Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Temperatura scazuta a corpului la copii


Ce este Febra? Care este cauza Febra?

Ce este Febra? Care este cauza Febra?
Febra este un semn comun medicala care descrie o crestere a temperaturii corpului interne la niveluri normale de mai sus. In general, o febra este o indicatie de ceva neobisnuit in organism. Acesta este raspunsul bodys la o boala. La adulti, nu o febra, de obicei este periculoasa exceptia cazului in care aceasta ajunge la 103 F (39,4 C) sau mai mari. La copiii mici si sugari, o temperatura usor ridicat poate fi un semn de o infectie grava.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, febra este: Un raspuns fiziologic complex cu boala mediata de citokine pirogene si se caracterizeaza printr-o crestere a temperaturii de baza, generarea de reactantilor de faza acuta, si activarea sistemelor imunitar.
Gradul de febra nu este neaparat legat de gravitatea starii de baza. Exista numeroase over-the-counter medicamente pentru a reduce febra. Cu toate acestea, se pare ca uneori este mai bine lasata netratata. Febra ar putea juca un rol important in sprijinirea luptei corp de pe un numar de infectii. Febra este considerat ca fiind unul dintre mecanismele bodys imunitar de a incerca o neutralizare a unei amenintari percepute in interiorul corpului (bacteriene sau virale). Care sunt semnele si simptomele de febra? Un simptom este ceva rapoartele de pacient si se simte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Temperatura medie a corpului uman este de 98.6 F (37 C).
In functie de cauza de febra, simptomele pot include: Deshidratare slabiciune generala Dureri de cap incapacitate de concentrare Pierderea poftei de mancare Transpiratii Tremurand dureri musculare, febra inalta frisoane intre 103 F (39.4 C) si 106 F (41,1 C) pot provoca: Convulsii Confuzie Halucinatii Febra Iritabilitate induse de convulsii la copii In unele cazuri, copiii mai mici de varsta de 5 ani de experienta poate febra induse de convulsii sau de convulsii febrile. Atunci cand Childs o temperatura creste sau scade rapid, convulsii febrile pot sa apara. Semnele includ convulsii si o pierdere succinta a constientei.
Cu toate ca alarmant, aceste crize de obicei nu provoaca nici un efect de durata si sunt adesea declansata de o febra de o boala copilarie comuna.
Nou nascuti
Provoca o febra inexplicabila este mai mare de ingrijorare la sugari si la copii decat la adulti. Se recomanda sa solicite consult medical atunci cand un copil are o febra de 101 F (38.3 C) sau mai mare sau atunci cand: copilul este de varsta mai mica de 3 luni de varsta.
Infant refuza sa manance sau sa bea.
Are o febra si iritabilitate inexplicabila. Neobisnuit plans in timpul o schimbare scutec sau atunci cand sa mutat.
Are o febra si pare letargic si nu raspunde. La sugari si copii cu varsta sub varsta de 2, acestea pot fi semne de meningita (o infectie si inflamatie a membranelor si fluidul care inconjoara creierul si maduva spinarii).
Atunci cand un nou-nascut si are o mai mica decat temperatura normala. Mai putin de 97 F (36.1 C). Copiii foarte mici nu pot fi in masura sa regla temperatura corpului lor, atunci cand sunt bolnavi. Ele pot deveni rece, mai degraba decat fierbinte. Copii
Copii de obicei, febra tolereaza bine. Parintii nu ar trebui sa verifice numai de masurare a temperaturii, dar si modul in care copilul se comporta. Probabil ca nu exista un motiv de alarma in cazul in care copilul are febra, dar este receptiva, fluide potabila, de joc, facand contactul vizual si pentru a raspunde la stimuli, cum ar fi expresiile faciale si voce. Solicite consult medical daca copilul: Are o febra dupa ce a fost lasat in o masina fierbinte. Solicitati imediat asistenta medicala.
Are o febra care persista mai mult de o zi la copii cu varsta mai mica de varsta 2. Febra ce dureaza mai mult de trei zile la copii cu varsta cuprinsa intre 2 si mai in varsta.
