Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tensiune arteriala diastolica mare


Sunt obezitate si hipertensiune arteriala Doua epidemii sau Unul?

Sunt obezitate si hipertensiune arteriala Doua epidemii sau Unul?
Doi cercetatori ofera o imagine de ansamblu a cauzei, de proces, si tratamentul hipertensiunii arteriale, obezitate, concentrandu-se pe stadiul actual al cunostintelor si rolul potential al obezitatii abdominale.
Guvernul si experti din sectorul privat de sanatate acum estimeaza ca 65 la suta dintre adulti sunt supraponderali, Americi si 31 la suta din adulti sunt obezi si la risc pentru boli cronice, cum ar fi diabetul si hipertensiunea arteriala. Legatura dintre obezitate si hipertensiunea arteriala este bine cunoscut, dar natura exacta a asociere intre cele doua tulburari ramane neclara.
Obezitatea si hipertensiunea arteriala
Avand in vedere cresterea semnificativa a obezitatii in acest ultimul deceniu vine o crestere corespunzatoare in prevalenta hipertensiunii arteriale. Aproape 29 la suta din populatie este hipertensiva (avand un tensiunii arteriale (BP) mai mare de 140/90 mm Hg sau folosind medicamente hipertensiva). Relatia dintre obezitate si BP pare sa fie liniara si exista in intreaga gama de non-obezi.
Dar puterea a asociatiei de obezitate cu hipertensiune arteriala variaza intre diferite grupuri rasiale si etnice. In general, estimarile de risc sugereaza ca aproximativ 75 la suta si 65 din cazurile de hipertensiune arteriala in barbati si femei, respectiv, pot fi atribuite direct la o conditie a excesului de greutate si obezitatea.
Este important sa recunoastem ca, de lunga durata obezitatea nu pare necesar sa se ridice BP, asa cum a demonstrat de obezitate la copii, fara o conditie de hipertensiune arteriala. Prin urmare, mai degraba decat un caz special, hipertensiune arteriala obezitatea ar trebui sa fie considerata cea mai comuna forma de hipertensiune arteriala din motive necunoscute.
Multe, dar nu in toate studiile sugereaza ca adiposity abdominale sau intestin bere este mai strans asociat cu tensiune arteriala crescuta, mai degraba decat a obezitatii in general. Indivizii obezi cu crescute intra-abdominale (viscerala), grasime demonstreaza o grupare de factori de risc de boli coronariene (de exemplu, sindrom metabolic). Heretofore, cercetatorii au crezut medicale acumularea de grasime viscerala este element central al acestui sindrom.
Cu toate acestea, dovezi recente favorizeaza un rol pentru extrauterine sau inadecvate de stocare de grasime ca o cauza de sindrom metabolic. In aceasta privinta, atat acumularea de grasime viscerala si extrauterine de stocare de grasime intr-o serie de tesuturi si organe pot fi importante in cauza si consecintele hipertensiune arteriala obezitatea.
O analiza cuprinzatoare
Doi cercetatori au oferit o imagine de ansamblu a provoca, de proces, si tratamentul hipertensiunii arteriale, obezitate. Accentul lor a fost cu privire la stadiul actual de cunoastere a acestei conditii in om, in special cu rolul potential al obezitatii abdominale. Aceasta analiza invitat, intitulat obezitate si hipertensiune arteriala: Doua Epidemiile sau Unul?, A fost scris de Kevin P. Davy de la Departamentul de nutritiei umane, produselor alimentare si Exercitarea, Virginia Institutul Politehnic si Universitatea de Stat, Blacksburg, VA; si John E. Hall, cu Departamentul de Fiziologie si Biofizica, Universitatea din Mississippi Medical Center, Jackson, MS. Discutia lor apare in mai 2004 editie a Jurnalului American de Fiziologie-reglementare, integratoare, si comparativa Fiziologie. Revista este unul din 14 publicata in fiecare luna de catre fiziologice Societatii Americane (SPA) (http://www.the-aps.org).
Highlights de aceasta revizuire cuprinzatoare a literaturii de cercetare existente si in ceea ce priveste asocierea dintre hipertensiunea arteriala si obezitatea sunt:
