Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Temperatura corpului 37 la femei insarcinate


Ce este rubeola? Care sunt Rujeola germana? Care este cauza rubeolei Sau rujeolic germana?

Ce este rubeola? Care sunt Rujeola germana? Care este cauza rubeolei Sau rujeolic germana?
Rubeola, de asemenea, cunoscut sub numele de pojar german, este o boala infectioasa provocata de virusul rubeolei. Virusul trece de la persoana la persoana prin picaturi in aer expulzat atunci cand tuse de persoane infectate sau stranut - virusul poate fi, de asemenea, prezenti in urina, fecale si pe piele. Simptomele Semnul distinctiv al rubeolei sunt o temperatura ridicata corpului si o eruptie pe piele roz.
Desi rubeolei poate infecta oameni de toate varstele, este cel mai frecvent afecteaza copiii mici. In cazul in care o femeie insarcinata este infectat cu rubeola exista un risc serios de malformatii congenitale la copilul nenascut. In cazul in care mama este infectat gravide in primele 20 de saptamani de sarcina copilului poate fi nascut cu sindromul rubeolei congenitale, care consta dintr-o serie de boli grave, incurabile. Avort spontan apare la pana la o cincime din femeile gravide care au fost infestate.
Rubeolei Denumirea vine de la cuvantul latin rubeolei sensul rosu mic. Pe masura ce boala a fost descris pentru prima data de catre medici germani la mijlocul secolului al XVIII-lea, este de asemenea cunoscut sub numele de pojar german.
Rubeola este de obicei usoara si in mod frecvent trece neobservate. Boala poate dura unu la trei zile. Copii de obicei recupera mai repede decat adultii. Care sunt semnele si simptomele rubeolei? Rubellas perioada de incubatie este de 14 - 21 de zile (timp de la infectia initiala pana la aparitia simptomelor). Unele persoane pot fi infectate si niciodata nu stiu pentru ca nu au simptome aparente - acest lucru este cunoscut sub numele de sub-infectie clinice.
Persoanele cu rubeola poate avea urmatoarele semne sau simptome (un simptom este ceva detecteaza pacient, cum ar fi o durere de cap, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, de exemplu, medicul, membrii de familie, anunt, cum ar fi o eruptie cutanata): Red / roz eruptii cutanate, care apare de obicei de aproximativ trei pana la patru zile dupa ce simptomele initiale si poate dura pana la o saptamana. Se incepe de obicei in spatele urechilor, si se raspandeste in jurul capului si gatului, in cele din urma facand drumul sau in jos pentru restul corpului.
Febra (temperatura ridicata corpului), de obicei, usoare, 102F (38.9C) sau mai mica. Adulti tind sa aiba o temperatura mai mare de copii mici.
Fatigabilitate (oboseala)
Dureri de cap
Ochii inflamate
Iritabilitate
Articulatiilor dureroase (in special in randul femeilor tinere, mai putin frecvente la copii mici)
Poftei de mancare Poor
Ochi rosii
Secretii nazale
Durere in gat si tuse (in special in randul adultilor)
Nas infundat
Umflarea ganglionilor de la partea din spate a gatului, baza craniului, si in spatele urechilor Persoanele cu rubeola sunt infectioase timp de aproximativ o saptamana, la zece zile inainte de eruptie cutanata apare, timp de cinci zile dupa aceea. Este important sa se izola pacientului, in special a copiilor, in timp ce acestea sunt infectioase. Infectioase persoanelor fizice ar trebui sa fie tinute departe de toate femeile insarcinate, precum si femeile de varsta fertila, care pot deveni gravide. Care este cauza rubeolei? Rubeola este determinata de un virus care se transmite de la persoana la persoana, in picaturi in aer. Atunci cand o persoana infectata stranuta sau tuse, cele din apropiere sunt expusi riscului de a deveni infectate. De asemenea, este posibil de a infecta o alta persoana in cazul in care vin in contact cu saliva unei persoane infectate. Acesta poate fi, de asemenea, transmise prin sange de la o mama gravide pentru copilul ei nenascut.
In America de Nord, Europa, Japonia si rubeolei Australasia este mai putin frecventa, deoarece aproape toti copiii sunt vaccinati la o varsta frageda. Cazurile raportate sunt legate in principal de nevaccinate straini adulti-nascut.
Mai mult de jumatate din tari din intreaga lume folosesc acum rubeolei, dar boala este inca comuna in unele regiuni. Femeile insarcinate ar trebui sa ia in considerare acest lucru inainte de calatoriile in strainatate. Diagnosticul de rubeola Deoarece eruptii cutanate rubeolei este similara in aparenta cu iritatii cauzate de alte infectii virale, unui medic de familie va confirma diagnosticul de a face o cultura virus sau un test de sange. Prezenta de diferite tipuri de anticorpi rubeola va confirma diagnosticul. Prin lege, medicii trebuie sa notifice autoritatea locala din toate cazurile suspecte rubeola. Acestea ar trebui sa notifice, de asemenea, la gradinita sau scoala a unui copil frecventeaza. Optiuni de tratament pentru rubeola prezent nu exista nici un tratament specific pentru rubeola. Din fericire, starea este de obicei usoara si analgezice vor ajuta ajuta la ameliorarea simptomelor. Unele masuri simple, pot fi luate pentru a facilita recuperarea integrala: Tinand calmarea durerilor, cum ar fi acetaminofen (paracetamol, paracetamol) sau ibuprofen pentru a reduce febra si usurinta in dureri articulare.
Cool comprima pot fi utilizate pentru a reduce febra.
Beti multa lichide pentru a evita deshidratarea. Acest lucru este deosebit de important la copiii mici.
Nu tratament este necesar pentru eruptii cutanate. Acesta va disparea intr-o saptamana sau asa. Daca sunt infectate cu virusul rubeolei organismul dumneavoastra va crea anticorpi pentru a contracara infectia. Veti fi apoi imun pentru viata. Prevenirea de imunizare rubeolic cu vaccinul MMR este cel mai eficient mod de a proteja ...