Este letargic sau iritabil, vomita in mod repetat, are o durere de cap severe sau durere de stomac, sau a oricaror alte simptome care provoaca disconfort major. Adresati-va pentru medicale de orientare in cazul in care exista circumstante speciale (cu un copil cu probleme de sistemul imunitar sau cu o boala pre-existente).
Uneori, copiii mai mari cu grave deficiente neurologice, cu o pune in pericol viata infectie bacteriana in sange (sepsis) sau cu suprimat sistemele imunitar pot avea o mai mica decat temperatura normala.
Adulti
Solicite consult medical daca: Temperatura este mai mare de 103 F (39.4 c) exista febra mai mult de trei zile in plus, adresati-va imediat medicului in cazul in febra apare, impreuna cu oricare dintre aceste semne sau simptome: dureri abdominale sau dureri la urinat Dificultate respiratie sau dureri toracice letargie extreme sau iritabilitate Mintala persistenti confuzie varsaturi dureri de cap severe umflarea gatului severa rigide gat si durere la indoire cap de a transmite sensibilitatea neobisnuit sa luminoase lumina neobisnuita eruptii cutanate, mai ales daca eruptie cutanata rapid agraveaza orice alte semne sau simptome inexplicabile Care sunt cauzele de febra? Exista mai multe variante in temperaturii normale a corpului, iar acest lucru trebuie sa fie luate in considerare la masurarea febra. Temperatura normala a corpului variaza pe tot parcursul zilei in functie de ritmul circadian. Acesta este mai scazuta in dimineata si mai mare in dupa-amiaza si seara tarziu. Temperatura normala pot varia de la aproximativ 97 F (36.1 C), la 99 F (37.2 C). Cu toate acestea, 98.6 F (37 C) este in general considerata normala. Temperatura este crescut dupa masa, precum si factori psihologici, de asemenea, influenta temperaturii corpului. Alti factori, cum ar fi ciclul menstrual sau exercitarea grele, poate avea un efect.
Mecanismul de temperaturii corpului: temperatura corpului este stabilita de catre hipotalamus, care este o zona de la baza creierului care actioneaza ca un termostat pentru intregul sistem.
Temperatura este soldul, caldura produsa de tesuturile organismului (in special in ficat si muschi), iar caldura organismul pierde.
In timpul bolii, temperatura normala poate fi stabilit un pic mai mare ca organism de directioneaza sange departe de piele de a reduce pierderea de caldura.
Atunci cand incepe o febra, organismul incearca sa-l ridice temperatura acestuia. Exista un sentiment de raceala si eventualele frisoane. Acest lucru este pentru a genera caldura, pana la sange in jurul hipotalamus ajunge la punctul nou set.
Cand temperatura incepe sa revina la normal, nu poate fi sudoare profuze pentru a scapa de caldura in exces.
Pentru vechi foarte, foarte tineri sau alcoolice, bodys capacitatea de a produce o febra poate fi diminuat. De obicei, o febra indica organismul este de a raspunde unei infectii virale sau bacteriene. Alte cauze posibile includ: Anumite conditii inflamatorii, cum ar fi poliartrita reumatoida (inflamatie a mucoasei de articulatii)
Arsura Extreme
Epuizarea de caldura
In unele cazuri rare, o tumoare maligna sau unele forme de cancer renal
Unele vaccinarile, cum ar fi difteria, tetanosul si pertussis acelular (DTaP) sau vaccinuri pneumococice (la sugari si copii)
Unele medicamente, cum ar fi antibiotice si medicamente utilizate pentru tratamentul hipertensiunii arteriale sau crize comitiale Uneori este imposibil sa se identifice cauza o febra. In cazul in care o temperatura de 101 F (38.3 C) sau mai mare dureaza mai mult de trei saptamani si este imposibil medical pentru a gasi cauza dupa evaluarea extinse, diagnosticul poate fi febra de origine necunoscuta. Febra Cum este diagnosticat? Pune-pur si simplu, diagnosticarea o febra este simpla - in cazul in care pacientii temperatura corpului este mai mare decat in mod normal, atunci cand sunt sedentari (nu ruleaza in jur, doar sedintei sau culcat), ele au o febra. In functie de alte semne si simptome, un examen fizic, si, eventual, unele alte teste, fizic va stabili daca cauza este o infectie sau altceva.
Pentru a confirma un diag...