1. Nu toate persoanele obeze sunt hipertensivi cu standardele clinice. Cresterea in greutate este, aproape invariabil asociat cu un BP a crescut. Cresterea BP este strans legata de amploarea cresterii in greutate, si chiar si crestere moderata in greutate este asociata cu un risc crescut de a dezvolta hipertensiune arteriala. Cu toate acestea, exista o variabilitate inter-individuala considerabila in raspunsul BP la cresterea in greutate si nu toate persoanele obeze sa devina hipertensivi, cel putin prin standard de 140/90 mm Hg. In plus, pierderea in greutate este asociata cu o reducere a BP, in multe persoane obeze normotensivi. Prin urmare, BP este mai mare la oameni obezi decat s-ar fi realizat la un nivel inferior de excesive celulelor adipoase.
Motivele pentru care variabilitatea inter-individuala in raspunsul BP la crestere in greutate raman neclare, dar factorii genetici pot contribui. In plus, variabilitatea inter-individuala in acumularea de grasime viscerala, cu o crestere in greutate poate juca, de asemenea, un rol. Este important sa subliniem ca orice altitudine din BP nivel optim de mai sus (approximately120/80 mmHg) va creste persoanelor fizice un risc de aparitie a bolilor cardiovasculare. La randul sau, reducerea BP de la nivel optim de mai sus ar trebui sa confere un avantaj de sanatate.
2. Alterari circulatia sanguina sunt legate de hipertensiunea arteriala obezitatea. Studiile la animale indica debitul cardiac si fluxul de sange pentru a tesutul gras si o serie de alte regiuni (de exemplu, inima, rinichi, muschi, intestin) au crescut cu cresterea in greutate. La om, aceasta, de asemenea, pare sa fie cazul. Debitul cardiac este crescut in repaus si in paralel cu cresterea de odihna consumul de oxigen, in timp ce rezistentei vasculare sistemice este similara sau redusa in obezi, comparativ cu caractere non-persoanele obeze.
Exista unele dovezi ca obezitatea abdominala este asociat cu ajustari modificat circulatia sangelui la crestere in greutate. Mai exact, persoanele cu o acumulare exces de grasime abdominala demonstreze niveluri mai scazute de debitul cardiac si a rezistentei periferice mai mare in comparatie cu persoane fizice cu corpul mai mici sau de obezitate subcutanat.
3. Daune de organe poate duce la hipertensiune arteriala obezitatea. Tensiune arteriala crescuta, datorita obezitatea poate cauza daune pe termen lung la nivelul organelor vitale bodys si functii. Acest lucru poate produce daune la:
- Heart: cardiace presiuni de umplere crescute la oameni sunt obezi, in parte datorita unei cresteri a rigiditate ventriculare in fata unui volum de sange extins. Disfunctia diastolica este evidenta la inceputul obezitatii si caracterizata prin tulburari de dinamica ventriculare de umplere si de relaxare. Nu poate fi, de asemenea, disfunctie sistolica si o inima extinse cu obezitatea prelungite. Obezitatea si hipertensiunea arteriala inrautati gradul de hipertrofie ventriculara stanga intr-un mod sinergice cunoscute, iar acest lucru se traduce intr-un risc mai mare de insuficienta cardiaca congestiva. Scadere in greutate imbunatateste functia sistolica si diastolica si reduce masa ventriculara stanga. Gravitatea, durata, si tipul (viscerale vs subcutanat), de obezitate, de asemenea, par a fi determinanti importante ale disfunctie cardiaca si hipertrofie ventriculara stanga observate la persoanele obeze. Gradul de disfunctie cardiaca si hipertrofie ventriculara stanga pare sa fie mai strans asociat cu abdomenul extinsa decat obezitatea totala a corpului.
- Vascularizatia (vasele de sange): endoteliul, un strat de celule plate captuseala mai ales vaselor sanguine si limfatice si inima, joaca un rol important in homeostazia cardiovasculare prin modularea tonusului vascular, monocyte inhibarea si aderenta de trombocite, precum si mentinerea echilibrului fibrinolitic. In obezitate, endoteliul este expus la forte mecanice si a altor factori de risc cardiovascular, care poate modifica structura vascular si functia. Exista tot mai multe dovezi ca obezitatea la om este asociat cu periferice si coronariene disfunctii endoteliale.
Exista tot mai multe dovezi ca obezitatea este asociata cu o crestere a rigiditate centrale arteriale, precum si scaderea in greutate reduce rigiditatea arteriala. Mai mult, rigiditate arteriale pare a fi mai strans asociat cu grasime viscerala abdominala decat masurile de intregul corp al adiposity. Mecanismele responsabile pentru arteriala rigidizare la oameni obezi sunt neclare, dar endoteliale disfunctie, crescute de produse de glicozilare avansata sfarsitul anului, si transfrontaliere de colagen care le...