De rutina tiroidiana de screening Nu este recomandat pentru Gravide

De rutina tiroidiana de screening Nu este recomandat pentru Gravide Ca raspuns la o dezbatere asupra faptului ca toate femeile insarcinate ar trebui sa fie testati pentru boala subclinice Hypothyroid, Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (Acog) a recomandat impotriva screening de rutina intr-un aviz al Comitetului, in numarul din octombrie al Obstetrics & Gynecology. Acog spune ca nu exista nici o dovada ca identificarea si tratarea femeilor gravide cu hipotiroidism subclinic imbunatateste rezultatele fie materne sau la copil.
Problema a fost de screening tiroidian daca ar trebui sa fie un test de rutina, in timpul de ingrijire prenatala, a declarat Sarah J. Kilpatrick, MD, PhD, presedintele Comisiei pentru ACOGs Obstetric Practice, care a emis avizul comitetului. Unele grupuri sustin ca identificarea si tratarea hipotiroidism asimptomatica (hipotiroidism subclinic) va imbunatati rezultatele pentru femeile gravide si copiii lor. Cu informatiile pe care le au in acest moment, acolo isnt orice beneficiu dovedit de sanatate.
Tiroida, o glanda mica in gat care produce hormoni, controalele la functiile corpului-cheie, cum ar fi rata inimii, temperatura corpului, tensiunea arteriala, greutate, precum si nivelul de energie. Tulburari Anumite cauza hormonilor tiroidieni pentru a elibera prea mult (hipertiroidism) sau prea mici (Hypothyroid). Hipotiroidism netratat simptomatic poate duce la nastere prematura, greutate scazuta a natalitatii, si scaderea capacitatii mintale la sugari. Pentru femei, aceasta poate duce la preeclampsie sau desprinderea de placenta (placenta separa de peretele uterin).
Hormoni tiroidieni, in mod specific tiroxina, sunt esentiale pentru dezvoltarea normala a creierului fatului. In primul trimestru cand dezvoltarea creierului fatului incepe, fatul este in intregime, dependenta de transfer materna de hormoni tiroidieni. Atunci cand femeile gravide sunt cu adevarat punct de vedere clinic Hypothyroid cu ambele simptome si valori anormale ale testelor tiroidiene, incluzand atat tiroxina si de hormon de stimulare tiroidiana (TSH) (de la deficit de iod sau de alte cauze), pe...

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have O echipa de medici de la Universitatea din Leicester a fost in masura sa stabileasca pentru prima data un predictor pentru femeile gravide, care pot avea avorturi spontane si cei care au obiceiul. Lor de cercetare este publicata in Jurnalul prestigioase al American Medical Association.
Cercetatorii au masurat nivelul de canabis natural (o endocanabinoid), cunoscut sub numele de anandamide la fe...

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa Femeile gravide si nou-nascutii sunt cel mai mare risc intr-o epidemie de gripa, dar o planificare mai trebuie facut pentru a se asigura ca acestea ar trebui sa primeasca un tratament prioritar unui focar produce, in conformitate cu un University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) si la Universitatea din Pittsburgh studiu. Rezultatele, publicate on line in emergente Sanatate Threats Oficial, moti...

Redusa temperatura corpului extinde Durata de viata Fara dietetice Restrictie

Redusa temperatura corpului extinde Durata de viata Fara dietetice Restrictie Studiul nostru arata ca este posibil sa creasca durata de viata la soareci de modeste, dar prelungite scadere a temperaturii corpului de baza, a declarat Bruno Conti, un profesor asociat la Scripps de cercetare care a condus studiul. Aceasta durata de viata mai lunga a fost atins independent de restrictie calorii.
Inainte de acest studiu, cercetatorii au cunoscut faptul ca temperatura corpului ...

Nou instrument pentru a Studiu de legatura dintre temperatura corpului si severitatea MS Simptome

Nou instrument pentru a Studiu de legatura dintre temperatura corpului si severitatea MS Simptome Un bodysuit care se incalzeste sau se raceste un pacient, combinat cu masuratori nedureroasa de miscarea ochilor, este furnizarea de cercetatori cu scleroza multipla la UT Southwestern Medical Center cu un nou instrument pentru a studia legatura misterioasa intre temperatura corpului si severitatea simptomelor SM.
Cercetatorii au studiat un aspect de SM fenomen numit Uhthoffs, numit pentru ofta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.