Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tarife operatii gaura maculara


Inacceptabil pentru a restrictiona degenerescenta maculara Droguri pentru pacientii care au trecut Orb la un ochi

Inacceptabil pentru a restrictiona degenerescenta maculara Droguri pentru pacientii care au trecut Orb la un ochi
In este inacceptabila pentru a limita utilizarea de medicamente pentru pacientii degenerescenta maculara care si-au pierdut deja lor vederii la un ochi, in conformitate cu un articol in consumului de droguri si Therapeutics Buletinul (DTB), iulie 2007 problema.
Dar asta este ceea ce Institutul National pentru Sanatate si clinice Excellence (NICE), organismul responsabil pentru orientarea NHS tratamente pe care sa o utilizati, se propune.
Ranibizumab (cu Lucentis) si pegaptanibului (Macugen) sunt licentiate in Marea Britanie pentru tratamentul neovascularizatiei (forma umeda) din cadrul degenerescentei maculare senile. O bevacizumab treia de droguri (Avastin) este de asemenea folosit, dar nu este autorizat pentru conditie.
In varsta ud-degenerescenta maculara legata de varsta, in care viziunea amenda central este progresiv pierdut, noi vase de sange cresc sub retina, un proces stimulat de factorul de crestere a endoteliului vascular (VEGF). Toate cele trei medicamente potential bloc efectele VEGF.
Wet degenerescenta maculara legata de varsta este de a treia cauza cele mai frecvente de orbire la nivel mondial. Aceasta afecteaza aproximativ 2,3% din peste 65 de ani in Europa. In Marea Britanie, aproximativ 26.000 de oameni se dezvolte in fiecare an si 245000 sunt nevazatoare sau cu deficiente de vedere din cauza asta.
Dupa o examinare aprofundata a publicat datelor din studiile clinice, DTB ajunge la concluzia ca exista dovezi bine ca atat ranibizumab pegaptanibului si de a preveni deteriorarea in continuare, in viziunea la majoritatea pacientilor. Ranibizumab viziune imbunatatit intr-o treime.
NICE proiect de orientari privind utilizarea ranibizumab si a pegaptanibului a fost publicat in iunie. Ea recomanda ranibizumab pentru doar aproximativ 20 la suta dintre pacientii cu varsta wet-degenerescenta maculara legata de varsta, care limiteaza utilizarea sa la cele la care ambii ochi sunt afectate si apoi la ochi vad mai bine.
Final de orientare se datoreaza in luna septembrie.
DTB spune: Noi credem ca politicile care dicteaza ca pacientii trebuie sa mearga orb la un ochi inainte de tratament a fi dat pentru celelalte sunt inacceptabile.
Ea continua: Pegaptanib si ranibizumab trebuie sa fie disponibile pentru utilizare in intreaga NHS, asa cum este cazul in Scotia. In absenta unor astfel de masuri nationale in alta parte in Regatul Unit, NHS comisarii trebuie sa l...

Variatia in gena determina un raspuns imunitar de varsta degenerescenta maculara legata de varsta atunci cand a declansat

Variatia in gena determina un raspuns imunitar de varsta degenerescenta maculara legata de varsta atunci cand a declansat Varsta-degenerescenta maculara legata de varsta, principala cauza de orbire la varstnici, apare atunci cand o variatie comuna a mostenit gena este declansata, eventual de o infectie, conform unui nou studiu condus de cercetatorii de la Columbia University Medical Center si Universitatea din Iowa, cu o echipa internationala de cercetare.
Gena, cunoscuta sub numele de H Factor, codifica o proteina care reglementeaza aparare imunitar impotriva infectiilor cauzate de bacterii si virusi. Oamenii care au o variatie mostenit in aceasta gena sunt mai putin capabile de a controla inflamatii cauzate de aceste infectii, care pot scantei degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV) mai tarziu in viata, studiul constata.
Publicat in aceasta saptamana Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte, rezultatele sugereaza ca orientarea moleculelor implicate in raspunsul sistemului imun poate oferi noi terapii puternice pentru tratarea si prevenirea AMD.
Noi intelegem acum variatie genetica care se afla in spatele degenerescenta maculara legata de varsta si au inceput sa-tinta declansa care stabileste procesul in miscare, a declarat Rando Allikmets, Ph.D., Acquavella profesor asociat in cadrul Departamentului de oftalmologie si Departamentul de patologie & biologie celulara la Universitatea Columbia Colegiul Medicilor si Chirurgilor. Prin orientarea moleculelor implicate in inflamatie si normele sale de noi credem ca putem incepe sa se dezvolte terapii si instrumentele de diagnosticare, care ar putea ajuta oamenii sa pastreze nenumarate ochii lor.
Potential de terapii ar putea implica livrarea H sanatosi factor legat, direct cu ochiul la scurt-circuit procesul de boala; de extragere de celule stem de la ochi asa ca ar putea fi reengineered si re-implantate sau partiala a transplantului de ficat - sursa principala bodys pentru H Factor .
Alte studii au stabilit recent legatura dintre genei factorului H si AMD prin scanarea genomului uman pentru variatii in secvente genetice, dar acest studiu noi este primul de a examina radacinile AMD dintr-o perspectiva biologica si sa analizeze rolul pe care raspunsul imun joaca in declansarea bolii.
Mai mult de 50 de milioane de oameni din intreaga lume sunt estimate a fi ireversibile orbire, ca urmare a degenerescenta maculara, facandu-l cele mai frecvente cauze de orbire pentru cei peste 60 de ani. Sale a estimat ca 30 la suta din populatie va avea o anumita forma de AMD pana in momentul in care ajung la varsta de saptezeci si cinci. Boala este marcat de o pierdere progresiva a vederii centrale din cauza degenerare de macula - o regiune a retinei si zona responsabil pentru fin, vederea centrala.
Studiul a fost realizat in doua parti - biologie si genetica. Dr. Allikmets, autorul principal pe hartie, a condus analiza genetica in studiul, in colaborare cu cercetatorul principal Grigorie Hageman, Ph.D., profesor de oftalmologie si stiinte vizuale la Universitatea din Iowa Roy J. si Lucille A. Carver Scoala de Medicina, care a condus cercetarea biologica. O echipa internationala de cercetatori a fost implicat in proiect, inclusiv oameni de stiinta de la Institutul National al Cancerului, Institutul National de Sanatate (NIH), Universitatea din California de la Santa Barbara (UCSB), si Queens University, Belfast, Marea Britanie.
Allikmets Dr.-a inceput cariera concentrandu-se pe o boala diferit - de cancer. Ca un anchetator pentru Institutul National al Cancerului, in 1997 Allikmets descoperit gena ABCR (cunoscut si ca ABCA4), astfel cum gena prima implicate intr-o substantiala, dar mica parte a degenerescentei maculare senile. Aceasta descoperire sa-l pe calea desfasoara activitati de cercetare in domeniul geneticii AMD, iar el s-au alaturat, Columbia University Medical Center in 1999, sa continue aceste activitati de cercetare inovatoare.
Cercetatorii au examinat 900 pacienti AMD si 400 de controale sanatosi si am observat ca jumatate din toti pacientii AMD au un model mostenit de variante genetice in gena Factor H - cunoscut ca un haplotip - care le face mai sensibile la AMD. Haplotipuri diferite in cadrul H F...