FDA aproba HYZAAR (reg) pentru utilizarea initiala in Pacientii adecvate cu Hipertensiune arteriala severa

FDA aproba HYZAAR (reg) pentru utilizarea initiala in Pacientii adecvate cu Hipertensiune arteriala severa Merck & Co, Inc a anuntat ca US Food and Drug Administration a acordat o noua indicatie pentru HYZAAR (REG) (losartan de potasiu comprimate hidroclorotiazida) pentru utilizarea initiala la pacientii cu hipertensiune severa corespunzatoare. Aceasta asociere in doza fixa nu este indicat pentru terapie initiala de hipertensiune, cu exceptia cazului in hipertensiunea arteriala este destul de severe pentru ca valoarea de realizare a controlului de sange prompt de presiune mai mare decat riscul de a initia terapia asociata la acesti pacienti. Aceasta noua indicatie demonstreaza angajamentul de catre societatea de a efectua cercetari importante in domeniul hipertensiunii arteriale.
Aceasta indicatie ofera medici cu un mod eficient si in timp util optiune de tratament pentru pacientii cu hipertensiune arteriala severa este cazul, si ofera acesti pacienti, cu posibilitatea de a alege un tratament care este mai convenabil decat luati doua comprimate separate, a spus George L. Bakris, MD, FACP, FCP, director, Hipertensiune / Clinical Research Center, Rush University Medical Center din Chicago.
Hipertensiune arteriala severa afecteaza multe din Statele Unite
In 1999-2000 National de Sanatate si Nutritie ancheta de examinare (NHANES), de aproximativ 60 de milioane de persoane din Statele Unite, cu tensiune arteriala crescuta aproximativ doua milioane de oameni au avut o lectura a tensiunii arteriale egala sau mai mare de 180 mm Hg a tensiunii arteriale sistolice sau egal cu sau mai mare de 110 mmHg diastolica. Multe dintre aceste persoane cu sever tensiunii arteriale ridicate pot fi candidati pentru tratamentul initial, o data cu HYZAAR medicul a evaluat beneficiul de a incepe HYZAAR impotriva riscului de a initia terapia asociata, a spus dr. Bakris.
Pe scara larga utilizate liniile directoare pentru tratamentul hipertensiunii arteriale recomanda utilizarea initiala de doi droguri in anumiti pacienti cu hipertensiune arteriala. -Al saptelea raport National Comisia mixta pentru prevenirea, detectarea, evaluarea, precum si tratamentul hipertensiunea (JNC 7) si cele mai recente orientarilor emise de Societatea internationala privind hipertensiunea la Blacks (ISHIB) sa informeze medicii sa ia in considerare optiunea de a initierii tratamentului cu doua medicamente, dintre care una ar trebui sa fie de obicei un diuretic tiazidic, de tip, fie ca retete separate sau in combinatie cu doza fixa in cazul in care medicul a stabilit ca presiunea sangelui la pacientii este foarte ridicata. Foarte important, atunci cand evaluarea tratamentului, medicii trebuie sa aiba in vedere faptul ca in functie de noua indicatie pentru HYZAAR a fost un studiu de pacienti diastolica a caror lectura a tensiunii arteriale a fost 110 mm Hg sau mai mare.
Aproape 600 de pacienti cu hipertensiune severa studiat pentru noua indicatie
Siguranta si eficacitatea HYZAAR ca si terapie initiala pentru hipertensiunea arteriala severa (definita ca medie sedintei diastolice BP = 110 mm Hg a confirmat in doua ocazii diferite de pe toate tratamentului antihipertensiv) a fost studiat intr-o de sase saptamani, studiu dublu-orb, randomizat, multicentric, de 585 pacienti, inclusiv 264 (45 la suta) de la femele, 124 (21 la suta), negri, si 21 (4 la suta), pacientii cu varsta de 65 ani sau mai mult. Varsta medie a fost de 53. Presiunea medie de sange la momentul initial pentru populatia totala a fost 171/113 mmHg.
Obiectivul primar al studiului a fost o comparatie putin patru saptamani de pacienti care au atins obiectivul tensiunii arteriale diastolice (de penetrare sedintei DBP 0,5 mg / dl) in grupurile tratate cu HYZAAR si COZAAR, respectiv.
In alte studii clinice, incidenta totala a evenimentelor adverse cu losartan potasic-hidroclorotiazida a fost comparabila cu placebo. Cele mai frecvente evenimente adverse au aparut cu diferite doze de potasiu losartan-hidroclorotiazida (n = 858), la o rata de una sau mai multe procente de mai sus placebo (n = 173) au fost infectii ale cailor respiratorii (6 la suta fata de 5 la suta), ameteli (6 la suta fata de 3 la suta), dureri de spate (2 la suta fata de 1 la suta), palpitatii (1 la suta fata de 0 la suta) si eruptie cutanata (1 la suta fata de 0 la suta).
Informatii importante despre selectate HYZAAR si COZAAR
Atunci cand este folosit in timpul sarcinii in timpul trimestrelor doi sau trei, medicamente care actioneaza direct asupra sistemului renina-angiotensina pot determina leziuni si chiar mo...