Ce este o febra? Simptomele Febra si cauzele

Ce este o febra? Simptomele Febra si cauzele Temperatura corpului este determinata de un set de termoreglare bodys-punct. Organismul creste acest set-punct, ca raspuns la amenintari, cum ar fi infectii bacteriene sau virale. Atunci cand acest set-se ridica punct, o febra apare si organismul percepe in sine ca suferind de hipotermie (mai rece decat ar trebui sa fie). In calitate de organism de lucrari in indeplinirea nou set de temperatura-punct, simptome de febra comune care exista, cum ar fi sentimentele de frig, accelerarea batailor inimii, cresterea tonusului muscular (rigiditate), si frisoane.
O febra poate fi un motiv de ingrijorare, dar este rareori un motiv de panica cu exceptia cazului in care are loc la copii foarte mici, sustinuta mai mult de trei zile, sau atat de mare astfel incat sa se apropie de risc insolatie. Cum se regleaza temperatura corpului? Body temperatura este reglementata de catre o parte a creierului numita hipotalamus. Hipotalamusul trimite semnale de la restul corpului spune aceasta sa se incalzeasca in sus sau in jos se raceasca. In cazul in care organismul are nevoie sa se incalzeasca pana dupa ce sa stabilit termica-punct este ridicat (febra), hipotalamus instruieste organismul pentru cresterea tonusului muscular, fior, secreta hormoni, cum ar fi adrenalina, si a contracta vasele de sange. Cum se masoara temperatura corpului? Body temperatura se masoara cu ajutorul unui termometru. Citiri sunt de obicei luate in gura, ureche, anus, sau brat, dar citirilor nu pot fi toate la fel. Temperatura corpului dvs. se va modifica, de asemenea, dupa masa, in timpul perioadelor de nivelurile de activitate de mare, cu haine diferite, dupa fumat, in camere de cald sau rece, in puncte diferite ale ciclului menstrual, si in functie de ora din zi. Temperatura ta in dimineata este de multe ori mai mica decat in timpul zilei sau seara.
Cu variatiile de mai sus in minte, tabelul de mai jos rezuma temperaturi medii in timpul zilei pentru fiecare locatie de masurare si de temperatura care de obicei este considerat febrila sau febril pentru un adult.
Masurarea LocationAverage TemperatureFever Temperatura anus, vagin, ear37.6 ° C (99.6 ° F), 38.0 ° C (100.4 ° F) Mouth36.8 ° C (98.2 ° F), de 37,5 ° C (99,5 ° F) Armpit36.4 ° C ( 97.6 ° F) 37.2 ° C (99.0 ° F),
Din cauza naturii variabil de citiri temperaturii corpului, medicii de multe ori caute alte semne de boala care ar insoti febra, cum ar fi letargie, depresie, apetit redus, somnolenta, dureri de sensibilitate crescuta, precum si o capacitate scazuta de concentrare. Care sunt cauzele febra? Exista mai multe conditii, boli, si medicamente care pot cauza febra. Acestea includ: Infectii si boli infectioase cum ar fi gripa, raceala, cu HIV, malarie, mononucleoza infectioasa, si de gastroenterita. Infectii sunt cele mai frecvente cauze de febra...

Ce este Eritem Infectiosum? Ce este palme Cheek Sindromul?

Ce este Eritem Infectiosum? Ce este palme Cheek Sindromul? Infectiosum Eythema este, de asemenea cunoscut sub numele de infectie cu parvovirus, a palmuit-boala obraz, sau boala a cincea. Aceasta este o boala cauzata de parvovirusul B19 si include simptome cum ar fi febra scazuta de grad, oboseala, eruptii pe obraji (de unde palma peste obraz), si, de asemenea, o eruptie de persoane peste tot corpul.
De asemenea, este numita boala cincea, deoarece folos...

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte Muscaturilor de insecte sunt rani punctie sau laceratii facute de insecte. O insecta poate musca atunci cand este agitat si apara in sine, sau atunci cand vrea sa se hraneasca. Insecte de obicei se injecteaza acid formic, care poate declansa o reactie, inclusiv roseata, umflaturi, durere sau mancarime.
Furnici de foc, albine, viespi si Hornets au o intepatura dureroase care poate declansa o rea...

Bebelusii mai mici, acoperite la Centrul Medical

Bebelusii mai mici, acoperite la Centrul Medical Ive crosetate paturi 664 pentru copii incepand cu anul 1993, a declarat Joan Graves, 71, un voluntar si sa retras UC San Diego, Centrul Medical asistenta medicala. I dont considera ca este locul de munca. Timpul petrecut este de gratificare instantanee. Fiecare patura este o bucurie de a crea pentru aceste sugari fragile.
Cand Joan Graves a fost o asistenta medicala la Centrul Medical UCSD mai ...

Ce este Infertilitatea? Care este cauza infertilitatii? Cum este Infertilitatea tratate?

Ce este Infertilitatea? Care este cauza infertilitatii? Cum este Infertilitatea tratate? Infertilitatea se refera la o incapacitate de a concepe dupa ce face sex neprotejat regulate. Infertilitatea se poate referi, de asemenea, la incapacitatea biologic al unei persoane de a contribui la conceptie, sau de la o femeie care nu poate transporta o sarcina la termen. In infertilitate multe tari se refera la un cuplu care nu si-a conceput dupa 12 luni de raporturi sexuale regulate, fara uti...

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure? Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru...

Ce este Hipotiroidism? Care este cauza Hipotiroidism?

Ce este Hipotiroidism? Care este cauza Hipotiroidism? Hipotiroidism, de asemenea, cunoscut sub numele de tiroidian underactive, este o afectiune in care glanda tiroida, care furnizeaza hormoni pentru a mentine metabolismul in scopul de lucru, nu functioneaza corect. Acest lucru duce la mai mici decat nivelurile necesare de hormoni esentiale care sunt distribuite la restul corpului - submineaza capacitatea de bodys sa functioneze eficient. Hipotiroidi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.