Gene varianta de risc creste cu varsta de degenerescenta maculara legata de varsta

Gene varianta de risc creste cu varsta de degenerescenta maculara legata de varsta Cercetatorii de la Duke University Medical Center si Vanderbilt University Medical Center au identificate gena primul persoanelor fizice majore care determina un risc de dezvoltare a degenerescentei maculare senile (DMS). Cronica, boala progresiva - care afecteaza cat mai multe de 15 milioane de persoane din Statele Unite - este cauza principala a deficiente de vedere juridic si de orbire la varst...

Risc mai mic de Varsta-maculara legata de boala si superior de admisie de peste si vitamina D Niveluri de legat

Risc mai mic de Varsta-maculara legata de boala si superior de admisie de peste si vitamina D Niveluri de legat Persoanele care au aportul alimentar mai mare de alimente cu acizi grasi omega 3 si mai mare a consumului de peste au un risc redus de varsta inaintata-degenerescenta maculara legata de varsta, in timp ce cele cu niveluri serice mai mari de vitamina D pot avea un risc redus de primele etape ale bolii, in conformitate cu doua rapoarte in problema mai a Arhivele de Oftalmologie, unul dintre JAMA / A...

Medical Studiul Stabileste primul-vreodata beneficii pe termen lung Pentru Cei care sufera de degenerescenta maculara Folosind macular Sanatate Vitamina Supliment

Medical Studiul Stabileste primul-vreodata beneficii pe termen lung Pentru Cei care sufera de degenerescenta maculara Folosind macular Sanatate Vitamina Supliment Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV) este al treilea ca o cauza de insuficienta vizuale. Aceasta este cauza principala a deficiente de vedere in tarile industriale, cu o prevalenta orbire de 8,7 la suta. Un nou studiu medicale arata, totusi, ca cu utilizarea de supliment de vitamina macular Sanatate, exista o modalitate de a pastra viziun...

Disparitatile vazut Intre Imparte de operatii chirurgicale In bogat si tarile sarace

Disparitatile vazut Intre Imparte de operatii chirurgicale In bogat si tarile sarace Un articol publicat in The Lancet solicita atentia asupra lipsei de acces chirurgical in tarile cu venituri mici si absenta disproportionat de acces chirurgical in tarile cu venituri mici in comparatie cu cele de mare venit. Dr. Thomas Weiser (Departamentul de Sanatate Politica si Management, Harvard Scoala de Sanatate Publica, Boston, MA, USA), descoperi ca in raport cu marimea populatiei, tarile...

Cautati legate de varsta, degenerescenta maculara Genele Narrows

Cautati legate de varsta, degenerescenta maculara Genele Narrows In ultima luna, cercetatorii au facut un pas inainte in excitant identificarea genelor care provoaca sau creste riscul pentru varsta de degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV), una dintre principalele cauze de orbire la varstnici.
AMD este o boala progresiva care distruge vederea centrala, de luare de conducere, lectura, scris si recunoscand se confrunta cu greu. Nu exista nici un trata...

Pacientii cu degenerescenta maculara beneficia de auto-formare in domeniul gestiunii

Pacientii cu degenerescenta maculara beneficia de auto-formare in domeniul gestiunii A 12-ora de auto-program de management pentru persoane cu varste inaintate de degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV) conduce la imbunatatirea durabila in starea de spirit si functia, in special la pacientii cu depresie, si scade dezvoltare a depresiei clinice la pacientii AMD a lungul timpului, in conformitate cu un Universitatea din California, San Diego (UCSD) Shiley oculare Centrul de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.