann, Joanne M. OLeary si Raymond Dwek
Cele mai multe aspecte ale glycobiology joaca un rol important in viata de virusi, de exemplu, in pliere corecta de glicoproteine plic lor, precum si in reprezentarea imunitar si de evacuare.
Raman de activitate optice
De Laurence D. Barron
O lumina noua pe proteine, glucide si glicoproteine.
Q & A:
Interviu cu SV Perry
Flexing muschii lor
De Michael P. Walsh
Biochemical Journal lucrari clasice de SV Perry si co-lucratorilor.
In sange
De Michael A. Kerr
Rodney Porter si structura de imunoglobuline.
Ipoteza capcana<...

2004's Top 10 subiecte fierbinti in chirurgia plastica

2004's Top 10 subiecte fierbinti in chirurgia plastica Anul in examinare de la American Society of Plastic Surgeons
- Impreuna cu nunti Katie, copii Julias si Marthas acasa noi intr-un penitenciar federal - una dintre cele mai mari povestiri din 2004 a fost chirurgie plastica. Ca experti in specialitate, Societatea Americana a Chirurgilor Plastici ofera Subiecte sale din 2004 Top 10 Hot in Plastic Surgery.
1. Teenage chirurgie plastica - Daca credeti ca tot ce ai citit, s-ar putea ca mai multe sunt adolescenti care au chirurgiei cosmetice decat cele care sunt merge la colegiu.
- Contrar credintei populare, 18 de persoane si mai tineri alcatuiesc doar 4 la suta din toate procedurile de cosmetice. Cu toate ca cifrele au crescut, adolescentii sunt un mic procent din totalul populatiei de plastic interventie chirurgicala.
2. De televiziune Realitatea - Pentru directori de retea, reteta pentru rating ridicat este de chirurgie plastica combinat cu televizor realitatea.
- Din pacate, aceste spectacole poate favoriza asteptarile nerealiste si nesanatoase. Chirurgia plastica este chirurgia real, cu beneficii reale si riscuri.
3. Body profilarii urmatoarele masive pierderi in greutate - pacientii Scadere in greutate randul sau, de catre chirurgii cu plastic pentru reducerile de san si de bratul superior, partea inferioara a corpului, coapsa, si de piept de lifturi pentru a elimina excesul de piele si contur trupurile lor mai mici.
- ASP prezice acestor proceduri vor continua sa creasca ca americanii combatere a epidemiei de obezitate.
4. Mai multe injectabile - Continuarea o tendinta de incitant, care a inceput cu Botox, in 2002, FDA aproba Sculptra, Hylaform Plus si CaptiqueTM.
- Popularitate procedurilor de minim invaziva continua sa faca presiuni cererii pentru mai multe optiuni pentru a netezi ridurile pentru perioade mai lungi de timp.
5. Guvernatorul Schwarzenegger se termina California, proiectul de lege pe cale orala chirurg - proiect de lege propus-ar fi permis chirurgii orale pentru a efectua interventii chirurgicale cosmetice din material plastic.
- Triumfatoare pacientului de siguranta impotriva presiunii politice.
6. Multe utilizari de Botox - Dincolo de netezire antirid, studii gasi poate fi folosit pentru controlul durerii urmatoarele reconstructia sanului, scutirea de migrena, dureri de cap si de reducere a Underarm transpiratii excesive si de palmier.
- FDA, Botox-ul este aprobat pentru utilizarea in liniile de expresie pe frunte intre sprancene (regiunea glabellar)...

Pennsylvania Department of Health Oferte Sfaturi pentru a Ramai in siguranta in extrem de fierbinti Prognoza Meteo

Pennsylvania Department of Health Oferte Sfaturi pentru a Ramai in siguranta in extrem de fierbinti Prognoza Meteo Sanatate Secretarul Everette James a reamintit toate Pennsylvanians sa ia masuri de precautie necesare pentru a ramane sanatos si sigur, in vreme extrem de fierbinte.
Multe persoane nu inteleg de vreme calda doar cat de periculoase pot fi. Sau important sa se stie ce masuri pot fi luate pentru a preveni caldura legate de boala sau deces, a declarat secretarul James. Persoanele in varsta, copii ...

Sperling's BestPlaces descopera Migrena "Hot Spots" in SUA

Sperling's BestPlaces descopera Migrena "Hot Spots" in SUA O analiza national efectuate de BestPlaces Sperlings si sponsorizat de Ortho-McNeil Neurologics, Inc, identifica Natiunilor migrena punctele fierbinti, orasele cu cea mai mare suma de factori care sunt cel mai frecvent asociate cu migrena. Acesti factori includ cantitatea de prescriptii migrena acuta pe cap de locuitor, precum si prevalenta a mai mult de 30 de stilul de viata si de factorii de med...

A bolii Lyme studiu realizat de Cercetare Interdisciplinara echipa foloseste Space Technology

A bolii Lyme studiu realizat de Cercetare Interdisciplinara echipa foloseste Space Technology Inarmat cu imagini prin satelit, probe de teren, om de date boala Lyme caz, si a modelelor matematice, o echipa interdisciplinara de cercetare de la Universitatea din New Hampshire, New Hampshire, Departamentul de Sanatate si Servicii Umane, si a sectorului privat va desfasura activitatea pe ecologie si factori de risc pentru boala Lyme, in New Hampshire si statele vecine intr-un efort de a identi...

Introns: A Mystery reinnoita

Introns: A Mystery reinnoita Secvente de ADN prostii care intrerup gene ar putea fi mult mai importante pentru evolutia genomi decat sa crezut anterior, potrivit unui raport recent Stiinta de Indiana University Bloomington si biologi Universitatea din New Hampshire.
Studiul lor a modelului organismului pulex Daphnia (purici de apa) este primul pentru a demonstra colonizarea o filiatie unice prin introns, ca secvente intrer...

Imbunatatirea Toxicitate de detectare a

Imbunatatirea Toxicitate de detectare a Detectarea fumul de moarte in metrou, gaze toxice in scurgeri chimice, si explozivi ascunse in bagajele devine mai usor si mai eficient, cu o tehnica de masurare numit de suprafata-Raman scattering imbunatatita. Pentru a imbunatati in continuare tehnici de sensibilitate, oamenii de stiinta trebuie sa proiectare imprastiere de mai buna calitate, si mai eficiente modalitati de evaluare a acestora.

Addiction alimentara si de sanatate - stiri de la British Dietetic Association

Addiction alimentara si de sanatate - stiri de la British Dietetic Association Produse alimentare Addiction - does it intr-adevar exista, sau este pur si simplu un obicei? Nu de mentiuni de sanatate pe produsele alimentare intr-adevar sa stea in picioare la control? Poate ceea ce mananca un copil intr-adevar afecta comportamentul?
Raspunsurile la aceste intrebari sunt disponibile acum si in cele mai recente subiecte fierbinti si comunicate de Fact Sheet de BDA.
Nutriti...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.