Relaxare formare poate imbunatati controlul Hard-de-tratament sistolica Hipertensiune arteriala

Relaxare formare poate imbunatati controlul Hard-de-tratament sistolica Hipertensiune arteriala Adaugarea de raspuns de relaxare, stres-o abordare de management, pentru a stilului de viata alte interventii poate imbunatati in mod semnificativ de tratament de tipul de hipertensiune arteriala cel mai frecvent la persoanele varstnice. Printre participantii la un studiu efectuat la Massachusetts General Hospital (MGH) Hipertensiune arteriala de program si cu Benson-Henry Institutul de Mind-Body ...

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure? Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru...

Eventuala legatura intre componenta de legume, proteine si scaderea tensiunii arteriale

Eventuala legatura intre componenta de legume, proteine si scaderea tensiunii arteriale Consumand un aminoacid frecvent intalnite in proteine vegetale pot fi asociate cu tensiune arteriala mica, cercetatorii de raport in circulatie: Journal of American Heart Association.
Cercetatorii au descoperit ca un aport 4.72 la suta mai mare alimentar de aminoacizi, acid glutamic, ca la suta din total de proteine dietetice corelat cu grup mai mica medie a tensiunii arteriale sistolice, mai m...

Stress-de administratie poate imbunatati controlul Hard-de-tratament sistolica Hipertensiune, reduce necesitatea medicatiei, Cut domeniul serviciilor de sanatate la cheltuielile de judecata

Stress-de administratie poate imbunatati controlul Hard-de-tratament sistolica Hipertensiune, reduce necesitatea medicatiei, Cut domeniul serviciilor de sanatate la cheltuielile de judecata Adaugarea de raspuns de relaxare, stres-o abordare de management, pentru a stilului de viata alte interventii poate imbunatati in mod semnificativ de tratament de tipul de hipertensiune arteriala cel mai frecvent la persoanele varstnice. Printre participantii la un studiu efectuat la Massachusetts General Hospital (MGH) Hipertensiune arteriala de program si cu Benson-Henry Institutul de Mind-Body ...

Inima beneficiaza de un low-calorii Echilibrat Dieta

Inima beneficiaza de un low-calorii Echilibrat Dieta Posibilitati de alimentatie un low-calorii inca foarte regim alimentar echilibrat nutritional este bun pentru inima ta. Studiu functiei cardiace in membri ai unei organizatii numite Restrictia calorica Society, anchetatorii de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis a constatat ca inimile lor a functionat ca inimile oamenilor mult mai tineri. Cercetatorii raporteaza constataril...

Multicentric din studii clinice Pentru a test de sange Strategia de presiune

Multicentric din studii clinice Pentru a test de sange Strategia de presiune National Institutes of Health lanseaza o multicentric mare studiu clinic randomizat, pentru a stabili daca mentinerea nivelurilor tensiunii arteriale mai mic decat recomandarile actuale in continuare reduce riscul de boli cardiovasculare si renale, sau de varsta legate de declinul cognitiv.
Denumita Tensiunea arteriala sistolica de interventie Trial (SPRINT), de noua ani, studiu de 114 milioane...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.